Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már rizsa,ilyen egy papagáj,bár ez nem a legszebb,de most csak ő volt nálam.
Valahonnan még egy eventes dögöm is van,bár arra nem emlékszem honnan is jött,de eventen kaptam szerintem.

Valahonnan még egy eventes dögöm is van,bár arra nem emlékszem honnan is jött,de eventen kaptam szerintem.

Rizsa eventen majd ha mész táncolni így tűzd ki a tánc emote-kat,könnyebb mint keresgélni az emote menüben.
Univerzális endeavor miatt pont el kellett mennem táncolni.
Samba táncokat pont nyári eventen kapod ha táncolsz az eventes táncon.
Mellesleg risa most is meglátogatható,csak nincsenek bent NPC-k eventek.
És nem elérhető a welcome to risa küldi ami unlockolja a risa store-t.
Azt hiszem.
De egy két vendor van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.17. 09:24:14
Univerzális endeavor miatt pont el kellett mennem táncolni.
Samba táncokat pont nyári eventen kapod ha táncolsz az eventes táncon.
Mellesleg risa most is meglátogatható,csak nincsenek bent NPC-k eventek.
És nem elérhető a welcome to risa küldi ami unlockolja a risa store-t.
Azt hiszem.
De egy két vendor van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.17. 09:24:14
nem költség craftolgatni azért is találták ki így h az újakat és a kiskarikat így segítség a nagykarik/régi játékosok
Az a jó a rizsával,bocsi de nekem már csak rizsa,hogy tényleg jó móka.
Én például szeretek papagájokat nevelgetni,az igazán szépeket megtartom,a többit eladom markért.
A majmokat nem komálom. 😄
De a papszi tud veled repülni ha repkedsz a szigeten floater-el.
A napi küldetés végtelenül egyszerű,repülj három kört a levegőben,és ennyi.
Na persze megadott pályán de nem nehéz egy hangyányit sem.kb 5 perc sincs.
Utána már hogy te csinálsz több eventes dolgot már rajtad múlik.
Én kedvelem a köcsögvadászatot,a kincsekersés is szórakoztató,bár van amikor a jó k mamájába kívánom azt aki eldugta. XD
De megesik az is.
A homokvár építés sem rossz,a táncverseny meg megint nem nehéz,csak figyelni kell hogy mi a következő tánc.Ha nem rontod el a lépéseket akkor külön jutalmat kapsz,sőt új táncokat is tanulhatsz.
Hiába szerzel eventen saját agyag szobrocskát,ki raktam a napozóágyam mellé,nem jöttek a csajok. XD
Na igen,lehet napozni is,bár le égni nem fogsz.De a napozóágyakat a karid használja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.16. 16:16:43
Én például szeretek papagájokat nevelgetni,az igazán szépeket megtartom,a többit eladom markért.
A majmokat nem komálom. 😄
De a papszi tud veled repülni ha repkedsz a szigeten floater-el.
A napi küldetés végtelenül egyszerű,repülj három kört a levegőben,és ennyi.
Na persze megadott pályán de nem nehéz egy hangyányit sem.kb 5 perc sincs.
Utána már hogy te csinálsz több eventes dolgot már rajtad múlik.
Én kedvelem a köcsögvadászatot,a kincsekersés is szórakoztató,bár van amikor a jó k mamájába kívánom azt aki eldugta. XD
De megesik az is.
A homokvár építés sem rossz,a táncverseny meg megint nem nehéz,csak figyelni kell hogy mi a következő tánc.Ha nem rontod el a lépéseket akkor külön jutalmat kapsz,sőt új táncokat is tanulhatsz.
Hiába szerzel eventen saját agyag szobrocskát,ki raktam a napozóágyam mellé,nem jöttek a csajok. XD
Na igen,lehet napozni is,bár le égni nem fogsz.De a napozóágyakat a karid használja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.16. 16:16:43
Erthetoseggel nincs gond, csak lesz megint annyi teendo, amely elso blikkre sok(k)nak tunik. De az elso napon majd helyere kerul minden, ahogy elkezdodik es csinalgatom azokat, amelyeknek van ertelme.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha sok kávét iszom elkap a szófosás. XD
Amiért bocs.
Egyébként rizsa event nagyon jó,jó kikapcsolódás és szórakoztató,tavaly sajna kb semmit nem tudtam csinálni,mert pont be szoptam a festés és egyebek miatt.
De kérdezz nyugodtan,amiket adtam azokat én készítettem,az nekem nem került semmibe,a boxos fegyvert is a bankban találtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.16. 13:15:38
Amiért bocs.
Egyébként rizsa event nagyon jó,jó kikapcsolódás és szórakoztató,tavaly sajna kb semmit nem tudtam csinálni,mert pont be szoptam a festés és egyebek miatt.
De kérdezz nyugodtan,amiket adtam azokat én készítettem,az nekem nem került semmibe,a boxos fegyvert is a bankban találtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.16. 13:15:38
Hasznaltam es hasznalom, nagyon koszonom. Ami nem kell - eddig nem volt meg ra pelda -, akkor visszakuldom, de semmikeppen sem adom el. Szerencsere account bound, igy ha mas nem, az altok is hasznalhatjak.
De azt megfogadtam, hogy most mar csak kijelentek ha kesz vagyok valamivel, nem kerdezek, mert amikor kerdest teszek fel, akkor koltsegekbe veritek magatokat es en meg mindig nem tudom hogyan visszaadni, bar szepen fejlodgetnek a karakterek, de meg minden szerzett nyersanyag es fizetoeszkoz megy is vsisza a rendszerbe.
Olvastam, van masfel honapom feldolgozni azt az infocunamit 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.16. 12:35:05
De azt megfogadtam, hogy most mar csak kijelentek ha kesz vagyok valamivel, nem kerdezek, mert amikor kerdest teszek fel, akkor koltsegekbe veritek magatokat es en meg mindig nem tudom hogyan visszaadni, bar szepen fejlodgetnek a karakterek, de meg minden szerzett nyersanyag es fizetoeszkoz megy is vsisza a rendszerbe.
Olvastam, van masfel honapom feldolgozni azt az infocunamit 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.16. 12:35:05
Írtam egy szösszenetet a rizsa eventről privátban,de lehet kicsit sok rizsa lett. 😄
Főleg mert közben néha afkoltam is,így lehet még el is bénáztam.
Főleg mert közben néha afkoltam is,így lehet még el is bénáztam.
Na csak most tudtam felmenni,délben nem tudtam elszabadulni.
De az utcsó omega is siker.
De nem tudom elküldeni,mert Fred postája tele van. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.15. 18:43:14
De az utcsó omega is siker.
De nem tudom elküldeni,mert Fred postája tele van. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.15. 18:43:14
Akkor eladdhatja amit én küldtem ha csak be nem tette
Vagyis az egyik nagyobb szintű mint a többi,mert még nem kávéztam és két omegát csesztem el rá. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.15. 09:10:17
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.15. 09:10:17
Na kiderült egy dolog,omegával uppolt cucc nem lesz bound.
Fred-nek küldtem három dhc-t két turretet,az egyik craftolt turret,rajta teszteltem az omegát.
Egyik epic lett.Még tovább kell őket húzni csak mk8-9 szintűek.
Fred-nek küldtem három dhc-t két turretet,az egyik craftolt turret,rajta teszteltem az omegát.
Egyik epic lett.Még tovább kell őket húzni csak mk8-9 szintűek.
Vulkáni sci.
melyik lökött karival?
CLR—Infected Space<1:51>1:51>— Dmg(DPS) —T'Por 16 823 538(152 941) Durmo'Atar 15 536 741(139 971) Roccus 4 806 074(48 061) Thalen 2 516 549(25 165) Lutz 1 851 920(17 980)
jah vagy csak turretet az kinetic mellé bár az omni hatékonyabb a pajzs ellen
bocs el írtam erre akartam hivatkozni covert phaser wide dhc
Ha rak fel cutting beamet,akkor három omni mehet hátra,feltéve ha akar tenni.
Egyébként 1 nap 17 óra és kész vagyok a craftolással.
Egyébként 1 nap 17 óra és kész vagyok a craftolással.
Mi a bánat az a wide covered dhc?
amúgy tegnap raktam a hydra-ra wide covered dhc-t találtam olcsót és eszembe jutott h a coveredből is van xd és vhogy lett tőle az egész elsősorra +40 crit sev isa-n csak néztem h mi a WTF van itt.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.05.13. 04:17:42
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.05.13. 04:17:42
én már azokat küldtem 2 turret 1 dbb és 1 dhc-t hátúlra meg válaszhat full turrett v omni-beam és turret v ha meg van a repuból a kinetic cutting beam akk az és az omni v az és egy turret
Jó ötlet.
Ha használja a wide dhc-t és az omnit akkor kell előre még 1 dhc 1 dbb és egy torpi gondolom,torpi az repus szal kiesik.
Vagyis kell 1 dhc 1 dbb.
Hátra nem tudom mit gondoltatok,két turret 1 omni?Vagy 1 craftolt omni és hozá repus vagy küldis omni és egy turret?
Vagy csupa turret?
Ha használja a wide dhc-t és az omnit akkor kell előre még 1 dhc 1 dbb és egy torpi gondolom,torpi az repus szal kiesik.
Vagyis kell 1 dhc 1 dbb.
Hátra nem tudom mit gondoltatok,két turret 1 omni?Vagy 1 craftolt omni és hozá repus vagy küldis omni és egy turret?
Vagy csupa turret?
oké akkor mondom én fred helyett az agony boxos v zenes szóval jó lesz neki a phaser amit gyártottunk neki illetve írja h milyen jajóval képzelni el a kipróbálás és össze rakok neki egy f2p buildet a sto academy-n és ide be linkelem neki
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.05.12. 21:35:50
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.05.12. 21:35:50
Jótól kérdezed,általában az izgat milyen a szine. 😄
"Többire agony phaser-t szeretnél vagy craftolt phasert?"
Ne kerdezz ilyeneket, fogalmam sincs, amelyik jobb ezekbol cannon buildre, legyen az.
Ne kerdezz ilyeneket, fogalmam sincs, amelyik jobb ezekbol cannon buildre, legyen az.
arbittere ajanlanám a 32c beamet a skill cd csökkentője miatt
nálam csak ennyi úgy h az évek során volt már párszor eladva belőle

Nem kell fizetnem érte,.csak rohadt lassan készül el.
Ez eventes upgrade cucc,minden februárban van omega particle gyüjtő event.
Onnan van a cucc,februárban nem volt kedvem vele foglalkozni,de napi küldiből gyűlt össze egy kevés.
Wide arc dhc elkészült,postáztam az omni beam-el.
Többire agony phaser-t szeretnél vagy craftolt phasert?
Esetleg a 32-edik századi phasert?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 19:47:13
Ez eventes upgrade cucc,minden februárban van omega particle gyüjtő event.
Onnan van a cucc,februárban nem volt kedvem vele foglalkozni,de napi küldiből gyűlt össze egy kevés.
Wide arc dhc elkészült,postáztam az omni beam-el.
Többire agony phaser-t szeretnél vagy craftolt phasert?
Esetleg a 32-edik századi phasert?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 19:47:13
A ferengi karim az aki kraftolgat,nála jelenleg ennyi alapanyag van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 19:38:42

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 19:38:42
Lehet,mert minden bound amit kiveszek belőle.
hát nincs
v a terran bundle-kből jöttek
Na találtam omni bímet,és megtaláltam a sticky web konzolt is,ennél a fafejnél volt.
Táskában meg látszik hogy a tribblik zabálnak offline is. XD
Ha azt kérdeznétek mit keresnek ott fehér és ződ fegyverek,azokat Starbase one-on szereztem,diszkós fegyók.Valamire egyszer még jók lesznek. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 19:31:51
Táskában meg látszik hogy a tribblik zabálnak offline is. XD
Ha azt kérdeznétek mit keresnek ott fehér és ződ fegyverek,azokat Starbase one-on szereztem,diszkós fegyók.Valamire egyszer még jók lesznek. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 19:31:51
Fogadok ma már ilyen sincs.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 19:24:02

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 19:24:02
Bakker,igazad van,ez valami promós fassság.
Sem a doboza sem a fegyver nem átadható,egyből acc bound.
Akkor ezért volt el süllyesztve. XD
Sem a doboza sem a fegyver nem átadható,egyből acc bound.
Akkor ezért volt el süllyesztve. XD
sok volt a vérboros kóla lehet 😄
Hát nem értem,most találtam négy darab mk4 agony phaser fegyót a KDF romulán karinál,2 bím,1 turret,1 dbb.
Azt sem értem minek sci karinak aki romulán agony phaser elrakva a bankba. XD
Azt sem értem minek sci karinak aki romulán agony phaser elrakva a bankba. XD
kár h a régi jó dolgok használhatlanok már
vagy annyira beittál vmikor h át pakoltad hozzá 😄 de komolyan régen mondtad h raksz félre mielőtt bele nyúlnak
ami zenstore-ból való az acc boundos én is néztem ma mert megtaláltam az acc bankban 8-at
Nem tudom,nem emlékeztem rá hogy ott van.
Peach nem régi kari.
Peach nem régi kari.
nekünk már gyártani semmi a 11-12 év alatt annyi r&d alap anyag összegyújt h nem tudunk mit csinálni vele eladni se tudjuk mert a botok miatt ennek is a piaca bezuhant kb 1 évre rá miután átalakult a r&d gyártott cuccokat se nagyon használunk max kiskariknál mert mindig jön vmi repus,boxos v eventes cucc ami miatt már nem éri meg használni tehát csak átmenetileg éri meg használni amig nem lesz jobb
Ezek a különböző karik bankjában vannak el téve,egyszer még jó lesz valamire felirattal.
Találtam olyan ősöreg cuccokat hogy lol.
Valami 10 évvel ezelőtti doff assigment indítő kütyüt,sajnos bound,plusz van még vagy öt darab a jó öreg E'genn npc DNS-éből is. XD
Már vagy 10 éve kinyírták a pasingert. 😄
Ha kell valakinek emlék az öreg E'gennről szójon,úgysem használható már semmire,csak emlék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 19:05:58
Találtam olyan ősöreg cuccokat hogy lol.
Valami 10 évvel ezelőtti doff assigment indítő kütyüt,sajnos bound,plusz van még vagy öt darab a jó öreg E'genn npc DNS-éből is. XD
Már vagy 10 éve kinyírták a pasingert. 😄
Ha kell valakinek emlék az öreg E'gennről szójon,úgysem használható már semmire,csak emlék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 19:05:58
Ezeket nem akkor raktad félre mikor belenyúltak a winterben?
Ne verd magad semmilyen koltsegbe, kerlek, en jol elvagyok, plusz Kapitanytol kaptam par fegyvert, a tobbit beszerzem majd questekbol es repubol. 😊
A dupla repu baromi jo, es a Deltasok kapnak annyi markot rewardkent, hogy abbol siman megvan a T5, majd a T5-os merfoldkonel kapott markokkal meg a T6, mindez fele ido alatt, vagyis par het es kivehetem a Terran meg egyeb agyukat.
En szeretek gearre vadaszni, nezni a rewardokat es valogatni kozulok, tesztelni az ilyen-olyan set cuccokat, megcsinalni az adott missiont vagy barmit, amihez kotve van, legalabb van egy cel, egy kihivas.
Szoval igy is eleget segitettetek mar, ne koltsetek tobbet, jol johetnek meg azok a cuccok egyszer.
A dupla repu baromi jo, es a Deltasok kapnak annyi markot rewardkent, hogy abbol siman megvan a T5, majd a T5-os merfoldkonel kapott markokkal meg a T6, mindez fele ido alatt, vagyis par het es kivehetem a Terran meg egyeb agyukat.
En szeretek gearre vadaszni, nezni a rewardokat es valogatni kozulok, tesztelni az ilyen-olyan set cuccokat, megcsinalni az adott missiont vagy barmit, amihez kotve van, legalabb van egy cel, egy kihivas.
Szoval igy is eleget segitettetek mar, ne koltsetek tobbet, jol johetnek meg azok a cuccok egyszer.
Hú bakker.rábasztam,az agony phaser fegyó bound lesz ha kinyitod a ládát. az ötödiknél vettem észre.Hát kapja be.
De anchored trait van. XD
Lejárt a szerkesztési idő.
Mint kiderült van nála winter token is.
De az nem világos mi a ragyás francot keres nála fehér fegyver a bankban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 17:51:38
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mint kiderült van nála winter token is.
De az nem világos mi a ragyás francot keres nála fehér fegyver a bankban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 17:51:38
Átnézem a bankomha le toltam napi eventes vackot.
De van két darab mk2-es 32-edik századi dhc-m és egy turretem.
link.
Ha az is jó akkor upgradelem és oda adom,csak egy gebasz van,elnéztem az omega gyártást,az nem 20 óra hanem még 2 nap 12 óra.
Vagyis csak akkor upgradelem omegával,ha nem lesz bound,de ezt nem tudom,még nem upgradeltem nem bound itemet omegával,vagy nem emlékszem rá.
Jah,meg tudok adni még egy fézeres konzolt is, a kettes szintű bankos karinál találtam.
Találtam 3 ismeretlen phaser dobozt.megmondom őszintén gőzöm nincs mi a túró van benne.Csak az van rá írva hogy fézer fegyver van benne meg hogy safe galaxy weapons.
Diszruptort kapásból találtam nyolcat. XD
Az is de régről van te jó ég,legalább 7 évvel ezelőtti elachi fegyver dobozok.
Na jó pici Baracknál találtam 16 doboz terran agony fegyót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 17:47:48
De van két darab mk2-es 32-edik századi dhc-m és egy turretem.
link.
Ha az is jó akkor upgradelem és oda adom,csak egy gebasz van,elnéztem az omega gyártást,az nem 20 óra hanem még 2 nap 12 óra.
Vagyis csak akkor upgradelem omegával,ha nem lesz bound,de ezt nem tudom,még nem upgradeltem nem bound itemet omegával,vagy nem emlékszem rá.
Jah,meg tudok adni még egy fézeres konzolt is, a kettes szintű bankos karinál találtam.
Találtam 3 ismeretlen phaser dobozt.megmondom őszintén gőzöm nincs mi a túró van benne.Csak az van rá írva hogy fézer fegyver van benne meg hogy safe galaxy weapons.
Diszruptort kapásból találtam nyolcat. XD
Az is de régről van te jó ég,legalább 7 évvel ezelőtti elachi fegyver dobozok.
Na jó pici Baracknál találtam 16 doboz terran agony fegyót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.12. 17:47:48
am boxos is az agony és nincs anchored fézer