Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10829904-enter-the-breach%21
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.03.05. 19:15:26
Sosem érdekelt a lekvár bogár,csak a lekvár carrier,saccoltam vagy 400-500 misire a bogarat.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Még 250-et adnék érte,de 1250-et soha.
Az sem olyan vészes.
100 darabból egy UR?
<#wilting>#wilting>
Az brutál szar arány.
Vagy esetleg már van csak nem tudok róla?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.04. 12:24:40
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.03.03. 14:22:36
Hun cseten valaki arról magyarázott hogy kristály event meg valami shuttle event lesz.
Egyébként úgy hallom a homár heroldok kihalnak a sorozatban szal lehet mégse ártana nézni.<#buck>#buck>
erre a charon bejön? hogy van ez kérem szépen? 😊 <#crazya>#crazya> :p 😄
Kíváncsi vagyok jövőhéten mi a fenével jönnek elő.
Valami tutira készül,a héten egy csomó sale volt,meg főnix box.
Mindenesetre 100 kulcsot elraktam jövőhétre.
Bár ha olyasmi jön a mint mondjuk terran promós halálcsillag szerűség akkor inkább pénzé teszem,mert az a bazi nagy terran anyahajó kelleni fog.
Ha meg csak T6 Temporal hajók akkor szerintem elhasználom őket,maradék 100 meg tartaléknak jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 00:09:40
Az egyik az totál lökött sci a másik mérsékelten.<#vigyor>#vigyor>
Végül is roma meg klingon kari az csak totál lökött lehet.<#whatever>#whatever>
A konzolok miatt (is) pár, kisebb szintű klingon-t sci-t már vettem, ezért - a csempészáru "beszerzés" és a fosztogatási lehetőségek miatt is - inkább azt vonalat bővíteném, ha volna rá időm... (nem feltétlen sci karakterekkel).
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Könnyebb vele érvényesülni.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De, legalább 255-ig visszaesett a Zen árfolyama! 😊
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.03.02. 05:26:30
Mai Patch.
General:
Resolved an issue that caused the Kumari Phaser Wing Cannons' base fire to have less DPS than similar weapons.
The Kumari Phaser Wing Cannons can now interact with Re-Engineering.
Quad Cannons can now interact with Re-Engineering.
Resolved an issue that caused some Boolean Heavy Assault Cannons to be missing modifiers.
Resolved an issue that prevented the Neurophasic Disruption Field console from increasing the player’s flight speed.
Resolved an issue which caused mini-Q’s to still appear on Academy grounds after the Anniversary event ended.
Ugyanis a tholianok meghaltak tőle nukara prime-on.<#mf2>#mf2><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Sajna kijavították.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 17:30:20
Ha engem szupportolnának, akkor sincs ue-zel a hajóval 40k-50k-nál több DpS... <#idiota>#idiota>
Igen, ha csinálsz róla videót és sebzel azzal (is) 1,5-2k-kat, akkor igen: meta lesz a tűzoltókészülék is! <#hehe>#hehe>
Ennyi erővel ha groundon ezután én tűzoltókészülékkel rohangálok az meta lesz?
Nézd meg a csapattársai sebzését,részben ezek szerintem csak supportolni voltak neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 17:17:40
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.02.25. 17:11:01
Fed fleet alerten klingon hajó rám lőtte rólam visszapattant rájuk és sebezte őket,a sebzést meg úgy írta mintha én lőttem volna.
Nincs a hajómon iso.
A sci karimnak magas a control skillje meg az exo skill,8-10 kilométerre megállok az ellenségtől rájuk nyomok GW-t az összerántja őket rájuk dobom trap-ot,az meg elkapja őket és elrántja a picsába a gw meg vissza kapja őket,állati ahogy jojóznak.<#vigyor>#vigyor>
Vicc hogy a Trap még boss-okat is elkapja.
Mikor tarantula pattog összevissza vagy borg boss az röhejes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.23. 18:29:39
Tudsz valami hírt?
Légyszi mondj már valamit.
Van bármi infód a T6 Voth hajókról?Már vagy két hónapja kész a voth karim repuja,de még semmi konkrét infó a T/ Voth-okról,csak az a pletyka.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.23. 18:07:13
Ahelyett h nyomatnád serényen a második munkahelynek számító admirality.. muhaha..
<#banplz>#banplz>
Mind ezt úgy írtam le mintha nem ugyanezt csinálnám ahahaha... *szomorú szmájli*
Van amit sima cseten van amit zárt cseten láttam.
Sokat szoktam csetelni,szeretek csetelni.Ezzel szoktam elcseszni az időt.
Kikapcsolt cset modullal alig több mint 1 óra 37 karival admiraltizni,megnéztem,csetet bekapcsolva ez akár 3-4 óra.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.23. 17:36:36
TOS Enterprise klón nem izgat,de az a terran halálcsillag érdekes,asszem elkezdenék rá talán gyűjteni.