Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az MW hajó cruiserek,ez nem az az igazán cruiser fajta.
Engem most az izgat vajon a Discovery pack-ban lévő hajók is olyan érdekesen fognak teret váltani mint a boxos?
Csak nem ezek lesznek az első T7-esek... - nagyobb pakkból többet szakítanának a kiadónál!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Tac jem karimnak kell repuhoz sok mark,ezért letoltam pár kör red alertet meg kristályt.Közben cseteltem.
Ha kap "vmit" a power creep jegyében - konzol, és/vagy trait - , akkor biztos befutó lesz, ha nem, akkor a kutyát se fogja érdekelni a gyűjtőkön kívül.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.21. 16:59:54
Nem lesz ez nép hajó
Mond meg aneved küldök egyet.
Lehet már mondtad a neved de olyan rohadtul feledékeny vagyok hogy az ciki.
És tényleg nem ugrik be a karid neve.
Főleg mert telón utána sem tudok nézni.
Ma lelőtték a szervereket javítás miatt.
Rajta van már a full iconian szett - ha nem csal a szemem - , most már csak finomítani kell, ha lesz miből -> ezzel már lehet játszani esténként.
Én 4 éve "játszok", bár messze nem olyan elánnal, mint Platáék, de ezalatt azért összejött pár dolog. Ettől még a legjobb karakteremre is ráférne egy "kevés feljavítás", de most úgy vagyok vele, hogy a legjobb 12-vel eléldelégek a játékban (mennek velük a "közösségi tartalmak" és a sztori missziók is) a maradék 5 meg majd "elkészül" vmikor.
Van, hogy besokalok és akkor akár pár hetet is kihagyok, de a fontosabb event-ekre mindig visszatérek. Ilyen ütemmel is már csak egy T6-os 9 db-os SCI hajószettre "KELL" összehoznom a rávalót és utána már tisztán az admiralty-val is jól gyűlne a dili' - a 9 db-os, T6 tac'- és engi-szett már megvan, az event-es és give away hajókkal meg már szinte teljes a repertoár.
Az esti, nyugodt "játékhoz" mindig beam boat-ot használok - a lényeg, hogy meglegyen rajta a 8 fegyverhely, mindegy, milyen felosztásban - , mert ehhez nem kell 10 éves koreainak lenni, hogy a bűvészmutatványok bejöjjenek: mk XIV-XV beam-ek és tac' konzolok; tac' team, fire at will, kemocite meg ami még akad boff skill gyanánt; pár "jobbféle" konzol és a BC hajó trait-je, ezzel meg is van az a 30k DPS, ami már szinte mindenre elég.
Valamelyik sci boffnak tennék be polarize hull1 skillt is,sokszor jól jön,főleg kristályon.
Ha jól látom neked nincs betéve.Bár lehet nem látom jól akkor bocs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kár, megnéztem volna egy dominionosat
Vajon azoknak is jön valami hajó majd később?
Vagy üljenek ebbe oszt csókolom?
Victory is Life kieg előtt is volt több főnix event egymás után.
Valszeg ha vége a kristálynak betesznek egy főnixet utána jöhet a Discovery.
Azt mondják szeptemberben jön esetleg október eleje,de a szeptember a biztosabb inkább.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.21. 07:55:47
Beváltom az összes dilimet főnixen, a zent meg amikor magas
Discovery kieg szeptemberben jön,előtte betolnak egy főnixet biztos.

Jó előbb még 265 volt a zen ára.Kíváncsi vagyok meddig megy fel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.20. 23:14:28
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.20. 21:25:12
Igazából akkora nehézség nincs. Nyomsz 5-6 reput folyamatosan minddel, akkor kb. meglesz mindegyikkel a 8K dili/nap.
Ha jól számoltam, négy hónap alatt egy karakterrel ~500.000 dili még egy halandónak is összehozható, ami 250-es arányon 2K Zen
Itt minden idő kérdése,nem hajt a tatár.
Valami olyan hajót, legénységet keresek, ami munka után, fáradtan, pár óra kikapcsolódást nyújt, némi sikerélménnyel fűszerezve. Ne kelljen még további húsz ujjat növeszteni hozzá és az egeret se kelljen akrobatikus ügyességgel kattogtatni. Legyen valami fejlődés érzés is a dologban.
Nekem most hat és háromnegyed karakterem van. Ebből jobb esetben kettővel játszom egy kicsit. A többi csak azért van, hogy a 8 ezres, napi finomítási korlátot kissé kibővítsem.
Van egy fejlődésben lévő karakterem, ami hetek óta valahol két küldetés között pihen. Van egy racsnis fejű borzalom karakterem. 60-n kezdett, azóta sem nyúltam hozzá, mert visszataszító.
Nem is tudom, hogyan tudtok 8-10 karakterekkel is játszani. Nekem a kettő is néha sok, mert vagy a szemem, vagy úgy általánosságban lefáradok, ha ideülök a gép elé.
Nem hinném, hogy csak úgy 15 ezer Zen-t össze tudnék szedni, hogy közben ne töröljem le vagy háromszor a játékot.
Lehet kicsit játszanék megint,de annyi minden kimaradt utóbbi években hogy kb fingom sincs mi merre hogy miként.
Sajna az új WoW kieg eddig iszonyat nagy csalódás.Egy rakás lószar,sőt még az sem.<#buck>#buck>
A hajók háromnegyedével nem is játszom.
Sokkal jobbak a mellé járó apróságok,borg boffok,vagy szuper doffok,esetleg dupla traites boffok.És a többi.
Te,meg kíméllek és most nem rímelek,sok kávét ittam oszt erős a késztetés hogy hülye rímben írjak.<#buck>#buck>
Megmondtam vagy nem megmondtam?
Naná hogy megmondtam.
<#bee1>#bee1>
Gyün egy bundle ami még nem discovery.
De a diszkót már veri.<#hawaii>#hawaii>
Holnap átkapcsolom az tuti.De 210 és 181 közt voltak az energia szintek.

Sci karival voltam bent,jött a robbanás előtte kiugrottam biztonságos távolra,15.6 kilóméterről néztem ahogy robbanni fog és ott is megcsapott a robbanás.
Szerencsére temporal spec megvédett.
Talán ez az oldal segíthet.
A képen alul látható, hogy elérted az alap 100-as limitet a boff-férőhelyeknél. Ezt lehet növelni a Zen-store-ban a Services fül alatt. Természetesen a 100-as kiszerelés éri meg jobban, de ezt is csak akciókor "szabad" megvenni - pont most, hétvégén volt egy ilyen leárazás.
Trucker39 #30129:
Minden T6-os hajónak van egy 5. tapasztalati szintje, amit ha az űrharcok során szerzett XP-ből elér, akkor az a trait választhatóvá válik annak a karakternek az adatlapján. ahogy azt már leírták, ehhez a trait-hez azt a hajót kell megvenni és "kifejleszteni" - a "tisztán" fed-es karaktereknek - , utána alkalmazhatja a karaktered a trait-et.
Hajóknál "érdemes" mérlegelni, hogy ha az egy csomag része - a fenti a delta pakk része - , akkor mindig "olcsóbb" (egy darabra vetítve) megvenni az adott csomagot, mert abban nem csak a hajók lapulnak, hanem egyéb jóságok is megbúvnak. Nekem kegyetlen 2 hónapomba került 9 karakterrel összerámolni a delta pakk-ra valót, de most már úgy vagyok vele, hogy "megérte" - pláne most, hogy már a fed-es romulánok is szaladgálhatnak velük és az admiralty-juk hajólistája is jócskán "hosszabbodott" emiatt!
Mint minden MMO-ban, így itt sincs semmi ingyen, legfeljebb ebben a játékban - mer' vannak ennél jóval kreditkártya-igényesebbek is - , ha az életidődet rááldozod, akkor minden elérhetővé válik egy idő után.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.08.20. 14:53:50
Csak ki kell venni a reward store-ból.Asszem ez a neve.
Így van nekem a fed hajókon klingon trait és fordítva,de a roma jár a legjobban az mindenfélét kap.
Na persze nekem még így is a hajók háromnegyedének nincs kivéve a traitje mert lusta voltam rá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.20. 13:52:36