Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint azt már mindenki tudja, neked mindig minden szerencsésen bejön és -jól alakul..., sajnos, nem lehet mindenki Plata - SerB szomjan halna! <#wink>#wink>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ez a ground trait ratyi, nem érdekelne, de a hírben írták a zenes jemhadart, aminek ez a trait + space-re is van, az már mindjárt érdekesebb.
Vagy esetleg véletlen kiömlött felétek a gáz és attól vagy kótyagos?
Életemben nem használtam prémium fogyócikket,mindig eladom.<#buck>#buck>
Még is tudok sebezni,javaslom keress magadnak egy társat és menj el pár száz gyakorló csatára vele hogy megtanulj lőni.<#wave>#wave>
Egyébként azt mondták valami hírben hogy végleg vége az előfizetésnek,marad a lifetimer már csak.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Valszeg a lifetimerek megint új fajt fognak kapni az új kieggel,bár azt nem hiszem hogy még egy ferengi fajt betennének,de a Vorta érdekesen hangzik.De a cseten olyan duma is volt hogy ferengi-t kapnak.Bár valszeg csak találgatnak.
Ha uú 500 Zen lesz a "prémium" karakter kioldása, mint eddig, akkor az "megéri" az árát (önmagában egy plusz XIV epic konzol a kritikusok esélyére, meg még a többi...)!

Nem vagyok olyan hülye hogy megvegyem dolcsiért,ha ingyen is megvehetem.
Zenért csak a megjelenés napjától elérhető.
De bővebb info még nincs.
Én mindenképp megveszem.
Van jelenleg 72k zenem.
Hülyeség lenne nem megvenni.
A többi is megvan.Delta roma temporal.
Mind tuti volt.
Hülye fórum csak a te hszedet hozta fel.
Nem látszott a 28557 hsz.
Kicsit lassú a fórum.
Rendszerváltás leghamrabb 4 év múlva lehetséges.
Utána harc.
Hajó váltásnál meg sokszor alap hogy trait újra rakás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.14. 12:50:02
Az egyik "elfeledett" remánomnál, amikor a 3 event-es hajót, meg pilot-okat megkapta, megnéztem a beállításait: volt, amit pótolni kellett, mert üres volt a helye. Mire végeztem a "rakodással", addigra megint volt pár trait-je, ami nem volt meg...
De gyakori, hogy bármelyik karakteremet átnézve, hiányzik vmi, vhonnan, amit pedig odaraktam régebben!
Komolyan, nem hallottam semmit. Szerintem jelenleg elvannak foglalva gamma kieggel elégé. Ami utána jön, már más kérdés. Itt most nem a 2 hónapos bug javításokra gondoltam. XD
Max annyit h nem állnak le romulan hajók gyártásával, most h t6 fed/kdf verdákba is ülhetnek. Nem tudom ez mennyire hírértékű.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.05.13. 15:19:13
Mielőtt el kellett jönnöm admiraltyztam.
Cseten a ground combat felújításáról meg rewampról fantáziáltak.
Ha nem kellett volna lelépnem rákérdeztem volna.
Egy t5 tal silány hajóm is maradt régről.Az már 150 misit is ér ha jól láttam.Csak még lusta voltam elpasszolni.
Mirrort nem.
T5-U hajó is jó.Ha értesz hozzá.
Fleet T5-U karfiolom erre jó példa.
Többet sebzek vele mint T6 hajókkal.
Sőt trade cseten lehetett volna kapni 18 misiért is,de akkor már nekem megvolt az öt,többet nem akartam.
Mikor először pletykáltak a t6 temporal hajókról már akkor megzuhant az ára.
Aztán lent is maradt egészen addig míg ki nem vették,akkor kezdett el szépen menni felfelé.
Tegnap láttam cseten reklámozni contrabandot is,1750 darab contra 62 misiért.
Mikor még farmoltam én is 12 misiért adtam el 250 darabját,amikor már le ment az ára 10 alá inkább elosztogattam.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.05.13. 13:05:06
Még négy meg is van,egyet oda adtam valakinek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.13. 12:59:05
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.13. 12:52:14
És ha nincs T6 hajód akkor is,a boxos hajók ingyen upgradelhetők T5-U-ra a mirror nem.
Ha sejted hogy mi lesz a következő fajta hajó amit felújítanak érdemes felvásárolni olcsón a T5-ös változatát,miután bejön a T6 változat a T5 nem elérhetővé válik és drága lesz.Mivel sok embernek kel majd a t5 skin.
A wells T5 temporal hajó 18-20 misi volt mielőtt lett volna infinityben T6 változata,miután bejött a T6 és a T5 többé nem elérhető a T5 változat ára is 50-100 misire ugrott.Mert kell az embereknek a T5 kinézet.
Néztem exen az árát 9-10 milla,inkább betettem flotta bankba,vigye akinek kell.
De akkor is sokat kell nyitni hajóért.
Majd szép lassan azokból is csinálnak t6-ot aztán elfogynak és eltűnnek a régi t5-ösök gondolom.
Platac, 1/100 a promó hajó, szóval 100x annyi esélye van mint írtad, kerek 1% / doff pack.