Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy nézem nem nagyon szoktál klingonozni.Vagy most csináltad a karit.
Gondolom ez vagy 1-es kari és azért van 1-es szintű B'rel neki meg két boff.
Discoveryben is van epizódja.
5 "Pria" Jonathan Frakes
Plata #27971:
Jadzia-val sem volt gondom, legfeljebb kíváncsi lettem volna a Dax előtti, "csendes és visszahúzódó" énjére... <#nyes>#nyes>
Remélem, Worf-ot sem hagyják ki a buliból, kár lenne érte, ha kimaradna! Netán, egy Ezri-Grilka találkozás gyötrelmeivel... <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.03.25. 09:21:05
Remélem Dax is visszatér.
Nekem pont Ezri jött be nem Jadzia.
Még egy fun bár biztos mindenki tudja, de nekem érdekes így leírom. Nana Visitor és Alexander Siddig házasok voltak, egy kis Bashir is született.
Milyen menő már. 😄
Sisko felesége pedig most az Orville hajó orvosa.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.03.24. 20:37:41
Ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 20:26:43
Összes 10 DS9 szereplő visszatérésére lehet számítani. Apránként fedik fel ahogy látom a kilétüket. Nem is baj, kell a meglepi haha. Ami szerintem nem lesz az Sisko és Dukat. Rajtuk kívül bárki lehet.
Az viszont érdekes h mióta profi színészeket alkalmaznak szinkron hangoknak, a Cryptic stáb az eddigi karaktereknek már nem adhatják a hangjukat. Mint pl a fan favorit Kurland arc. 😄
Nem hiába spamolja mindig csak h Kurland here meg this is Kurland..
Elég fura szerződéseket kellett kötniük.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.03.24. 20:21:29
És még szépen fogalmaztam.
Az új kiegben vissza tér Bashir,Garak,Odo,Kira és Quark.
Ami rendben is lenne mert ugye DS9-es szereplők,de hogy kerül a doki a bandába?
Nekem már delta-ban sem jött be a doki.
Szerintem nem nagyon néz ki klingonnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 19:07:38
Már megszoktuk.<#vigyor>#vigyor>
Ez ugyanis nem klingon,hanem romulán.
Még hozzá fed romulán,mellesleg furán néz ki a karakterképe mert át van állítva a fény normalról valami ESD mittom milyenre és az kicsit fényesebbé teszi a képét a karakternek.
Vissza kéne állítani de nem emlékszem hol nyomtam félre,talán a tailornál?
Mindegy.De nyisd ki jobban a szemed,vagy esetleg fordulj szem orvoshoz.<#hawaii>#hawaii>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A hajód energiáját tedd át a fegyverekre hogy többet sebezzenek. a chat ablaktól jobbra lévő 4 oszlopos ablakocska az. Az első ikont megnyomva a tetején, át is állítja.

Plata: A felszerelést köszönöm. Belépek és felveszem.
Most hiába is tennél egy "túlélő" skill-ezésre pontokat, ha a mostani felszereléseddel sem húzna ki az a pácból, ill. mire beérnének a dolgok, addigra meg már túl passzívnak tartanád azt, mert a jobb cuccaiddal(/hajóddal) meg már többet is el tudnál érni.
Ebben az átmeneti időszakban már "lényegtelen" az "elrontott" skill-ezés, hiszen a megfelelő felszerelés és egyebek hiánya a fájóbb pont.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
...és nem találom Zsíros extra túlélő skill-ezését sem a pH!-n! 😞
skill planner No.1
skill planner No. 2
link
Neked ez kell akkor:

Kotomi: Nincs valami kész terv vagy tervező? Nekem egy konkrét, bevált skill leosztás kellene, mert találgatásra nincs egyenlőre pénzem. Minden találgatás nekem súlyos ZEN-be fájna, ami nincs. Olyan kellene, ami engis, solo, mert ritkán van időm mással együtt játszani, jól bírja a pofonokat, kezdő is megbírkózik vele, legyen benni minden pontnak a helye. Ilyesmire gondolok.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.03.23. 19:03:13
- engi boff-oknál kevesebb ou skill és a lehető legmagasabb szintű javítások és pajzserősítések (fed bázis, transzport melletti terem, a lépcső alatt, a transzporter szoba irányában van az ezzel foglalkozó tiszt (pár ezer EC) - vagy meglévő Boff-ot alakítasz át megtanulható skill-é (jobb gomb rajta - "ingyen"😉) kellenének
- a sci részlegnél is inkább a javító-védekező skill-eket támogatnám
- a pajzs-deflektor-mocik és a konzolok cseréjéhez némi repu(táció) is kellene, azt meg leginkább borg RA-n és Kritályon tudnál gyűjteni (utóbbin kizárólag nukarát - és FM-ot) - ezen a kettőn legkisebb az esélye, hogy felsülsz a mostani hajóddal (és gyors lefolyásúak is)
EX'-en (tőzsdén) szerintem túlságosan magasak az árak, ha nem tudsz napjában többször doff-oztatni (odébb kell menni egy-egy szektort, akkor megint frissíti az elérhető küldetéseket) és admiralty-ztatni (ehhez meg hajód sincs elég), akkor esélytelen onnan begyűjteni a cuccost - akkor inkább a flottában a FM-ra menjél, mert pár ezer dili'-ért és FM-ért már pofás fegyvereket tudsz onnan elhozni. (Olyan flottában maradjál meg, ahol alacsony az a szint, ahol már vásárolni is engednek - ne kelljen fél éveket rájuk költeni, hogy magadnak is tudjál venni pár, "filléres" dolgot.)
Az ugyanis az intel spec,az pont jó.Spec pontot minden szint lépés után kapsz,még 60-as szint után is lépsz szinteket.
Nyomsz egy jobb kattot a hajódra vagy magadra és kiírja a neved,ez a név kell a postázáshoz.

Ingame név alatt mit értesz? Ha a karakter névre gondolsz, az ott van a képeken. Nem hiszem, hogy az accnév kellene, Ha mégis, akkor tévedtem.
Chak: Köszönöm, megnézem.
Skillezéshez egy ideje már csak dps ligás oldalon lévőket használom. Kivéve sci karihoz, ott kicsit módosítom természetesen.
Fed-kdf karihoz
Romulanhoz
Groundhoz
(Ez még nekem is új, mióta utoljára néztem változtattak ezen kicsit.)
Eredeti link.
Remélem segít.
Az egy kicsit javítana rajta.
Specialization pontokatz ki osztottad,
Aktiváltál elsődleges és másodlagos specet?
Ha a túlélés lenne a lényeg szerintem miracle worker és intel spec lenne a legjobb.
Én meg vagyok elégedve az MW speccel tank karinál.
Egyszerre egy specet húzz,javaslom először az űr részt húzd ott is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.23. 18:12:35
Plata: Sajnos sok mindent még egyáltalán nem ismerek a játékban. A túlélős rész meg valahogy nem megy. Újra elővettem az alapból kapott Cruisert és azzal csinálgatom a repus feladatokat. Valahogy jobban bírja a pofonokat, mint a másik. Ezt kellene feljavítani, míg jobbra nem telik. Tanácsokat szívesen fogadok, mit és hogy tegyek.

Kicsit sokat toltál a sci képességekre.
Mivel van ha jól látom innen drainre is rakva nem ártana egy plasmonic leach a hajódra.
Azt mondanám inkább túlélősre mint sebzősre pakoltad.
Futtatok én is olyan karaktert, aminek, amikor kiosztottam a pontjait, szentül meg voltam győződve róla, hogy az a non-plus-ultra, de aztán elmaradt a változtatás, mer', végül is, jó jaz úgy, ahogy van: nem azon az egyen múlik, hogy nem tol ki magából 100k DpS-t...
Változtatni meg majd akkor változtass, ha már te is tudod és érzed a különbségeket, hogy mi, mit is jelentene a változtatással - akkor már a rávaló is meglesz hozzá. Ha már majd meglesz, hogy mit is akarsz ezzel a karakterrel: meglesz a (végső) hajója, meglesz fegyverzet típusa, a hozzávaló speciális konzolok, kikristályosodnak a hozzá illő specializációk, stb..., akkor beleülni és végigzongorázni, hogy hol kellene rajta javítani, hogy "tökéletes" legyen, mi az, ami már így is jó, mi az, amit mindenképp át kell variálni, mi az amit skill-el, mi az amit konzollal célszerű(bb) inkább elérni.
Kezdőknek és beleuntaknak kiváló a beam boat - torpedók nélkül - , 4+4 beam-mel(, vagy hátul kör-beam-mel), amivel oldalsortüzeket kell lőni. Stílusa válogatja hajóval: nagy behemót, ami alig fordul, de cserébe combos a HP-ja és a pajzsa is (pl. dreadnought, cruiser), vagy kisebb behemót, ami azért már ismeri az ív fogalmát és nem sokat kér ezért a HP-ból cserébe (pl. battlecruiser, destroyer).
Az ezeknél kisebb hajók inkább ágyúkhoz és/vagy torpedókhoz valók, amikhez viszont sokkal több figyelem, összpontosítás és pláne türelem kell (a néha magasabb bekerülési költségekről nem is szólva), így nem biztos, hogy kezdőbarátnak mondhatóak, noha az élvezeti faktoruk sokkal magasabb - (lehet) ha bírja vki idegekkel.
Most éppen a (koalíciós) diszruptorok a csúcsok a metában (remélem, ezzel nem hibáztam), de az (herald) antiproton sem rossz (előző ász), viszont a fed-es karakternek a fézerekhez lesz piszok sok aprósága, amit szinte ingyen vágnak hozzá, így lehet, hogy elsőként abból volna célszerű építkezni - van fézetes karim, aprít az is szépen, hiszen full Mk XIV és kapott pár sebzésnövelő konzolt is.
Vagy legyártod magadnak az első készletet - ha már elérted a 15. szintet az adott osztályban a doff-jaid áldozatos kutatómunkájával (ez kell ahhoz, hogy az MK II - zömében - lilaként induljon, ill. a legjobb fejlesztési költség/beruházás arányú fejlesztést legyárthasd magadnak) - , vagy beugrasz flottába és "némi" önmegtartóztató gyűjtögetés után flottás cuccokat veszel ki, amiknél már eleve adottak a viszonylag jó módosítók a fegyvereken (pl.
A repu's dolgok sem ördögtől valóak, csak kicsit másként kell beszerezni őket: először repu-pontok gyűjtése, majd ezekkel szintezés, végül lehet a szettek, vagy azok darabjait kiszedni, ill. ami legalább ennyire fontos: a trait-eket beállítgatni a karakternél, ahol a T6 hajók kimaxolásával begyűjtött - vagy ex'-ről vett, netán specializácival, küldetéssel gyűjtött - hajós trait-eket is kell majdan.
Nem kell megijedni: ez nem egy-két hét alatt fog realizálódni, ehhez kelleni fog néhány hónap - vagy egy vastagabb bankkártya (hiszen erről szól az MMO a készítők szerint).
A lényeg, hogy a napi 8k dili't(/karakter) finomítsd le, bármi áron, mert ez a legnagyobb kincs, amit mindenhova, mindenhez követelni fognak majd a játékban!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.03.23. 17:02:40
Azt nem kételkedsz tovább. XD
Mobilról nemtudom megnézni mert elfogyott az adatkeretem.
Oszt két év mire betölti.

Borg hajóval mentem és borg transwarp hálózattal.De a bolygó nagyon nem tetszik,tele van a bolygó környéke roncsokkal meg törmelékkel.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.23. 14:28:01
Sokszor doffra szoktam be váltani a felesleges FC-met.Ha jól emlékszem egy random lila doff 25k fc,ha engi vagy sci esetleg tac boffot veszel akkor 30k fc.
Azt meg nem veszed figyelembe hogy provisionból végtelent rakhatsz be a flotta bázisba,mert ahhoz project sem kell.
Ha van 100 milla provisionod azt is bevághatod és meg kapod érte az FC-t,azt meg én nem tudhatom hogy te nem provision bugoltál-e,lehet hogy van neked elrejtve karinként 2 milliárd provision is.<#buck>#buck>
Szerintem ha egy csöppet pozitívan állnál a játékhoz és nem mindig negatívan jobban járnál.
Túl sokat panaszkodsz olyasmi miatt ami nincs is,vagy te teremted meg saját magadnak.
Mindig van olyan akinek túl nehéz a játék vagy egy küldetés.
De ha kicsit is oda figyelne nem lenne gond.
Inkább a szórakozást keresd a játékban,ne a problémákat.
Ha nekem totál életképtelen és idióta karikkal simán megy a játék akkor neked normálisan felépített karival miért nem?
Delta eventre 3 olyan istenverte lökött karit készítettem annó hogy én sem gondoltam volna hogy menni fog velük a játék.
Csupa agyatlan kari.<#hehe>#hehe>
De pont így volt a vicces,végig toltam velük aegis szettben és mk11-12 fegyverekkel az összes küldetést,mert ugye emlékszel minden küldit meg kellett csinálni.Nem költöttem az űrhajóikra semmit,boffot kaptak küldiből és packból ,doffot a többi karimtól adtam.Felhúztam a három karit fullra,tök szar felszereléssel,egy fedest,egy klingont és egy romulánt,így lett 300%-os az event.
Három karival az összes retardált küldetés.Repujuk nem volt,mert friss karinak ugye nincs.Mind a háromnak aegis vr szettje volt,mk12 max.Fegyverekre még kevesebbet költöttem,egy dolog volt amire költöttem,ground,groundra mindegyikük kapott lobis fegyót.
Temporal eventet ugyanígy csináltam,csak arra egy idióta sci karit csináltam.Vele sem volt gondom,pedig temporal event szarabb volt mint delta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.23. 14:04:00
Maradjunk annyiban, hogy mire egy-egy új karidra begyűjtöd mindazt, amit az STO-s pályafutásod alatt összegyűjtöttél és "ingyen" ráaggatható, vagy hozzávágható, addigra én már meg is untam azt a napot - és ezeket biza egy kezdő nem teheti meg, még sokáig nem...! <#worship>#worship>
27928:
Persze, én is vettem negyed milla FC-ért már kéket, mer' sajnáltam a lilára a még többet!
Ennyit meg se-perc alatt kitol magából az ember, úgy félkézzel, pláne, amikor csak dili'-t tudsz berakni, mer' minden mást föltöltenek a többiek...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.03.23. 13:49:11
Ha ismernéd hogy milyen doffokat ad a flottás bázis tudhatnád hogy ott bármilyen doff eshet random.
Ha van kedved fc-t farmolni rengeteg doffod lehet akár lila akár kék akár ződ.