Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De, tényleg érdemesebb VR Mk II-t up-polni, ha van miből és/vagy mivel - Mk VIII-ig (X-ig, ha akció van) viszi a konzolt az első könyv: az 7(9) színváltási lehetőség és még hol van a XIV...! (...és Mk II konzolt legyártani 5 perc!!!)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De ilyen lenne az esélye.

Az Ur aegis szettet is exen vettem neki,mert nem volt kedvem pöcsölni vele,mert az 3 nap.<#buck>#buck>
Mivel csak 1 aegis doff van.
Mk12 konzolok szoktak esni kristályon,néha elteszem őket néha salvage-elem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.06. 12:48:38
De igazad van: ez már szőrszálhasogatás! 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A craftos karimnak ennyi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.06. 11:06:41
Mert minek.
Tök fölösleges.
Mk2 cuccot gyártasz és uppolod omega vagy főnix vacakkal epicre.
De anélkül meg eléggé macerás tud lenni az Mk. (X)II VR-gyártás... (kék/ződ doff-al)
Kezdő karakterem full lvl 20: nincs is gondom a saját részre történő VR-előállítással (kivéve a speciális doff-ot igénylő dolgok)!
A kasztspecifikus dolgok igényelnének még karaktereket (x2 a skill-rendszer miatt), de ezek már nem bírnak nagy jelentőséggel az elérhető repu'-s és flottás dolgok mellett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehet rossz névre küldtem?
Ha egyszer feljutok a játékba majd küldök fegyót,de jelenleg úgy elvagyok havazva mint a szar,most értem haza de hulla vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.05. 20:00:16

Ezt az 1500as starter pack-et akarom én is megvenni, de még annyim sincs. Beváltottam minden dilim és még mindig hiányzik 50 zen. 😊 Na majd holnap hozzá bányásszuk azt a kicsit...
Ha ki jön a karfiol T6 valaha,az kapásból vagy -20k.
Mert rá költeni kell.
Meg mostanában alig van időm még admizni is,ma is most értem haza, hulla vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.04. 20:17:13
Nekem is kéne beváltani dilit mert csak 42k zém van. :/
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.04. 18:32:51
Ha kijön a lekvár pack az minusz 16-18k zen.
Az új 12 részes mega pack olyan 15k.
Gyorsan elfogy.
Jem kieg után jobb lesz a főnix.
Majd akkor én is nyitok.
De most zen kell.
az új battlezone

Elmentem vele STF-re hogy majd mérek dps-t.Bemegyek ISA-ra és a hangár ablak szürke hangárok szürkék,nem tudok kiengedni hangárt.
Csúnyán anyáztam,majd tipli a francba hogy ne legyek combat-ban,elhúzok a francba és berakom ingyenes hangárt és vissza elite hangárt,na végre jó.
Jah csak közben fél ISa lement.<#falbav>#falbav>
CLR—Infected Space❤️:36>3:36>— Dmg(DPS) —Temur Ay 12 431 840(58 093) Jung 11 452 864(54 023) Conchubhar 5 204 791(26 155) Dorin 3 424 697(16 003) Lazek 2 288 648(10 596)
Dorin a karim,de ez szar volt komolyan,mire vissza fordultam harcolni már a második generátort lőtték le épp.Ha minden stf-et úgy kell kezdenem hogy kicserélem a hangárt akkor az marha vicces lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 20:28:28
Karakterenként elvben kell legyen egy "Elite Starter Pack Reclaim" is...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.03. 20:14:34
Pedig többet is igér.
Jah a +1 kari slot is megvan.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 19:12:15
Gugli fordító szar.
Katt
Simán átpaszolhatod a cuccokat az új kiskariknak.
Az jó hecc volt.
Minden kezdő karimnak olyat vettem (az elsőt még platától kaptam szerintem), amig nincsenek meg a repus szettek. Van vagy 3 MKXIVre uppolt garnitúrám az accon, azok járkálnak szépen körbe-körbe az új kariknál.
(ja, természetesen a level követelmény elérése után, de az doffolásból szokott jönni nekem)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.03. 17:24:44
Mert az előbbi egy hiba szándékos kihasználása, mig a specpontért nem csinálsz semmi megkérdőjelezhetőt.
Na most utána meg van 2 nap cd.<#buck>#buck>
Onnan van mindenkinek.Az egyik doff küldi dobja random.Asszem van 1 vagy 2 karimnak.
Sosem izgatott túlságosan.
Az aegis doff nem is tradelhető azt hiszem,egyből bound.
Nekem legalább is az lett.
De lekvár eventnél majd lehet belőle keresni,mindenki kezd új karit amihez majd kell szett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 16:31:43
Ma újra lesz sompek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 14:58:51
Admiraltyzni is alig tudtam.
Nem tudom mi lesz a lekvár eventtel,nyáron még jobban le leszek havazva.
Egy ügyes enginek nem 1 turretet és mortart rakott le a játék hanem 3-3 darabot,letettük a turretet a tető szélére és lőtte az utcán az ellenséget,a mortarokat bentebb raktuk le hogy ne tudják becélozni,de a mortar ugye messzire ellő,nem kell rálátnia a célpontra.Így mókás volt a játék,nem kellett a groundon kemény harcokat vívni hanem fentről kinyírtuk őket.<#buck>#buck>
Aztán meg is variálták colony invasion-on a házakat hogy ne tudjunk felugrálni,de így is hagytak a házak sarkánál egy likat ahol fel lehet ugrani.Na persze caitiannal.De már nem olyan könnyű felmenni mint rég és nem is minden ház tető megmászható.
Ez egy régebbi kép,olyan magasra másztam caitian engivel hogy ott már sötét volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 14:49:21