46727
-
Plata #40841 Vagy jövőhónapban itt a Picard és valamivel készülnek.
Esetleg még valami legendary fasság. -
Chak #40840 Biztos most h felvásárolják őket majd jól bezár a gém.
Vagy a dili-zen váltás megoldására a leghatásosabb módszert választják.
Kiveszik a gémből mint a foundry-t.
:DD
*Ban plz* -
Orbancapitan #40839 hát a gearbox dirigál már de amúgy lelépités volt+ sokan mentek el -
Plata #40838 Akkor ezek a sunyi köcsögök készülnek valamivel.
Tuti valami nagy szarságra készülnek. -
Orbancapitan #40837 pasz -
Plata #40836 Mi a franc.
Régen lifetimereknek szinte mindig nyitva volt. -
Orbancapitan #40835 aham az már belsős buld/teszt szerver lett valszeg már jó ideje nincs a launcherembe -
Plata #40834 De az hogy lehet?
Lifetimereknek az nincs mindig nyitva? -
Orbancapitan #40833 azt mondom h az rejtve van a redshirt -
Plata #40832 És red shirten?
Egyébként én abban reménykedem hogy olyan bakit csinálnak mint amikor behozták azt hogy klingon hajókat is lehet fed karival és fordítva használni.
Akkor a klingon diszruptor quad és a fed phaser quad nem ütötte egymást.
Csak éppen semmi értelme fent hagyni full phaser build mellett,hibrid meg nincs még.
Azóta meg asszem javítva lett,de hátha most ez is defektes lesz,egyből megveszem,fel rakom legendaryra és ha javítják is a bugot akkor is megmarad amíg le nem veszem.
Viszont az egyenruhák nem nagy számok.
A hozzácsapott apróság sem nagyszám.
Legalább kari upgrade token lenne.
Additional Inclusions:
1x T6 Ship Coupon (100% Off)
6x Experimental Ship Upgrade Tokens
6x Starship Slots
12x Master Keys
12x Ultimate Tech Upgrades
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.13. 20:18:39 -
Orbancapitan #40831 amúgy a tribble-n nincsen új tartalom még a discoverys van a redshirt meg rejtett -
Plata #40830 Várjál,lehet alap járaton az lenne,de mostanában minden bugos. -
Orbancapitan #40829 és invalid lesz a másik quad rá bruuhahahaaa -
Plata #40828 13,125 zen.
Pilot Defi már van.
De az újabb quad cannon szuper jóóóóó.
A legendary defire kerül még egy quad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.13. 18:03:36 -
Daeus89 #40827 defi meg az oddy be jön főleg a defi sikerült keverni a pilotokal :D de 17.5k-t nem ér meg sajna
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2022.02.13. 17:42:40 -
Plata #40826 Link. -
GaborST #40825 értem oksa köszi :) -
Plata #40824 Enged venni zent diliért,csak nem szabad piszkálni.
felteszed az ajánlatodat,500 dili /zen és vársz.
Legalább 4-5 nap de van hogy egy hét.Azonban,ha kiveszed a dilit és újra teszed vagy piszkálod,akkor kezdődhet újra a várakozás.
Eladni zent meg azért nem enged mert most vettél,ilyenkor egy időre nem enged kereskedni. -
GaborST #40823 Tegnap vettem zent. De nekem hetek óta nem enged diliből zent venni. Fordítva még ment is mostanáig de már zenért dilit sem enged nem értem miért. -
Chak #40822 XD -
Orbancapitan #40821 folyékony volt az csak kapott kis sto buffot xd -
Plata #40820 Nem most vetted a zent?
Ilyenkor lehet egy időre le fagyasztják az eladási lehetőséget.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.12. 21:01:14 -
Plata #40819 Én nagyon szerettem a Babylon 5-öt és az összes filmjét láttam.
Star Wars első hat része jó,az utolsó három az gáz.A Solo mozi szar volt,a Zsivány egyes jó,az új sorozatok mint a Mandalorian és a Boba Fett jók. -
Chak #40818 Tegnap megnéztem az új Discovery epizódot.
Volt benne egy alakváltó. Dominion fajta. Az alakváltó effekt más lett. Nem ilyen folyékonnyá vált hanem mintha apró homokszemcsék lennének vagy valami hasonló. Elég gyorsan történt szóval nem tudtam rendesen megfigyelni.
-
Plata #40817 Bakker,nagyobba rakd be a képet,nem is látom rajta hogy mi van.
Jah látom mi a baj,neked nem lehet eladni valamiért.
Le mentettem a képed és felnagyítottam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.12. 20:17:54 -
Chak #40816 Én anno végig néztem. Voltak lejtmenetek, de hol nincsenek. A színészek jól nyomták, a story végül révbe ért, és ami engem illet emlékezetes maradt.
Persze a babylon 5 is hasonlóan szerethető volt. Amennyiben választani kellene akkor B5 nyerne, de ez nem verseny.
BSG azért is érdekes mert anno láttam az eredeti szériát, és ahhoz képest ez az új merőben más volt.
Nálam pl a Star Wars világa nem jön be. Legalábbis ami a mainstream filmeket illeti. A mellékág filmek tetszettek.
A 2 új élőszereplős sori pedig nagyon bejön.
Azt hiszem elkalandoztam egy csöppet. -
GaborST #40815 nálam valami nagyon nem stimmel mert én pl. nem is tudnék zent se venni nekem ilyeneket mutat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #40814 De ő asszem zent akar eladni diliért. -
lammaer #40813 Engedi az, tedd csak fel 500ért a dilit amennyit akarsz és pár nap alatt meglesz. Vagy hét? :D
-
Orbancapitan #40812 illetve mondtuk már h nincs a játékba elég zen h azonnal megkapd így hát várni kell néhány napot hetet -
lammaer #40811 Kösz....
Egész pofás endingje lett, kár hogy az odavezető út uncsi lett, de scifi szemszögből tetszenek az ilyen nagyívű sztorik.
-
Plata #40810 Szerintem lehet azt.
Valamit nem jól írtál be.
Mondjuk én még sosem vettem dilit zenből.
Zent diliért igen,meg át küldtem dilit másik karinak,de a zen tabu azt nem adom el. -
GaborST #40809 akartam zenért dilit venni de nem engedi a játék. Ez miért van.
Nekem mindegy ha nem kel a zenem akkor megtartom csak fura. -
Plata #40808 Meg,de basszus,múltkor linkeltünk vagy kettőt is ami ingyenös vót.
Most egyébként nem tudom hogy működik az elite starter,mert az első starter pack acc wide volt,aztán megszűnt és jött új ami nem acc wide.Asszem.
Nekem még az acc wide van,az visszamenőleg megmaradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.12. 16:31:50 -
GaborST #40807 jól gondolom hogy az elite started pack megéri 1000 zenért? -
Plata #40806 Nem tom.
Szerintem berágtak rám.
Megint feltettem 15k zent a piacra.A maradékból vettem 100+100+20 főnixet.
Meg a romulán karim gírjét tuningoltam.
De egyébként szerintem nem,panaszkodtak sokan hogy a drop rohadt szar.Sokszáz főnixből egy szaros UR sem jött.
De az ingyen kari slot az ő hülyeségük.
Szerintem ahogy el lett baszva a klingon recruit ott kaptam én valahogy plusz slotot.
Ugye a recruit bugos lett és crash-t okozott,le kapcsolták majd kijavították és újra indították.
De egyébként szerintem most sem százas.
Voltam eventen nem klingon recruit karival és potyogott egy rahedli dilithiumos láda.
De egyébként szerintem az eventes űr TFO defektes.
Akármivel megyek be rá két perc múlva már alig birok ébren maradni.
Valami pszihodelejes bizbasz van benne ami elaltatja az embert.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.12. 15:33:30 -
Kotomicuki #40805 Affene, elfelehtették, hogy ki vagy és neked nem szabad a közre kiszabott arányokkal dolgozniuk?!
...vagy az "ingyen" kari-slot-ot törlesztetted? -
Plata #40804 100 főnixből 14 vr 30 rare többi ződ.
100 fönixből 14 vr 26 rare többi ződ. -
Chak #40803 Találnak egy lakható bolygót amit atomháború súlytotta, de az nem az a Föld. Bár ezt is Földnek nevezték el a lakói, de nem az "igazi". Itt élt a 13. törzs. Megteremtik a saját AI gépeiket, de mint korábban itt is fellázad ak ami atomháborúba torkollott. A sorozat hősei először erre a bolygóra lelnek. 2000 évvel a háború után még mindig túl sok a sugárzás ezért tovább állnak. S a sorozat végén jutnak el A földre. A mi a nézők álltal ismert bolygónkra. Ezt is Földnek nevezik el. Letelepedednek stb. A mai jelenhez képest 150 ezer évvel korábban.
A mai emberiség az ő leszármazottja.
A legvégén 2 angyal már a mi jelenünkben a város utcáin sétálva azt remélik a folytonos körforgás ami az ember-ai között zajlik ezúttal megszakad. Miközben olyan képeket mutogatnak amin nagyban fejleszgetjük a saját robotjainkat, és mesterséges intelligenciát. Ezúttal megtanultuk a leckét, vagy ismét elkövetjük a múlt hibáit. Ez itt a kérdés kedves Yorick. -
Plata #40802 Egy kari slotom lett,megnéztem.