46720
-
Plata #41874 A romulán boffokat múltkor már nerfelték,most újra.
Plusz valami konzolt is nerfeltek,amiatt is megy a balhé.
A konzol nem tudom melyik pontosan,de valami agony szarról ment a hiszti. -
gunji #41873 Igazából nem tudom mit nerfelnek, de a hisztinek annyiban igazat adok, hogy vannak/lennének fontosabb dolgok a játékban a fejlesztők számára, minthogy agyba-főbe nerfeljenek mindent (-> szpojler: hibajavítás) és utána csodálkoznak, hogy csökken a játékosbázis. (Ahogy hasonlóan az /off SWTORban a legfontosabb a deveknek a fórum átszabása.)
Pluszban a már heti két-három nagyleállás. Értem, hogy 12 éves a játék, de legalább tennének úgy, mintha érdekelné őket. -
Plata #41872 Láttátok hogy sokan hisztiznek a romulan reman boff nerf miatt?
Állítólag újabb nerfet kapnak ma is a remanok.
Ha igaz amit cseten láttam akkor frászbúkon is megy a rinya meg egyéb helyeken,sőt jujtúbon is vannak videók.
Egyet meg jegyeztem,mert többet is linkeltek,de szokás szerint kariváltás miatt az lemaradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.20. 16:31:33 -
Plata #41871 Giveaway -
Plata #41870 Ground TFO-n meghülyül az EV suit,harc közben magától ki-be kapcsol. -
Orbancapitan #41869 mm a super csillagharcos admiral leeta helyett jöhettek volna . De még lehet hogy a mi wesley-ik magyarázatott adhat rá mint a utazó -
Plata #41868 Ha már előkaparták V'ger-t adhattak volna rá magyarázatot honnan is jött és kik tuningolták fel.
Plusz miköze a borghoz,satubbi. -
Orbancapitan #41867 mondjuk a pa'h démonos húzás elég izés volt inkább jött volna egy mirror iconiai v borg v tudomisén -
gunji #41866 Nekem nem tetszett az új rész, bocsi. Remélem hamarosan visszatérünk a hagyományosabb részekhez. -
Plata #41865 Valszeg megint admiralty nerf jön,vagy belenyúlnak a dili farmolásba. -
Plata #41864 Talán a counterpoint. -
gunji #41863 Melyik a legegyszerűbb/legrövidebb tfo a mostani eventen?
/off #41854 A legutóbbi Firefox/Chrome frissítés összeakadt az uBlock Origin adblockkal és több oldal működésképtelen lett (pl. az sg.hu is). Másnak nincs ilyen tapasztalata? -
Plata #41862 Ki ment a körüzeneted.
Nálam ott van,mondom én hogy bugos,nekem is azt írta ki már egy ideje hogy nem megy el mert tele a hócipőm.
Vagy a postaláda?
Fene tudja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.15. 17:57:27 -
Plata #41861 Az igazi eszement darnernek semmi az fix.
Múltkor mondta az egyik csóka hogy csomó alt accountja van 40+ karikkal.
Az ilyen mennyit farmolhat progival?
Az ilyen bot használók miatt szar a zen árfolyam. -
Orbancapitan #41860 farm playereknek 1 óra vissza farmolni v kevesebb, -
Plata #41859 Ne viccelj 1 kártyáért 100k dili sok,na persze biztos lesz aki megveszi,de én inkább doffokra nézek rá. -
Plata #41858 Kuvajó giveaway,két hajó és egyéb vackok.
Constitution Light Cruiser (T1)
Paladin Temporal Battlecruiser (T6)
TOS Ripped Uniform
Starfleet 0718 Model Android Officer
Temporal Agent Title
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.15. 09:08:15 -
Orbancapitan #41857 NEKED NEM :D -
Plata #41856 Húúú,100k dili egy admi kártyáért,kicsit húúúú de kúúúúva sokkk. -
Orbancapitan #41855 tényleg nem néztél rá Sto wikin? :D Fleet Admirality Ships EZ a fül alatt fleet kategória alatt bár itt még nincs benne az ur csak a doffok helye
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.09.14. 21:17:01 -
gunji #41854 /OFF Használ valaki Ublock Origint? -
Plata #41853 Van valami táblázatod hol mi van,és hol milyen holmi van?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.14. 20:47:34 -
Orbancapitan #41852 összes holding kivéve a flotta bázis és personal offficer -
Plata #41851 ŐŐ én sem tudom hol vannak és mibe kerülnek.
Egyébként nekem is azt írta ki hogy tele a postaláda legutóbbi két levélnél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.14. 20:31:17 -
Orbancapitan #41850 plata küldd már ki a flotta mailbe hogy hol vannak és áraikat is a flottás ur doffoknak és admirality ship cardnak. k-13 állomás personal officer
nekem nem engedi állítólag teli a postaládám pedig töröltem belőle -
Plata #41849 Ingyen terran ambush pack.
Link. -
Plata #41848 No ezt figyeld.
Eddig ugye 600 volt a max endevor.
Nekem már egy éve maxos.
Ma pedig bele húztam és gyorsan 29 szintet tettem rá.
Mert aki tud,az tud.
Olyan pró vagyok hogy mit nekem napi limit.
A szabályok csak a mazsolákra vontakoznak.
Na és ha már endevor.
Nimbus-on csesztem a rezet és homokférget kerestem hátha találok egyet és megkérem adjon má egy kis fűszert.
De valami mást találtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.13. 23:28:47 -
Plata #41847 Öregem,mutatok neked pár képet mindjárt. -
gunji #41846 Hát... ez az óriás Wesley-fej... rögtön kiszökött tőle az álom a szememből -
Plata #41845 Mi a szőr van?
Karit váltottam és kaptam 3 endevor perk pontot.
Most kezdjek el félni vagy mi a szar van má télleg. -
Plata #41844 [9/13 9:30][Admin]The Emperor's Will Event Buyout is currently disabled. Please see the Official Forums for more information
Atom lag van,a küldetés meg kész lett,így most gőzöm sincs mi a sztori mert ott kaptam dc-t amikor lökött spinével harcolunk,mikor felmentem akkor meg már csak dumálnom kellett három NPC-vel és kész a küldi.
Legalább a napi szart megadta,de most fingom sincs mivan,azt láttam még a végén a vidióban hogy Crusher begőzölt. -
Plata #41843 Lol. -
gunji #41842 Elite BOFF upgrade token a zen-store Promotion fülén ingyé'* átvehető.
(*= a szerver újraéledésére várakozásért cserébe ) -
Plata #41841 Az új küldi cseszett fárasztóóóó. -
gunji #41840 Minél többet nyúlnak bele, annál rosszabb
Én elkezdtem gondolkodni, hogy kihagyom az eventet (az új küldi(ke)t hétvégén megnézem, persze). Valahogy eléggé lestrapál a meló mostanság, nem érzem, hogy beleférne 20-szor egy hosszabb tfo -
Plata #41839 Fél kilencig halott a szeró.
Egyébként érdekes,a lehalás előtt kiírta hogy váratlan problémák miatt az event buyout ki kapcsolva,majd nem sokkal később nyekk. -
Plata #41838 Na majdnem kész lettem a hülye küldetésel és lehalt a szeró.
Ez az új küldi ritka szar. -
Plata #41837 Juhééé,növelték endevor szintet,kaptam 5 pontot. -
gunji #41836 The Big Burn -
Plata #41835 Vagy szar a szeró és bazi nagy a lag.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.13. 17:28:34