Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is inkább nagyon casual, roleplay-t keresek benne
de tudnánk csak nem a új helyeken am van 1500 crown-om melyik dlc-re kéne költenem?
Őszintén szólva én általában a tolvajok városában vagyok,rablásokat hajtok végre,betöréseket.Heist-eket.
Csupa tolvaj céhes küldetést.Néha a bérgyilkos céh küldetést.

ESO nekem csak szimplán kikapcsolódás.
Azt hiszem talán 50+ 190 szintű a karim.
Nem tudom pontosan,rablás is jól hozza az xp-t.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.06. 01:27:02

Nagy ritkán.
De nekem nincs meg greeymoor.Szóval nem is tudnánk találkozni.

plata eso-zol még néha napján? tegnap előtt meg vettem a greymoor-t collectorban 1000huf-ért
STO-ban van hangulat,ha beülök egy B'rel-be vagy egyéb ikonikus hajóba és be tolok valami jó ST zenét el vagyok vele bármeddig.
Sajna a WoW-ban a jelenlegi content az nálam a b+ és k anyátokat kategóriánál tart.
Nem azé,de aki kitalálta maw-ot meg korinthiát annak kár hogy nem rohadt le a némi szerve mikor kitalálta.
De BC timewalkingal el vagyok egész éjjel.
Amazon MMO-ja jólnéz ki,de nincs mögötte semmi jó sztori.
Én végig toltam a Warcraft játékokat,megszerettem a világát,ezután a World of Warcraft úgy be szívott mint az állat,lehet a játék nem túl szép,de a világa és régebbi kiegek sztorija elviszi.Nem véletlen hogy Classic és Bc classic szeró népszerű.
New wordl-ben rengeteg olyan dolog van ami engem alapból taszít.Mögöttes sztori meg nem tudom van-e egyáltalán.
GW2 az megint más,az első résszel sokat játszottam,igaz kicsit keleties,de nem oylan szánalmasan mint a final fantasy vagy egyéb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.05. 20:58:37

Indítsunk Kickstarteren gyűjtést a STO megvételére <#banplz>

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Szerinted a wowba meg nincs tartalom de stoba van . amazon csinálja b2p modelbe mint gw 2 menni fog az sto is megy pedig okádék fos
New world szerintem nem lesz hosszú életű.

eversapce 2 öt akarom meg venni meg a new worldöt . igen nincs de már ez se nagyon játékos tábor láthatóan csökken
Vajh mit csinálnak a nénik-bácsik Risán? <#love11>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nincs másik ilyen játék,mármint Star Trek.
Még csak hasonló sem.
A hangulata meg még mindig jó.
Mutass nekem másik gamet amiben ilyen jó ST hangulat van,ingyen tolható.

nekem az elözö mudd pakk teljesen kiverte a biztit . a legendari pakok meg pláne. gyakorlatilag az eventet még letolom azt leteszem a gamet . Egyre jobban látszik hogy elkapta a citromcsavaró és csak sajtolják ki az egészet
Nem éppen 60k zen mint ahogy mondtad.<#vigyor>
Ez teljesen baráti ár.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.05. 19:04:47

Ma délután 16:28-as cikk (07:28pm PT): Upgrade Weekend!
Augusztus 5-én 17:00 órától (08:00am PDT) duplán jár a technology point (hétfőn este hétig).

A lényeg a két időpont: komoly, akár hónapokra előrenyúló tervezés előzhette meg a döntést, hogy most hétvégén upg weekend legyen <#eplus2> <#hawaii>

Szerk: #39701: 7800z 2+1 hajó meg 2 upg token. Ha ez utóbbi eladható, akkor talán annyira nem rossz
Szerk2: csodás ez a kék szín fekete háttéren a hajók bemutatólapján <#ravasz1>
Szerk3: jahogy borzalmas a hajó, akkor mégse, zen marad <#mf1>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.08.05. 18:22:04

Én meg mondtam hogy kurva drága és foscsiiiiii!!!!4444négy
és a pvp tényleg meghalt a cryptic élve elföldelte így már.... bravó.....<#taps>
Dehogy, nekik ciki, hogy megint elírták <#papakacsint>

Ciki azért,reggel mentem csinálni az eventet,ezt adta be mint mai patch.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.05. 12:26:15

Cryptic meg KL, tudod <#eplus2>

Mi a szösz,nekem a launcher ezt adta.

Ez a múlt heti (Tilly boff volt túl ismerős), a mostani szpoilerben. <#papakacsint>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

General:

- Resolved an issue that was causing Star Trek Online to display a black screen upon launching the game for some players.
- Resolved an issue that prevented the Jem'Hadar and Romulan Recon Destroyers from appearing in the Ship Store.
- Resolved an issue that could occasionally cause some Starship Traits to not correctly unlock in a timely fashion.
- Resolved an issue on the Clarke Multi-Mission Cruiser, which was causing it to gain Crit Severity at Mastery Rank II, instead of Hull Regeneration.
- Resolved an edge-case error in the math used to calculate damage from the "Force Translator" console that could result in it dealing much more damage than intended, when used with other abilities.
- Resolved an issue that could prevent certain NPC starships from properly resisting, or being immune to, Repel and/or Knock effects.
- Resolved an issue with Player Skills that was causing each point of the Willpower stat to provide +3 Control Resistance Rating, instead of the intended +2 Control Resistance Rating, resulting in players being far more resistant to control-impairing effects than intended.
- Universal Kit Module - Bio-Essence Transfer has been updated with the following:
- No longer be used outside line of sight.
- Reduced damage in PVP.
- Universal Kit Module - Agony Field has been updated with following:
- Increased the recharge time to 60 seconds.
- Lowered the maximum Phaser Damage Resistance debuff stack to 3.

Mai Peccs:
General:
Updated some internal data so that all Federation captains may commission the Tilly Promotional Holographic Bridge Officer.
FED Players that already received it, but are not DSC-Fed, may reclaim it from the Zen Store to get a new working version of the Holographic Bridge Officer.
Resolved an issue that was preventing the Promotional version of the Risian Vulcanology Kit Frame from being upgradeable.
Resolved an issue in the “Console – Universal – Crystal Prism” that was incorrectly stating it can be boosted by Crystal Prisms created by teammates.
This is a text change only.

Scimi Intel a Didi Miracle Worker speces.Sajnos a scimi gyenge.Csak 11 konzol.
Fullra tac Scimi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.05. 07:44:09

A legendás drex 😄 DREX
jön a legendary assimilate schimitar
klip
hirtelen így tudtam csak
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.08.05. 01:52:05

Nem tom,tegnap még némelyik karinál elérhető volt némelyiknél nem,ma meg mindegyiknél aktív.<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.04. 10:13:15

Vagy lehet, hogy csak bugos <#fejvakaras>

Közvetlenül a bolygóra visz le, ennyiben más, mint a korábbi link.

Fura,nem mindegyik karimmal elérhető.

Bent is hagyhatnák, hamarabb le lehetne érni a Földtől a Nukarához <#vigyor0>

Szerk: a buyout miatt tették vissza, sokak nem tudták befejezni a hajó farmolását.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.08.03. 19:53:45

Nekem meg újra van rizsa transwarp.<#hehe>

HŰŰŰŰŰ srácok most az űr pahvo-n olyan nagy lag volt hogy képkockáként csináltam mindent és a számláló is vissza vissza ugrált
Kár, hogy az elachi haverok elég uncsik Risán, szörfözhetnének, vagy repkedhetnének ők is, vagy valami hasonló <#help>

Bréking: A tánc végül időben befejeződött, a powerboardon és a biathlonon nem lehetett elindulni, viszont lement egy teljes pót-lolnut-vadászat <#eljen>

Meanwhile somewhere on Risa: last dance... forever <#taps>

Olyan ez a pack mint az Omega búcsúkoncert.. egy időben minden évben volt utolsó koncertjük...

Ühüm.

Á, ha jó látom, ebben benne van a soha többé nem kapható tizedik évfordulós pakk is <#beka3> <#eplus2>

40%-os legendary sale van.

Prostik tenyésztése <#vigyor3> aszem ott a népeség nagy része az . Amugy nem lenne rosz dolog amiker irtál de kriptikröl bészéllünk akik ujat nem de régit szeretik át szkinezni (galaxy 978264397123674913972497. Változata vagy coni ugye) ök ehez már nagy uj dolgokat nem fognak csinálni max 1-2 instanszolt epizód meg "szuper t6x legendar galaxy androméda refit 32.c mw warship".

Amugy most ugye a 32. századi hajókat szorja ki promo/box ba az szép ugye no de ott van a uss nog azaz az "eisenberg class" ki szerint lesz ez a hajó promociós vagy boxos ? tekintve hogy ugye ez Aron Eisenberg tiszteletére készült. kiváncsi vagyok hogy ha kiteszik promoba menyire szedik szét kriptiket
Hát, megint előbb kezdték a leállást. <#fejvakaras>
Amúgy csatlakoznék a korábbiakhoz: lehet, hogy csak nekem volt peches időszakom, de idén elég gyengus lett a Risa event. Túl rövid ez a 30 nap, főleg ha van mellette meló/család/stb. Korábban a hat hétnél volt egy pihenés/nyaralás feelingje (-> roleplaying), kiálltál valamelyik karival a tengerpartra vagy egy bungaló tetejére, s fújta a ventillátor rád a levegőt a nagy melegben, az olyan volt, mintha tényleg ott lettél volna Risán. Vagy esetleg egy éjszakai térképen, gyönyörű hely volt. Most meg darálja az ember a versenyszámokat egymás után, hogy meglegyen az évek óta hiányzó egy szem madár vagy majom, de sokadszorra se ad olyat, mint ami kellene. És aztán az ember rájön, hogy már csak egy-két nap, így nem is érdemes elindítani a költést. Vagy eszébe jut, hogy ebben az évben sem épített egy homokvárat se, vagy Pavellel sem bújócskázott és mindig utolsó nap próbálja ki az új fürdőrucikat. És persze talán jövőre. Akkor talán majd sikerül megtalálni az egyensúlyt. Már ha sikerül megérni. Reméljük.

De hogy ne legyek ennyire szentimentális (-> szánalmas), lehetne bővíteni a palettát:
- két/három új színösszeállítású madár és majom,
- új fajta állatkák tenyésztése (pl. helyi gyíkféle, vagy nem tudom mik élnek még Risán),
- új versenyek: víz alatti úszás, gyöngygyűjtés (hasonlóan a hor'ghan-hoz),
- új küldetések: a DS9/TNG epizódokhoz hasonló ismételhető küldetések (pl időjárás-szabályzó javítása),
- achievementekhez: hegymászás, túrázás, növények/állatok gyűjtése,
- a régészkedést is áttervezném, hogy valódi megtartható tárgyakat vagy jutalmakat lehessen szerezni,
- plusz: még nagyobb térkép, teljes social hubbal, választhatóan éjszakai vagy nappali környezettel,
- meg hasonlók.

Meg egy STO2-re is. (Összehasonlításul az EA szerint ennyibe került a SWTOR fejlesztése anno, cikk) Szóval nem hiszem.

Mai Peccs:
General:
Updated some internal data so that all Federation captains may commission the Tilly Promotional Holographic Bridge Officer.
FED Players that already received it, but are not DSC-Fed, may reclaim it from the Zen Store to get a new working version of the Holographic Bridge Officer.
Resolved an issue that was preventing the Promotional version of the Risian Vulcanology Kit Frame from being upgradeable.
Resolved an issue in the “Console – Universal – Crystal Prism” that was incorrectly stating it can be boosted by Crystal Prisms created by teammates.
This is a text change only.

ha igaz az állítás
annyi pénzből telne patrick stewart-ra is és Kate Mulgrew-re is akár shatnerre is v karl urban-ékra
Ez az oknyomozás igen derék volt 😊

Igen, abból nagyjából ezret számoltam a Risára.

Szerk: ja és a 2,5 milliós LTS-számot sem értem, főleg, hogy az elmúlt kettő évben egymillió új előfizetőjük lett -> csupán ez 200 milla $ lenne
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.07.28. 22:18:57

Nézd meg mennyi rizsa van.