46736
  • gunji
    Mármint Shatner? Igen, régóta él e pletyka. Én örülnék neki, ha 90 évesen is még egyszer felvenné a vörös zubbonyt és tán végre a STO is kaphatna egy küldetést vele.
    Csak hát a szinkronból szegény Szersén Gyula nagyon fog hiányozni :(
  • Plata
    Láttátok hogy az eredeti Kirk is benne lesz a köv Star Trek filmben?
    Link.
  • gunji
    Nekem tetszik az ötlet.
  • Plata
    Te én ma olvastam egy érdekes teóriát,az a bibi telón és nem találom meg újra,de az volt hogy asszem negyedik ST filmben amikor vissza utaznak az időben halászni,akkor ugye jön egy kicseszett nagy probe vagy mi és szétcseszi a föld védelmét meg időjárást satubbi,szóval egy teória szerint azt azok a bálnák küldték hozzánk akiket még annó a Voth-ok vittek el szuvenírnek.
    Annó mikor a voth faj lelépett földről vitt magával bálnákat akik időközben hú de okosak és fejlettek lettek és ők küldték vissza ezt a szondát a földre megnézni hogy vannak a rokonok.
    Ehhez mitszótok?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.27. 14:24:20
  • Daeus89
    jujujuj van azért értetlenség az a baj ... ott van hogy disruptor sebzést tol vissza nem exo ... mint a Feedback Pulse... olyanra gondolam hogy alap tac kari ami úgy van megcsinálva ha a pajzsot lövik az vissza patintja a targetre a sebzést. lö ez

"Shall We Not Revenge (Account Unlocked Starship Trait) - Activating any Hull Healing Bridge Officer
    Ability or Intelligence Bridge Officer Ability will
    cause you to begin reflecting incoming damage
    from Energy Weapons back at your attackers as
    Disruptor Damage. While this reflect mode is
    active, additional activations of this trait will
    increase the percentage of reflected damage,
    instead of extending its duration."

ha még lehetne variálni a sebzést tán a khitomer konzolja meg traitje olyan ami erre alkalmas bár ez a pasziv tankolású build lenne

tipre kell még várni pár hajót de soooon"tm"
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.03.27. 14:16:04
  • Plata
    Az régi 2017-es patch.
    Nem tudom most milyen lehet.
  • Kotomicuki
    De, ha elolvasod az "apróbetűs" részeket, akkor ott van, hogy most már semmiféle kritikus nem jöhet rá és a III-as is csak legfeljebb a bejövő 100%-át lőheti vissza, a "régi" táblázat már csak az emlékek miatt maradt meg.
    Igen, én is megkönnyezem azokat az időket, amikor a bejövő 100-150k kritikust többszörözötten lehetett visszaküldeni a feladójának - csak ez, gondolom én, végleg tönkre tette a beam-es/ágyús PvP-t..., és ezért, a dögöljön meg a szomszéd tehene okfejtés mentén haladva, kiszedték a PvE-ből még a lábnyomát is!
  • Plata
    Szerintem csak marha nagy drain skill kell hozzá.
    Réges régen az ősidőkben amikor még csak T5 hajók voltak és épp csak kezdett kialakulni a repu rendszer,nem volt még ilyen olyan flottás konzol,meg spéci craftolt cuccok,már akkor is volt akinek olyan feedback buildje volt hogy csak lestél,mert milliókat lőtt neki.Akkoriban még én is újonc voltam.
  • Kotomicuki
    Volt, de szét-nerf-elték, mer' véletlenül egy használható alternatíva volt...
    Ráadásul, pont egy "ingyenhajó" trait-je turbózta föl a már értékelhető szintre!
  • Plata
    Na de tac és pajzsreflekció?
    Jut eszembe ilyen trait már volt hasonló.
    Csak romulán hajón.
    Asszem.
    Végül is elég őrült felállás.
    Nincs véletlen konkrét builded?
    Már csak azt kéne megnézni milyen karit csináljak hozzá?
    Orion vagy inkább trill vagy kardi?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.25. 20:53:31
  • Daeus89
    egy olyan tac kari ami pajzsreflekcióra megy rá :D bemész aktiválod a traitet azt szétlövik magukat a pitába :D hamár beraknak egy olyan traitet +tank azt csoki

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.03.25. 20:27:37
  • Orbancapitan
    Hát nekem jó lesz a recuitra mivel én csak ki szedtem a bop-ot és ennyi
  • Plata
    Az a baj ez a booster 65-ös klngonra nem lőhető el.
    Kelle egy új kari.De milyen legyen?
  • Daeus89
    öröm és csalódás dico vagy kelvin jobb lenne de ez sem rossz konzol kiosztás gáz többi maradhat 6k-t megér
  • Plata
    SPECIAL BONUS: Console – Universal – Stasis Field Projector
    This never-before-released universal console offers the power to severely debilitate up to 3 nearby targets with the press of just one button! Originally developed by Klingons of the 23rd century, this technology has been upgraded for modern use, with fewer of the original design’s drawbacks.
  • Plata
    Csak 1 D7.
    link
  • Plata
    Bakker,nem tudom mi a szart vakerálnak,mert admizom és nem állok le dumcsizni,de állítólag az éjszaka volt valami sztrím,amiben új közös űrbázisról volt szó meg valami új csodás hajóhidakról.
    Most komolyan lesz fed-klingon bázis?
    Vagy félre értettem?
    Ha jól értem valami halálcsillag szerű belseje lesz a közös bázisnak?
    Most nincs időm csetelni tényleg,csak ki be lépek gyorsan.De érdekelne tudtok-e erről valamit?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.25. 09:22:29
  • Plata
    Mai peccs:
    General:
    Subspace Interception Updates:
    Removed 20sec hard lockout for saved targets.
    They may now be saved again as soon as they are not benefiting from another copy of Subspace Interception.
    Updated power description to more closely match recent changes in functionality.
    Resolved an issue where the Recharge was listed as 0.5 sec for all Ranks.
    Neutronic Eddies Updates:
    Reduced radius of each storm from 4km to 3km, to closer match the artwork.
    The "jostled" effect can now be resisted, and is no longer guaranteed on every tick of a storm.
    Removed inappropriate data that may have allowed this power to be affected by buffs, and trigger effects, that it is not intended to be affected by.
    Replaced placeholder debuff icon with correct artwork.
    Updated the Kamarag Battlecruiser parts to be useable on the Vor'cha Battlecruiser.
    If you own the T3 or T5 Kamarag, you can use Kamarag parts on the Vor'cha.
    If you own the T5/T5U Fleet Kamarag, you can use Kamarag or K'maj parts on the Vor'cha.
    A Kamarag variant must be commissioned for its parts to appear in the ship customization UI while viewing the Vor'cha.
    Added "Assessed Strategem" to the list of choices found in the "Klingon Recruitment - Choice of Elite Mark" packages
    Removed ship animations from "Eat My Dust" abilities in the Pilot Specialization, as these animations were sometimes triggering when it was not appropriate.
    Reduced the visuals associated with the Starship Trait "Battle Ready" to be less ongoing.
    Resolved an issue that was causing the 23c Ithenite Dress from displaying properly when worn.
  • Plata
    Van event,na és tartalom is van.
    Nem tom hogy vagy vele de én sokat játszom az új karimmal,egy csomót random TFO-zom.Meg endevor.
    Már asszem 477 az endevor szintem.
    Tegnap is olyan ügyes voltam hogy egy helyett 3 endevor szintet léptem.
  • Daeus89
    nem tudom event óta be se nagyon logoltam uncsi nincs tartalom ....
  • Plata
    Remélem hogy nincs igazad és nuku booster,mert az +1 kari.
    De ha mégis és valamikor jön,remélem mikuláskor.
    Szerinted milyen karit kéne kezdeni hozzá.
    Mondj már nekem valami jó fun kari ötletet.
    Komoly karit nem akarok,azokat megunom mert túl parás.
  • Plata
    Ezek nem viccelnek,már az év végi dolgokat tervezik.
    Annyi szart fognak kiadni hogy be tojsz.
    Jön még sok 32-edik századi diszkó baromság is.
  • gunji
    Ú, megint túlzás szvsz a 30k zen (~250 eur), nyilván a bálnákból próbálják az utolsó cseppeket kisajtolni, aztán roló. Érdekelne egy statisztika, hogy a játékosállomány hány százaléka veszi meg a lego packokat farmolásból, ill. kártyából.
  • Plata
    D7?
    Az fárasztóan unalmas.
  • Daeus89
    amúgy d7 bundle jön klingon kari boostal mint ami van romunál meg fednél nah most a kérdés hogy a 4 fajta létezö d7 közül mi !? van tos d7 van kelvin d7 van disco d7 söööt van roma d7 is !!!4 lego d7 mw és waship pilotal 5/3 tac az azér b@szna :D és discoveri álcával
  • Plata
    Lego dominion bumeráng.
    Nem csak visszajön de TFO közben kurvára rángatózik, a lagtól.
    Így majd ha nagy lesz a lag,meg tudják magyarázni miért repül vissza a hajód pár kilómétert.
    Azért bazd mert ez egy bumeráng.

Büdös francba,az egész estét elbasztam,egy tetves random TFO-t mentem,utána leálltam csetelni és elment vagy három óra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.23. 21:06:24
  • Daeus89
    lehet jön a lego flagship pak 30k zenért teleszorva mindenféle haszontalan titlével 11kulcs 11x token 11 up token 11 promo 11 boff 11 dof 11 zefran kokren lábszöre meh hajszála stb vagy most emelik a tétet és 12 lesz .... viccet félre téve esélyes a lego flagship pakk csak ugye roma meg fed van (bár fednek már aszem van egy lego odi) klingonoknál a bortasfászu lesz de mi van a dominiumal ?
  • gunji
    Én is kedvelem, a hely nagyon szép lett. A régi eventre kevésbé emlékszek, de találtam egy videót róla, így már jobban rémlik.
    Remélem, a rakéta idén végre már acc-wide lesz.
  • Plata
    Nem csak event várható,hanem új hajók is.
  • Plata
    Az az event jó.
    De vicc,régen simán ideadták az ajándékot és két napos event volt talán.
  • GaborST
    Hát jó lényeg hogy ma már működött. :)
  • gunji
    Jön a Kapcsolatfelvételes event három hete: Celebrate First Contact Day!
    Remélem előtte elsején lesz még bolondok nap is
  • Plata
    Lehet,vagy valami leszívta az energiád.
  • GaborST
    Na ma én is beléptem farmolni egy kis markot és nálam se volt most gond tökéletesen működött. Tegnap akkor lehetsíges hogy bebugolt a hajóm?
  • Plata
    Megnéztem a carriert én is,elite hangárral és a szokásos aux szinttel nekem semmi gondom nem volt.
  • Plata
    Jaja.
    Ő jelentette be valami vidióban.
  • gunji
    /off És ha jól nézem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Daniel Jackson visszatér, tehát nem reboot lesz
  • GaborST
    Köszi majd holnap haza megyek melóból meglesem.
  • Plata
    Az aux energia a negyedik a hud-on az energia kijelzőn.
    Hamarabb is meg akartam mutatni,csak egy be nem tervezett gyomorrontás elcseszte az estémet.
    Nem rég tértem magamhoz,úgyhogy ezért maradt el.
  • Plata
    Ha már kicsit off.
    Jön az új Stargate sorozat.