46735
-
gunji #40328 És amennyit a phoenix event javított volna a dili árfolyamon, duplán annyit ront a 15%-os kulcsleértékelés
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11502133-15%25-key-sale%2C-and-key-ring-bundle
Sikeres intézkedések sora biztosítja a normális zen-ellátást a közelgő fekete pénteki és karácsonyi leértékelésekre. Jah nem.
Délután négytől megint leállás -
gunji #40327 Jah, köszi-köszi, videó alapján már emlékszek. Akkor ez jó lesz most erre a két hétre. A hossza meg a játékosoktól függ, régebben volt 20+ perc is
Első nap még a Best Served Cold-ot indítottam, azt lehet afk-zni is, meg akár egyedül is végigvinni.
Végre megjött a loaderbe a figyelmeztetés, hogy a win7 support lejár, mintha a STO valami nagware szoftver lenne.
#40326: Hát most nem is nagyon van miért, talán, ha jönne egy új rész vagy a Winter Wonderland. Sajna én most is lemaradtam a dupla xp-ről. :( -
Daeus89 #40326 több hónap off után be logoltam hogy meglegyen a nagy promo hajó. Ahogy látom még kevesebb ember van mint volt átak egekbe zen/dili/ember nincs -
Plata #40325 The Hell with honor,az a legrövidebb. -
gunji #40324 Az új eventen melyik tfo-t indítjátok? :)
#40323: Ebben az a szép, hogy már két hete is írták a redditen, hogy az elején kifagy tőle a gép. Úgy látszik még nem találták meg a hibát, hja biztos sok a spagetti miatt... -
Plata #40323 Measure of moralty nem elérhető.
Mert lehalt tőle a gép. -
stdust #40322 Ez mit jelent, megint lecsukták a szervert? Múlt héten volt 3, most hány maintenance lesz? :DDD (Srácok, áruljatok inkább hamburgert) -
Plata #40321 "The Excalbian experiments had gone too far this time - they reached into your computers and started crashing Star Trek Online. We've disabled Measure of Morality for now, we'll let you know when it returns." -
Plata #40320 Főnix event. -
gunji #40319 Ott volt a batléta verseny annó a klingon felújítás előtt, s anno szeretett bebugolni is. -
Plata #40318 Szarakszik a transwarp.
Nyomtam transzwarpot drozanára,nem történik semmi,próbálom újra semmi.
Fel van véve a spin the wheel küldi,így nyomok oda egy transzwarpot,erre ki basz a határhoz Valami forcas system mellé.
Ez a legelső karim a játékban,szal neki még megvannak a régi küldik. -
gunji #40317 Na, valami csoda folytán sikerült belépni -
Plata #40316 Mai peccs:
General:
Updated Memorial plaque to include Dean Stockwell.
Resolved an issue that was sometimes causing a black screen to appear when launching Star Trek Online.
Resolved an issue that would sometimes cause ships to display 0 HP when commissioned.
Resolved an issue that was making it so that Captains would have to select the “Play Now” button twice when using the Event system. -
Plata #40315 Az este tudtam játszani.
Reggel is ment admiralty.
Semmi gondot nem éreztem. -
gunji #40314 Igen-igen, úgy értettem ;). Én még addig sem jutok el, indítás után rögtön elhasal. -
DrSoong #40313 Nem belépési hiba hanem valamilyen grafikai lesz. A fekete kép "alatt" megy a játék azért van hang. Ha nyomsz egy space gombot akkor a karaktert betranszportálja a játékba, lehet is hallani. Esetemben az ESD-re és amikor bent van akkor lehet hallani az ESD hangjait. -
gunji #40312 Valamelyik fórumban olvastam, hogy a német Kael szerint lesz ma vészhelyzeti holo karbantartás, aminek keretében megpróbálják javítani a belépési hibákat. -
DrSoong #40311 Nem op. rendszer függő. Nekem W7 és W10 alatt is fekete képernyő van. Teljesen újratelepítettem a játékot és úgy sem megy. Csak a beállításaim mentek rá, csinálhatom újra.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2021.11.12. 12:40:00 -
lammaer #40310 Na jó hogy nem öltem sok időt a troubleshootingba... két gép közül az egyiken nekem se indult el (win10), a másikon ment jól. Kicsit furcsállottam, aztán elmentem mechwarriorozni :)
Oprendszert akkor cserélek ha nagyon muszáj és az előzőt már valamiért újra kéne húzni.
Sose értettem azokat akik mindig az oprendszerrel vannak elfoglallva. Én a játékok és applikációk miatt tartom a gépet, az oprendszer csak egy szükséges "rossz", amivel akkor foglalkozok csak ha valamiért nem megy.... -
gunji #40309 Win11... jájjj Bár én is azt tervezem, de csak ha tudok rá csinálni egy jó kis régi win2k-s vagy egy átlátszós (aero-s) skint
Szerk: Videokarid nem nVidia? Lehet, hogy ott mókoltak valamit.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.11.11. 21:53:04 -
Plata #40308 Dobod el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.11. 21:28:32 -
gerisz23 #40307 win 11-en megy:D -
gunji #40306 Még az januárig. Korábban azt írták valamelyik blogban, hogy idén még csak figyelmeztetni fog arra, hogy cseréljük le. (Igen, tervben van, de szakmabeliként ez komolyabb meló )
A hozzászólások alapján nem függ az OS-től: van, ahol win11-en sem indul. De biztos, hogy itt lesz a kutya elásva. [ásós smiley] -
Plata #40305 Végül is a win7 szerintem nem támogatott már,vagy tévedek?
Tényleg nem tudom,lehet keverem a szezont a fazonnal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.11. 21:16:27 -
gunji #40304 Közben rátaláltam az arcos fórumban és a redditen: sokaknak nem indul a játék a mai patch óta, nekem épp elcrashel induláskor (force verify volt). Vajon milyen dokumentálatlan fícsörök kerülhettek bele a játékba? -
Plata #40303 Win10 van,de ment.Voltam fent.Napi küldi meg egyebek. -
gunji #40302 Nektek megy a játék? Valakinek van még win7-e? -
Plata #40301 -
Plata #40300 Jön az United earth defense vessel.
Valami diszkóveris 32-edik századi szutyok,irtó gáááz. -
Plata #40299 Az új eventes cucc érdekes lesz.
Lehet kéne egy villanyos kari. -
Plata #40298 Mai Peccs:General:
Updated Memorial plaque to include Camille Saviola.
Resolved an issue that was causing the lighting to be blown out while exploring the New Romulus ruins.
Resolved an issue that was preventing Admiralty levels from updating automatically.
Resolved an issue with the Gatling Emitter Experimental Weapon that was causing it to lock out activating of other abilities for 3 seconds at the beginning of its firing cycle.
Added a toggle button to the powers tray to allow swapping between EV Suits and Body Suits.
Restored the Sector Space door accessibility into Andoria. -
Plata #40297 Gyün az új event.
Linkelek. -
Plata #40296 Nem tom,de mostmár karinként 13 kulcs ingyen van. -
Orbancapitan #40295 dili/zen hiány -
Plata #40294 Szerintetek mi a bánatért ment fel a fleet ship module ára ennyire?
Nem mintha venni akarnék,de érdekes hogy ilyen marha drága lett. -
Plata #40293 Még is volt rá akció,csak a hírben elfelejtették írni,vagy én nem vettem észre.
4.8k a pack. -
Chak #40292 :'DD -
Plata #40291 A sárga kifogyott,zöld meg nem is volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.04. 18:51:10 -
gunji #40290 Meg állítólag 20% ship sale van. Lehet, hogy a nagy de rövid Black Friday leértékelést lecserélték egy hosszabb, de kisebbre? -
Chak #40289 Inkább azt mond mikor lesz yellow alert event.