Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz, hogy jobban manőverezik és "támadóbb" a konzolkiosztása, mint a '16-os nyereményé, de ahhoz képest 10%-kal kevesebb a HP-ja és kötöttebb a boff-kiosztása is: arra azért vigyáztak, hogy konkurenciája ne legyen a box-os hajóiknak.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.12.17. 20:33:41
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nabtic inkább javítaná ki az ilyen bugokat hamar. Ilyen zé váltás árral meg nem áll módomban vásárolni.
A 2013-as dili bugért sem kapott bannt szinte senki,egy két agyhalott igen akik túl sokat akartak.
No meg a delta bugért is csak azok kaptak bannt akik túl mentek bizonyos határon.
Ha így megy tovább a zen 350-ig is felmehet.Egyre több dili lesz a bug miatt.
Azok sem kaptak bannt akik kolónia vackot bugoltak millió számra valami doffal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.15. 11:42:18
Vagy legalább elmondhatnád nekünk is ha már tudod.<#nevetes1>#nevetes1>
Foundry végre újra jó. Kár h buktam jó pár endeavor-t amiket ott szoktam csinálni pf és lol.
Itt pesten ömlik a hó, és ma még el kell menni egyszer dolgozni. asd.
Megvettem és néztem, hogy semmi..., aztán minden egyes karakternél, külön-külön kellett megadni az egyéni kedvezményeket!
Vagy teljesen hülyének nézik a vásárlóikat - szeretnéd megkapni azt, amiért fizettél, akkor klikközön, mert "szerintük" nem mindenki akarja megkapni azt, amiért fizetett - , vagy tényleg "tehetetlenek" a saját forráskódjukkal "szemben"..., egyik sem biztató a jövőre nézve.

Persze ha kivárnám a 2 órát míg resetel akkor lenne, de nem érek rá 2 óra múlva. Így ma kdf kimarad juhéé.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.12. 11:11:43
Amúgy lehet te arról olvastál, hogy ugye van pár hajós trait ami account szinten unlockolódik, mert mondjuk klingonjént egyébként nem lehetne megszerezni. Általában elég gyik traitok, ezért nem nagyon foglaklozik vele senki.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.12. 09:35:00
Addig is kapunk ilyen nyomi tükrös gombás tálakat. Akarom mondani hajókat.
Ezen kívül rém undorító h az elite starter pack ami account unlock adott sok jó-t, sunyiban kivették, és helyébe berakták a hasonló névvel ellátott packot ami keveset ad, de azt jól karakterenként megvásárolhatja mindenki 1k zéért.
Én admizás közben érdekes dolgokat olvastam.
Lehetséges lenne hogy a hajó traiteket egész accountra unlockolnád?
Valami ilyenekről dumáltak hogy talán a traitek és a boxos hajók is át kerülnek account wide-ba.
Bár a boxos hajókon nagyon kételkedem,de valami ilyenekről dumáltak.A hajókat majd lehet unlockolni accountra vagy mi,hogy mibe kerül majd azt nem tudom.
A belassulás mostanra elmúlt, átlagossá szelídült: vagy leskelődtek a gépemen, vagy a szolgáltatónál volt vmi gebasz...
De csak egy karinak.
:'DD
Az idő megszépíti, és elhalványítja az emlékeket. pf. 😄
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.12.08. 15:16:41
Semmi baj nem volt.
Bármi más normálisan fut, mint régen...
Megkezdődött a Zünnepi szezon! <#szomoru1>#szomoru1>
Csak velem szórakozik, vagy ez most egy általános jelenség?
Érdekes az nem zavarja őket ha buggal akárhány millió dilit csinálsz de már az zavarja őket ha kapsz 500 ne adj isten 1500 dilit egy küldivel.
Pitiáner tetvek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 18:19:51