46740
  • DrSoong
    Ez a T5 kupon nekem konkrétan nincs a Zen Store promócinóál...
  • gunji
    Mai napra az ingyenes csekélység egy T5 (ötös) hajó kupon. A c-store T6-ot ír több helyen is, brávó, cryptic
  • gunji
    Nekem megint csak 8480 jött
  • Plata
    Aha még hozzá csokorban jött.
    Négy hajó 10k zen.
    Fed,roma,klingon,jem vanguard carrier.
  • gunji
    Hm, nem rémlett. Lehet, mert végül Aspero maradt és nem vettem meg, mert nem nevezték át Asleep-re
    Mindenesetre most mindenképpen kell csinálnom egy cicás karaktert USS Asleep hajóval
  • Plata
    Ez a taliga már kint van hónapok óta.
  • gunji
    Hát most már mindenképpen így kell kiadniuk, különben nem kell :D

(Eredetileg Aspero class lett volna.)
  • Plata
    Ma kevesebbet kaptam mint tegnap,12720-at.
  • gunji
    Mai ajándék 12 blank slot, szintén csomagolva (egy karakterre).
  • gunji
    Hely mindig jól jön játék közben. Főleg, ha farmol az ember és ömlik a cucc. ;)
    Amúgy fura ez a hajó trait farmolás: advanced-t is viszik a hajók a bolti fegyverekkel (is). Saját epic-kel meg mint a kés a vajat viszi a beam overload a hajókat, s tényleg elég lehet két patrol egy traithez
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.01.24. 17:15:25
  • Orbancapitan
    figyelj az elmúlt időkben annyi üres hely jött hogy elég lenne 3 accra is........
  • Plata
    Nekem 14455 jött.Elsőre.
  • gunji
    Igen, köszi, mindenképpen dobozban jön a 12 inventory hely (vicces lett volna, ha ehhez is 12 üres hely kell, mint az öt kulcshoz )
  • Chak
    Keddtől aztán lesz mit csinálni. Már csak az a kérdés h az orkomnak mi legyen majd a neve. :'DD

• Orbancapitan
    a közvetlent is átadható
  • Orbancapitan
    nekem már mindenhol max
  • gunji
    Közvetlen 12 inventoryt adtak, vagy dobozolva, ami átadható másik karakternek (egy accounton belül)? Több helyen többfélét írnak rá.
  • Plata
    Ingyen táska bővítő.
    link.
  • Plata
    Az új hajó.

Ajvé,kell,B'rel-t cseréli,kivéve ha jön Legendary B'rel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.01.23. 18:43:36
  • Plata
    Hát rohadjanak meg,de végre klingon recruit.
    Ami sok gondot fog okozni,első milyen kari legyen?
    Tac engi sci?
    Az ok hogy Orion,de mégis mi.
    Másik hogy szereznem kell neki jó bandát,vajon lesz boost a recruithoz vagy nem.
    Na és vennem kell a karinak ruhákat is mert alap klingonok szarok.
    Bár talán hét kilenced ruhája a Picard sorozatból nem rossz.
  • lammaer
    Klingonok FED hajóban.. ez az, a lustaság netovábbja, hogy mostmár hajókat se képesek csinálni (pedig ott is max csak a modellező embernek van munkája vele). Mindig van lejjebb....

Ez az STO nekem mosmár egy tengeralattjáró szimulátorra hasonlít, ahogy merül egyre lejjebb és lejjebb.... és lejjebb...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.01.23. 11:30:44
  • gunji
    Red Alert tényleg csak 8480 dilit ad megint (9000 helyett).
  • Plata
    Recruit jutalmak:
    T6 Scaling Bird-Of-Prey (Recruit and Account – See Below for More Details)
    Starship Trait that provides windows of opportunity to Cloak safely during combat and improves rewards for doing so (Recruit and Account)
    Special Bat’leth that scales as you perform Melee Kills (Recruit and Account)
    Ground Personal Trait that provides scaling bonuses for Melee Kills (Recruit and Account)
    Endeavor Perk Experience bonus (Recruit and Account)
    Ground Universal Kit – Piezoelectric Execution Sceptre (Recruit and Account)
    Very Rare Duty Officer with Crit Energy Weapons Officer Trait (Recruit only)
    Unique Duty Officer and Admiralty Card (Recruit only)
    And lots more, including: Gear, Upgrades, Marks, Elite Marks, and Dilithium to help kick-start the recruit, as well as account-wide Marks, Elite Marks, Dilithium and Upgrades to share the glory!
  • Plata
    Ez azt jelenti lusták arra hogy klingon hajókat csináljanak,inkább nesztek használjatok fedest.
  • Orbancapitan
    kdf. most már minden szabad
  • Plata
    Ma Ultimate up token a jutalom.
    Izé.
  • Plata
    Másik oldal?
  • Orbancapitan
    ennyit a másik oldalról xd
  • Plata
    Hivatalos recruit hír.
    Lííínk.
  • Plata
    No meg jön Klingon recruit.
    Spoiler-t csak saját felelősségre nyissátok meg,szigorúan harap.
  • Plata
    Na basszák meg.
    Link.
  • gunji
    Ha valakinek nem sikerült felvennie az öt ingyenes kulcsot: a rendszer bugos, szükséges hozzá (legalább) öt szabad hely az inventoryban. Ha ötnél kevesebb hely van, olyan hibát dob, hogy tele az inventory. Spagetti
  • gunji
    Csak a szokásos FOMO-víkend...
  • lammaer
    " és 35%-os leértékelés is van a bundlékr"

Mi a pék, megint Black Friday van? :)
  • gunji
    Mától ingyen cuccosok jönnek: ma egészen péntek este hétig öt kulcs vehető fel
    Get 5 Master Keys, Free!

Kis olvasnivaló: The Year of Klingon: Part 3
    Az új boxos hajóról: Command the Dhailkhina Warbird

Szerk: és 35%-os leértékelés is van a bundlékre
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.01.21. 21:18:43
  • DrSoong
    Mivel a hátam közepére sem kívánok új karaktert ezért én recruit nélkül biztosan nem indítok semmit. :)
  • gunji
    Akkor jó kiszúrok velük, megvárom a recruitot
  • Plata
    Figyelj,először be teszik a homár klingonokat diszkó sorozatból,sok dinnye kezd egyet,majd egy két hét után be teszik a recruit eventet is,ahol csak is frissen kreált karival mehetsz.
  • gunji
    Redditen olvasom, hogy mégiscsak jön az a beígért klingonos recruitment event, s a TNG-s klingonokkal is lehet indulni, nemcsak a DSC-sekkel.
    Kíváncsi vagyok, jön e a klingonokhoz is egy lengendás hajó pakk. S akkor már csak a régi kivett fedes küldik kellenének vissza
  • Plata
    Mivel ezek diszkós klingonok,így valszeg -10 szintről,segghülyék ahhoz hogy alapból 1-es szintűek legyenek.