Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze csak hangosan gondolkodtam mostan'. 😄
De annak ellenére hogy pofázott hogy server down elindítottam és van szerver.<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Én látom,egy kis klingon fehér csaj kari két boffal és egy kezdőhajóval.
Vagy egyes szintű kari vagy talán dili buggal felhúzott kari és azért van még 1-es szintű hajója mert csak dili szerzésre használtad,de ugye dili bugolás közben az xp is dőlt.
Mindenesetre sosem használt vagy friss új 1-es karira tippelnék.
Úgy nézem nem nagyon szoktál klingonozni.Vagy most csináltad a karit.
Gondolom ez vagy 1-es kari és azért van 1-es szintű B'rel neki meg két boff.
Discoveryben is van epizódja.
5 "Pria" Jonathan Frakes
Plata #27971:
Jadzia-val sem volt gondom, legfeljebb kíváncsi lettem volna a Dax előtti, "csendes és visszahúzódó" énjére... <#nyes>#nyes>
Remélem, Worf-ot sem hagyják ki a buliból, kár lenne érte, ha kimaradna! Netán, egy Ezri-Grilka találkozás gyötrelmeivel... <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.03.25. 09:21:05
Remélem Dax is visszatér.
Nekem pont Ezri jött be nem Jadzia.
Még egy fun bár biztos mindenki tudja, de nekem érdekes így leírom. Nana Visitor és Alexander Siddig házasok voltak, egy kis Bashir is született.
Milyen menő már. 😄
Sisko felesége pedig most az Orville hajó orvosa.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.03.24. 20:37:41
Ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 20:26:43
Összes 10 DS9 szereplő visszatérésére lehet számítani. Apránként fedik fel ahogy látom a kilétüket. Nem is baj, kell a meglepi haha. Ami szerintem nem lesz az Sisko és Dukat. Rajtuk kívül bárki lehet.
Az viszont érdekes h mióta profi színészeket alkalmaznak szinkron hangoknak, a Cryptic stáb az eddigi karaktereknek már nem adhatják a hangjukat. Mint pl a fan favorit Kurland arc. 😄
Nem hiába spamolja mindig csak h Kurland here meg this is Kurland..
Elég fura szerződéseket kellett kötniük.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.03.24. 20:21:29
És még szépen fogalmaztam.
Az új kiegben vissza tér Bashir,Garak,Odo,Kira és Quark.
Ami rendben is lenne mert ugye DS9-es szereplők,de hogy kerül a doki a bandába?
Nekem már delta-ban sem jött be a doki.
Szerintem nem nagyon néz ki klingonnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 19:07:38
Már megszoktuk.<#vigyor>#vigyor>
Ez ugyanis nem klingon,hanem romulán.
Még hozzá fed romulán,mellesleg furán néz ki a karakterképe mert át van állítva a fény normalról valami ESD mittom milyenre és az kicsit fényesebbé teszi a képét a karakternek.
Vissza kéne állítani de nem emlékszem hol nyomtam félre,talán a tailornál?
Mindegy.De nyisd ki jobban a szemed,vagy esetleg fordulj szem orvoshoz.<#hawaii>#hawaii>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A hajód energiáját tedd át a fegyverekre hogy többet sebezzenek. a chat ablaktól jobbra lévő 4 oszlopos ablakocska az. Az első ikont megnyomva a tetején, át is állítja.

Plata: A felszerelést köszönöm. Belépek és felveszem.
Most hiába is tennél egy "túlélő" skill-ezésre pontokat, ha a mostani felszereléseddel sem húzna ki az a pácból, ill. mire beérnének a dolgok, addigra meg már túl passzívnak tartanád azt, mert a jobb cuccaiddal(/hajóddal) meg már többet is el tudnál érni.
Ebben az átmeneti időszakban már "lényegtelen" az "elrontott" skill-ezés, hiszen a megfelelő felszerelés és egyebek hiánya a fájóbb pont.
...és nem találom Zsíros extra túlélő skill-ezését sem a pH!-n! 😞
skill planner No.1
skill planner No. 2
link
Neked ez kell akkor:

Kotomi: Nincs valami kész terv vagy tervező? Nekem egy konkrét, bevált skill leosztás kellene, mert találgatásra nincs egyenlőre pénzem. Minden találgatás nekem súlyos ZEN-be fájna, ami nincs. Olyan kellene, ami engis, solo, mert ritkán van időm mással együtt játszani, jól bírja a pofonokat, kezdő is megbírkózik vele, legyen benni minden pontnak a helye. Ilyesmire gondolok.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.03.23. 19:03:13
- engi boff-oknál kevesebb ou skill és a lehető legmagasabb szintű javítások és pajzserősítések (fed bázis, transzport melletti terem, a lépcső alatt, a transzporter szoba irányában van az ezzel foglalkozó tiszt (pár ezer EC) - vagy meglévő Boff-ot alakítasz át megtanulható skill-é (jobb gomb rajta - "ingyen"😉) kellenének
- a sci részlegnél is inkább a javító-védekező skill-eket támogatnám
- a pajzs-deflektor-mocik és a konzolok cseréjéhez némi repu(táció) is kellene, azt meg leginkább borg RA-n és Kritályon tudnál gyűjteni (utóbbin kizárólag nukarát - és FM-ot) - ezen a kettőn legkisebb az esélye, hogy felsülsz a mostani hajóddal (és gyors lefolyásúak is)
EX'-en (tőzsdén) szerintem túlságosan magasak az árak, ha nem tudsz napjában többször doff-oztatni (odébb kell menni egy-egy szektort, akkor megint frissíti az elérhető küldetéseket) és admiralty-ztatni (ehhez meg hajód sincs elég), akkor esélytelen onnan begyűjteni a cuccost - akkor inkább a flottában a FM-ra menjél, mert pár ezer dili'-ért és FM-ért már pofás fegyvereket tudsz onnan elhozni. (Olyan flottában maradjál meg, ahol alacsony az a szint, ahol már vásárolni is engednek - ne kelljen fél éveket rájuk költeni, hogy magadnak is tudjál venni pár, "filléres" dolgot.)
Az ugyanis az intel spec,az pont jó.Spec pontot minden szint lépés után kapsz,még 60-as szint után is lépsz szinteket.
Nyomsz egy jobb kattot a hajódra vagy magadra és kiírja a neved,ez a név kell a postázáshoz.

Ingame név alatt mit értesz? Ha a karakter névre gondolsz, az ott van a képeken. Nem hiszem, hogy az accnév kellene, Ha mégis, akkor tévedtem.
Chak: Köszönöm, megnézem.
Skillezéshez egy ideje már csak dps ligás oldalon lévőket használom. Kivéve sci karihoz, ott kicsit módosítom természetesen.
Fed-kdf karihoz
Romulanhoz
Groundhoz
(Ez még nekem is új, mióta utoljára néztem változtattak ezen kicsit.)
Eredeti link.
Remélem segít.
Az egy kicsit javítana rajta.
Specialization pontokatz ki osztottad,
Aktiváltál elsődleges és másodlagos specet?
Ha a túlélés lenne a lényeg szerintem miracle worker és intel spec lenne a legjobb.
Én meg vagyok elégedve az MW speccel tank karinál.
Egyszerre egy specet húzz,javaslom először az űr részt húzd ott is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.23. 18:12:35
Plata: Sajnos sok mindent még egyáltalán nem ismerek a játékban. A túlélős rész meg valahogy nem megy. Újra elővettem az alapból kapott Cruisert és azzal csinálgatom a repus feladatokat. Valahogy jobban bírja a pofonokat, mint a másik. Ezt kellene feljavítani, míg jobbra nem telik. Tanácsokat szívesen fogadok, mit és hogy tegyek.