Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ő jelentette be valami vidióban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Hamarabb is meg akartam mutatni,csak egy be nem tervezett gyomorrontás elcseszte az estémet.<#hehe>#hehe>
Nem rég tértem magamhoz,úgyhogy ezért maradt el.

Jön az új Stargate sorozat.<#wink>#wink>
A többi energia mellett.
Első a fegyver,pajzs,moci és aux energia.
A hangárok az aux energiától függenek.
Minél gyérebb annál nagyobb rajtuk a cd,egyebek.
Pár hsz-el lentebb linkeltem három képet,amiből kettő az űrben készült,ott látod az energia szintet.
Amúgy ilyen a tratem most.
Kép
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2021.03.22. 13:40:57
Anélkül nem is tudná megvenni.
Csak azt nem értem miért advanced?
Az elite fényévekkel jobb.
- UNLOCK: Ra'nodaire Support Carrier Warbird, Fleet Ra'nodaire Support Carrier Warbird
- RESTRICTION: Any Full Carrier
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.22. 13:28:49
Ha le megy nullára akkor előfordulhat hogy nem tudsz indítani,vagy iszonyú nagy cd lesz rajta.
Ha sima support carriered van akkor vedd ki a traitjét és cseréld le flottásra.
Esetleg a hajó kattant meg.
Nekem annak idején a raptorom zakkant meg,STF-en az első lövések után többé nem volt hajlandó lőni.
Fél év kellett hogy ki javítsák.Tudom most TFO-nak hívják,de akkor még STF volt.
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2021.03.22. 13:02:42
Bár az ősök sem voltak teljesen tiszták.Ők hozták létre az űr vámpírokat,vagyis a lidérceket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.21. 23:22:01
Csupa energia torpedó,mert ugye így tudok,fézer,diszruptor,plasma,polaron,antiproton sebzést tolni torpedóval is,tetryon torpedót még nem szereztem be,szinte sosem kapok ilyen feladatot.
A torpedók és a cuccaim nincsenek felhúzva,kivétel az eventes űrszett.Többi cucc UR vagy VR.
Még mk12 torpedó is van fent.<#nyes>#nyes>
De még ilyen full lökött buildal is egész jó.
Ne felejtsd el hogy klingon,a jobb cuccokhoz nehéz hozzá férni és még el sem kezdtem,egyenlőre azon vagyok hogy minden ground szettből legyen egy.
Trait helyek sincsenek unlockolva.
Még nem volt rá időm hogy ilyesmit megszerezzek.Ki kéne lépni a flottából,ahhoz meg lusta vagyok.<#zavart1>#zavart1>
Mégis annak ellenére hogy full lökött kari,eventre az kell,így nem unalmas.
Egész jó.
CLR—Infected Space<2:30>2:30>— Dmg(DPS) —Liesa 14 709 001(98 718) Kana Okada 13 902 511(92 683) Oryp 10 614 023(70 760) Kurat'Ukan 2 011 971(13 594) SPOT 1 512 887(10 362)
De a régi ikonyok még a balhé előttiek egész élőlényszerűek.
A kérdésre rátérve: nincs kanonizált eredete a borgnak egyelőre. Lehet, nem is baj, mielőtt a DSC-verzióból hoznak ki valami förmedvényt. A V'Geres verzió szerintem jó lenne, ha sikerülne visszavinni valahogy a megfelelő múltba (nem feltétlen Q-ra gondolok 😉
Gondolom nincs,tényleg nem a dps érdekelne,hanem a hülyülés,meg hogy szarrá spamoljam a térképet aknával.<#nyes>#nyes>
Egy kicseszett aknás hajót adhatnának már.
Próbáltam pár buildját megnézni,de iszonyúan sokat dumál,azt nem lehet kibírni amennyit ez vakerál.
Vagy szerelmes a hangjába vagy szájmenése van.<#vigyor>#vigyor>

VGER tök olyan mint a borg.
A torpedója is olyan mint a játékban a hy borg torpedó.
Valaki végre adhatna már választ arra akkor most VGER borg vagy sem?
Végül is ha VGER hozta létre a borg-ot az nem lehetséges hisz a borg sokkal régebb óta megvan.
Vagy vissza ment volna az időben?
Vagy a borg hozta létre?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.20. 17:49:23
Bár az is lehet szándékosan hagyják ilyere, végülis a cél a timesink. Nem érdeke a fejlesztőknek hogy kéyelmesen végigmenj pl a nap repu litániákon.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Jön a 14 konzolos MW/temporal Legendary Scimitar,csak 22 ezer zen.<#szeret>#szeret>
Jah igen,fejlesztett romulán magja lesz.+10 all energia.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.16. 18:21:40
Ne tudnál erről valami buildet mutatni?
Két alkalommal feküdtem neki komolyan az exelésnek,az Elacsi dread és a tarantula miatt,majdnem abbahagytam a játékot annyira kurvára fárasztott az exelés.
Most a recruittal ha egy picit is érdekelt volna dolog szerintem rengeteg pénzt kereshettem volna.
A klingon doffok eszement drágák,a zöldek is hajmeresztő áron vannak,de a lilák még durvábbak.
A napi küldik meg rém egyszerűek.
Van olyan hogy simán letolom a négy napi küldit kb 10 perc alatt.
Csak mázli függő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.16. 11:06:36
Poén a konzolja,de nem tom.Acc wide akkor sem kell.Főleg nem 15k zenért,inkább kéne gyűjtenem pénzt,hülye voltam hogy nem sulibánoztam most recruit miatt,a klingon doffok vagy tízszeres áron vannak.
De lusta voltam és most is az vagyok.<#wilting>#wilting>
Ha igaz akkor úgyis jön még egy op sci hajó,csak drága lösz.
Engem már zavarnak.