Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minél nagyobb az Mk szintje annál több a sebzése,de egy mk12 fegyót epicre húzni kész szopás.
Kivéve ha piszkos mázlista vagy és már 1%-ra epicre ugrik.
A fleet spire-ben is megkapod ezen kit frame-eket, de ott már mk XI-től indulnak - ott más kit-ek kaphatóak.
Ha saját magadnak gyártasz az R&D szekcióban, akkor MINDIG az mk II-est válassz, mert:
- legolcsóbb
- leggyorsabb
- legtöbb eséllyel ugrik szintet és színt (itt a még olcsón, de legtöbbször értendő - mk XV-ön színt adni neki az már sokba kerül)
A saját gyártás azért fontos, mert bizonyos módosítókat, amit se a repu's, se a box-os nem kaphat meg, csak ez adhat a terménynek. Pl. (Run) a kézifegyvereknek, és pl. (Pen) a hajófegyvereknek.
Saját magadnak legyártasz akárhány MK II-est fehér alapanyagokért és 5 perc/darabjáért, megnézed a speciális prefixeket, majd azokat újradobatod, ha nem kellő a maradék prefix rajta. Így lehet pl. (Dmg)x4 UR/epic fegyverekhez is jutni.
A félresikerülteket meg bezúzod, eladod, vagy a tőzsdén árulod az extra profitért - utóbbit lehet a sikeres (és húzott) darabokkal is.
#35209:
Dehogynem, mindig az adott karaktered maximális mk-szintjéig kell húzni, VAGY a jövendő karaktereknek félretenni, hogy azok a kisebb szinten se legyenek "fegyvertelenek" .
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 17:51:36
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha 7-8 szintnel mar epic akkor nem is kell tovabb huzni,igaz?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:44:51
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Ezért szoktam mk2 itemet gyártani és upgradelem azt.
Jó eséllyel már mk7-8 szintre epic.
Irtad, hogy szigoruan mk10-est huzni. Akkor mk 11-es nem olyan jo vagy nagyobb, ha azt huzza az ember? Van kulonbseg vagy csak nem jol ertettem? 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:19:24
Az engi-nek viszont tényleg a kit-jei szólnak nagyot (akna, torony, aknavető, gyógyító- és pajzs-tornyok/gyors pajzstöltők, drónok), így inkább a követségi romulán kit frame-t válaszd (szigorúan mk X, majd húzva), ami egy jó egyensúlyt adhat a karakterednek (támadás-védekezés). Itt a toronynál (kit) le is van írva, hogy miért éri meg az UR-t megvenni(/fejlesztéssel színt adni neki) dili' + Fleet Credit-ért: ez adja a legjobb támadást és védelmet együtt.
Ez a kit frame a sci kariknak is jó!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 17:11:25
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Reengineringel tudsz rá tenni diszruptort.
Bármilyen statost veszel,berakod reengineringbe és diszruptorosra változtatod.
Beneztem most is a piacra es kaptam is 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:01:23
Engineernek leginkább ha a sebzésre hajt akkor
Vagy Delta expeditions kit
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.27. 16:11:36
Akkor az eventeket ott kellett futtatni.Így lehetett sok dilit szerezni,bár most is lehet,mert most annak aki befejezte kobayashit maru-t első nap tokenekből annak 25-k dilit is ad a kobayashi egy nap,és még többet.
Nem tudom hogy mi lesz az event repu füllel,talán a winter event még ott fog futni,ki tudja.
Bocsi hogy nem írtam,de nem voltam itthon,na meg olyan helyen voltam ahol a mobil net is blokkolva van.
A specek adnak paszívan bónuszt,de adnak aktív skillt ois,attól függ mit használsz.
Boffoknak olyan skillt használsz amilyen neked tetszik.
Diszruptor fegyverekhez uú a Herald megfelelő változata ad +sebzést. A deltásak kritikus esélyt és %-ot adnak - magas endevörrel + a repu'-kártyákkal együtt már élvezetes is lehet minden 2.-3.-ra egy pofás kritikus sebzést lőni -> a legnagyobb buff a játékban a TR-en kívül.
Feltételezem a winter wonderland ingyenes hajó projektje sem fog ide kerülni 😞
Disztruptorokra tudtok valami Kit framet? Hiaba nezegettem az oldalat nem talaltam.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 12:51:40
Itt nézheted meg mit kap a recruit és mit az accountodon a többi kari.
amugy a tobbi karimnal nem kaptam repu vouchert ...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.26. 23:21:49
Jah akkor az fura.
Minden karinak meg kell adni,ami már elért x óra játékidőt vagy x szintet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.26. 23:15:06
Megneztem, de az orionosomnak nem ad semmit. 65 feletti pedig.
Viszont a klingonnak kiadta..
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.26. 23:14:00
A delta bug miatt lett megemelve.
Mert ugye alapból nem volt szint határ és végtelenségig lehetett kiszedni a jutalmakat.<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

utt a 3 fregatt osztályú ingyér hajó ! 😊 meg a kövi repus item/ vagy boxos hmm jövő disco
Hogy mennyiért nem emlékszem mert nem érdekelt.
Az a gomb - ha jól néztem - arra való, hogy ha a korábbi 3000 pontos T6 hajó kupont nem sikerült befejezni, akkor ezt zenért meg lehet tenni. A redditen viszont írták, hogy nem vagy csak hibásan működik, mert felajánlotta olyannak is e lehetőséget, aki kivette már a kupont, a zent le is vonta, de újabb kupont nem adott. Úgyhogy csak óvatosan vele 😊
Ma redditezés közben belefutottam egy érdekes postba. Azt tárgyalták fotoval igazolva h novembörben jön a brícs event, régi-új patrolok, és t6 verda jutalom. Már ha igaz.
Bár ez nem tiszta h itt a t6 token kúp-ont értik v az elacsi event mintájára ténylegesen adnak verdát. Majd kiderül, ha beborult.
Ja itt a link is.
Juhéé
Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.10.25. 19:14:54

Kattints rá a transzponderre megmondja mi kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.24. 21:05:56