Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gugli fordító szar.
Katt
Simán átpaszolhatod a cuccokat az új kiskariknak.
Az jó hecc volt.
Minden kezdő karimnak olyat vettem (az elsőt még platától kaptam szerintem), amig nincsenek meg a repus szettek. Van vagy 3 MKXIVre uppolt garnitúrám az accon, azok járkálnak szépen körbe-körbe az új kariknál.
(ja, természetesen a level követelmény elérése után, de az doffolásból szokott jönni nekem)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.03. 17:24:44
Mert az előbbi egy hiba szándékos kihasználása, mig a specpontért nem csinálsz semmi megkérdőjelezhetőt.
Na most utána meg van 2 nap cd.<#buck>#buck>
Onnan van mindenkinek.Az egyik doff küldi dobja random.Asszem van 1 vagy 2 karimnak.
Sosem izgatott túlságosan.
Az aegis doff nem is tradelhető azt hiszem,egyből bound.
Nekem legalább is az lett.
De lekvár eventnél majd lehet belőle keresni,mindenki kezd új karit amihez majd kell szett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 16:31:43
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ma újra lesz sompek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 14:58:51
Admiraltyzni is alig tudtam.
Nem tudom mi lesz a lekvár eventtel,nyáron még jobban le leszek havazva.
Egy ügyes enginek nem 1 turretet és mortart rakott le a játék hanem 3-3 darabot,letettük a turretet a tető szélére és lőtte az utcán az ellenséget,a mortarokat bentebb raktuk le hogy ne tudják becélozni,de a mortar ugye messzire ellő,nem kell rálátnia a célpontra.Így mókás volt a játék,nem kellett a groundon kemény harcokat vívni hanem fentről kinyírtuk őket.<#buck>#buck>
Aztán meg is variálták colony invasion-on a házakat hogy ne tudjunk felugrálni,de így is hagytak a házak sarkánál egy likat ahol fel lehet ugrani.Na persze caitiannal.De már nem olyan könnyű felmenni mint rég és nem is minden ház tető megmászható.
Ez egy régebbi kép,olyan magasra másztam caitian engivel hogy ott már sötét volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 14:49:21
orbacapitan: Közönöm, dolgozom rajta.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.05.03. 14:45:46
Mikor mennyi,folyton belenyúlnak.
Engi kari tud cover shieldet rakni.
Leteszed a másik xaitian ráugrik és rak rá újabb cover shieldet.
És ezt folytatják a végtelenségig.
Felmászhatnak akármilyen magasra.
Mikor mennyi,folyton belenyúlnak.
Engi kari tud cover shieldet rakni.
Leteszed a másik xaitian ráugrik és rak rá újabb cover shieldet.
És ezt folytatják a végtelenségig.
Felmászhatnak akármilyen magasra.
Semmi előny nem volt belőle.
Csak caitian engi karakterek tudnak együzt létrát építeni.
Azzal szórakoztunk hogy caitian engikkel mindemhova felmásztunk.
Aztán rájöttek és néhány pve pályát mmeg is változtattak.
Mi ugyanis felmentünk ház tetőre és onnan öltük az ellenséget.De ők nem tudtak ránk lőni.
De bezzeg ground buggolós karija az volt 😛
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.03. 12:25:58
Akkor sem haltam meg engi tank karival amikor ingyenes 40-es star cruiserrel tankoltam.
Ilyenekkel szórakoztunk.
Még ground bugolós karim is volt.
Csak ökörködésre.
Nekem tac kariknak átlag túlélős skill pont a semmi és a nagyon kevés közt van.
Ami azt illeti Elachi dreadnél szokott is gond lenni hogy sebződik és gyógyítanom kell.
Főleg ha szétválik és úgy harcolok vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 10:50:21
Az én mondanivalóm a tac hajómról szólt - ezt oda is biggyesztettem, mindkét hozzászólásomhoz - (a kérdést feltevő pedig sci-t mutatott...), az engi nálam is tartósabb, de nála is fennáll, hogy nem mindig tart ki addig, míg leamortizálja a borgot - értelemszerűen: nála a tűzerő sokkal kevesebb.
Tényleg csak az pár dolog hiányozhat már nálam (is), amit nem lehetett megszerezni eddig, mint pl. a cd-felező a deltából, pár, többmillás (hajó- és) boff-skill (pl. kemo)...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Most lépett szintet és 3 spec pont.
Legtöbbnél valami hülyeségre utaztam.<#buck>#buck>
Tarantulánál arra mentem hogy a web cannon sebezzen nagyot,talarongynál hogy a thalaron,torpedósnál sem érdekelt a dps egy büdös másodpercig sem,csak egy vágyam volt,hogy a bio neural warheadem 700k fölött üssön,vagy hogy a vadkutya torpedóm 1 milla felett criteljen.
Ciki hogy epicre húzott torpedó kevesebbet sebez mint az UR,és ez tény.
Egy ideig Ur torpedóm volt,aztán vagy félmilla diliből epic lett és a sebzése látványosan vissza esett.<#hehe>#hehe>
Aztán meg még látványosabban,mert mostmár nem is hajlandó lőni.<#buck>#buck>
Azt jó esetben a STFeken úgyis van 2-3 DPs isten, aki amúgy is letolja ameccset, én meg élvezem hogy hú milyen torpedósorozatot engedtem ki, de fasza vagyok 😄
Valamit tudsz amit mi nem (pedig isten látja lelkem, rengeteget olvastam, kisértleteztem ezügyben), hogy te még fehér fegyókkal is a DPS ligában vagy.
Komolyan, ha lenne kedved egyszer menni a karimmal pár kört és DPSt mérni, én szivesen odaadom az accom.
Nem hiszem hogy a felszerelésben lenne a bibi, lehet vezetni nem birom vagy nem jó sorrendben lövöm el a skilleket - bár egy FAW boatban el se tudom képzelni mi a nagy titok.
Engem mindig lelomboz amikor irsz, mert ami nálad olyan szupersikeres az nekem sose megy - lásd a 30K+ DPst hozó hangárjaid, a sérthetetlen lopakodód, a 800K-kat ütő binuralod stb stb 😊 .
És valszeg trucker is abban a kategóriában van mint mi, nincs meg neki a Plata faktor 😊
ui: egyetlen sikeres buildem, egy Klingon Matha raptor, azt is a redditről kókányoltam össze, és az tud rúgni rendesen (persze az én kategóriámban, ez ugye a 40K 😊 )... de általában nem jön össze a nagy dobás, pl FAWval ami pedig elvben a legkönnyebb DPS hozó kategória.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.03. 09:41:31
Engi tank hajóm T6 fleet didi.
Ur repus szettben.Nem epic.
Annak te nem szeded le se hullját se pajzsát.
Elit sem kihívás vele.
Nem full védekezős a skillezése.
Legtöbb karinak nincs rakva védekezős skillre és megvan vele.
Sima vr aegis-el is ment jól összeválogatott boff skillekkel."
Nekem meg nem ment XIV VR-rel, csak epic-kel, de ezt meg a gyakorlat igazolta, tehát nem hülyeség - tac hajón!
Uú megvannak azok a skill-ek, amiket felsoroltál, de, ha nem pusztul "időben" a borg, akkor a hajó nem tud kitartani (a végtelenségig - vagy Zsírosdeszka-féle "csakazértsemdöglökmeg" kari-skill-ezést kell alkalmazni, ahol szinte minden a "védelmen" van (nagy kár, hogy nem lelem ezt a posztját a pH!-n) <#wink>#wink>)!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.05.03. 07:35:02
Sajna le kellett lépnem de asszem konzolt sikerült még postázni.
Nem volt sok időm.
Köszönöm, már kaptam tőled komplet felszerelést. Nem tudom kompenzálni semmivel. A képen látszik, milyen pajzs van fönn. Valami küldetésben volt.
Megpróbálom magam összeszedni a felszereléseket a hajóhoz, de köszönöm a segítséget.
A jó tanács meg mindig jól jön.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.05.02. 11:35:29
Küldök neked egy aegis szettet ha gondolod,azzal jobban kell hogy bírja.
Borg ellen kell a tactical team,polarize hull,hazard emitters,emergency power to shield,reverse shield polarity,meg nem árt aux power to the structural integrity field vagy mi a rák skill sem,
Sima vr aegis-el is ment jól összeválogatott boff skillekkel.
Elsősorban kéne a tac boffnak tactical team skill.Meg ha lehet hozzá egy lila tac team doff.
Meg tudni kéne milyen pajzsa van.
Meg nem mobilról kéne nekem írni.
Meg monilról rühellek írni. XD
Ha géphez jutok írok.
Elméletileg az elszívás elleni ellenállást kéne növelni, de én ezt nem tudtam megvalósítani: uú leveszik a pajzsomat, legfeljebb 1-2 sec a különbség...
Talán még a HP-, ennek regenerációjának- és a HP-visszatöltés növelésével lehet nyerni ellenük időt - a pajzs úgyis elveszik ellenük.
De, majd a "nagyok" megmondják a tutit! 😊

Ha belépsz flottába deltás karival kap flottás változatot is.

Ez mi a bánat akar lönni?
Van még tovább is,egy rakás ökörség.
Mivel elég hosszú így csak képmetszővel kivágtam pár részletet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.30. 18:28:53