46741
  • gerisz23
    Beengedett de jó lassú a rendszer
  • Plata
    Our PC Accountserver is having a bit of an identity crisis. We've despatches a Starfleet counselor, and should have it back to normal shortly.
  • Plata
    Nem.
  • gerisz23
    Mást se enged be az account server?
  • Plata
    Itt a 30%-os akció.
    Link.
    Nekem lehalt a szeró.
  • Orbancapitan
    jah tudom
  • Plata
    Fél év sok,sok játékosnak elveszik a kedvét azzal hogy lelövik az admiraltyt.
    Hidd el sok játékosnak nincs kedve visszatérni az idióta farmoláshoz admiralty után.
    Kapsz dili boostert ok,de az ló fing,attól még ugyanúgy kell farmolnod.
    Jó páran most elhúztak például arra a gagyi mangás mmo-ra,black desertre,mert ingyenes lett.
  • Orbancapitan
    az a kérdés h milyen hamar én fél évet becsültem minden nélkül
  • Plata
    Valami inhibiting secondary defi,majd ha lesz szeró megmondom pontosan,fejből nem tudom.
  • _RAYEN_
    Melyik craftól m. defije van?
  • _RAYEN_
    1257 MB volt a mai patch, ezek szerint sokmindenbe belenyúltak.
    Plata, a nerfelésnek már napok ott megvan a hatása, sok magyar pihenteti a játékot.
    Utoljára szerkesztette: _RAYEN_, 2020.03.05. 17:26:02
  • Plata
    Hát ma vége dili eventnek.
    Ezentúl nem jön csak töredéke a dilithiumnak.
    Elég hamar ki fog fogyni a dili és az mindenre ki hat.
    Ha jön még 30k zenes csomag és valszeg jön akkor nem sok dili marad a játékosoknál.
    Ha új recruit jön és megint jön drasztikus változtatás ami miatt új gear kell az is dilibe fáj.
    Màrpedig megint bele akarnak nyúlni a sebzésbe,állítólag nem tetszik nekik hogy túl nagy a játékosok dps-e.
    Dps ligában már vannak akik átlépték az egy milla dps-t.
    Egy újabb nerf vagy valami variálás jöhet.
  • Orbancapitan
    szerintem nem lesz drágább semmi egy fél évig v 9 hónapig ha csak nem jön vmi új amibe dili kell
  • Plata
    Gw-s sci-ről jut eszembe,nektek mennyit sebez a másodlagos deflektor?
    Sosem figyeltem oda hogy mennyi a sebzése sci kariknál.
    De most hogy Intrepiddel játszottam észrevettem hogy néha igen nagyot sebez.
    Szegény hajó még nincs rendesen felszerelve,sem megfelelő szett,se upgradelt konzolok,se megfelelő fegyverek,kicsit rosszkor jött ez a dili nerf.
    Saját gyártmányú craftolt Ur másodlagos deflektorja van.Deflektoron az van írva hogy 13k sebzést tol időnként célpontba,de a combat log szerint 120-150k sebzéseket nyom.
  • gunji
    Szerintem ezek ilyen gonoszkodó hozzászólások voltak (a részemről legalábbis), olyan feature-ökről, amiket (legalábbis én) soha nem szeretnék itt látni. Az ember kínjában már csak ehhez tud fordulni, ha a játék abbahagyása nem opció. ;)
  • Plata
    Igen,ezzel a fizetősök is szopni fognak.Most még van dili event és jön dili,de ha vége akkor kampec,szerintem exen az árak megint felmennek,a zen ára meg csökkenni fog.Kevesebb zent fognak venni,kevesebb promós cuccot nyitnak,kevesebb boxot is.
    Gondolom hajók ára meg fog emelkedni.
  • Plata
    Én akkor hagytam abba amikor megszereztem a hőn áhított bányászhajómat,végre meg lett a szép nagy hajóm,úgy örültem neki hogy elfelejtettem venni rá biztosítást.Csak már ki akartam próbálni,hát rá basztam persze.
  • gerisz23
    Egy darabig míg a fekvő készletek kitartanak nem lesz drágább szvsz.A fizetős játékosokkal is kitolnak a dil nerfel ,kevesebb dilit kapnak a zenükért.
  • Shion
    A teljes vesztés hatása az EVE Online-ban azt eredményezte, hogy a PvP csaták kétfélére korlátozódnak:
    - gank: legalább 10-szeres túlerőben lévő flotta kilő a hajódból, miközben vigyáznak arra, hogy a támadó flottából senki ne veszítsen el hajót.
    - megacsata: guildek közötti űrcsata egy-egy régió megszerzéséért.

Mivel az átlagjátékosok csak a gankelést tapasztalják meg, így nagyon elhivatott pvp-snek kell lenni, hogy tartósan ottmaradjon a játékban az ember. Ehhez hasonló free-loot rendszert vezetett be anno egy másik mmo játék (talán BDO), ott 1-2 hét elteltével alsógatyában rohangáltak az emberek, mert drága volt a gear és inkább gear nélkül kergették egymást a játékosok. Fanasztikus élmény lehet, hogy hetek alatt összefarmolsz magadnak egy hajót vagy gear-t és pvp-ben a 20 perces csata alatt levernek 10-szer, magyarul tízszer is lenulláznának, ha lenne még miből.

Tehát egy fejlődésre építő játék és egy pörgős sok halállal járó pvp rendszer nem fér meg egymás mellett, ha free-loot és cucc veszteség jár vele. A legtöbb pvp játékban sincs gear vesztés (pl. Fortnite vagy LoL), hamar kivérezné a játékot.

Így egyelőre a EVE Online-ban elfér a free-loot + veszteség rendszere, de ennek az az ára, hogy az EVE Online nem is növekszik, egy stabil 50 ezres tábor játszik vele és tartja el a játékot. Ezzel szemben a többi népszerű játék milliós táborokkal büszkélkedik.

Személy szerint én se szeretem a veszteség rendszerét, meló után fáradtan nem azért játszom órákon át, hogy utána egy figyelmetlen vagy szerencsétlen pillanatban bukjak mindent. Ezért se szeretném látni ezt egy STO-ban sem. :)
  • Plata
    EVE jó lenne ha nem full pvp lenne.
    De sajnos totál pvp,ott nem afkolhatsz nyugisan félórákat,még öt percet sem.
  • gunji
    Továbbfejlesztve: ennél nagyobb bevéte jobb játékélményt adna, ha itt is bevezetnének egy EVE-hez hasonló modellt, azaz amikor a katakterünkent kilövik (meghal), akkor elveszik mindene: fegyver, hajó, tapasztalat és újra nulláról kell kezdeni felépíteni. Persze zenért itt is lehetne 'klónozni' őtet. [kirívóan gonoszan vihogó smiley]
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.05. 11:13:17
  • Plata
    Ha lesz is repu vagy spec esetleg endevor rewamp akkor sem törlik el a megszerzett pontokat.Max újra oszthatod.
    Sajnos a gw-s ötlet nem működik,mert a gw max hatótávja 10 kilóméter.Mint minden fegyvernek ennek is 10km a max hatótávolsága.
    Kivétel egy két különleges lobis vagy zenes fegyó aminek 12.5 vagy 15km lőtávolsága.
    Amikor a berakták a zenes Didi-t a konzolja egy ideig bugos volt és sebzett mindenkit.
    Jó hecc volt ESD-en vagy DS9-en belőni a tömegbe vele és elkapott mindenkit.
    Ugye az egy szingularitást lőtt ki ami elkapta az ellenséget és elvitte magával majd berobbant.
    Mai napig nem teljesen jó,bizonyos pályákon kiszedi a falból a dolgokat.
  • Kotomicuki
    Mivel úgy látom, hogy a sötétben tapogatóznak a "játék" "fejlesztői", ezért - kéretlenül is - adnék nekik pár ötletet [különösen gonosz smile]:

- A robbanásokhoz hasonlatosan a sci behatások is legyenek mindenkit sebzőek! Pl. ha Plata elnyom egy GW III-at az erre gyúrt hajójával az még a szomszéd szektorból is rántsa ide egybe és darálja is meg az összes szerencsétlent, fajtól és életfelfogástól függetlenül! "Természetesen" a harci tag-et nem kapnák meg ezek a képességek, így azok a baráti űrállomás körül, békésen ácsorogó júzerekre is elsüthetők lennének - csak a hangulatszint emelése kedvéért...
    - Ezzel párhuzamosan a hajók és minden részegységük sérülésmodellt kapna, míg ezek javítása IRL pénzért (as Zen buying with card), vagy az újonnan bevezetett és soha ki nem maxolható flottaépületből - "természetesen", rendkívül sok hozzávaló bedobálása után - lenne lehetséges. E-mellé a játékidővel arányosan romlana minden részegység állapota, ami egyre rontaná a hajó hatékonyságát, így rendszeres javításra ösztökélve a kapitányokat és ezzel kvázi előfizetőssé téve a "játékot"!
    - Repu'-, Admiralty-, R&D-, Commendation-, Specialization- és Endeavor-revamp (a skill csak azért nem, mer' arra már van fizetős "revamp"): mindenki a 0-ról kezdhetné újra a karaktereinek a felépítését - micshoda izgalmakat átélve ezáltal... - , miközben minden kapna még egy plusz szintet: némi extra fícsört az egész addigi fejlesztések duplájáért.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.05. 10:42:56
  • gunji
    Nekem is van még jó pár. Az meg elég geciség lenne, ha visszamenőleg csökkentenék a jutalmat egy már befejezett eventre. Utána már csak a negatív jutalom jönne. :/
  • Plata
    Szerintem az.
    Mivel promós én sem hiszem hogy olcsó lenne.Eleinte biztos milliárd felett lesz,de később talán olcsóbb lesz.
    De a fene se tudja.
    A mostani dili nerf is bele szólhat az árba,szerintem drágábbak lesznek a hajók,mert kevesebb a dili,kevesebb a zen,kevesebb promós vackot vesznek.
  • gerisz23
    Ha a promós hajó a kérdés akkor 950 milla körül.
  • Plata
    Fele a jutalom.
  • Plata
    Az új bc szerintem sokkal drágább lesz.
    Promós hajó.
  • gerisz23
    Nem értem a kérdést.
  • Orbancapitan
    szerintettek ennyi elég lesz az új bc-re 339,215,211?
  • gerisz23
    Csökkentették itt is a dil rewardot is meg a teljesítés utáni mennyiséget is.
    Remélem a régiekre megmarad az 50k dili,pár karival meghagytam tartalékba markok miatt.De lehet hiba volt...
  • Plata
    Mai frissítés.

Event Campaign – Part II:
    This Featured Event will be the first of a series of upcoming Events that will make up the second installment of our multi-event system known as an Event Campaign.
    Event Campaign – Part II updates:
    Event Campaign II will span a total of FOUR separate Featured Events, spanning the majority of the upcoming year of PC releases.
    The Grand Prize for Event Campaign II will offer players a choice as to what they receive, between the two following options:
    Option 1: Z-Store Coupon for 100% Off a single Tier-6 Starship plus 200 Lobi Crystals
    Option 2: 1,000 Lobi Crystals
    This choice is only made once per Account, upon claiming the prize.
    Players may earn 50 Event Campaign Progress for each day they participate in an eligible event.
    Buying out an eligible event will include up to 700 Event Campaign Progress.
    For more information, please visit the “Return to the Battle at the Binary Stars!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11377343-return-to-the-battle-at-the-binary-stars%21

Event:
    Battle at the Binary Stars returns!:
    Battle at the Binary Stars returns as a Featured Task Force Operation!
    This event will last for 3 weeks and Captains can earn an all new reward!
    This event version of the Battle at the Binary Stars Event can be accessed via the new Event UI, accessible within your Mission Journal by pressing on the “Events” Tab.
    Battle at the Binary Stars returns updates:
    TFO Rewards include a Choice of All Marks.
    Instead of only including Discovery Marks.
    There is no Cooldown – play it as frequently as you like!
    Temporarily removed from “Random TFO” selection.
    Normal, Advanced, and Elite versions all offer Event Daily Progress upon first completion, once per day per account.
    Players must have completed their faction’s Tutorial, and chosen a primary Allegiance (if applicable) before being able to participate in the Event version of this content. Advanced and Elite versions also have level requirements of 50 and 60, respectively.
    Rewards:
    All players may complete the Battle at the Binary Stars FTFO in order to earn their Daily Progress once every 20 hours, in addition to TFO’s standard rewards.
    Earn a total of 14 days’ worth of Daily Progress to become eligible to claim all of these rewards:
    Universal Kit Module – DOT-7 Drone Fabrication (and Account-Wide Unlock for Reclaim).
    DOT-7 Non-Combat Drone (and Account-Wide Unlock for Reclaim).
    25,000 Dilithium Ore (once only).
    3x Featured TFO Reward Boxes (once only).
    Each gives a choice of 1x Specialization Point or an Enhanced Universal Tech Upgrade.
    Bonus Rewards:
    After claiming the Grand Prize, you will unlock the option of earning additional Dilithium Ore each day, beginning at 8,000 Dilithium Ore for the first day’s completion.
    Earning Bonus Progress each day thereafter will increase this reward by an additional 1,000, and we have increased the cap on how high this value may scale to a value that is unreachable during this Event (thus effectively unlimited!).
    All Bonus Progress Rewards are rewarded a maximum of once per day, per account, and are immediately and automatically granted to the active character when the requirement is met.
    Zen Buyout Option:
    For players interested in instantly completing the Battle at the Binary Stars FTFO event, we will be offering an updated method for buying out.
    Within the new Event UI, an option will be presented that allows you to purchase the remaining progress that you need, for a scaling amount of Zen.
    A Second Chance:
    Progress after the Event has ended will remain in an all new Second Chance interface, allowing the option to buyout rewards long after the Event has expired.
    DOT-7 Drones:
    Players that completed this Featured Event will be rewarded with two different methods of summoning their own DOT-7 Drones:
    Universal Kit Module – DOT-7 Drone Fabrication:
    This kit module fabricates a DOT-7 Utility Drone that will follow and assist you.
    It will periodically attempt to cripple the damage resistance, damage output, and/or movement speed of nearby enemies by using Fuse Armor and/or Weapons Malfunction.
    DOT-7 Non-Combat Drone (Vanity Pet):
    This automated replica is only equipped with the most basic AI subroutines and should be incapable of causing issues even when exposed to hostile technology.
    Obtaining these rewards on any character on your account will unlock the ability to reclaim each of them on other characters, via the Reclaim Store within the Events UI.
    You may only reclaim this item on characters that do not already own one.
    For more information, please visit the “Return to the Battle at the Binary Stars!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11377343-return-to-the-battle-at-the-binary-stars%21

Legacy Progress:
    Veteran players that have participated in previous Featured TFOs may still be in possession of multiple “Featured TFO Commendation” items, which are no longer used in the new Event System.
    Players that still have these will be able to turn them in for Daily Progress and Event Campaign Progress.
    Each upcoming eligible event will have an option to Apply Legacy Progress to the requirements present.
    For those of you who had past Featured TFO projects still slotted in the old Event Reputation UI, those projects will be auto-completed, granting you the rewards.

General:
    Added a starship customization officer to Starbase 39-Sierra.
    Removed duplicate material options on the Legendary Command Exploration Cruiser.
    Pillars in Facility 4028 have had their gravity re-enabled.
    Added Filtering and Item Searching to Item Equip and Guild Bank windows.
    Improved FPS when viewing your Inventory, Bank, or various Stores in many cases
    Added a mouseover tooltip to the “Trade in Marks” button in the Reputation UI that explains what it does and why it’s disabled (if applicable)

Systems:
    Resolved an issue that caused the bonuses on the Alliance Battlecruiser (T6) and Risian Pilot corvette (T6) Admiralty Ships to not be applied.
    Resolved an issue that caused the Admiralty Ship for the Legendary Miracle Worker Assault Cruiser (T6) to have lower Engineering stats than intended.
    Added "S'torr " to the display name of the Fek'Ihri Warship's Admiralty Ship.

Character:
    Added mini top hat for Cardassian Captains.
    Added mini top hat for Ridge heads (Klingon) Captains.
    Resolved an issue that was causing missing parts when applying the Gorn Tunic in the tailor.
  • Plata
    Tudom,már egy hete azt írja.
  • gunji
    Emelem a tétet: az ingame calendar szerint bonus xp weekend lesz :]
  • Plata
    Doff és craft hétvége.
    Link.
  • gunji
    Amúgy meg a jutalmak kivételének időpontja számít, nem az indításé. (Pl. dili weekendnél lehet ezzel khm 'játszani' ;)
  • Plata
    Event van még holnap estig.
    Ferengi bónusszal 12-13k dili is jön ha critel.
  • Daeus89
    noh akkor ez bug hogy még mindig kapom a 2500 dilit a dutiért vagy azért van mert event alatt küldtem el ?
  • Plata
    Mostanában elég sok hülyeséget csinálnak.
    De ez a holnapi event érdekes.
    A kit modul viccesnek néz ki.
    Kár hogy a jem eventes engim bugos.
    Groundon folyton hibásan rakja le turreteket.
    Van lila turret doffja,de sosem rak le 3 turretet.
    Max kettőt akkor is klingon vagy romulànt.
    Igaz a drone is klingon neki néha.
  • gunji
    Azt hiszem, PS4-re akarták a 15% kedvezményt :]
    Amúgy jah, sok helyen ennél sokkal kisebb hibákért repültek már emberek, mint amit náluk művelnek.