46741
  • Plata
    Hát,karit lehet húzni gyorsan is,de pénzbe kerül,sok pénzbe.
    Sok jó doff kell hozzá és pénzes research assigment.
    12-es szintre felhúzod a karit adsz neki sok doffot,veszel neki exen assigmentet és imádkozol hogy mázlid legyen.
    A karid gyorsan eléri az 52-es szintet.Ott adsz neki hajókat admiraltyba,ami nálam nem gond mert rengeteg zenes hajóm van,admiraltyval és még assigmentekkel megvan a 65 gyorsan.
    Így pénzből gyorsan felhúzhatsz egy karit,egy assigment 4 órás,ha van időd 4 óránként felnézni a karid két nap alatt eléri a 65-öt.
    Hátránya hogy az epizód küldik nem lesznek meg.Sem az epizód jutalmak.A kari rengeteg mindenről lemarad,de gyorsan meg lesz a szint.
    Viszont rengeteget fog csesztetni minden epizódos NPC.
  • LaLee67
    Ertem mar :) Na de ne idegesits a 2 nap alatt 65 os szint.....en tobb mint ket hete tolom kezdokent es ennyi ido alatt sem ertem el :))))
  • Plata
    A kettő ugyanaz,van ez a diszkóveri nevű Star Trek sorozat.
    Ebben az eszement sorozatban gomba hajtőművel közlekednek,valszeg az író erősen be volt lőve mikor kitalálta.
    Fedes karakter lehet többféle is,sima Fed vagy TOS fed esetleg Discovery fed.
    Mindnek más az eredet története,a Discovery fed karit nevezzük gombás vagy diszkónak.
    Van pár spéci Discovery hajó is,a diszkó hajóknak spéci warp effektjük van,a fegyvereik másképp lőnek.
    TOS fednek is jöttek ki speckó hajók,azok a temporal fed hajók.
    Jelenleg van 40+2 karim.
    Még egy karit kezdeni már asszem kicsit sok lenne.
    Na meg ha fel is húzom,nincs se repuja se egyebe,az legalább 20 nap.Ha két nap alatt elérem a 65-öt akkor is legalább egy hónap mire meglesz a repuja és felöltöztethetem.
    Na és még specet is húzni kellene.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.24. 20:02:50
  • LaLee67
    Pedig mar azt hittem ingye van egy hajom, nem csak kolcsonbe :(((
    Plata, aruld el lecci, mi az hogy "gombas" , meg "disco" kari?
  • Plata
    Igen.
    Sok ilyet lehet kapni.
  • Plata
    Hogy a rossz nyavalya hétszentséges jó mamáját má.
    Kipróbálnám ezt az új hajót,de még is hogy a ragyába,ez végül is gombás hajó,ehhez gomba kari kellene,de a gomba karim engi.
    A fedes sci karik mind spécik.Nem tudom lecserélni a hajójukat.Talán csak a Fed klingon sci,de neki cuki T6 Fleet adv research vessel van.
    Kéne egy disco sci kari,de az már kicsit sok lenne.
  • LaLee67
    Prima!
    Admiralitiban visszaert egy hajom a kuldirol es kaptam egy lila (1x) An'quat Command Battle CruiserT-6-ot. Ezt az admiralitiban latom, mikor kuldenem a hajot vissza kuldibe. Mi az az "(1x )" ? Kolcson kaptam egy kuldire ezt a hajot?
  • Plata
    Mindegyikkel.
  • LaLee67
    Ok, koszonom szepen. Egy kari kaphatja csak meg vagy minddel el lehet ezt jatszani?
  • Plata
    Hááát az event jelző szerint 300 pont kell még,napi 60-al az öt.
  • Plata
    A béta kvadráns Narendra Sector részében Narendra System-hez menj el,ott dekkol a U.S.S. Sally Ride.
    Ha odamész fel is jön a Hail the U.S.S. Sally Ride ablak,ha beszélsz vele megdob egy epic admiralty kártyával.
  • Plata
    Úgy nézem az új hajók miatt nem megy fel a zen ára.
  • Plata
    De általában a gyenge hajókra jellemző.
  • Daeus89
    szerintem ti nem nagyon értitek a "intel" elnevezést ...
  • Plata
    De sci hajónak minek álca és álcázási képesség?
    A hajón nem csak álca van,de alap képessége hogy álcázza magát.
    Háát bazzz.
  • Chak
    Ja, a klingonnak eladott ork hajó olyan ratyi mint az összes többi. STO vezetés már mindent mindennel kever kavar kutyul. Most már fedes hajók is álcával fognak rohangálni? Nem elég h lerombolták a romulánokat, most már a lore alapjait is kezdik kiölni. Kemény az élet a galaxisban.
  • Daeus89
    Klingon szemétszálítsái cég intel hajója :D jáj de gagyi :D miért nincs klingon kari ?:D
  • Plata
    Jé,a hajókhoz jár 5 master key meg egy FSM is.
    Asszem ők is látják hogy elég szar a hajó kell mellé valami extra is.
  • Plata
    Néha marha sok jön,de GW-s scivel ez nem gond.
    Egyébként itt vannak az új hajók.
    Intel sci,elmennek a francos istenbe.Klingon vér gáz.
    Link.
    Teljesen hülyék.
    Fedes sci hajón álca meg álcázó képesség.
    Őszintén szólva egy nagy rakás lószarnak nézem.
    3-3-4 konzol kiosztás.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.24. 18:09:37
  • gunji
    Öt? Nekem még kilenc nap :( Túl hosszú ez így, még a Sentinellel is. Ezt még megpróbálom befejezni, de a következő ilyet valószínűleg kihagyom.
    Valahol olvastam, hogy a Kern patrolban valaki 38 hullámot kapott az ellenből
  • LaLee67
    Szia, az oldalon felsoroltak kozul egyet lehet valasztani egy acc-al vagy barmennyit?
  • Plata
    Még öt nap és kész az elacsi event.
    Gondolom ma este ki jön az új hajók statja és talán csütörtökön a hajók is.
    Nagyon kíváncsi vagyok milyen gombás klingon hajók lesznek.
  • Plata
    Mai frissítés:
    General:
    Memorial Plaque Text Updated:

Added Aron Eisenberg - Thank you for everything, Aron.

Added Jack Donner

Content:
    Resolved an issue during the Mycelial Realm Task Force Operation, which was causing the Elachi computers to not display the proper color variants when the computer is unlocked and usable by the player.

UI:
    Resolved an issue in the new Patrols window, where the rewards were moving across the screen and also overlapping the scroll bar.

Systems:
    Warbird Updates:

Resolved an issue that was allowing TOS-era and DSC-era Federation Captains to access Warbird starships of inappropriate era availability before they had traveled to the correct timeline during their starting experiences.

Warbirds will now only be accessible to non-Romulan Captains after they have chosen a primary allegiance (2409 Starfleet or Klingon).

Characters already piloting one of these vessels will be unaffected.

Resolved an issue that caused the Anomaly Leash specialization ability not to function

Resolved an issue that caused the Unstable Anomalies Starship Trait not to function with Gravity Well.

Known Issues:
    There is a current issue causing the Unstable Anomalies Starship Trait not to function with some abilities.
  • Plata
    Szerintem el tudod adni,de addig ne amíg a holnapi cuccot ki nem veszed.
    Addig csak 10 millió kredited lehet,a többit elvesztenéd.
    De holnap ha kiveszed a starter packot már 1 milliárdod is lehet,így eladhatod.
  • LaLee67
    De elfogom tudni majd adni vagy hasznaljam fel a hajora?
  • Plata
    Hát lehet bankba nem lehet rakni akkor.
  • LaLee67
    A hatizsakomban van es mikor raviszem az egeret ,nem irja sehol hogy bound.
  • Plata
    Nézd meg hogy a sci boff nem bound-e.
  • LaLee67
    Ennek nem orulok :(

#34656 ra tudsz valamit?
  • Plata
    Új hír.
    Link.
  • Plata
    Az az xp boost nem úgy működik hogy hozzád vág 150k xp-t.
    Csak kapsz egy 150k xp pool-t,amíg tart 50%-al több xp-t kapsz mindenért.
    Vagyis ha mondjuk egy küldi adna alapból 10k xp-t az a boosttal 15k xp-t fog adni.
    Ha jól emlékszem.
  • LaLee67
    Kivettem az orion scimet,de sem a kari sem az accountbankba nem engedi betenni. Most miert nem?
  • LaLee67
    Valoban ott van, koszonom :)))

Azt meg tudom nezni valahol, hogy mennyi a jelenlegi xp-je a karimnak? Van ez a 150 ezres xp boot, nem tudom, hogy az 55-os klingonomra tegyem vagy a 6os es vagy 10-es karimra.

A Kari lap Status/ Progress nel lenne?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.23. 20:06:28
  • Chak
    lol.. lehet így kompenzálnak, és még csak azt kéne h férfi testeket keljen bámulnom a női idomok helyett egy rpgben.. Ez alól egyedül a Witcher a kivétel. Minden egyéb helyen melles vagy semmi muhahaha..

• Plata
    Küldtem neked postán egy ruhát.Majd azzal a kariddal vedd ki amelyikkel ki akarod próbálni.
  • Orbancapitan
    promociós fülbe lesz a zenstoreba
  • Plata
    Tutorialnak akkor van vége amikor saját hajót kapsz azt hiszem.
  • LaLee67
    Az szep nev pedig XD

Na az ideg tovabb uldoz engem. Azt hiszem amig nem vittem vegig a tutorialt a fedes ribivel,addig nem kaphatom meg Orion scimet.
    Beirtam a kodot ahogy leirtak, el is fogadta ,de nem jelenik meg a store,itemben. Rohadtul remelem, hogy a 6-os szint miatt.

A tutorial meddig tart vagy honnan tudom hogy vege van? Klingonnal sem csinaltam meg azt hiszem csak az elejet.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.23. 19:05:32
  • Plata
    Nekem meg a jem hadar karim megkattant.
    Az lett a neve hogy InvalidEntityName.
  • LaLee67
    Most baccc szet mar az ideg, mert azon a szaron is ugye faszbukkal tudtam regelni, most fejeztem csak be azt a nyavalyas reget koddal, csak mar azt nem ertem akkor hogy tudtam naponta kerni az ajandekot. A profilomnal meg mutatja hogy faszbukos csatlakozasom van...
    Nem talalok ott semmi kodot.

Csak meg lessz ez, talaltam egy My giwaway keyt az orionra :)))
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.23. 18:55:37