Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wingman alpha és beta is.
Ilyet még harc közben nem is láttam,dyson űrben szoktam látni hogy a wingman nagyobb szintű de stf-en vagy eventen eddig nem láttam.
Vajon ilyenkor ennyivel erősebbek is lehetnek?
Kár hogy ISA-n nem volt nagyobb,ott tudok mérni dps-t.
Irtó röhejes volt ahogy nagy ikony hajók is lefagytak.
Viszont sajnos nem támadnak az aceton assimilatorokra.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Adtam neki vanguard dreadet.
Meg 6 polaron bímet és egy küldis omni bímet.
Nincs rajta semmi cucc,csak az amit a kezdő hajóhoz kapott.
Vagyis jem hadar szett meg béndzsa kezdő konzolok.
Nincs semmi traitje hisz új kari,vagyis ez nem igaz,mert álca traitje van meg cannon trait,de beamet használ és nincs álca a vanguard hajón.<#hehe>#hehe>
Ez a két trait van unlockolva,de ugy ekenhetem a hajamra,mert mind a kettő szar.
Nincs még fleet creditje sem elite hangárra,alap hangár van neki.
A küldis omni bímet upgradeltem epicre,mert az eventhez kell ugye az is hogy 1 itemet Mk15 epicre uppoljak,azért is jár jutalom.
Többi cucca az mk12 és vr.Amit kapott kezdésnél.
Első mérésre 40k dps nem is rossz,és még nincs semmije.
Ha lesz repuja meg rendes felszerelése kíváncsi vagyok mennyit fog sebezni,még a fegyverei is tök random stattal vannak.
Pedig jem hadar kari.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.11.01. 19:52:54
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.11.01. 18:07:19

Mert nekem semmi,ma sem.
Hogy megint lesz valami változás.
Meg S18.5.
Egyébként vicces,de tegnap sietve csináltam admiraltyt,a vége felé az egyik utolsó karinál figyelmetlenségből tour küldibe is csak bevágtam egy random hajót és elindítottam,akkor vettem észre hogy basszus ez tour küldi és csak egy szar hajót dobtam bele,42%-os eséllyel sikerült.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.01. 11:28:40
Legalább megmagyarázná a prepatchelést kilépéskor.
Szerk: LOL egyik karimnak sikerült úgy palm strike-olnia Dr. Sibakot, hogy jó ideig csak szépen animált színes csillagokat látott 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.11.01. 11:13:56
Valami olyasmit vakerálnak hogy talán jön valami nagyobb frissítés meg bekavarás megint a dps-be.
Egy carrier jó lenne,de normális,nem valami szutyok diszkós vagy valami rondaság.
Content:
Resolved an issue that could prevent completion of the mission “Frozen” based on certain choices made during the mission.
Systems:
Jem'Hadar Vanguard Heavy Destroyer
Resolved an issue that was causing the Vanguard Wingmen to not be present on while flying this ship
Resolved an issue that prevented the Admiralty Ships from being usable by Klingon-aligned Jem’Hadar.
Resolved an issue that prevented the ship’s stats from scaling with Structural Integrity, Shield Capacity, and Impulse Expertise boosts.
Resolved an issue that caused Hangar Pets to have worse stats while at two stars than at one star.
Resolved an issue that prevented the Polaron Beam Turret kit module from making sound when firing.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#35218 Oke, Plata, majd egyik nap kerhetek fedeseimnek is meghivot, vagy meghivo kuldesi jogot, mindegy, ugyis csak magaimnak kuldok 😊
#35220 igy mar teljesen vilagos a tema. Spajzoltam is fonixeket,meg meg ott a masik 3 mittomen milyen az elachi pakkbol es most is azt hiszem kaptam a gamma recruitnal, bar az kisebb pontu mint a fonixes. Alig tudok irni, hulla vagyok...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 18:30:19
Valószínűleg mk15-re ugrik és szarik neked UR lenni,mk15-ön egy fegyverhez kell vagy 200 ezer tech pont hogy 1 %-ot ugorjon a rarity,na most számold ki hogy ha a fegyver mondjuk 26%-on fog UR-re ugrani az hány millió tech pont és hány ezer dilithium.
Fogsz egy Mk2 fegyót és főnix upgrade tokennel meg egy acceleratorral upgradeled,akko mk7-es szintig mázlival 8-9 szintig ugrik egyből és epicre ugrik,na már most ezután az mk7 epic fegyót csak mk15-re kell húzni,ami nem sok tech pont.
Az mk X VR-nek 3 módosítója (ilyen a (Dmg), (Pen), stb.) lehet, az Mk X epic-nek 5, valamint az "egy szín az egy szint" miatt 2 szinttel magasabb az ALAPSEBZÉSE - csak ez utóbbi miatt MK XII VR-nek felel meg a sebzése ÉS még van +2 prefixe is... - , mint a VR-nek! Ezen kettő többlet pedig már ugyancsak érezhető előnyöket ad...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 18:30:07
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Igen tudsz vásárolni,és van flotta bázis,meg egy rakás hülye épület,tudsz oda transzwarpolni,van olyan épület ahova transzwarp is visz,van ahova a flotta bázisról transzportálnak el.
Epic fegyvernek több statja van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.27. 18:11:48
A kisebb szintű epic fegyver azért jó, mert ezen korlátozások között az elérhető legnagyobbat sebzi (a kisebb szintű karaktereknél), nyilván egy 60.szintű karakternek már semmit sem ér az mk VIII epic, ha van neki mk XII VR-je, mert az utóbbi ad többet.
Egy szín egy szintet jelent, azaz mk X VR az megfelel az mk IX UR-nek ÉS az mk XI rare-nek - és így tovább...
Ezért is fontos a használt tárgyak húzása, "színezése"!
A játék első felében a (dmg) visz mindent (a legelején az (acc) is hasznos), a végén, amikor már mindenből rakod össze a kritikus %-okat, akkor meg már a (Crtd) lesz a legértékesebb.
A (Pen) +hajótest/páncélátütést jelent: nagyobb sebzésérték lesz a jutalom, mert kevesebbet vesz el a sebzésből a páncél/ellenállás módosítója.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 18:16:37
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Amit akartam mar kerdezni: Nalad vagyok a fleetben, anno megosztottal nekem egy oldalt hol lehet fleetesnek s mit vasarolni. Amit szepen felfejlesztettel fleetet, annak van sajat bazis ahol lehet maszkalni vasarolni?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 18:02:29
Kivéve ha tudod hogy a karidnak majd ilyen fegyót akarsz és kis szinten kiveszed neki storeból.
Minél nagyobb az Mk szintje annál több a sebzése,de egy mk12 fegyót epicre húzni kész szopás.
Kivéve ha piszkos mázlista vagy és már 1%-ra epicre ugrik.
A fleet spire-ben is megkapod ezen kit frame-eket, de ott már mk XI-től indulnak - ott más kit-ek kaphatóak.
Ha saját magadnak gyártasz az R&D szekcióban, akkor MINDIG az mk II-est válassz, mert:
- legolcsóbb
- leggyorsabb
- legtöbb eséllyel ugrik szintet és színt (itt a még olcsón, de legtöbbször értendő - mk XV-ön színt adni neki az már sokba kerül)
A saját gyártás azért fontos, mert bizonyos módosítókat, amit se a repu's, se a box-os nem kaphat meg, csak ez adhat a terménynek. Pl. (Run) a kézifegyvereknek, és pl. (Pen) a hajófegyvereknek.
Saját magadnak legyártasz akárhány MK II-est fehér alapanyagokért és 5 perc/darabjáért, megnézed a speciális prefixeket, majd azokat újradobatod, ha nem kellő a maradék prefix rajta. Így lehet pl. (Dmg)x4 UR/epic fegyverekhez is jutni.
A félresikerülteket meg bezúzod, eladod, vagy a tőzsdén árulod az extra profitért - utóbbit lehet a sikeres (és húzott) darabokkal is.
#35209:
Dehogynem, mindig az adott karaktered maximális mk-szintjéig kell húzni, VAGY a jövendő karaktereknek félretenni, hogy azok a kisebb szinten se legyenek "fegyvertelenek" .
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 17:51:36
Ha 7-8 szintnel mar epic akkor nem is kell tovabb huzni,igaz?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:44:51
Ezért szoktam mk2 itemet gyártani és upgradelem azt.
Jó eséllyel már mk7-8 szintre epic.
Irtad, hogy szigoruan mk10-est huzni. Akkor mk 11-es nem olyan jo vagy nagyobb, ha azt huzza az ember? Van kulonbseg vagy csak nem jol ertettem? 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:19:24