Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ugyanaz mint a tavalyi.
Egy hangár nem sok szart ér aknás hajón.
Elég rövid sztorija van az új kiegnek.
Odo meg beléptette a Dominiont a galaktikus szövetségbe, aminek a feltétele h a jem'hadar-t fel kell "szabadítani" a drog függőségből. Ezért van az h már nem kell ketracel a karinak miután megcsinálta a legújabb küldit.
Csak aztán nehogy egy dominion polgárháborúba folyjon ez a nagy reformáció a nagy láncban. 😄
Persze, ha a klikkelgetésen kívül olvasnátok is a játékban akkor nem tűnne értelmetlennek a story.
A küldetés legnagyobb, és legszebb pillanata mikor Martok belibben, és előadja a harciba induló beszédet. Egyetlen hátránya számomra h Discovery clingonokat is belevette a mondani valójába.
*szinte már röhejes mikor egy vallási fanatikus clingont hősnek kiáltanak ki évszázadokkal később*
😄
Csak a szokásos, kisebb-nagyobb bug-ok: vagy "túléled" és sikerül a küldetés, vagy kezdheted előröl az egészet..., ez benne a kihívás! <#taps>#taps>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Amúgy nemtom mi bajod van a befejezéssel - a startrekben mindig happy endre végződi minden.. picard győz és ellovagol a naplementében... 😄
És igen ezekben az új küldikben van hogy a falba spawnolnak.
Mert ha hajóban lehet be akadt egy a falba ha meg űrben akkor lehet hogy el lébecolt valamerre.
Második karimmal még az első küldiben jártam így,pár hurka hajó elment a térkép sarkába,nagy nehezen találtam meg őket.
Bent a hajóban már kiírta, hogy nyírjak ki minden fennmaradt hurkát, aztán megcsináltam, és vagy tíz percig vártam, aztán feladtam.
Se füle se farka.
Jöttek hurkák kiakartak minket nyírni aztán puszipajtások lettünk.
Hogy mi a rák bajuk volt nem tudom,mert csak a ferengis küldiben néztem meg a videókat.
Jem hadar mint frakció ok,hurka sztori nulla.Jem hadar is csak a lenyúlás miatt kellett,lekvár hajók baszott erősek,de ha igaz a kardassziai még erősebb,ez csak azért kellett hogy vegyék ész nélkül a hajókat.
De bejött,mert minden felé vanguard meg kardi hajókat lehet látni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.30. 08:37:26
Maga a küldetés már megint egy agyatlan öldöklés meg tarts ki a végsőkig hadjárat... <#boxer>#boxer>
A gamma-repu'-pontgyűjtő misszióban csak nekem mentek el az effektek: pl. se a GW-é, se a zöld köd a megjavítandó hajók körül nem látszik?! <#wow1>#wow1>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A sci hajó baromi jó,az engi dettó.
Zubbonyt nem kaptam,de úgy be gyógyszereztek hogy alig birok ébren maradni.<#hehe>#hehe>
Kaptam gyógyszert talán most már jobb lesz.
Meg kaptam a hátsómba egy jó nagy oltást.<#rolleyes>#rolleyes>
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
De mi a szöszért kell 5 fegyverhely az aknáknak, amikor azok uú cd-re teszik egymást, mint a torpedók, nem?
Az akna nagyon jó fegyver a kicsi, üldöző-keringő ellenfelek ellen - erre a hangárok pet-jei is alkalmasak - , de mint fő fegyverzet, azt nem tudom elképzelni! Torpedókkal karöltve még talán, de ott is a torpedók lesznek az offenzívebb alkalmazások... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Jobbulást!
Köszi,holnap megyek dokihoz,csak parázok hogy bebasz egy időre a kórházba,de hátha nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.28. 23:02:28
Téli eventen az lenne a nagy szám, ha már úgy sincs több féle breen hajó, h átállnának a Fek'Ihri hajókra. 😄
A tavalyi krampusz úgyis Fek'Ihri fiatalembör volt.
Fórum meg ott van még a prohardveres is,többről nem tudok.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.28. 21:39:33
Egyébként, ezt elég egy karakterrel megcsinálni, mint a télinél, nem? Vagy ad vmi bónuszt, ha többel csinálom meg?
Én még nem tudtam felmenni,lehet ma nem is megyek,mert szarul vagyok.
Csak tudnám mi a szartól,holnap kiderül mit mond az orvos.
Remélem nem küld kóterbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.28. 21:25:08
Én sosem próbáltam.
Ha kell promós hajó megveszem.
Ha van rá pénzem.
Ha nincs akkor farm.
Jöhetne már egy igazi aknás hajó ami tud rakni aknamezőt.Aknás traittel.
De ennek a traitje inkább partgenes asszem.
Talán tolatva kell harcolni. XD