Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.02. 18:59:14
❤️/2 6:51>3/2 6:51>
Van egy kis dolgom,de szólj ha mehet.
Sci konzol még ok,de a többi nem.
Ha tudsz vegyél ki egy flottás warp magot.
Flotta dili bányában van.
Küldök neked majd egy aegis szettet,le tolom endevort és küldök,még egy endevor van hátra,20k tetryon sebzés fődön.
Sima T5 hajó, amit ki tudtam venni 61-esen tokenből. Ennek a flottás változata van meg a main tac karimon.
Az in-game neve ennek a karinak kathlyn@kex86. Az upgradehez gondolom ugyanúgy ZEN kell, egyelőre nincs 1K-ra elég dilithiumom sem (olyan 800 körül járok a jelenlegi árfolyammal). Ezért kéne előbb felhúznom tényleg az altokat. Fegyvereket azt mondták disruptor most a legjobb, így azokat használok jelenleg, kék MK XII-es disruptor DHC-k elől, hátul MK XI-XII disruptor turretek vannak fent. Előre is köszönöm az adományt!
A linkelt videoban ha jól látom kanálfej hajók vannak, az pont olyan h magadat sebző skillje van, azaz ha lövöd akkor azt visszasebzi rád, és npc visszasebzése jobban csíp mint a pisi a hideg pad után. Mint anno diablo2ben beszaladtál, rád nyomták az iron maiden átok, és instant megölted magad. :'DD
Régi szép idők.
Ja meg ha csak sima t5 hajód van, akkor legalább egy t5u kéne. Azok mindenben erősebbek.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.03.02. 17:45:26
Légyszi csinálj egy képet a hajódról így.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogy lássam a konzolokat is.Meg a többit.
Este ha hazaérek melóból küldök egy aegis szettet.
De csinálj már egy képet ahol látszik a hajód és a felszerelése.
Most át kéne térned a többi felhúzására, miközben ezzel is azt csinálod, amit még meg lehet vele oldani, hogy azért fejlődjön, amiben tud.
A warp-ja nem tűnik olyan rossznak, hogy akárcsak pár 100k-t ne tudjál vele szerezni az alább linkeld misszióban -> pár hét alatt csak ezzel összejöhet pár milla EC, amivel azért már meg lehet indulni a tőzsdén.
Mint írtam, ez csak a legelső kakarter(ek)nél ennyire kellemetlen, a továbbiakban helyre fog állni a világ rendje és lehet majd rendesen játszani is vele.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
át küldjem a bindemet?
https://sto.gamepedia.com/Guide:_Keybinds
kis leírás h mi is a bind kis ingame-mni macro gyorsítja a skill elnyomás idejét
A videót csak demonstrációnak készítettem, hogy milyen gyorsan szétkapnak 😄
Egyébként köszi, majd észben tartom ezeket is.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.02. 14:44:45
"Hiba" nincs bennük, csak a szintjük alacsony (még).
Jó volna a 3. darabot is begyűjteni a solanae-szettből (újrajátszani a küldetést - ha meg ez kivitelezhető, akkor a másik 2 db-ot is így felhúzni XII-re -> újabb 2 végigjátszás).
Az R&D szekciód is fejlesszed: a saját részre történő gyártás és a 15. szinten érkező skill-ek miatt is.
Fejleszteni meg csak fejlesztési hétvégén up-polj, mert még egy Platát is padlóra küldhet egy teljes, nulláról való Mk XV-re húzás, nemhogy anélkül.
Admiralty-ból hullik azért EC (is), meg a többi karakter is gyűjtheti -> 10 milla EC alatt már pofás konzolok akadnak a tőzsdén.
Ha lesz T6-os hajód, akkor javaslom a beam-re való áttérést is -> nem annyira kényes a hajó pozicionálására, mint az ágyú, még ha elsőre kisebbnek is tűnik a vele elérhető dps, így több idő marad a hajó életben tartására, de gyorsabban kell majd kattintgatnod, mint ahogy azt a videón tetted! <#wink>#wink>
EC-gyűjtés: kitől, melyik missziót kell kiválasztani és ott mit is kell csinálni a napi fél milláért.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"így most a cuccok előteremtése lesz a prioritás a "játék" helyett."
Azt nem tudom hogy ez hogy fog menni ha nem tudok "játszani" 😄 DOFF meg Admirality-zással is erősen korlátozott a dolog, mivel DOFF-jaim is elég gagyik, Admirality-hez meg nincs elég hajóm hogy folyamatosan tudjam csinálni, ráadásul a nagyobb hajókon 12 órás CD-k vannak 1-1 küldi után. Ez így elég szívás...
MK XV-ös cuccok darabja meg több milliónál kezdődnek EX-en, azokért is hónapokat kéne így farmolni...
Lehet rá is hagyom a fenébe inkább, keresek más játékot <#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.02. 14:11:50
A nincsből nem lehet építkezni, így most a cuccok előteremtése lesz a prioritás a "játék" helyett.
Eccerűen át kell esni azon a holtponton, amikor már több sebzést tud kitolni, minthogy az ellenségnek ideje legyen őt kicsinálni.
Ehhez meg azért több kell elsőre, mint fehér mk XII (XII és XV között majd 1,5*-es a sebzéskülönbség).
A nagyobb hajókon meg több hely van a gyógyító-túlélő skill-eknek is, miközben a gagyi felszerelés sem veti vissza a dps-üket és már ezzel is közelebb volna a vízválasztó vonalhoz.
Ha a nyári event-en szerencséje lesz és jó hajót kap, meg addig szorgosan gyűjtöget, akkor utána megindulhat ismét előre, mert már lesz miből építkeznie.
De majd ha hazaérek megnézem.
Akkor szerintem ez a baj.
Repus szett kellene.

Nincs T6 hajóm, sima T5-ösök vannak csak, a mostani hajó a karinál az amit ingyen ki tudtam venni tokennel. Gyűjtögetek a starter packra, de ilyen árfolyam mellett több hét lesz mire kiszedek rá elég dilithiumot...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.02. 13:57:13
Mk12 fegyverekkel és aegis szettben letoltam őket 3 eventes karival is,mivel evenetes karik voltak mk12 legolcsóbb vr fegyót kapták exről meg aegis szettet,mert ugye repujuk nem volt hisz frissen kreált eventes karik voltak.
Igaz én engi és sci eventes karikat csináltam,de gond nélkül lement az összes küldi hú de jó felszerelés nélkül.Egyedül groundra kaptak lobis geart,mert ott szórakozni akartam.
Másik meg hogy szintén mk12-ben még de B'rel hajóval letoltam a picsába vadkutyákat álcából és torpedókkal.
Annak meg kb nulla hullja van,pajzsa meg még annyi se.
Szerintem csak jó konzolokat és űrszettet kéne rakni a hajóra.
Engibe neutronium alloyokat,vagy fleet neutronium.
Ha van T6 cirkálód, vagy Dreadnought-od, akkor inkább abban próbálkozz a túléléssel, mert ezeknek sokkal nagyobb a HP- és pajzs-szorzója, így tovább kitartanak. Továbbá kell egy pötty a kapitányi skill-fán a kritikus találatok negálására (utolsó szekció, középtől jobbra), mert beakadhatnak >100k-s sebzések is a normál fokozaton, amiket ezzel lehet csak kissé megszelídíteni.
Szerintem kezdőknek a beam-boat a legjobb, lehetőleg 4-4 fegyverhellyel, mert a legkevesebb macerával jár a kezelése és a legegyszerűbb, legolcsóbb a felépítése is.
Fegyvertan, csak olyanok, amikből 8 db is lehet a hajón.
Ebben az időszakban kerülendő minden nyílt konfrontáció, mert úgyis te húzod a rövidebbet - a sztori rész leáll, ideiglenesen.
Csak olyan közösségi küldetések mehetnek, amikben eltudsz bújni, félre tudsz állni, de a csapattagok mégis sikerre vihetik a küldetést (pl. kristály és bármely event kötelező ilyenkor, már csak a nyersanyagok miatt is a repu'-khoz).
Most xp-t a boost-ok segítette doff-küldetésekkel és admiralty-zással fogsz leginkább tudni gyűjteni, amíg ki nem kupálódik a karakter (legalább 2 specializáció (XP), pár szint a repu'-kban (főként event-ek), néhány hajó trait és konzol beszerzése (tőzsdéről) után).
Most lesz időd a többi karakter húzására is, mert a main-nel, érdemben úgy sem tudsz haladni.
De ez csak a legelső karakternél ennyire fájó, a sokadiknál már sokkal könnyebb, mert lesz a többitől visszamaradt felszerelése, jobb hajója és már tapasztalatod is.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.03.02. 13:41:34
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.02. 13:17:39
Amint felfejlődsz - pár hónap ínséges idő, amíg csak menekülsz az STF-eken, szinte csak doff-ozol és admiralty-zol - a megfelelő szintre, akkor el fognak múlni ezek a "problémák", türelem! <#wink>#wink>
A phoenix ládából csak a csomagot a 40k-sat "éri meg" megvenni, mert ahogy azt régebben kiszámoltuk, csak így olcsóbb a sima VR up-oknál.
A zöldből jönnek a boost-ok és a jóféle up token (beépített 2x XP, amit még tovább lehet turbózni, dili'-költség nélkül): ha már nem kell más, akkor a nagyobbakat mind zöldre kell lebontani és beváltani.
Phoenix event viszonylag gyakran van, ha most gyűjtesz és még jó áron váltasz Zen-t, akkor sem maradsz le semmiről.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.01. 17:30:58
De a vadkutyáknál tényleg a mozgás a fontos,ha rád nyomja azt a szart tipli arrébb.
Sci boffnak borg ellen hazard emitter és polarize hull kötelező.
Tactical team mellé legalább 1 lila tac team doffot is tegyél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.01. 17:03:45
Ja meg ha tudsz használj mk 15 fegyókat. Ha jól látom cannon és turretekkel vagy felszerelve. Azokkal mehet a scatter volley spam és a borg bepislant.
Most van úgyis főnix event, abból kilehet szedni az egyik legjobb item upgrade tokent kilószámra. Már van van sok dilid. 4.5k 1db főnix box vagy 40k 10. Meg naponta kapsz 1et ingyen az npctől drozanán.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.03.01. 17:03:39

Újra játszottam az egyik borg küldit is, ahol jöttek borg kockák is, és ott is fél percenként haltam, lekapta a pajzsomat folyamatosan valami sugárral, utána meg kaptam ilyen 50-60K-s one hiteket a 32K hull-os hajómra valamiből. Mit kezdjek vele hogy ne szedjenek szét fél perc alatt?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.01. 14:45:37
Egyébként mi az ördögöt akarsz az epic tokenből?
Próbáld romulán vagy orion csaj karival nyitni.
Akinek a napi ingyenből epic jön annak is csak piszok mázlija volt.
111 phoenix-ládából VR-nél nagyobbat nem kaptam...
Hány milla dili'-t kell beleölni, hogy esély legyen az epic-re? <#confused>#confused>
De t7 borg tac kockáról volt szó.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sok hülye zene mellé benyomtak egy ilyet is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.28. 23:26:10
Ha jól láttam valami olyasmiről is témáztak hogy egy borg kockáért simán el lehet majd kérni 2.2 milliárdot is.
Meg hogy a kulcs hány misi lesz ha bejönnek.
De ez volt ma este a téma.Borg hajók meg borg faj,egy csomó ökörséget nem is értettem.
STO meg folyton haldoklik aztán kiadják a kövi pecs, és hirtelen feltámad. Kiérti ezt.
😄
De ha lehet sürgősen.