Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matha trait.
De itt megnézheted melyik trait hat rá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.23. 12:48:20
Figyelj carrierrel a legkönnyebb dps-t elérni.ha figyelsz rá hogy a hangárnak is olyan fegyvere legyen mint neked,akkor nagyon jól fognak sebezni.
Nekem a karfiolban a slaverek 32k dps-t hoznak,egy erősebb carrierrel több sebzést is ki lehet hozni.
Másik meg hogy a carrier sokkal strapabíróbb mint a többi hajó.
Fogalmam sincs mennyibe kerül most egy Xindi vizes carrier,de az tényleg sebzésre van.
A T5 változata is nagyon erős volt,de a t6 is jónak tűnik,bár nekem nincs.
T6 Vizes carrier.
Az a karim aki a vizes carriert használta most rizsa carrierrel flangál,mert az aknás.
Némi tervmódosítás után az alany ez lett, a DBB-k helyett meg sima beam-ek, amik a lustaságomhoz/elkényelmesedésemhez és a hajóhoz is jobban illenek.
Az első benyomásaim nem voltak jók: alig-alig több sebzés és kritikus találat, de amint minden epic lett a hajón (a kör-beam-en és a Sol-szetten kívül) elkezdtek jönni a "sikerélmények"...
Az általam különösen utált "Ragnarok" egész gyorsan lement, a 4 elhalálozás ellenére is (maradt a "támadó" skill-ezés a hajón, ami itt kevés a túléléshez a küldetés első felében, utána nincs ezzel sem gond), ill. az eddigi összes, éppen 60. szintre lépett és kellően még fel nem készített, szedett-vedett karakteremet megfogó "Frozen" első hajója is alig több, mint 5 másodperc volt (Tachyon Beam a pajzsára, majd szinte csak a front össztüze végzett vele, mire a közelembe ért volna).
Sz'al, a sebzésértékeken és a kritikus találatok sűrűségén nem veszek észre nagy változást, sőt..., de az eredmények mégiscsak javuló tendenciát sugallnak az általam kraftolt Mk XIV VR-hez képest.
Igaz, erre (csak most, az eddigieket nem számolva) ráment 800k dili'-m, 54 Omega-"könyvem", legalább 100 VR up-"könyv" és egy halom Fleet Mark-om a mostani 4-5 milla EC-t már nem is számítva (ebből 2,8M volt az egyik konzol, a többi a up-könyvelőállítás költsége - szigorúan lvl 20-as karakterrel, ahogy a VR Doff-nál, már csak 1% a NEM kritikus esélye, azaz: minden duplán jön).
Ezek után az a meglátásom, hogy a flottás és repu'-s dolgokat mindenképp érdemes epic-ké fejleszteni, mert ez alatt nem mutatkozik meg az "erejük" és így kárba vész az értük hozott áldozat!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az előbb kronoszon a banknál egy pucér gorn rohangált.<#wow1>#wow1>
Ezekhez hozzácsapnék egy Plasmonic Leech-et, egy Zero-Point Energy Conduit-ot (XIV epic = +2,2% kritikus esély), esetleg egy Assimilated Module-t és a 3 antiproton-sebzésnövelőből amennyi ráfér (Crystalline Absorption Matrix, Voth Phase Decoy, Polymorphic Probe Array).
Akkor kaphatok végre épkézláb sebzésértékeket?
(A segéd doff-ok még a jövő zenéje lenne...)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.04.22. 12:52:20
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Valamelyik faj a többieknek is elérhető lesz majd ha elérik a t5 szintet az új repuban.
A romulus kiegnél így volt,ha megvetted a legacy pack-ot járt hozzá az összes roma hajó és faj,ha nem akkor csak romulánt indíthattál és a reman fizetős volt vagy el kellett érni a T5 roma reput ami account wide unlockolta.
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.04.22. 11:12:18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: StarFist, 2018.04.21. 21:20:02
Limitálva van az admiralty xp.
Pár hónapnyi küldizés stf meg endeavor lesz.
Ezeknek elgurult a gyógyszerük.
Jem'Hader Recruit event
Durva lesz több száz stf kell majd hozzá.<#wow2>#wow2>
Jézus,kell hozzá kb 200 stf,adv stf,12 tier 5 repu,3 tier 10 admy.<#wilting>#wilting>
Na és rengeteg endeavor,kell az összes küldi,meg keresni temporal probe-okat.
Na neee ugye most ez vicc?
Jézus még az ikony szarokat is keresni kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.21. 15:37:55
De mivel a Joined trill a klingon ferasan vagy caitian sem kapott külön hajókat így gondolom a kardi sem kap.
Mint ahogy a roma kiegnél a remán sem kapott saját hajót.
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.04.21. 13:43:49
Aztán jött a Temporal event a druvább jutalmakkal,hisz már akinek kész temporal nem is mk12 vr felszerelést kap hanem mk13 Ur-t,a traitjei erősebbek.
Talán a gamma után mk14 epic gír jön és ultra hiper szuper trait erősítés.<#hehe>#hehe>
Ezért jár külön jutalom.De a nagy jutalmakat egy karival is ki lehet venni,de ha maximalista vagy akkor 3 kari kell.
Meg fedes karival is megkapod akkor a roma klingon fed jutalmat.Vagy romával a fed klingon romát,esetleg klingonnal a fed roma klingont is.
Sajna nincs olyan karakterem ami 60-as és nincs neki kivéve a jutalom,különben csinálnék egy képet a jutalom listámról.
Egyébként a flottába való csatlakozásért is jár jutalom.
Még hozzá tök jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.21. 09:03:12
Ami igazán érdekes azt egy karival is kitudod szedni.
Boff trait ecetera.
Ha megveszed a Gamma Vanguard pack-ot akkor megkapsz egyből minden fajt,gondolom anélkül majd repuval kell unlockolni a fajokat amit lehet,lehet hogy lesz majd pack exkluzív faj.
Kéne egy nagy kávé.
Úgy emlékszem először fed karival csináltam meg utána klingon majd roma,vagy roma és klingon?
Töknyóc,amikor az elsővel kész volt 1005 minden frakció kapott jutalmat.
Csodálkoznék ha elvennék a jutalmakat, mint írtam a TOSt nemrég fejeztem be, szóval én se siettem el, de megkaptam mindent amit abban akis kütyüben látni.
Őszintén szólva, ha nincs szükségem dilire van valami ami nagyon jó ebben a delta kariban rewardszempontból?
Nem tudtam kipróbálni mert az én temporalos karimnak kész az event.
Én ma is engi karival tolnám,mert groundon az elég ütős,a küldikben meg az űr rész nem nehéz,a ground sem csak sok van és hosszú,de ütős bandával nem rossz.Bár talán ha variálod a boffokat és nem a régi felállást csinálod hanem új spec képességű boffokat viszel talán gyorsabb,bár nem tudom kis szinten lehet-e intel vagy temporal esetleg command spec boffod.Vagy egyéb.Mert vegyes spec boff csapat nagyon durva tud lenni battle zónában.Csak kérdés kis szinten lehet-e spec boffod.
...
Megvan a három deltás lurkó és mintha kaptam volna hozzájuk helyet is - vagy nem emlékszem, hogy vettem volna a leárazásokkor (bár, ilyesmire költenék utoljára: nincs időm játszani)!
Remélem elég, ha a zsákjukban fityeg a deltás eszköz és majd foglalkozom velük, ha időm lesz rájuk, hiába csak 3.-5. szintűek - uú, mint a tos-os event-nél!