Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nem jöttem rá. Azt látom, hogy a klingonnak és a romulánnak meg lehet venni - jó drágán -ex-n, de a federal-nak hogy lesz azt nem tudom.
A lila és a kék boff között semmi eltérés nincs, csak a lila kap egy superior ground trait amivel senki nincs kisegítve.
Ez is elég furcsa a játékban, h ha megnézem a boffok, a legtöbb lila csak ground traitet kap azzal meg nem vagy beljebb mivel common boffokkal is megcsinálod a content amihez boff is kell.
A másik ilyen furcsaság az a kdf boffok, mondjuk a gyíkembör, van belőle lilád, de mikor aktívba rakod máris kékre változik. Mindezt azért mert a játék azt nézi h legyen 2x superior traitje, akkor lila és pont. De a gorn és lethean vagy a nausicaan naboknál(pontosan nem is emlékszem melyiknél) is van ilyen h van a lilának egy superior traitje, plusz egy egyedi faj specifikus. Így nincs meg a 2 superiorja, és lefokozza a játék kékre. Persze nem mintha ebből hátránya származna, de na pföj. 😄
STO és az ő paranormalítása.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valamiért addig nem engedett tribbli lekvár karit kezdeni amíg volt régi teszt kari az accon.
De egy ideig volt roma lila az embassyn,csak jött egy patch és kék lett belőle,a lila meg eltűnt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.20. 11:15:40
Bezzeg ha romulan karival szedsz össze boffokat akkor kéknek és lilának is lehet sro trait a tarsolyában.
A lényeg az hogy űr traitje legyen.
Crites az egyik legjobb.

Jelenleg vanguard és kardassziai karik a legjobbak szerintem.

Ugyanígy kéne csinálni a mostaninál is, hogy elindítod a starfleeteset, aztán vmi anomália miatt discoverys lesz.
(Szerintem)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.20. 10:12:46
Mire gondolsz pontosan?
Nem emlékszem már rá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.20. 09:43:43
Cink.
Már van andóriai meg temporal andóriai most lesz majd discovery andóriai is.
De minek.
Amúgy érdekes, hogy csak most őszig lesz három Starfleet faction, de a kardassziaiakat meg elintézték egy fajként, amit klingonnal és flottával is lehet játszani
Majd jön még azonkívül 4 sorozat is.
Majd ha az animációs sorozatnak is lesz saját STO kiegje.
XD
Tényleg kíváncsi vagyok hogy mit fog kapni.
Galaxy kizárt hisz már soviban ült régen is,de vajon azt kapja még vagy már valami újat?
Enterprise lesz a neve vagy valami más?
Az új sorozat is hatással lesz a STO-ra.
Biztos onnan is raknak be ruhákat hajókat,egyéb vackot.
Meg szerintem mázlisabb is mint a sima.
Sima up tokennel nem adja be neked 1%-ra minőségi ugrást.
Márpedig főnix vagy roma admis tokennel be lehet mákolni 1%-on az ugrást,míg sima up tokennel nem biztos hogy 52%-on is ugrik majd.
Omega token előnye hogy baromi jó.hátránya hogy a szedése rohadt unalmas és idegesítő.
Na persze akinek van rá bot programja annak könnyű.
Box-oknál azért figyelni kell rá, hogy "mennyit" is pakoltak bele a fejlesztők - a discovery-be azért bőven került a jóból, de nem ez szokott az általános lenni - , hogy aztán tényleg megveszik-e majd. Egy kezdő meg biztos, hogy nem fogja tudni ezt mérlegelni még.
Omega meg a téli event után, január-február táján szokott lenni -> az nem most lesz, addig még lehet up' weekend...
10 db Phoenix dobozért 40k dili'-t kiadni a dili'-store-ban csak a sima könyvek ellenében éri meg (11,9 vs 12,8 XP/dili' - az egyesével, 4,5k dili'-ért vett Phoenix doboz már veszteséges, ebből a szempontból: 11,3 XP/dili'), de ha már a legjobb könyvet tudja gyártani, amiben a 2x minőségi szorzó is benne van - de a gyártásához kell 2 (1) db speciális item is - , akkor már lehet, hogy ahhoz kéne inkább felhasználnia a rendelkezésre álló dili'-jét (meg a nehezen begyűjtött 1,5-2x-es "gyorsítóit"😉.
Tehát a Phoenix-es fejlesztéshez jó sok dili'-t kell ELŐRE beleinvesztálni, hogy megérje, míg a "sima" könyvgyártás mehet akár a fejlesztési hétvégén is...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.19. 23:34:03
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Boxos jem hajókhoz képest a zenes jem hajók erősebbek.
Kíváncsi leszek vajon az új TNG sorozatban Picard milyen hajóban fog ülni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.19. 23:28:30
Discovery lock boxnak brutál ára lett,akinek maradt meg adja el míg viszik.Darabja 1 misi körül van.
Upgraddel én is megvárnám phoenixet meg omega farmot.Sokkal gazdaságosabb,addig meg droppos fegyókkal is el lehet lenni.
De ha phoenix event van azzal is jó,mert főnix tokenből veszel főnix upgrade tokent az is nagyon jó.
Ha van rá dilid.
Valószínűleg kristály után vagy még közben lesz főnix event.
Én is tervezem hogy 2-3 milla diliből veszek tokent és legalább 3 karit upgradelek.
A support sci karimnak is kéne up,na meg értelmes gear,temporal destroyeres karimra is ráférne.
No meg Galaxy-t is epicre kéne húzni.
Ha gamma eventen kezdtél volna egy jem hadar karit és megcsináltad volna a recruitot sok pénzt és egyéb vackot kaptál volna.
Főleg hogy a jutalmakat a többi karid is megkapja.
Csak a kezdet nehéz, utána, ha már megvan a legalább egy, "értelmes" karakter, jó hajóval és felszereléssel, akkor aztán már sokkal könnyebb az élet és a továbbfejlődés-gyűjtögetés.
A lila doff-ok és a 20-as R&D szintek sokat tudnak spórolni, mert így többször beadja a kritikust, ezért az alapanyagokból 3x annyi részegységet, míg a könyvből 2x többet lehet előállítani, mint a kritikus sikerű események nélkül.
Egy jó warp core-al meg 15 perc alatt több, mint fél milla EC-t is lehet keresni, 20 óránként/karakter, ha van ideje az embernek a galaxis-túrára elmenni a felvehető küldetésekből...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.19. 21:58:17
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Fejleszteni kell az item-eket és minden szintlépésnél van rá némi esély, hogy színt vált. Ha nem éri el az epic "színt" a XV. szint eléréséig, akkor ott kell továbbfejleszteni, mintha szintet szeretnél még neki adni, de itt már nem vész el a megszerzett % a szintugráskor, hanem összeadódik és egyre több lesz, amíg be nem következik a színváltás.
Érdemesebb a kisebb szinteken 2x-es quality-ket bedobálni (és e mellé a 2x-es XP-növelőket is, ha futja még a keretből), hogy minél kevesebbet kelljen beleölni a fejlesztésbe, mert az utolsó szinten túrázni már nagyon sokba kerül.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.19. 21:36:22
Nekem 20 kariból 12 gw-s sci.
A fegyverek, felszerelések fejlesztésével kapcsolatban kérdezném. lilából (rare), hogyan lesz nagyon lila (ultrarare), ne adj isten elite?
Az viszont nagyon zavar, hogy GW-s beam-boat sci kari szinte semmit sem ér most már kristályon! <#falbav>#falbav>
De valószínűleg térsebzéssel és minél több ellenség sebzésével első lehetsz.
Bár ez sem tuti módszer.Régen afkolva is voltunk elsők.
És hílelve is lehetsz első.
Hogy felrobbansz-e vagy sem,azt sem tudom hogy működik,minél messzebb vagy a kristálytól annál nagyobbat sebez beléd szerintem,mert 0 kilóméternél szinte semmi.
Jutalom az fura,minden karival kapnod kell tokent 20 óránként.
Jó hecc volt a többieket a pajzsommal megvédeni a kristálytól.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2018.08.19. 20:06:59
Tudja valaki mennyi lehet a max energia?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.19. 14:40:23