Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Részemről kész a Gamma event.

Hát attól hogy ez a gyökér nem használ nem jelenti hogy nem jó.
Ilyen felszereléssel meg ciki hogy csak ennyit ért el.
Ha már rá költ több miliárdot a hajójára többet is kihozhatna belőle.<#hehe>
Sensor linked fegyókkal és ezzel a hajóval ha jól tudom 350k felett van az aktuális rekord.

Ép csak megnyitom a link, de már látom a skill báron a 10/300m ec-s konzolt. Ez sem lesz budget haha. A tag sok ilyen videot csinál azt már a nevéből levágtam. Ismert nab.
167k with polar on on Jim had our ship. 😉 (feliratozás bekapcsolható, de csak saját felelősségre - fordít az mindent... félre)

A Plasmonic Leech és az már sehol sincsenek... <#wilting>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.07.22. 20:05:29

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nem,csak ő kisebb szintű.
Jem tac kari.
A nagy meg sci.

Csak nem alacsony növésű? <#wow3>
Semmi gond.
Kis jem hadar karival küldizgettem.

bocs akon koncerten voltam reggel-délután leszek
Én eddig fent voltam,de nem láttalak,ha lettél volna meg mutattam volna hogy le lehet menni.

nincs terület küldi pl a moutain passnál
Én meg megcsinálom rendesen, és úgy is megkapom ami jár. 😄
Ki lehet küszöbölni mondom.
Kell egy karakter akinek már megvan a küldi csinálva,ő megkapja azt a béna küldit hogy menjünk le a föld alá.
Be vesz téged partyba akkor te is lemész vele a föld alá és aktiválódik a küldid,ő letolja a béna scannelős küldijét te meg elkíséred a barlang végéig,ha neki kész a scannelős szar előjön a te küldid is.
Vannak ilyen trükkök,csak party kell hozzá.
Ha akarod elviszem én még a kis szintű karidat is dyson battlezoneba,vagy szerzek neki repus markot.
Az hogy nem lehetséges nem akadály,ha ismered a kiskaput.<#nyes>
A saját karimat is levittem így,meg flotta tag is elakadt itt,nem tudta hogy csinálja,hát levittem és be is adta neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.21. 18:47:32

Jem'hadarnál én a romulán repu küldetéseire csak úgy tudtam bemenni (t2-t5) ha az adott kis terület küldetését megcsináltam. Addig az npc nem adta azt a párbeszédrészt amivel aktív lett a bejárat.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.07.21. 18:40:07
megkaptam csak nem tudom megcsinálni a t2-es se a t3-as vagyis t5-nél nem jön le az npc
Miért nem tudod kivenni?
Nem kapod meg a küldit?
Keress valakit akinek megvan az a küldi amivel le tud menni a föld alá,csatlakozz hozzá és lemész vele.
Múltkor így segítettem valakinek a flottában is.Nem kapta meg a küldit ami leviszi én meg levittem.

plata a romulán repu be bugolt nem tudom ki venni a t5-ért járó jutalmat
Az pozitívum h van már tos féle ruhák. A lifter saurian még mindig nem jön át. Várom s2, remélem mostmár jobban be fog jönni mint eddig a cucc.
Vagy fordítva, és Kirk Spock nagyapja xD
Ebben az évadban kiderül hogy igazából Spock Kirk apja.<#nyes>

A mai trendeknek megfelelően hihi.. 😄
Hááááát,szerintem majd meglátjuk,gondolom megint tele lesz túlzó baromságokkal.

Star Trek: Discovery 2. évad szerintem elég jó kis sorozat lesz ez ! és pikot cseszettül el találták !
Igazi trollok ülnek a crypticben 😊

Nem tudom volt-e már róla szó, de discovery s2-ben lesz saurian, és van már róla kép is.

link

Mikor először megláttam ezt a képet, azt hittem valami csupasz patkány vagy valami hasonló. 😄D

Bugos,csak groundra lehet betenni.

Kész a doffos vanguard baromság is.
A jutalom egész jó.

25-ön kell ilyenkor
Én meg 250-en tároltam egy "kisebb" összeget, hogy ha kéne vmelyik karinak vmire..., hát, nem beváltotta mindet, mire odaértem, hogy kivegyem! <#hehe>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Az elavult loading screeneket leszámítva nem tapasztalok semmi ilyesmit.
Szar a szerver,vagy ki dob vagy lagol vagy vissza sem enged.

Drozanán már 2x kivettem a free boxot.
Nekem lehalt STO.<#buck>

Drozanára kell menni.

lehalt a gta plata
és bugos onma nem adja az ingyen főnixet
Be van rúgva, de keményen. 😄
Asse tudom melyik küldi adta,csak kész volt vagy 20 küldim,a végén néztem meg hogy jött egy lila doff is.
Jah egyébként miért ír Season 9-et állandóan STO?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.18. 19:44:10

Ez nem mázli, ez 1/1-es lila küldi amit karinként egyszer megcsinálhatsz, és ha sikerül, ha nem, kapod a lila "Guinan" doffot. 😄

link

Egy sima doff küldi be critelt és mit kaptam?

Állati nagy mázli.

Le mentem Ds9-re erre a játék kiírta hogy Season 9 van és támad az undine.<#fejvakaras>

Lekvár karival most Ds9-en.<#hehe>

Aha, már látom. Én megakadtam az elsőnél, lejjebb sem görgettem.
Francba már... most váltottam be 262-ért az összes dilimet 😄
Memory alpha-n rossz táblázatot néztél, a másik két lentebbi a jó. Főleg az utolsó, a tng táblázat. Az a jelenleg is használt skála.
Mi a szösz.
We will be performing shard maintenance on July 18 from 6:30-9 AM Pacific (13:30-16:00 UTC). Please check the forums.

Újra főnix.

General:
Phoenix Prize Pack Event:
Additions Include:
Tier 1:
Breen Chel Boalg Warship
Lukari Ho'kuun Science Vessel
Tier 3:
Future Flyer Powerboard
Crystal Radiation Projector
Furiadon Fangs
Console - Universal - Interphasic Instability
Tier 4:
Varel (Doff)
Kobali Soldier Uniform
Starship Mastery Unlock: Theta Radiation Infused Maneuverer
Tier 5:
Photonic Tribble
This event will run from 7/18/18 – 7/25/18
The model for the Excelsior and the Excelsior Refit has been completely revamped!
Advanced Heavy Cruisers can now use Type 8 and Type 8B materials, as well as Type 6 Windows.
Model should update automatically for players who already have this ship but if it does not, placing the ship into the tailor will apply the update.
Summer Event:
Resolved an issue that caused the "Flying High" mission on Risa to not recognize that the player had already activated their floater.
Baseball Hats can now be worn in the Off Duty uniform category.
Deactivating floaters should be more responsive.
Deactivating a floater while midair will now cause the player to fall slower than normal.
Resolved an issue which was causing some players to not be able to remove a ship from Dry Dock.
The Morphogenic Polaron Energy Weapon can now use both Beam and Cannon tech upgrades.
"Renegade's Regret": Resolved an issue that prevented Jem'Hadar from being able to replay.
Resolved an issue that was potentially causing the Karemma trader to spawn in the ground.
Added the Jem’Hadar Neck tubes to all armor drop-downs in the tailor.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.18. 11:11:28

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, azért kérdeztem. Ha akarod, beküldhetem képen

#29585 Köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kisebb hogy lehet gyorsabb?

Valaki nem tudja, hogy a warp-sebességnek van-e valami aránya, hogy mennyiszer c?
Mert a neten sok marhaságot találtam (hogy a 7.3-as két és félszer gyorsabb, mint a 9-es)
Egy napos keyring bundle akció.