Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Durvább.
Akkor történt mikor bejöttek a warp magok.
És csak craftolt volt.
Csináltam jó statost.
Betettem acc bankba és a warp magok megváltoztak.
Vr mag,amire került még egy adag stat,na és kétféle maggá változott.
Képzelj el egy warp magot ami field stabilizing és overcharged is,na és stat is két adag van rajta.
Ha rávitted az egeret a sok stat meg infó ki sem fért.

És négy fölé is ment a statok száma? Kíváncsi lettem volna egy x2 x6 beamre <#eplus2>

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Volt amikor az acc bankban mozgatott craftolt itemek meg bolondultak.
Egyik karival be tetted,másikkal kivetted és az itemen kétszer annyi stat lett.

Tzengeci red alert hétvége,

A lekvár recruitot én is néztem, elvileg november 14-ig tartott, de mintha elfelejtették volna leállítani 😄
Hát, az acc banknál nekem elég, ha tetszőlegesen át tudom méretezni a normál bankhoz képest.

Még fut a lekvár recruit.Így kétlem.
Acc bank mindig bugos volt.
Olyan bugokat is képes produkálni,hogy ha elmesélném el sem hinnéd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.11. 11:20:44

Ma? Pont így legyen az ember szabin 😞
De legalább az acc bankot átméretezhetőségi hibáját javíthatnák 😊

#35424: Valamiért csak kitették a cikket a hat ponttal. Ha csak nem recruit jön belőle 😄

Ma hat órás leállás lesz.
Mai frissítés:
General:
Updated Memorial plaque to include Robert Walker Jr.
Updated Memorial plaque to include René Auberjonois.
Ships:
Updated the scale and orientation of the competitive engines in sector space and normal space on the Vulcan Experimental Scout Vessel.
Systems:
Added three new commands, which can be run through the chat window or keybound:
/Cooldowns - opens or closes the "Reward Cooldowns" window otherwise accessible from the PvE Task Force Operations window.
/Bridge - takes you to your Starship's Bridge.
/ShuttleBridge - takes you to your Shuttle's Bridge.
The "Hold Torch" Emote is now freely unlocked for all players, and as such as been removed as a prize option from the Anniversary Emote Box.
Resolved an issue that prevented the Eject Red Matter universal console from being affected by the Unconventional Systems trait.

Hát így is bárhova eltudunk warpolni azonnal,sok értelme nem tudom mi lenne.

Azt tippelem, hogy használni is fogjuk tudni a hálózatot. 😉

Megint jött valami fura hír.
Vajon most mit találnak ki?
Link

Azt tudom.

De az Overload-on tényleg változtattak. 😊

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Új meta,szerinte.
Megnéztem a videót nagyrészt,a hajó listája jó nagy hülyeségekkel van megpakolva.
Aki olyan birka hogy ezt követi,nem hiszem hogy túl nagy dps sikereket érne el.

Állítólag új meta van a játékban, ehhez új elemzés is dukál!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Miért ne.. ennél nevetségesebb már nem is lehetne. 😄D

Mai endevor volt hogy menjek 3 borg stf-et.
Khitomer nagyon mókás volt.
Mindenkinél volt brícs eventes vacak.
Nagyon poén ahogy egyszerre sok voth power subcore borg tömeg ellen tolja a villámokat.
Még viccesebb hogy a boss ha átmegy álcába a voth subcore akkor is látja és lövi.<#nyes>

Mért pont pink és szoknyás?

Pink szoknyás borgok természetesen.

Én arra leszek kíváncsi hogy a borg content re-wamp milyen lesz,vajon mit is fog jelenteni pontosan?
Még gyöngébb borg stf-ek?
Bénább sztori?
Új borg hajók?
És vajon mi lesz a jutalom.
Ha a jutalom olyan lesz én kiváltom tokenből.
Még huszon valahány van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.09. 11:48:59

Viszont azt azért tudhatná a kiadó is, hogy az eredeti mindig jobban eladható, mint az utánzat/kihagyott főszereplő -> én az ő helyükben már évek óta foglalkoztattam volna őket, akár csak az audiosáv felvétel erejéig is, majd a történet többi részét később megalkotva, összehozva...

Sajnálom hogy elment.
De szerintem mostanában nem nagyon jött volna új lekvár sztori.
Inkább borg meg diszkó es Picard.

...és a tisztelendő úr a Hazafiból... (érdekes, hogy első, nagyobb szerepe John Mulcahy atya volt a M.A.S.H.-ból '70-ben)

Ezek szerint már nem lesznek új történetek vele és az általa kiválasztott Jem'Hadar-nak "egyedül", a patrónusa nélkül kell innentől folytatnia... <#sir>

...és a Fallout NW Mr. House-nak is ő adta a hangját!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.12.09. 10:15:42

és meghalt Odo
Január hetedikén új Borg event lesz,három hetes.
Valószínűleg borg témájú jutalommal.
A régi borg content-et átalakítják és felújítják.
Jah,lehet hogy hajó lesz a jutalom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.09. 01:08:57

És most már nem kell tökölni vele.
Pár pillanat alatt el lehet passzolni akármennyi markot.

Tényleg, csak nekem várnom kell fél percet, mire hajlandó a szerverrel is kommunikálni az a gomb! <#worship>
Akkor megnyugodtam, lesz elég dili'-m, még egy ideig... <#taps>

Már nem project van hanem egy gomb a repu ablakában valahol, és a felnyiló storeban lehet a markot váltani.
Nem tudom mit néztél be,de én akármelyik karival tudok markot és repus tokent beváltani dilire.
Nem kell hozzá T6 repu.
És már tömegesen válhatod be,egyszerre akár 5000 markot is.

Fura én még tudtam eladni t5 repuval is.

Miután eléred a T6-ot?
Most már csak az 1 órás, dobozos küldetést látom egyedüliként, ami ad dili'-t, az 500-5000 mark-beváltások megszűntek!

De abból lehet.

T'án csak nem azért, mer' már nem lehet dili'-t farmolni a markokból?! <#hehe>

Nekem jelenleg nem kell mark és az acc bankban meg kariknál 300-as 100-as ládák vannak endevorból.

Ilyenkor hét közben talán még kevesebb idő jut erre (meló, karácsonyi készülődés, év végi bulik, stb.), vagy az instance-ok 20-as limite látszik ennyire, vagy tényleg már kevesebbeket érdekelnek a nyulak. Pedig a téli eventen már csak ezzel lehet szerezni markot. Ki tudja 😊

Nem emlékszem arra, hogy ennyire hanyagolták volna a "nyulas" versenyt a népek: benyögi a 2. verseny indulása előtt az egyetlen jelentkező, hogy ő inkább halászni megy (ezen verseny utáni műsorszám) és otthagy egyedül a kezdőhelyen..., 4 "keltetésre" valót, ilyen könnyen - és pláne az event ilyen korai szakaszában - még nem szedtem össze!

Off duty ruha tényleg.
Tailornál váltsd át off dutyra és ott lesz.

Több fajta is van,ez Breen 2 ruha Breen 1 fejessel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.06. 14:51:11

Azt hiszem ez off duty ruha.
Nem minden ruha slot engedi használni.
Az első három ruha slot néha be bugol és nem látja a spéci ruhákat.

Kivettem ezt a breen rucit, aktiváltam, de a szabónál nem találtam meg csak a sisakot és a kesztyűt. Milyen néven kellene keresnem az elemeit? Van erre valami oldal, mint anno az ody ruha beállítására?
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.12.06. 13:43:41
Megkaptam az első "tolvaj" jelzőmet a "nyulas" versenyen: egy jeges csizmás gorn előtt tudtam fordulni az utolsó kanyarban és fél lépéssel előtte értem célba, folyamatosan pötyögtetve az "F"-et...
Lehet, hogy a távoli szerver késleltetése miatt ő másként látta a versenyt?

Nekem még van pár marékkal, nem tudom mire elkölteni.

Ja-ja, igen, köszi. beugrott. De azt már korábban kivezették. Maradt még belőle?

Amiket 1-1 event-en lehetett nyerni, hármasával (?) (Kobayashi Maru, Voth, Sompek, stb.).

Milyen hétvégi tokenért?

Grym elkurvult és csak hétvégi tokenekért ad dobozt -> nem egy jó üzlet!

Hm, jó kis hógolyócsata volt ma, négy boss is belefért 😊

Megvettem véletlen,de nem próbáltam ki.

#35384: Igen, így van, napi egy részt lehet csak megcsinálni a húszból, akármennyit játszunk (a snowball fight sajna pont nem számít), tegnap sikerült tesztelni.
#35382: Ki is javították? Mert tegnap Grym nem adott dobozt 😞

Megvette valaki már a breen rucit? Tegnap felemás infók terjedtek, hogy a boffok felvehetik-e.

Gondolom továbbra is max napi 1 tokent lehet (szóval nem lehet azt hogy hógyolóért meg koriért szerzek mondjuk 2t)

Szuper.
Kapják be a.
Szóval azt.