Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rizsa hajóhoz adhattak volna új hangár petet.
Ez ugyanaz mint a tavalyi.
Egy hangár nem sok szart ér aknás hajón.

Ketracelt hogy oldották meg?
Elég rövid sztorija van az új kiegnek.

Két ezer éve a nő alakú alapító a jem'hadar előtt még más fajokkal kísérletezett. Ennek az eredménye lett a békés Hur'qből ez az eszement agyrém ami a játékban is látható. A másik ilyen elfuserált kísérlete a Fek'lhr volt. Mind kettőnél a ketracel white-al próbálta kordában tartani őket. Nem sok sikerrel. Végül pedig csak a halált hozta magára. És sokan másokra. Szép munka, mondhatnánk. Végül Dr. Bashir által kifejlesztett kezeléssel sikerül a Hur'Q elméjét kitisztítani. Miközben Weyoun szépen tönkre vágja a felszerelést, Dukan'Rex hősi halált hal h megmentse az isteneit. Ez után ellovagolhatnak a naplementébe. Juhéé.

Odo meg beléptette a Dominiont a galaktikus szövetségbe, aminek a feltétele h a jem'hadar-t fel kell "szabadítani" a drog függőségből. Ezért van az h már nem kell ketracel a karinak miután megcsinálta a legújabb küldit.

Csak aztán nehogy egy dominion polgárháborúba folyjon ez a nagy reformáció a nagy láncban. 😄

Persze, ha a klikkelgetésen kívül olvasnátok is a játékban akkor nem tűnne értelmetlennek a story.

A küldetés legnagyobb, és legszebb pillanata mikor Martok belibben, és előadja a harciba induló beszédet. Egyetlen hátránya számomra h Discovery clingonokat is belevette a mondani valójába.
*szinte már röhejes mikor egy vallási fanatikus clingont hősnek kiáltanak ki évszázadokkal később*

😄

Rizsa hajó statja közben kijött.
Link.

Meg az ellenfélnek van push képessége is, ami simán belenyom a falba, ahol meg már elég egy kisebb gubanc is a játékmotor részéről, hogy "örökre" ott maradjon rá fölkent...

Csak a szokásos, kisebb-nagyobb bug-ok: vagy "túléled" és sikerül a küldetés, vagy kezdheted előröl az egészet..., ez benne a kihívás! <#taps>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Azé lettek puszipajtások, mert vmelyik előző részben rájöttek a népek, hogy ketracel függők a hurkák és attól idegesedtek be. Amikor bevágta magát a jemhadar a sugárba, akkor a szervezetében lévő ketraceltől lenyugodtak a bogarak, igy lett mindenki boldog.

Amúgy nemtom mi bajod van a befejezéssel - a startrekben mindig happy endre végződi minden.. picard győz és ellovagol a naplementében... 😄

Az elejéről.
És igen ezekben az új küldikben van hogy a falba spawnolnak.

Lehet, hogy akkor bebuggolt a falba... Mindegy, ahonnan kiléptem, tudom folytatni.
A hajóban kellett megölni vagy az űrben?
Mert ha hajóban lehet be akadt egy a falba ha meg űrben akkor lehet hogy el lébecolt valamerre.
Második karimmal még az első küldiben jártam így,pár hurka hajó elment a térkép sarkába,nagy nehezen találtam meg őket.

Nekem még be is buggolt a Home küldetés.
Bent a hajóban már kiírta, hogy nyírjak ki minden fennmaradt hurkát, aztán megcsináltam, és vagy tíz percig vártam, aztán feladtam.
Ez a hurq sztori egy rakás szar volt.
Se füle se farka.
Jöttek hurkák kiakartak minket nyírni aztán puszipajtások lettünk.
Hogy mi a rák bajuk volt nem tudom,mert csak a ferengis küldiben néztem meg a videókat.
Jem hadar mint frakció ok,hurka sztori nulla.Jem hadar is csak a lenyúlás miatt kellett,lekvár hajók baszott erősek,de ha igaz a kardassziai még erősebb,ez csak azért kellett hogy vegyék ész nélkül a hajókat.
De bejött,mert minden felé vanguard meg kardi hajókat lehet látni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.30. 08:37:26

Hát, nem túl következetesek és ejtenek hibákat a fejlesztők: Dr. Bashir rangjelzései a parancsnokhelyettestől - ezzel a ranggal zárt a DS9-ben, ha minden igaz, míg most Nog hadnagy már parancsnok, amivel Sisko kezdett a sorozatban... - a kapitányig terjednek az új featured epizódban.
Maga a küldetés már megint egy agyatlan öldöklés meg tarts ki a végsőkig hadjárat... <#boxer>

A gamma-repu'-pontgyűjtő misszióban csak nekem mentek el az effektek: pl. se a GW-é, se a zöld köd a megjavítandó hajók körül nem látszik?! <#wow1>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ha a 31-edik századi packot vetted meg annál jobb nincs.
A sci hajó baromi jó,az engi dettó.

A delta pakkos romulán BC flottás változatával határozottan meg voltam elégedve.

Delta pack volt még jó.Igazából mindegyik pakkból van használható hajó.
Már mindegy megvettem a jövő szetett,ahogy láttam az minden frakcióhoz jó.
Eng és Sci karijaimhoz keresek valami zenes hajót T6 legyen, vagy Cross Factiont hogy legyen a Romulán meg Klingon kariknak is T6? :| ötleteket várok és előre is köszi
Jobbulást!
Köszi mindenkinek.
Zubbonyt nem kaptam,de úgy be gyógyszereztek hogy alig birok ébren maradni.<#hehe>
Kaptam gyógyszert talán most már jobb lesz.
Meg kaptam a hátsómba egy jó nagy oltást.<#rolleyes>

Hexex86
Jobbulást Plata!

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

JOBBULÁST !
Szintén jubbulást!

De mi a szöszért kell 5 fegyverhely az aknáknak, amikor azok uú cd-re teszik egymást, mint a torpedók, nem?
Az akna nagyon jó fegyver a kicsi, üldöző-keringő ellenfelek ellen - erre a hangárok pet-jei is alkalmasak - , de mint fő fegyverzet, azt nem tudom elképzelni! Torpedókkal karöltve még talán, de ott is a torpedók lesznek az offenzívebb alkalmazások... <#fejvakaras>

Zubbonyt is kapsz?:d
Jobbulást!
Cseten azt mondták a rizsa hajó aknás lesz és fordítva kell vele menni.<#fejvakaras>
Köszi,holnap megyek dokihoz,csak parázok hogy bebasz egy időre a kórházba,de hátha nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.28. 23:02:28

Igen, Risa egész évben nyitva áll, csak eventes npc és küldik nincsenek. Javulást Plata úr.

Téli eventen az lenne a nagy szám, ha már úgy sincs több féle breen hajó, h átállnának a Fek'Ihri hajókra. 😄
A tavalyi krampusz úgyis Fek'Ihri fiatalembör volt.

Risára bármikor lehet menni.
Fórum meg ott van még a prohardveres is,többről nem tudok.
Bakker.
Egy napos 30%-os akció.
Link.

Ha minden igaz - én csak event-kor járok oda, így lehet, hogy nem igaz 😊 - , vannak más küldetések is, amit lehet nyomni, hogy a röptetőt és másokat meg lehessen venni a helyi, speciális jutalomból.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.28. 21:39:33

Aha, akkor jól gondoltam. Amúgy mi értelme annak, hogy már most el lehet menni a helyszínre, nyári cuccokat venni meg miegymás, de csak kedden indul a küldetés?
Elég egyel, az acc'-on lévő karakterek uú kivehetik a hajót, mint a winter-nél. Ha már megvan a hajó, utána lehet vele mark-ot, dili'-t farmolni.

Risa (azzal a nyári cuccal együtt) van, utóbb olvastam, hogy maga a küldetés csak 3-ától indul (hogy a jó...)

Egyébként, ezt elég egy karakterrel megcsinálni, mint a télinél, nem? Vagy ad vmi bónuszt, ha többel csinálom meg?
Ki tudja mi lesz még a télen.

Van már risa?
Én még nem tudtam felmenni,lehet ma nem is megyek,mert szarul vagyok.
Csak tudnám mi a szartól,holnap kiderül mit mond az orvos.
Remélem nem küld kóterbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.28. 21:25:08

Már van egy,egyszer csináltál.azt hiszem még megvan.

platac mibe hogy karira jön a heavy dreadnought breenektől ??😄
Nektek sem tölt be a Risán a mission giver?
http://stohungary.hungarianforum.com igazából kész
Jah értem 😊 Meddig tart még az állás?
Nem tudom, de nekem jobb az SG-n. Így egyszerre több fórum új hozzászólásait is tudom nézni 😄
Ami független az SG fórumtól
Milyenre gondolsz? Mert ez is egy STO-s fórum.
Ha csinálnék STO-s fórumot használná valaki? 😄
Érdemes ha van zened és ect akarsz
Csütörtök van,leállás és patch.

Leállt a szeróóó :\
Nem tudom.
Én sosem próbáltam.
Ha kell promós hajó megveszem.
Ha van rá pénzem.
Ha nincs akkor farm.

Érdemes kihasználni ezt a 24 órás R&D promotiont? Ha jól látom, még néhány óráig tart
Végül is a gamma repu aknás.
Jöhetne már egy igazi aknás hajó ami tud rakni aknamezőt.Aknás traittel.
De ennek a traitje inkább partgenes asszem.

Vagy aknázni kelk vele
Nem tom,vicces lesz ha 3-5.
Talán tolatva kell harcolni. XD