Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igaz lesz Ds9 promós hajó is,azt hogy mennyi valóság mennyi hülyeség nem tudom.
Valami Ds9 filmes hajó lesz,bár azt nem hiszem hogy kardassziai hajó is jönne.
Fed/klingon/roma ok,jem hadar talán,de kardi már hülyeség szerintem.
Valami Ds9 filmes hajó lesz,bár azt nem hiszem hogy kardassziai hajó is jönne.
Fed/klingon/roma ok,jem hadar talán,de kardi már hülyeség szerintem.
A weather control system ára állandó, replikálható cucc, nincs értelme abba fektetni.
De hogy komolyan is válaszoljak, abba ami jelenleg olcsó és később drágább lesz.
De hogy komolyan is válaszoljak, abba ami jelenleg olcsó és később drágább lesz.
Úgy látszik valami kisebb frissítés jött.
340 kb patch jött le indításkor.
340 kb patch jött le indításkor.
Mi van a másik maki hajóval?
És mi van a promós hajóval?
És mi van a promós hajóval?
Sejtettem, csak gondoltam válaszolok valamit.
csak úgy fel tettem a kérdést nem csak hozzád irányult 😊
Klímákba, olyan meleg kezd lenni ahahaha.. egyébként nem tudom, nálamnál tapasztaltabbat kérdez meg.
dehát kell.. :"D
Na már csak ez hiányzott,retardált kurland boff.<#buck>#buck>
Hmmmmm vajon mibe lesz érdemes beruházni?
Ha tudsz vegyél majd a karakterednek adapted armor szettet.Az adapted armor a szintedhez igazodik,csak modokat kell bele venni.Minden negyedik szinten van vendornál mod a ruhádba fegyveredbe.De craftolhatsz is magadnak,az jobb,bár úgyis hamarabb lesz meg a négy szint minthogy le craftold.<#hehe>#hehe>Flottánál a vendor árul zöld modokat.A lentebbi képeken is látszik hogy mindegyik akrim ilyen szettet használ,van amelyik full szettet,mint a fejvadász,az egy komplett cartel marketes mantellian valami szett,színmódosítókkal át színezve,sorciknak vegyes ruhák vannak.Cartel marketes ruhákat némi CC-ért account wide-ra lehet unlockolni,vagyis minden karid kiveheti ingyen és viselheti.Egyszerűbb mintha minden karinak megvennéd sok milláért exről,vagy boxokból próbálnád kinyitni.
Még társakat is vehetsz CC-ből,treek valami eszement aranyos.Kis ewok maci aki mellesleg fejvadász.
Mivel már kivették a segítők cuccolását vele nem kell törődni,az ő cuccai max más külsőt adnak statot már nem,alapból tápos mint egy állat.
Viszont a fizetős társakkal a játék bár szórakoztató,de velük nem lesz lehetőség bizonyos dolgokra,teszem azt hogy bele szeressen a karid,vagy feleségül vegye és a többi.Mert az alap sztori társakkal ilyesmit is lehet.
Azt hiszem nekem 4 nem ingyenes segítőm van.Három járt mert előfizetős voltam egyet vettem pénzért.2100 cc+ acc wide unlock,ami nem tudom már mennyi.
Treek egy végtelenül cuki ewok maci.De emellett nagyon tápos harcos.
Shae Vizsla vagy Vizla? Járt mert előfizus voltam akkor,Nico Okaar dettó,Dart Hexid megint valami ilyesmi miatt járt.Ezeket meg sem lehet asszem venni,csak az kapta meg aki akkor elöfizetős volt.Vagy bugos az accountja.<#nevetes1>#nevetes1>
Jah a flottás vendor SW ToR-ban nem olyan mint STO-ban,itt a flotta olyan mint STO-ban ESD.Flotta a neve de az a központ.Minden ott van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.31. 13:27:50
Még társakat is vehetsz CC-ből,treek valami eszement aranyos.Kis ewok maci aki mellesleg fejvadász.
Mivel már kivették a segítők cuccolását vele nem kell törődni,az ő cuccai max más külsőt adnak statot már nem,alapból tápos mint egy állat.
Viszont a fizetős társakkal a játék bár szórakoztató,de velük nem lesz lehetőség bizonyos dolgokra,teszem azt hogy bele szeressen a karid,vagy feleségül vegye és a többi.Mert az alap sztori társakkal ilyesmit is lehet.
Azt hiszem nekem 4 nem ingyenes segítőm van.Három járt mert előfizetős voltam egyet vettem pénzért.2100 cc+ acc wide unlock,ami nem tudom már mennyi.
Treek egy végtelenül cuki ewok maci.De emellett nagyon tápos harcos.
Shae Vizsla vagy Vizla? Járt mert előfizus voltam akkor,Nico Okaar dettó,Dart Hexid megint valami ilyesmi miatt járt.Ezeket meg sem lehet asszem venni,csak az kapta meg aki akkor elöfizetős volt.Vagy bugos az accountja.<#nevetes1>#nevetes1>
Jah a flottás vendor SW ToR-ban nem olyan mint STO-ban,itt a flotta olyan mint STO-ban ESD.Flotta a neve de az a központ.Minden ott van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.31. 13:27:50
Sith Inqusitorból lehetsz Sith sorcerer és Sith assasin.Assasin dupla pengés karddal harcol.Sith Sorcerer egy kardot használ,a lightning fenomenálisan jó.Igazi sith érzés.Sith inquisitor nem karddal hanem inkább az erővel harcol.
Sith warrior az más az kardal hadakozós kari.Belőle lehet Sith Juggernaut akinek egy kezes kardja van.Sith Marauder két kardos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.31. 12:49:46
Sith warrior az más az kardal hadakozós kari.Belőle lehet Sith Juggernaut akinek egy kezes kardja van.Sith Marauder két kardos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.31. 12:49:46
A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik.
Sith, valami 1 kardos, ennyit tudok egyelőre, majd meglátjuk ha már ott tartok, szólok úgy is ha elkezdtem vele játszani.
Sith, valami 1 kardos, ennyit tudok egyelőre, majd meglátjuk ha már ott tartok, szólok úgy is ha elkezdtem vele játszani.
Nem tudom meg vannak-e fizetve Sw ToR fejlesztői vagy sem,de ha fizetős leszel szerintem tetszeni fog.Feltéve ha nem jedi akarsz lenni,a jedi lovag és sith harcos sablonos,jedi sage elmegy,birodalmi ügynök érdekes,fejvadász jó,csempész is érdekes,katona elég unalmas,sith inquisitor nagyon jó.Ezek csak az alap kasztok,abból két felé lehet specializálódni.
Bár tudnod kell hogy a játék mára már nevetségesen le van könnyítve,régen mikor még nehéz volt és kemény élvezetesebb volt,mikor még a kezdő bolygóhoz is party kellett mert egyedül nem ment.Ma már a segítőd egyedül lever egy boss-t flashpointon is,amit simán szólózhatsz.Régen +2 heroic zónában egy pofontól feküdtél.Most a +4 is laza.
Bár tudnod kell hogy a játék mára már nevetségesen le van könnyítve,régen mikor még nehéz volt és kemény élvezetesebb volt,mikor még a kezdő bolygóhoz is party kellett mert egyedül nem ment.Ma már a segítőd egyedül lever egy boss-t flashpointon is,amit simán szólózhatsz.Régen +2 heroic zónában egy pofontól feküdtél.Most a +4 is laza.
Az a gond, hogy már a játékkiadók sem fizetik meg a dolgozóikat
Ez engem baromira nem érdekel, a tesco-ban ha vásárolsz sem a kasszásnak vagy az árufeltöltőnek fizetsz hanem a tesco-nak, aki majd a profitból fizeti megállapodás szerint a dolgozóját.
Úgy az swtornál is szarom le nagy ívben, hogy mennyire fizeti meg a dolgozóit, megállapodtak x összegben, leszarom hogy az jó vagy rossz fizetésnek számít programozói körökben.
Van egy adott terméke, annak egy használati díja, tetszik játszom vele, nem tetszik nem játszom vele, de ha játszom, mit bánom én hogy valami pénzéhes cég és a befektetőinek zsebébe megy, ők költöttek sok pénzt arra hogy a játékból legyen valami, ők érdemlik meg utána a bevételt is.
Ez engem baromira nem érdekel, a tesco-ban ha vásárolsz sem a kasszásnak vagy az árufeltöltőnek fizetsz hanem a tesco-nak, aki majd a profitból fizeti megállapodás szerint a dolgozóját.
Úgy az swtornál is szarom le nagy ívben, hogy mennyire fizeti meg a dolgozóit, megállapodtak x összegben, leszarom hogy az jó vagy rossz fizetésnek számít programozói körökben.
Van egy adott terméke, annak egy használati díja, tetszik játszom vele, nem tetszik nem játszom vele, de ha játszom, mit bánom én hogy valami pénzéhes cég és a befektetőinek zsebébe megy, ők költöttek sok pénzt arra hogy a játékból legyen valami, ők érdemlik meg utána a bevételt is.
Még annyi hogy Sw ToR-ban a sztori 50-es szintig van igazán klasszul megcsinálva,addig minden karakternek külön külön sztorija van ami sokféle módon végződhet,függ attól hogy milyen a karid neme,faja beállítottsága.
De az utána jövő kiegek már nem adnak mindenkinek külön sztorit.Annyi még hogy asszem revan kieggel behozták a homár vonalat,így én azt a részt csak csaj karival toltam.<#hehe>#hehe>
A revan utáni kiegek meg már inkább egy játékos irányba mennek át.Nem rosszak,bár mivel kukkot sem értek belőle engem nem fogott meg.És uncsinak találtam,mert full single.Csak egy vagy két epizódot toltam le,elég is volt.
De az utána jövő kiegek már nem adnak mindenkinek külön sztorit.Annyi még hogy asszem revan kieggel behozták a homár vonalat,így én azt a részt csak csaj karival toltam.<#hehe>#hehe>
A revan utáni kiegek meg már inkább egy játékos irányba mennek át.Nem rosszak,bár mivel kukkot sem értek belőle engem nem fogott meg.És uncsinak találtam,mert full single.Csak egy vagy két epizódot toltam le,elég is volt.
Bocsi offért,de itt egy kis ízelítő,steames képek szal bocs.
Itt látszik az accom státusza,na meg a karik száma.Ezen a szerveren.<#buck>#buck>
Mellesleg egy republic fajból származó birodalmi kari.<#buck>#buck>
Kedvenc sith sorcim,aki nagyon jó.
A kis tesója aki már nem olyan jó.
Na meg van egy szintén miralian vagy miraluka(?) sith harcosom is.Ő is kicsi,mert a sith harcos sztori uncsi.
És gyorsítva húztam eddig is.
Itt látszik az accom státusza,na meg a karik száma.Ezen a szerveren.<#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mellesleg egy republic fajból származó birodalmi kari.<#buck>#buck>
Kedvenc sith sorcim,aki nagyon jó.

A kis tesója aki már nem olyan jó.

Na meg van egy szintén miralian vagy miraluka(?) sith harcosom is.Ő is kicsi,mert a sith harcos sztori uncsi.

És gyorsítva húztam eddig is.
A valódi, nem korlátozott f2p haszna a kiadónak az, hogy a fizetőképes kereslet biztosabban talál- és nagyobb társaságot lát a környezetében, így csökkenek az események várakozási idejei - van különbség a fél és az egy perc között is, hát még, ha ennél is több lenne a "belterjesség" miatt... - , ami sokkal élvezhetőbb játékmenetet biztosít a "társas"-játékok esetében.
Azzal, hogy túlzottan kapzsivá/ferengivé válnak a kiadók és elkezdenek megszorításokat, korlátozásokat bevezetni, ezzel az előfizetés felé erőszakosan eltolni a még mindig f2p-nek mondott terméküket, azzal a saját játékukat teszik tönkre, mert csak a fizetőképes kereslet marad meg számukra, ami egyre nagyobb ütemben fog kopni/minőségileg lezülleni, ha nem talál partnereket a játékban és/vagy - unalmában - kezdi felfedezni/észrevenni azokat hibákat a játékban, amiket a nagy közösségi hangulat még el tudott fedni...
A SW ott bukik meg, hogy nem lett teljesen f2p, így sokakat "kizár" a legfelső szintek közösségi tartalmából - egy havi elődfizetésből meg lehet venni hasonló stílusú SW-játékot, akár többet is.
A wot meg a másik oldala a lófaxnak: ők teljesen f2p-ként kezdték, de most már komoly összegek rááldozása nélkül játszhatatlan az értelmesebb f2p rétegnek -> "friss" játékosként, ha nem fizetsz, akkor csak mozgó célpont lehetsz a "nagyok" számára - sajnos, ma már van, akit ez is "kielégít"...!
Elhiszem, hogy az ebből hirtelen meggazdagodni vágyó befektetőnek, részvényesnek nehéz ezt megértenie/elmagyarázni, de ha felélik és aprópénzre cserélik a régi, még "igazi" húzócímeket, akkor az egész PC-s/elektronikai játékipart teszik tönkre - tudom: a befektetőt ez érdekli legkevésbé, csak ilyen felfogással egyszer csak azt veszi észre, hogy elfogyott körülötte a világ...
Amire te akarsz utalni az az, hogy a munkájáért megfizetik az embert és abból vásárol a piacon..., sajnos, az az idő már elmúlt és ezért van válságban az emberiség és létformája/társadalmi berendezkedése!
Az a gond, hogy már a játékkiadók sem fizetik meg a dolgozóikat, ill. a termékükön spórolnak és pl. téged, mint fizetőképes keresletet "bíznak meg" a termékük tesztelésével, ezzel kimutatva, hogy valójában mennyire is tartanak téged...
Azzal, hogy túlzottan kapzsivá/ferengivé válnak a kiadók és elkezdenek megszorításokat, korlátozásokat bevezetni, ezzel az előfizetés felé erőszakosan eltolni a még mindig f2p-nek mondott terméküket, azzal a saját játékukat teszik tönkre, mert csak a fizetőképes kereslet marad meg számukra, ami egyre nagyobb ütemben fog kopni/minőségileg lezülleni, ha nem talál partnereket a játékban és/vagy - unalmában - kezdi felfedezni/észrevenni azokat hibákat a játékban, amiket a nagy közösségi hangulat még el tudott fedni...
A SW ott bukik meg, hogy nem lett teljesen f2p, így sokakat "kizár" a legfelső szintek közösségi tartalmából - egy havi elődfizetésből meg lehet venni hasonló stílusú SW-játékot, akár többet is.
A wot meg a másik oldala a lófaxnak: ők teljesen f2p-ként kezdték, de most már komoly összegek rááldozása nélkül játszhatatlan az értelmesebb f2p rétegnek -> "friss" játékosként, ha nem fizetsz, akkor csak mozgó célpont lehetsz a "nagyok" számára - sajnos, ma már van, akit ez is "kielégít"...!
Elhiszem, hogy az ebből hirtelen meggazdagodni vágyó befektetőnek, részvényesnek nehéz ezt megértenie/elmagyarázni, de ha felélik és aprópénzre cserélik a régi, még "igazi" húzócímeket, akkor az egész PC-s/elektronikai játékipart teszik tönkre - tudom: a befektetőt ez érdekli legkevésbé, csak ilyen felfogással egyszer csak azt veszi észre, hogy elfogyott körülötte a világ...
Amire te akarsz utalni az az, hogy a munkájáért megfizetik az embert és abból vásárol a piacon..., sajnos, az az idő már elmúlt és ezért van válságban az emberiség és létformája/társadalmi berendezkedése!
Az a gond, hogy már a játékkiadók sem fizetik meg a dolgozóikat, ill. a termékükön spórolnak és pl. téged, mint fizetőképes keresletet "bíznak meg" a termékük tesztelésével, ezzel kimutatva, hogy valójában mennyire is tartanak téged...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Bár asszem azt töröltem,me ronda vót.
A hat kari slot helyett nekem 26 van,ha jól emlékszem.
Azt is CC-ből toltam fel.
Mielőtt elkezdesz vele játszani találd ki milyen faj-t és osztályt akarsz.
Előfizetősként sem kezdhetsz bármit,csak akkor csinálhatsz bármilyen karaktert,ha pénzből,vagyis CC-ből unlockolod a fajt,vagy Legacy Unlock.
Legacy unlockhoz kell hogy abból a fajból 1 karit felhúzz 50-es szintre és megcsináld a sztoriját,no meg talán 40-es legacy szint is kell,de ezt nem tudom pontosan,nekem CC-ből van unlockolva mind.
Így lehet nekem Sith jedi-m.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 14:13:58
Azt is CC-ből toltam fel.
Mielőtt elkezdesz vele játszani találd ki milyen faj-t és osztályt akarsz.
Előfizetősként sem kezdhetsz bármit,csak akkor csinálhatsz bármilyen karaktert,ha pénzből,vagyis CC-ből unlockolod a fajt,vagy Legacy Unlock.
Legacy unlockhoz kell hogy abból a fajból 1 karit felhúzz 50-es szintre és megcsináld a sztoriját,no meg talán 40-es legacy szint is kell,de ezt nem tudom pontosan,nekem CC-ből van unlockolva mind.
Így lehet nekem Sith jedi-m.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 14:13:58
Nekem sem F2p accom van.
Előfizetős voltam,innen tudom milyen jó is az.
Nekem dobozosan is van meg a játék.Nagyon régről.
Ezenkívül miután megszűnt a régi gamecard rendszer prefered lettem,de minden unlockolva CC-ből,olyanom is lehet ami elöfizetősnek sem.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 14:04:59
Előfizetős voltam,innen tudom milyen jó is az.
Nekem dobozosan is van meg a játék.Nagyon régről.
Ezenkívül miután megszűnt a régi gamecard rendszer prefered lettem,de minden unlockolva CC-ből,olyanom is lehet ami elöfizetősnek sem.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 14:04:59
Ezzel nekem pont nem lesz gondom, Én sem dolgozom ingyen, a játék készítőitől sem várom el, ha játszani akarok vele, akkor fizetem amit kell 😊
Na ma én is meghaltam kristályon.<#hehe>#hehe>
Napi endevor 25k ap sebzés.
Jó akkor elmegyek kristályra ap-s karival,jah csak azt elfelejtettem hogy a karinak vettem egy T6 temporal destroyert.
Megvettem neki és bele ültettem és kész,se skillek berakva se boffok rendesen megcsinálva,se traitek és még a skillbar is káosz.<#buck>#buck>
Bementem kristályra akkor jutott eszembe,hogy csak beraktam a hajóba a karit és kész.<#eplus2>#eplus2>
Napi endevor 25k ap sebzés.
Jó akkor elmegyek kristályra ap-s karival,jah csak azt elfelejtettem hogy a karinak vettem egy T6 temporal destroyert.
Megvettem neki és bele ültettem és kész,se skillek berakva se boffok rendesen megcsinálva,se traitek és még a skillbar is káosz.<#buck>#buck>
Bementem kristályra akkor jutott eszembe,hogy csak beraktam a hajóba a karit és kész.<#eplus2>#eplus2>
Franc tudja.
pasz lehet alien plusz playabled keverék?
Basszus,most láttam DS9-en egy Gorn karit akinek ferasan farka volt és emellé bajori pap ruhája volt.<#wilting>#wilting>
Hogy a bánatos istenbe csinálják ezeket?
Mellesleg nem is úgy futott mint egy gorn,mert azok lomhák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 13:18:33
Hogy a bánatos istenbe csinálják ezeket?
Mellesleg nem is úgy futott mint egy gorn,mert azok lomhák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 13:18:33
Ez sajna így van.
Sw ToR nagy hibája hogy pofátlanul pénzéhes cég csinálta.
F2P és előfizető közt olyan brutális a különbség hogy el sem hiszed.
Előfizetősként igazán eszméletlen jót lehet játszani.
Már preferedként is szar.
F2P és előfizető közt olyan brutális a különbség hogy el sem hiszed.
Előfizetősként igazán eszméletlen jót lehet játszani.
Már preferedként is szar.
Anno SWtor én is kipróbáltam, elég pofás játék, igaz ingyenélőként se posta se max lvl nem volt elérhető. Ettől függetlenül elrepülni bolygókra és ott nagy mapon küldiket csinálni, nem is keveset, pont ezt hiányolom STOból. Ott az a sok bolygó, és semmi haszna. Végül 2-3 karit kipróbálva nem mélyültem jobban bele. Pénzt nem akartam beleölni.
STO pre-pecs majdnem 10 giga
STO pre-pecs majdnem 10 giga
Vannak olyan traitek amik erősítik a robbanást.
Bár hogy minek azt ne kérdezd,ki az az őrült aki a saját hajója felrobbantásával akarja sebezni az ellenséget.
Zenes D'deridex singularitás ágyúja eredetileg nem működött jól és mindenkit sebzett,ESD-en meg DS9-en heccből belőttem a játékosok közé.<#buck>#buck>
Elkapta őket és összerántotta őket majd beléjük robbant.Sajna javították.
Bár hogy minek azt ne kérdezd,ki az az őrült aki a saját hajója felrobbantásával akarja sebezni az ellenséget.
Zenes D'deridex singularitás ágyúja eredetileg nem működött jól és mindenkit sebzett,ESD-en meg DS9-en heccből belőttem a játékosok közé.<#buck>#buck>
Elkapta őket és összerántotta őket majd beléjük robbant.Sajna javították.
Rossz sztorit kezdtél fogadok.
Sith inqisitor valami fenomenális.
Főleg ha jó stih vagy,nem tudok angolul csak amit felszedtem,de baszott jó.
Nagyon sok dolog befolyásolja a sztorit.
Sith inquisitornál más a duma ha rabszolga faj vagy,mint például az ember,más ha sith pureblood,más ha csaj karid van,más ha jó vagy,én kivittem ember csaj karival,full light side és marha jó volt.Mint embert persze csak rabszolgának néznek a sith-ek,sith pureblood karival már másképp dumálnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 10:04:40
Sith inqisitor valami fenomenális.
Főleg ha jó stih vagy,nem tudok angolul csak amit felszedtem,de baszott jó.
Nagyon sok dolog befolyásolja a sztorit.
Sith inquisitornál más a duma ha rabszolga faj vagy,mint például az ember,más ha sith pureblood,más ha csaj karid van,más ha jó vagy,én kivittem ember csaj karival,full light side és marha jó volt.Mint embert persze csak rabszolgának néznek a sith-ek,sith pureblood karival már másképp dumálnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 10:04:40
Hát, az swtor nekem csalódás lett... egy marhanagy futkosásszimulátor az egész, óriási üres területeken kell oda vissza rohangálni. Elvben a sztori kompenzálja a dolgiot, bár nekem nem jött át.
De persze különbözőek vagyunk, meg nyilván a puding próbája...
De persze különbözőek vagyunk, meg nyilván a puding próbája...
Nem nagyon követem napi szinten a dolgokat, 1-2 hetente prohardveren beleolvasok a fórumába, hogy van-e valami újdonság, illetve ha van valami livestreames előadás, akkor azokat megnézem, de azok többnyire év végén szoktak lenni, gamescon, citizencon, év végi adás, mind valamikor nyár végén ősszel karácsonykor.
Szerintem fognak belőle eladni bőven, de érthető okokból engem nem izgat 😊
Így is költöttem bőven eleget már arra a játékra, nem bántam meg azóta sem, de amíg nem kezdek vele játszani napi szinten, addig háttérbe van rakva.
Most elvagyok a Battlefront2-vel, aztán majd lassan kipróbálom az swtor-t.
Szerintem fognak belőle eladni bőven, de érthető okokból engem nem izgat 😊
Így is költöttem bőven eleget már arra a játékra, nem bántam meg azóta sem, de amíg nem kezdek vele játszani napi szinten, addig háttérbe van rakva.
Most elvagyok a Battlefront2-vel, aztán majd lassan kipróbálom az swtor-t.
Kristály végeztével maradtam még lövöldözni, mert hamar vége lett - nem miattam... 😉 - , de a többiek elhúztak, így mire kikeveredtem a map-ról, addigra kilőttek, de a romulán madár csak megérkezés után, a Drozana közelében parkolók között robbant föl, ahol pár k sebzést - főleg a pajzsokba - vitt be az ott parkolókba..., gondolom, örültek nekem. <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Raul nem tudom láttad-e,lehet még nem,de ki jött a Star citizen gyűjtői kiadása,csak 27 ezer dolcsi.<#vigyor>#vigyor>
Katt
Katt
szerintem ott nem volt értelmes konzol meg a torpedók is blah meg az a kék dual egy lomha dögre minek ? az nem tetryion ?😄 delete ?
Meg antiproton és dsruptor konzol phaser fegyverekhez.Na meg asszem az a lila az tetryonra ad,bár nem biztos,nekem is van de nem tettem be.
Azt nem tudom mi a rákot kezdjek sci lekvár teszt karival,jem bogár nem jó neki,intrepid t5 meg furi egy lekvárnak.
Azt nem tudom mi a rákot kezdjek sci lekvár teszt karival,jem bogár nem jó neki,intrepid t5 meg furi egy lekvárnak.
tudom úgy ahogy van az egész gáz ... de vicces 😄
Vettem ground és űr szettet meg mindent.
Up tokent is fegyvereket is..
Meg minden vackot amit lehet.
De kipróbálni nem sikerült.
Le kellett lépnem.
Up tokent is fegyvereket is..
Meg minden vackot amit lehet.
De kipróbálni nem sikerült.
Le kellett lépnem.
és a ground fül
Kösz.
és az a kérdés hogy miért csak ezek vagy a zenstore miatt van meg van már ezek nekünk és érzékeli hogy ingyenes mint az nx-nél v tényleg ezek lesznek ha igen akkor bekaphatják 😄
dozana teszt konzol
Le toltam egy küldit lekvárral és két szintet ugrott,gondolom xp event miatt.
Elmentem megnézni vajon milyen hajót kapok az elite tokenért,hát cumi,
T5 defi,intrepid vagy galaxy.<#wilting>#wilting>
Elmentem megnézni vajon milyen hajót kapok az elite tokenért,hát cumi,
T5 defi,intrepid vagy galaxy.<#wilting>#wilting>
Csodálkozol?
Nézd meg csak a tac konzoljait.
Nézd meg csak a tac konzoljait.
Igen, de a "doboz" kinézet a meglévő elemekre nekem nem tetszik. A rajzolt az jól néz ki.
Van 2x xp gamma token Drozanán, meg van gamma repu doboz és kb 5 perc alatt fel lehet húzni t5-re a reput.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.27. 11:52:51
Van 2x xp gamma token Drozanán, meg van gamma repu doboz és kb 5 perc alatt fel lehet húzni t5-re a reput.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.27. 11:52:51
Hogy vettetek ki repus páncélt?
Van valami vendor aki ad?
Mivel storeban nem lehet ki venni semmit így nem nagyon játszottam vele.
Nincs kedvem vele küldizgetni a szintekért.
Van valami vendor aki ad?
Mivel storeban nem lehet ki venni semmit így nem nagyon játszottam vele.
Nincs kedvem vele küldizgetni a szintekért.
jah furcsáltam is