Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden exploit-al csökken a biztos dolgokból származó ec lassan már ott fogunk tartani hogy a replikátor és a vendorok többet ajánlanak érte mint amiért elmenne exchange-en 😄DD
Az tényleg nem pénz.
tudom de az 800k volt mikor mondtad hogy nézem már meg kíváncsiságból azt is megnéztem
Nem skillre mondtam.
Hanem BO és FB sulibán doffra.
Nem tudom most mennyi a BO doff.
De 5 milla alatt sosem adtam el.
Akkor inkább maradt nálam.
Jem karimnak is küldtem vagy 100 sulibám doffot.
Pedig rég nem sulibánoztam már.
Hanem BO és FB sulibán doffra.
Nem tudom most mennyi a BO doff.
De 5 milla alatt sosem adtam el.
Akkor inkább maradt nálam.
Jem karimnak is küldtem vagy 100 sulibám doffot.
Pedig rég nem sulibánoztam már.
inkább a kemocite
Néha beam overload és a feedback pulse is sokat ér.
Most ez az új divat hogy raknak be fabric-ot űrre.
Most ez az új divat hogy raknak be fabric-ot űrre.
Jah arra gondútam.
Nekem is van pár de most nincs kedvem megkeresni.
Túl sok karit kéne átnézni.
Nekem is van pár de most nincs kedvem megkeresni.
Túl sok karit kéne átnézni.
de csak a frabical engi volt annyi a többik olcsóbbak
Egyébként dili bug után volt újabb bug.
Van ami ma is él.
Delta bug vagy félévig bent volt.
Sulibán kb 4 éve megy.
Mondjuk delta vicces volt.
Sulibánt meg le sem tojják.
Pedig most megimt jó ára van a sulibán doffnak.
Igaz nincs olyan drága mint T6 galaxy behozatalakor.Akkor 40-80 misi is volt.
De úgy láttam legolcsóbb fedes 27 misi.
Van ami ma is él.
Delta bug vagy félévig bent volt.
Sulibán kb 4 éve megy.
Mondjuk delta vicces volt.
Sulibánt meg le sem tojják.
Pedig most megimt jó ára van a sulibán doffnak.
Igaz nincs olyan drága mint T6 galaxy behozatalakor.Akkor 40-80 misi is volt.
De úgy láttam legolcsóbb fedes 27 misi.
Jegeltem.
Fasz a teló billentyűzetébe.
Fasz a teló billentyűzetébe.
Zent főnix eventen érdemes venni.
Sokkal olcsóbb.
Én most egy két hónapra keheltem a dili farmot jem karik miatt.
Persze a karfiol klingonnál milla felett van dili.
De az tabu.
Sokkal olcsóbb.
Én most egy két hónapra keheltem a dili farmot jem karik miatt.
Persze a karfiol klingonnál milla felett van dili.
De az tabu.
Az nagyon durva 😮
Máj 12 óta tegnap estig 1250 zen és 339k dilit szedtem össze, és hogy örültem neki 😄
(A zent el is költöttem kulcsokra és beforgattam ec-be. Így olcsóbb lesz a flottás hajó modul szerintem)
Jah! Ebben benne volt négy karival az eventért járó 50-50k dili 😊
Utoljára szerkesztette: TTSS, 2018.06.25. 17:26:34
Máj 12 óta tegnap estig 1250 zen és 339k dilit szedtem össze, és hogy örültem neki 😄
(A zent el is költöttem kulcsokra és beforgattam ec-be. Így olcsóbb lesz a flottás hajó modul szerintem)
Jah! Ebben benne volt négy karival az eventért járó 50-50k dili 😊
Utoljára szerkesztette: TTSS, 2018.06.25. 17:26:34
nem csak ő
Regiek kozul csak te jatszol?
Az ma is van.
Csak legális.
Admiralty a neve.
Van asszem 36 fullos karim.
Ha fut nekik admy havi 10k zen összejön.
És még a bázisba is jut.
Csak legális.
Admiralty a neve.
Van asszem 36 fullos karim.
Ha fut nekik admy havi 10k zen összejön.
És még a bázisba is jut.
Jaj Plata 😄 nekem utoljara meg a dilitiumos bugbol volt sok zenem..
Bakker hülye teló.
Passzolom.
Sosem vettem.
Ha van kedvem olyan zavi 10k-t termelek.
Most nincs mert vsn méhlg 68k.
Vagyis este megcsappsn mert jem tsc karinak kell boff bővítő.
Sosem vettem.
Ha van kedvem olyan zavi 10k-t termelek.
Most nincs mert vsn méhlg 68k.
Vagyis este megcsappsn mert jem tsc karinak kell boff bővítő.
Mennyi euró körül van most a zen?
Szerk.: Nem tudom most megnézni az árát.
Utoljára szerkesztette: reorni, 2018.06.25. 16:49:39
Szerk.: Nem tudom most megnézni az árát.
Utoljára szerkesztette: reorni, 2018.06.25. 16:49:39
Akkor az szívás 😄
Csak T5 volt, vissza jöttem kisebb időre dehát gépcseremiatt abba hagytam megint. Amúgy még benn vagyok a flottában? 😄 Gmail fiókomra is tettem két lépcsős védelmet, csak azóta telefont is cseréltem😄
Utoljára szerkesztette: reorni, 2018.06.25. 15:17:37
Utoljára szerkesztette: reorni, 2018.06.25. 15:17:37
Ha régen játszottál akkor kapsz visszatérő jutalmat is.
Feltéve ha az accod vissza kapod.
De hogy vesztetted el az emailcímet?
Ha voltak T6 hajóid az tényleg szívás.
Feltéve ha az accod vissza kapod.
De hogy vesztetted el az emailcímet?
Ha voltak T6 hajóid az tényleg szívás.
Faca előről sok kedvem nincs kezdeni mivel egy csomó zen stores cucc volt már feloldva
Nem tudom, mivel tudná bizonyítani, hogy az acc az övé
(+általában a support sztem tojik az ilyenekre magasról)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.06.25. 14:52:52
(+általában a support sztem tojik az ilyenekre magasról)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.06.25. 14:52:52
Ha nem sikerül az email visszaszerzése akkor próbálj a supportal beszélni. Ôk talán tudnak segíteni.
Valszeg igen. Esetleg a régi géped meg van még? Mert ha azon el van mentve a jelszavad az e-mailhez, akkor be tudnál lépni.
Akkor ha nem tudom vissza szerezni az emailt, 0-ról kell kezdenem újra?
Ha be van kapcsolva a kétlépcsős beléptetés vagy az account guard kell az emailcímed mert arra megy ki a biztonsági kód ami kb 15 percig érvényes.
Az emailcímed nélkül nem tudod megkapni a kódot és másik emailcímre sem tudod át kötni az accod.
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.25. 14:23:31
Az emailcímed nélkül nem tudod megkapni a kódot és másik emailcímre sem tudod át kötni az accod.
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.25. 14:23:31
Sziasztok, miután sikerült új gépet vennem újra játszani akarok de nem tudok belépni a régi két lépcsős belépőm miatt. Ki lehetne valahogy küszöbölni? A régi emailom sincs már meg.
Nem nagyon szoktam cuccokra need-elni.
De ma reggel mázlim van.Mióta a temporal delta jutalmakat kivettem jobban jön a tour.
Holnap reggel a repuk is t5-ök lesznek,már csak gamma 20 nap.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.25. 06:34:35
De ma reggel mázlim van.Mióta a temporal delta jutalmakat kivettem jobban jön a tour.
Holnap reggel a repuk is t5-ök lesznek,már csak gamma 20 nap.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.25. 06:34:35
Én meg volt, hogy 99-cel elvesztettem egy loot-item-et, míg 16-tal megnyertem egyet! <#integet2>#integet2>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ma első lettem kristályon úgy hogy majdnem 15 kilóméterre megálltam kristálytól és csak ráküldtem a hangárokat.
És kimentem kávéért.<#buck>#buck>
És kimentem kávéért.<#buck>#buck>
Ha megvan a 20 óra oda adja nyugi.
Áh ok, csak 16 óra, köszi.
Miután megvan a 20 óra, engedi kivenni a cuccokat a többi recruit rewardból. Írd be /played a chatbe, és ki írja hol jársz. Addig szürke marad a gomb.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.06.24. 21:07:22
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.06.24. 21:07:22
A FEDes jem'hadar gamma karival nem lehet majd kivenni a temporal/delta karik által unlockolt jutalmakat?
Egy sima FEDes karakter esetén ugye ott van a Temporal Agent Philip Crey nebü NPC, ahol elérhető a Delta/Temporal/Gamma recruit reward.
A jem hadar gamma karimnál egyrészt ki van szürkítve a menü (azt irja hogy legyen level 65 + 20 órás, ami szerintem már megvan) másrészt van egy új gomb ami azt mondja hogy agamma kari használja a tranpondert - nade a transponder csak a gamma rewardot adja, a temporalt meg a deltát nem...
Egy sima FEDes karakter esetén ugye ott van a Temporal Agent Philip Crey nebü NPC, ahol elérhető a Delta/Temporal/Gamma recruit reward.
A jem hadar gamma karimnál egyrészt ki van szürkítve a menü (azt irja hogy legyen level 65 + 20 órás, ami szerintem már megvan) másrészt van egy új gomb ami azt mondja hogy agamma kari használja a tranpondert - nade a transponder csak a gamma rewardot adja, a temporalt meg a deltát nem...
Ép azt akartam írni h most h már van polaron drogos banda, Cryptic biztosan, előbb vagy utóbb az ilyen fegyók meg konzolok polaronos verzióit is elénk dobja. Mert akarjuk hihi.
Tudom.
Critelve kapsz vagy 10 szintet kis karival.
Critelve kapsz vagy 10 szintet kis karival.
Az a bibi hogy polaron quad nincs,nálam egy cannon karinál alap a quad,mert kibaszott élvezetes.
Az meg más tészta hogy epic quad üt mint állat.Főleg re-enginerelve.
Nekem a vanguard warship vagy más néven vanguard destroyer tetszene,full cannonnal,de ha már lekvár kari akkor polaron,de a polaronnak fos a hangja,ezen dobna talán ha lenne polaron quad,remélem berakják valamikor,a romának is betették.
Az meg más tészta hogy epic quad üt mint állat.Főleg re-enginerelve.
Nekem a vanguard warship vagy más néven vanguard destroyer tetszene,full cannonnal,de ha már lekvár kari akkor polaron,de a polaronnak fos a hangja,ezen dobna talán ha lenne polaron quad,remélem berakják valamikor,a romának is betették.
Ha crittel xpt is többet ad
Ahaa.
Ezt nem tudtam,monnyuk azt se hogy rahedli dili jár érte.
Csak xp miatt toltam.
Ezt nem tudtam,monnyuk azt se hogy rahedli dili jár érte.
Csak xp miatt toltam.
Nem elég megcsináltatni a doffokkal,mindnek crittelnie kell
Jah,az.
EZT én sem értem inkább egy dps-league-s buildből indulj ki és a saját kútfőeböl és tapasztalataid alapján mint én a kelvinemet lehet nem lesz 100%-os de azért ütni fog.
gondolom ez is league-s build igaz?
gondolom ez is league-s build igaz?
Csak ugye dps körökben nem azt nézik h canon szempontjából fedes hajón fézer, romulánon distruptor/plasma legyen, stb.. hanem amivel a legtöbb dps kitudják csiholni, aztán ezért mindenre megy a distruptor, és minden ami növeli. Játék menet szempontból nem is tévednek. de ha canon alapú karaktereket akarok, és miért ne akarnék, akkor már is nem kerül mindenre distruptor.
Ja, jem'hadarral alap a polaron, ez a boxos konzol set meg hiába imba ha polaronra nem ad semmit. Így pl ez már ki is esne ha én csinálnám. Végül 1-2 kivétellel, minden karim admy farmerként végzi, így rákölteni 600m sosem tűnik igazán kifizetődőnek. 😄
Tom,ez a kettős bajom.
Kéne olyan polaron ami kicsit normálisabb,beam polaron még nem ciki,de a dhc-ban már zavaró.
Ezé is cseréltem a mostani karinál cannonról beamre.<#buck>#buck>
Kéne olyan polaron ami kicsit normálisabb,beam polaron még nem ciki,de a dhc-ban már zavaró.
Ezé is cseréltem a mostani karinál cannonról beamre.<#buck>#buck>
...de a polaron-tól meg irtózol, pedig az lenne JH-autentikus! <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ok,fednek 300 misi,de fed lekvárnak is?
Gondolom igen,hülye kérdés.
Jó hát annyira nem gond mert van T6 hajó dobozom,gondolom abból esik ez is.
De tudod mi a gond,én sosem tudok sokáig játszani tac karikkal,mindig rájuk unok.<#buck>#buck>
Most megcsinálom ezt mondjuk egy 600 misiből aztán meg két hét múlva ráunok.
Másik meg olyan ciki disruptort használni egy lekvár hajóval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.24. 17:05:27
Gondolom igen,hülye kérdés.
Jó hát annyira nem gond mert van T6 hajó dobozom,gondolom abból esik ez is.
De tudod mi a gond,én sosem tudok sokáig játszani tac karikkal,mindig rájuk unok.<#buck>#buck>
Most megcsinálom ezt mondjuk egy 600 misiből aztán meg két hét múlva ráunok.
Másik meg olyan ciki disruptort használni egy lekvár hajóval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.24. 17:05:27
A jelenlegi dps meta az 2x competiton és 1x dranuur deflektorból, és Plasma-Integrated Warp Coreból áll. Mind a set bonusz, mind a statok sebzés növelők amik csak ezeken van jelen. Ezért van szinte minden buildban manapság ezek ajánlva.
Console - Universal - Dynamic Power Redistributor Module
Ez meg szintén alap felszerelés ma már. Habár lockboxból eshet. KDF oldalon olcsón megszerezhető, fedesnek meg lockbox hajóról kell átemelnie. Így nyilván egy 300 millás itemről beszélünk. KDF oldalon azt hiszem 10m alatt van. Pontosan nem tudom, rég néztem. Ez mellé meg be raknak még 1 itemet a 3ból, h ez is kapjon set bonuszt. Ami adna még: +33% Phaser/Disruptor/Plasma Damage for Directed Energy Weapons.
stb..
Nem egy budget build az tuti.
Console - Universal - Dynamic Power Redistributor Module
Ez meg szintén alap felszerelés ma már. Habár lockboxból eshet. KDF oldalon olcsón megszerezhető, fedesnek meg lockbox hajóról kell átemelnie. Így nyilván egy 300 millás itemről beszélünk. KDF oldalon azt hiszem 10m alatt van. Pontosan nem tudom, rég néztem. Ez mellé meg be raknak még 1 itemet a 3ból, h ez is kapjon set bonuszt. Ami adna még: +33% Phaser/Disruptor/Plasma Damage for Directed Energy Weapons.
stb..
Nem egy budget build az tuti.