Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még mindig azzal vagyok.<#buck>#buck>
Mondjuk a ten forward gamma guide szerint a devek által kitalált skillezés TAC és ENG karik esetében katasztrófális, és nagyon erősen javasolják a karakter megalkotása után AZONNALI respecet.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.28. 06:50:09
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.28. 06:50:09
Találtam közben valamit, hátha: Babylon 5 Into the fire alpha version
AM volt stargate mmo csak azt is lelőtték pedig játszható fázisban volt és volt egy másik ami megjelent havidíjas volt érdeklődés hiánya vitte a sírba
Touché..
Aki megvette annak maradt, csak a bugja miatt kivették, aludtak rá pár napot és kijavítva berakták nemrég. Vagyis remélem javították. 😄D
Babylon 5,igen az tetszene,a Babylon 5 játék nagyon jó volt.Kár hogy kiadás előtt lelőtték.
Szarrá játszottam a béta verzióját.<#rinya>#rinya>
Még ma is megvan,csak a cd már túl régi és szar,nem tudja beolvasni a dvd olvasóm.<#rinya>#rinya>
Legalább is emlékeim szerint valahol itt van a szekrényben.
Még a 30 évvel ezelőtti 8 bites konzolos játékok is megvannak valahol egy sport táskában.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 21:14:50
Szarrá játszottam a béta verzióját.<#rinya>#rinya>
Még ma is megvan,csak a cd már túl régi és szar,nem tudja beolvasni a dvd olvasóm.<#rinya>#rinya>
Legalább is emlékeim szerint valahol itt van a szekrényben.
Még a 30 évvel ezelőtti 8 bites konzolos játékok is megvannak valahol egy sport táskában.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 21:14:50
Nekem eddig is bent volt.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem tetszenek, túl sok az (inkább GW-vel, aknával oldom meg az "aprólék"-problémát, vagy az epic ACC prefix-ével) és a kritikus találat ellen semmi sincs fenn.
Kezdőként a HP-kat, ellenállásokat adókat többre tartanám.
Amúgy mindegyik space tisztán energiafegyveres.
Skill-ezést nagyon elrontani nem lehet: a 2/3-a mindenképp (nagyon) hiányozni fog, inkább mindig a meglévő dolgokhoz kéne igazítani, hogy azokat minél jobban ki lehessen használni - ez meg nagyon egyedi tud lenni.
Chak #30274:
Ugyan már! Az aberráltaknak és a deviánsoknak mindegy a körítés - lehet az ST-s is - , csak "rózsaszín" legyen - abba meg nem egy évadnyi van!
Kezdőként a HP-kat, ellenállásokat adókat többre tartanám.
Amúgy mindegyik space tisztán energiafegyveres.
Skill-ezést nagyon elrontani nem lehet: a 2/3-a mindenképp (nagyon) hiányozni fog, inkább mindig a meglévő dolgokhoz kéne igazítani, hogy azokat minél jobban ki lehessen használni - ez meg nagyon egyedi tud lenni.
Chak #30274:
Ugyan már! Az aberráltaknak és a deviánsoknak mindegy a körítés - lehet az ST-s is - , csak "rózsaszín" legyen - abba meg nem egy évadnyi van!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Most teszik vissza a recon packot a storeba.
Hú semmi ilyesmiről nem hallottam. Egy évadnyi disco megtöltene egy egész mmo-t? Furcsálnám.
Inkább egy Babylon 5 mmo legyen. Meg Stargate. Na ezekben 10 évre elég anyag lenne.
Inkább egy Babylon 5 mmo legyen. Meg Stargate. Na ezekben 10 évre elég anyag lenne.
Ez mi a rosseb.
<8/27 8:59>8/27 8:59> Gameservers will be restarted in 1 minute! You will be able to log back in immediately, we apologize for the inconvenience.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 20:59:41
<8/27 8:59>8/27 8:59>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 20:59:41
Te hallottál valami új pletykát?
Most hallottam a cseten valami nagyon vadat.
Állítólag új Star Trek MMO jön,Discovery idővonalon fog játszódni.
Most hallottam a cseten valami nagyon vadat.
Állítólag új Star Trek MMO jön,Discovery idővonalon fog játszódni.
Kezdőként szerintem maradj a jól bevált dps ligás skill kiosztásnál, azzal nem mehetsz félre. Vagy ha dominion karit indítasz, az ugye 60-on kezd és be van már állítva neki egy skill kiosztás a devek álltal.
space skill fed/kdf
space skill romulan
ground skill
Ezek főleg tactical és engi kariknak jó. Sciencehez nem tudok linkelni, ahhoz egészen más beállítások kellenek.
Ground beállítások mehetnek bármilyen classnak.
space skill fed/kdf
space skill romulan
ground skill
Ezek főleg tactical és engi kariknak jó. Sciencehez nem tudok linkelni, ahhoz egészen más beállítások kellenek.
Ground beállítások mehetnek bármilyen classnak.
Igen, arra gondoltam, hogy mind kihúzom.
Csak most készülődik sok kisebb karakterem a T5 felé, és gondoltam akkor, amelyik jobb, arra már most elkezdek markot gyűjteni.
Csak most készülődik sok kisebb karakterem a T5 felé, és gondoltam akkor, amelyik jobb, arra már most elkezdek markot gyűjteni.
Űr vagy ground?
Lukari szett tankos,Temporal sci-s,gamma dettó,terran az disruptoros,delta szintén sci draines ha jól rémlik,dyson sci.
Competitive nem emlékszem.De minden reput húzz maxra, a traitek és az ingyen dili miatt.
Utána ha tetszik kiveheted a szettet.Ha másnak nem is akkor visuals slotba jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 20:04:08
Lukari szett tankos,Temporal sci-s,gamma dettó,terran az disruptoros,delta szintén sci draines ha jól rémlik,dyson sci.
Competitive nem emlékszem.De minden reput húzz maxra, a traitek és az ingyen dili miatt.
Utána ha tetszik kiveheted a szettet.Ha másnak nem is akkor visuals slotba jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 20:04:08
Melyik repukban vannak kezdők számára érdekes szettek?
(Omega és Icony megvan)
(Omega és Icony megvan)
Ja, értem. Köszi, így megvan.
Ma már újra van redshirt szerver a launcherben,legalább is eddig nem tűnt fel,ha van redshirt akkor az azt jelenti nemsokára jön az új kieg.
Buff és debuff skillek akart lenni.
Mobilon nincs szerkesztés.
Mobilon nincs szerkesztés.
Nem.
Aktív skillekre gondolok nem a skillezésre.
Az ellőhető skillekre.
Tac-nál sebzést ad,enginél hílt és support skillek.Scinél buff és debuff akillek vannak.
Régen mások voltak az stf-ek.
Kellett tank is meg support is.
Majd hét éve mikor kezdtem még igen is kellett tank.
Aktív skillekre gondolok nem a skillezésre.
Az ellőhető skillekre.
Tac-nál sebzést ad,enginél hílt és support skillek.Scinél buff és debuff akillek vannak.
Régen mások voltak az stf-ek.
Kellett tank is meg support is.
Majd hét éve mikor kezdtem még igen is kellett tank.
A kapitányi skillek azok kifejleszthetőek a többinek is, nem?
Jobban életben tud maradni.
Minden kapitányi skill túlélést segíti.
Alapjában az engi tank és support volt.
Mert régen kellett ilyen is.
De jó rég megszünt a tank szerepkör.
Minden kapitányi skill túlélést segíti.
Alapjában az engi tank és support volt.
Mert régen kellett ilyen is.
De jó rég megszünt a tank szerepkör.
Mitől jó az eng karakter? Én nem találok benne semmi érdekeset
Nem bánnám ha a lekvároknak is adnának quad cannont,a romulánoknak is beadták,disznóság hogy lekvárnak nem.
Már csak találni kéne olyan polaront ami nem annyira idegesítő mint a sima craftolt.
Már csak találni kéne olyan polaront ami nem annyira idegesítő mint a sima craftolt.
jah ez igaz
Másik problémám hogy szeretnék Quad cannont a warship-re,de cumi,mert fed oldalon csak phaser quad van,nekem meg disruptor kellene,az meg csak klingonnak lehet.<#rinya>#rinya>
Annyira más egy cannon hajó ha van rajta quad cannon,egész másképp dalol.
Annyira más egy cannon hajó ha van rajta quad cannon,egész másképp dalol.
Azt nem tudom mi a ragyát kezdjek ezzel a hajóval,polaron annyira távol áll tőlem amennyire csak lehet.
Azon gondolkoztam ha meglesz az ikony szett lecserélem polaron fegyókat disruptorra,azt szeretem,de ez a polaron tök idegesítő.
Csak jem hajón fura egy disruptor.De a polarontól meg kiver a frász.
Azon gondolkoztam ha meglesz az ikony szett lecserélem polaron fegyókat disruptorra,azt szeretem,de ez a polaron tök idegesítő.
Csak jem hajón fura egy disruptor.De a polarontól meg kiver a frász.
Na újabb jem hajót húztam T6-ra.

Kis jem tac karimnak markot farmolok repuhoz.
Első borg red alerten a borg három szinttel nagyobb volt mint én másodikon két szinttel kisebbek.
Hülye ez a játék vagy mi?
Első borg red alerten a borg három szinttel nagyobb volt mint én másodikon két szinttel kisebbek.
Hülye ez a játék vagy mi?
Kezdőnek a romulán nem annyira ajánlott,nehezebb életben tartani a hajóját,bár cserébe brutálisabb a hajója.
Romulán hajóknak kevesebb az energiájuk.
Fed engi kari elég jó kezdőnek,de a skillezésre nagyon figyelj,ha a skillezését eltolod akkor mindegy.
Karakterek traitjei ma már nem nagyon számítanak.
Mikor én kezdtem a játékot engi karinak még human volt ajánlott a tankos traitje miatt.
De ma már nincs tank mivel nincs rá szükség.
Alien karakternek egyel több traitje lehet mint a többinek.
Humble jackbox goodies nem tudom mit takar.
Ha csak nem az az ingyenes pack amit múltkor osztogattak.
A jemhadar kari azért jött fel bennem mert a jem hadar karakter kompletten jön ki,a skillezése kiosztva,repuja boostolva,bár a hajója nem a legjobb de kezdőnek jó.
Az én első karim is fed engi volt,human.
Romulán hajóknak kevesebb az energiájuk.
Fed engi kari elég jó kezdőnek,de a skillezésre nagyon figyelj,ha a skillezését eltolod akkor mindegy.
Karakterek traitjei ma már nem nagyon számítanak.
Mikor én kezdtem a játékot engi karinak még human volt ajánlott a tankos traitje miatt.
De ma már nincs tank mivel nincs rá szükség.
Alien karakternek egyel több traitje lehet mint a többinek.
Humble jackbox goodies nem tudom mit takar.
Ha csak nem az az ingyenes pack amit múltkor osztogattak.
A jemhadar kari azért jött fel bennem mert a jem hadar karakter kompletten jön ki,a skillezése kiosztva,repuja boostolva,bár a hajója nem a legjobb de kezdőnek jó.
Az én első karim is fed engi volt,human.
Konkrétan vagy Fed vagy Romulan Engi kombóra gondoltam, viszont még nem látom a traitjeiket (még csak most szeretnék belogolni, meg majd claimelni a humble jackbox goodies-t). A Romulan meg Fed sztori érdekel nagyon. Viszont azt sem szeretném hogy kb 30+ óra (nyilván később fog megmutatkozni) után rájöjjek hogy nem ér semmit a karakterem mert egyszerűen agyhalott módon húztam a karakteremet.
Fed oldal a könnyebb.
Klingont kevesen játszanak.
Ha hazaérek írok bővebben.
Mobilon rühellek irni.
Klingont kevesen játszanak.
Ha hazaérek írok bővebben.
Mobilon rühellek irni.
Hát legkönnyebb a jem hadar kari.
Egyből 60-on kezd fel cuccolva.
Egyből 60-on kezd fel cuccolva.
Sziasztok!
Kezdőknek milyen frakció/faj/class ajánlott? Illetve mire érdemes a legelején figyelni a játékba?
Kezdőknek milyen frakció/faj/class ajánlott? Illetve mire érdemes a legelején figyelni a játékba?
Igen,de akkor is fullozd ki,ha másodlagos is de ki van fullozva akkor is passzívan javítja a hajódat.
Ha jól emlékszem a fullos MW spec 50% hull regent ad,a fullos pilot 405 turn ratet,temporal 50 partgen skillt,intel 15% def,command 15% max hullt.Ha csak másodlagos is de megkapod a passzív bónuszt.
Ha jól emlékszem a fullos MW spec 50% hull regent ad,a fullos pilot 405 turn ratet,temporal 50 partgen skillt,intel 15% def,command 15% max hullt.Ha csak másodlagos is de megkapod a passzív bónuszt.
Igen, mindegyiknél ez van.
Az utolsó pár darab eleve "feles" (15 pontos a 30 helyett) és csak másodlagosnak lehet berakni őket, míg az elsők a teljesek (30 pontosak), ezeket lehet elsődlegesnek és másodlagosnak is választani.
A másodlagos mindig csak az első 15 pontig, azaz "félig" lesz aktív.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.26. 00:22:12
Az utolsó pár darab eleve "feles" (15 pontos a 30 helyett) és csak másodlagosnak lehet berakni őket, míg az elsők a teljesek (30 pontosak), ezeket lehet elsődlegesnek és másodlagosnak is választani.
A másodlagos mindig csak az első 15 pontig, azaz "félig" lesz aktív.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.26. 00:22:12
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A többi specialization esetében is így működik a dolog? Magyarán ha secondary, akkor csak az első két tier aktív?
A spec magától működik,vagyis hull regent meg a fene tudja mit ad,de csak az első két tier lesz aktív ha másodlagos.
De amúgy a passzívan amit ad az MW spec azt meg kapod.Asszem 50% hull regen ha maxolod.
De amúgy a passzívan amit ad az MW spec azt meg kapod.Asszem 50% hull regen ha maxolod.
Nem fog működni.
Csak akkor használja az utolsó képeeséget ha elsődlegesnek van kiválasztva,ha másodlagos specnek választod ki akkor csak az első két tiert használja.Többit nem.
Csak akkor használja az utolsó képeeséget ha elsődlegesnek van kiválasztva,ha másodlagos specnek választod ki akkor csak az első két tiert használja.Többit nem.
Ez a Miracle worker specialization magától működik, vagy valamivel használnom kellene? Elvileg ki van fejlesztve, kivéve a ground része. Még nem tapasztaltam csaták közen, hogyan működik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nekem hétfőn és csütörtökön lesz kész
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.08.25. 20:15:17
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.08.25. 20:15:17
Na egy karival kész a kristály,már csak 19 van hátra.<#buck>#buck>
Nem tom mi a rákot műveltek már megint,de a Miracle worker cruiserek bugosak.
Az innovation effect bar folyton mást mutat.Be megyek kristályra azt mutatja hogy kell mondjuk 3 tac skill és aktiválódik,elsütöm az első tac skillt erre változik és már nem 3 tac kell neki hanem mondjuk 1 sci 2 engi.De az sem jó,megint átváltozik valami másra.
Tök gáz,nagyon sokszor csinálja.
Az innovation effect bar folyton mást mutat.Be megyek kristályra azt mutatja hogy kell mondjuk 3 tac skill és aktiválódik,elsütöm az első tac skillt erre változik és már nem 3 tac kell neki hanem mondjuk 1 sci 2 engi.De az sem jó,megint átváltozik valami másra.
Tök gáz,nagyon sokszor csinálja.
Ehhh... ilyenkor nincs elég ZENje az embernek 😄
Persze.
Volt már ilyen,T6 regentet T5 áron tették be véletlen és korábban mint kellett volna.<#hehe>#hehe>
Volt már ilyen,T6 regentet T5 áron tették be véletlen és korábban mint kellett volna.<#hehe>#hehe>