50279
-
Orbancapitan #37467 vagyis t6-uuuuu-ra gondolsz?
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.10.05. 00:06:10 -
Plata #37466 Na de miből áll T7 hajót csinálni?
Semmiből,a T6 hajók is T5 hajók más kinézettel több konzollal. -
Orbancapitan #37465 szinkronra se volt pénzük így akarsz új sesson-t és t7-t? új sesson annyiból fog állni 3 v 1 tfo -
Plata #37464 Miért? -
Orbancapitan #37463 túl naiv vagy -
Plata #37462 Nem,az első T7 hajó már az idén jön,winter eventen,na és az első promós hajó is,akkor,meg pár zenes,a T7 flagship pack februárban jön.
Az év végén jön a 70-es szint és az új repu is,az új seasonnal. -
Daeus89 #37461 nem, lehet t5-u-t meg t6 ot upolni t5-ux vagy t5-uu ra és lesz egy t6x szintű hajód ! Az más lérdés hogy traitet csak a kijelölt hajók kapnak majd "Experimental Prototype""tm" ! én inkább azon gondolkoznék hogy ha jön a t6x/t6u akkor jön jövőre a t7 pakk ? vagy esetlegesen a nagyratartott klingon lego pakk esetlegesen már az lesz ? -
Chak #37460 Miért? Egyből extra rakéta kilövő is lehetne egyben. Meg nagy reflektor ami majd jól elvakítja a mobokat..
-
gunji #37459 A kollégának végül mégis igaza volt a T6-U névvel lol 
Amúgy ugye vizuálisan marad a mostani kinézet a továbbfejlesztett hajóknál is? Nekem annyira nem tetszene a plusz gondola:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Forrás: reddit -
Plata #37458 Amelyiket a legjobban szereted,az hogy pont azokból lett legendary az mák.
Gondold meg,annak idején az első zenes hajóm egy T5 Intrepid volt. -
Orbancapitan #37457 gondolkodj kicsit most melyik hajók a leghasználhatóbbak hát a legendary-k nem? -
Plata #37456 Szerintem nem csak azzal.
Minden Mw hajó 12 konzolos,asszem,azok most 13-ak lesznek.
Valszeg a Karfiolt is uppolom.
Mert valszeg Nis csak szivat a T6 Karfiollal.
-
Orbancapitan #37455 és mondtam h csak a legendary packkal éri meg :D -
Orbancapitan #37454 a neve igen de valójában t6-u -
Plata #37453 Nagyon tuti lesz,így az intrepiden 13 konzol lesz és hat trait.Marhára várom már.
Van 4 epic és 3 ur tokenem,ha az epic-et beváltom akkor az 12 token. -
Plata #37452 De ez T6-X lesz.
-
Orbancapitan #37451 mondtam privibe h milyen lesz ez t5-uu és t6-u -
Orbancapitan #37450 Relive the Synth Invasion of Mars!
EZ jön -
Plata #37449 Laggtenger? -
gunji #37448 Bő négy giga jött le kilépéskor prepatchként
, jövő hétre tényleg jön valami
-
gunji #37447 (Lebuktam...)
-
Plata #37446 Miből gondolod hogy jön a T6 karfiol?
-
Plata #37445

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.02. 19:42:40 -
Plata #37444 Na ne etess má megen.
A legutóbbi szívatás óta összegyüjtöttem 3 millió dilit,az számold ki hány nap,ha napi 8k-t tudok finomítani.
Viszont a szerver karbantartás nem sikerült,iszonyatos lag van és futás közben a kari egy helyben jár majd métereket repül hátra. -
Daeus89 #37443 Gyanus hogy te is Cryptikes vagy ha ezt haluzod :d Ehez amit le írtál dolgozni kell jó lesz az egy vanity shieldnek is meg egy eventenk pl ami a holdon volt az úgyse volt még többször jah de :D amúgy gyanus hogy jön a t7 de előtte el lövik a klingon lego pakkot hogy platának -zenje legyen :D
Viszont Platac JÖN a KICSESZET T6 KARFIOL !!!!!
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.10.02. 19:25:06 -
gunji #37442 Ha közben nem lesz valami zen-store leértékelés, akkor szerintem lefele. -
Plata #37441 Arra leszek kíváncsi ettől a zen lemegy vagy fel?
Mert főnixből lehet majd venni és zenből. -
gunji #37440 S ezt fogják T7-nek nevezni, vagy az más lesz?
(Ezzel lehetne egy jó kis expansion-t kiadni: emellé legalább 5 új küldetés, 1 új repu, esetleg flottaépület, de DSC-s boffok tuti, meg persze új játszható faj, egy-két új hajó, egy box és tádá
) Tudom, belelóg
-
Plata #37439 Na ezt kuksizzátok.
Bakker. -
gunji #37438
[kéne ide egy rotfl smiley]
-
Chak #37437 Mindig eltévedek.. :'(( -
Chak #37436 XDDD -
Orbancapitan #37435 Két cryptic alkalmazott beszélget :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Úgy is a számok számítanak hogy a játékosok online legyenek Bill, nem számít hogy milyen tartalmat kapnak ezek a TFO-kat olcsóbban egyszerűben le lehet scriptelni.
- Várj Steve nem hallom sziiiiiippp öreg ez kruva nagy cucc mennyi is grammja 500/gramm igaz? Fhűűűű bazzé teret váltok mindjárt.
- Ne Steve menj maradj itt nem kell több borg az irodába. Amúgy láttad Mike-ot hogy el volt azzal a kis csinibabával hátul? Jól le*polta.
- Bill merre vagy? nem látlak bementél álcába? Van egy kruva jó tartalom ötlettem meg kéne csinálni ma, most rögtön figyelsz? figyelsz?
- Steve mondtam hogy ne hozz több borgot ide Steve??? Amúgy miről is beszéltünk?
- Nem tom Bill menjünk toljunk még egy kört a orion rabszolgának öltözött csajokkal.
- ja menjünk.
-
Plata #37434 Nem tom,de én le toltam admit ma is,az utolsó két karinál már nagyon laggolt. -
gunji #37433 Dehogynem, volt is, csak az űrnek nem azon részén, ahol épp mi vagyunk
-
Chak #37432 Nem azt mondták h lagtalanítás volt? Még is volt rollbackem ma is. Igaz nem akkora mint szokott. -
Chak #37431 69x.. xD
Ez már most is így van. Új küldi fél évente ha van, event meg egymást váltják mint Cryptic bulin a drogos pult készletet.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.10.01. 21:11:18 -
Plata #37430 De lag megint van. -
gunji #37429 Jaaaa, értem. Ezentúl tehát nem lesznek új küldetések, csak TFO-k, amiket 20-szor kell végrehajtani a jutalomért. És az lesz a nagy heti bejelentés, hogy az eddigi összes küldetést is átírják TFO-ba
-
Chak #37428 Dehát mióta nincs featured epizód nincs is új küldis set. Most végre próbálkoznak, igaz event rewardként kisérleteznek vele.
A nab inkább ezt tolja mint a prostikat a karácsonyi bulin..