46720
  • Plata
    De hogy is.Csak kb 10-es szintig.
    Akkor majd történik valami,amitől a jövőbe kerülsz.
  • Caliph
    jó de utánna mehetek a jövőbe nem? :D nem kell végig tos világban hajókáznom ósdi bárkákkal ? :D
  • Plata
    Ha TOS karit kezdtél akkor azzal végig kell játszani a TOS sztorit,kb 10 szint,nem is találkozhatsz más játékosokkal mert más időben vagy.
  • Caliph
    ok,ma kicsit jobban nekifekszem,amit eddig csináltam az valami tutorial lehetett :) egy földi küldi meg egy űrhajós. most elküldött valami űrállomásra,ahol pofázni kell valakivel a bárban,de itt kiléptem nem volt már idő rá. de még mindig az original series világában vagyok ragadva,gondolom mivel a kari temporális,előbb utóbb visszaenged a későbbi idősíkba :D
  • gunji
    Ha még nem volt: TNG giveaway a zen-storeban, Promotions-fül (nekem engedi többször felvenni :)
    És Mudd-pack sale...
  • Plata
    Zen store-ban TNG anniversary giveaway van.
    Nem nagy szám.
  • Plata
    Drozana állomáson van egy kis hülye ferengi NPC,feje felett ződ küldetés jel,beszélkj vele,ad ingyen főnix dobozt.
    Naponta 1-et ad,kétszer kell vele beszélni,először fel veszed aküldit,utána újra duma és elkéred.
    Drozanaa station a Donatu sector-ban van a beta kvadránsban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.29. 20:09:39
  • Plata
    A napi ingyen főnix UR lett.
  • Plata
    Így néz ki.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.29. 20:01:55
  • Orbancapitan
    mikor karit csinálsz csak a kari nevet kell megadni de levelezéshez és pm-hez kell az karinév és a account név is pl 1@2(az egyes a karinév és a kettes az a account név amin van a kari) csak plata szarul magyarázta :D
  • Caliph
    első és második név? én csak egyet adtam meg,és elfogadta :D
  • Caliph
    fú de ronda :D
  • Plata
  • Plata
    Ma lementem az akadémiára a napi endevor miatt és kaptam egy lila Elisa Flores boffot.
  • Plata
    Ok.
    Este összedobok párat.
    Csak írd meg mi a karaktered teljes neve.
    Első és második neve is kell.
    Például harci@marci.
    XD

Vagy például az én kraftos karim neve Nogur@platac
    Asszem.Fejből így rémlik.
    Jelenleg kint vagyok a vadonban és mobilról írok.
  • Caliph
    na tegnap belenéztem egy küldi erejéig. original series fed kari lett,gondolom ez a temporális amit mondtál. taktikai tiszt lett. egylőre egy földi gyalogos küldit csináltam meg erre volt idő. egyelőre még szokjuk egymást,a földi küldi annyira nem jött be,még kivi vagyok a hajós részére. aztán eldöntöm kell e ez nekem :D
    szal köszi,de amig nem döntök hogy érdekelni fog e ez hosszú távon addig ne craftolj semmit :) köszi a felajánlást
  • Plata
    Ok,majd írd meg mit választottál.
    Tudok gyártani lila gírt.
    Kis szintre még gyorsan meg van,nagy szintre már húzósabb mert 20 óra egy Mk12 szintű item.És max 5 itemet tudok gyártani egy karival egyszerre.
    És hidd el hogy ha lila gíred van a küldiben kapható szürke ződ helyett az is sokat jelent fejlődés közben.
  • Caliph
    köszi tegnap csak addig jutottam hogy felraktam a gépre :D
    ma talán,de inkább hétvégén lesz rá időm
  • Plata
    Jut eszembe,ha meg mondod hogy miylen karit kezdtél,frakció és foglalkozás akkor varrok neki egy kezdő szettet,ja mond azt is hanyas szintű.
  • Plata
    Passz.
  • Orbancapitan
    minek??????? semmi új sincs a dobozban és most volt nemrég
  • Plata
    Csütörtöktől főnix event.
    Link.
  • Plata
    Advanced borg stf-en 1620 dilit kaptam,az hogy a mámzi néni seggében jött össze?
  • Plata
    Egyébként szerintem mindegy hogy milyen fajú karit kezdesz,egy dolog a lényeg hogy neked tetszen.
    A többi le van tojva.
    Én például klingon oldalon azokat a karikat szeretem igazán amik totál lököttek.A Klingon recruit karim orion tac kari,de totál hibrid lett belőle,egy tac hajóval sci skillekkel,no és tökre nem nyomas,de szeretem.

A hajót kezdőnek nem ajánlanám mert ez a hajó a leg papírabb a játékban,ha nem érzed a hajót akkor egy másodpercig sem maradsz vele életben.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.26. 16:47:06
  • Plata
    Hát ha nem fed karit akarsz,akkor marad romulán,klingon és jem hadar.
    Romulán és jem hadar lehet fed és klingon is,attól függően a faj sztori végén mit választasz.
    Romulán kari is jó,mert a romulán boffok erősek,bár ilyet mostmár flottában is kapsz.
    Klingonok közül szerintem ha érdekel akkor nauszi a jó a traitje miatt vagy az orion.
    A fajokról itt olvashatsz.
    De az utóbbi azért mert ha csaj kari akkor jó aaaaaa,fogalmazzunk úgy jól mutat.
    Carriernél fontos hogy az auxiliary energia,mert a hangárokra az hat,bár carrierrel bármilyen karakter repülhet,tac engi és sci is,mindegyiknek másért lesz erős.
    Ha eléred egy klingon karival a 65-ös szintet,akkor onnantól kezdve klingon karid repülhet fed hajóval és fordítva,egy veterán játékos olyan hajóval repül amivel akar,mert minden fajra megszerezte az engedélyt,de ha lobis boxos vagy eventes hajót használsz akkor tökmindegy,általában cross faction hajók.
    Külön fajoknak nincs hajó,frakcióknak van,bár egyik másik hajó ilyen vagy olyan faj hajója a kánon szerint,például a nausziknak ott van a Kolasi vagy guramba siege destroyer.De orion hajó is van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.26. 16:27:30
  • Caliph
    köszi a infót,akkor ránézek...mondjuk pont nem fed kariban gondolkodtam,de nyilván ingyenesen borg meg hasonló jókat nem lehet inditani fogadok...
    ilyen drónos hajó ,vagy anyahajó féle a kedvenceim(azaz egy hajó,és kis drónokat küld ki ,vagy vadász/bombázó fightereket és lényegében azok adják a sebzést),melyik fajt inditsam amiknek ilyen hajói vannak és jók is?
  • lammaer
    Ha soha nem játszottál vele, akkor szerintem egy jó ideig szórakoztató tud lenni, mondjuk pl amig lenyomod a sztorikat.
    Az endgame elég tré, bár olyan MMOt még nem láttam ahol ne ugyanaz az agyatlan koncepció lett volna.
    Abszolút nem szükséges beletenni pénzt, nem raktam bele gey forintot se 2015 óta azt kb minden megvan - nincs paywall mögött igazából semmi, max annyi hogy gyorsabban elérhetsz dolgokat.
  • Plata
    Jut eszembe,ha fed karit akarsz indítani,kezdj temporális karaktert,mert temporal recruit event van,az ilyen karakter külön jutalmakat kap amik account wide jutalmak.
    Még október negyedikéig lehet temporal recruit karaktert indítani.
    Kapsz egy vackot a táskádba ami küldiket ad,amiknek a teljesítéséért értékes jutalmakat kapsz,karaktered is és az accod is,némelyik jutlaom az accod-at boostolja.
    Itt a küldik listája és a jutalmak.
    Link.
    Keress egy magyar flottát esetleg,amiben van élet.
    Van két magyar cset is,na jó több is,de ezeket ismerem.
    Van a HUN cset és a T.E.S.A. .
    Hogy mért tesa,passz,talán töketlen egyedek süket armadája?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.25. 18:46:09
  • Plata
    Egyébként dili exchange-nek már egy hónap is kell hogy beváltsa a dilit.
  • Plata
    Attól függ hogy mit akarsz elérni,ha csak játszani akarsz akkor nem,mert a játék úgy is ad ingyenes T6 zenes hajót is ha figyelsz.Nem kell feltétlen hajó miatt grindolni,de viszont ha eléred az 50-et sok grindolni való van,sok a repu,de az nem vészes.Most is van 20 napos event aminek a jutalma egy T6 hajó.De jön a karácsony is majd decemberben,ingyen hajót kaphatsz,de ha vissza olvasol itt,láthatod a héten volt több giveaway is,azokat érdemes behúzni,az elite service pack eszetlen jó.
  • Caliph
    hali...most épp uborkaszezon van nálam,semmi nincs ami lekötne,lehet adnék ennek egy esélyt...van értelme nulláról kezdeni,ingyenes változatban? :D
    a megjelenéskor toltam pár napig,azóta pár youtube videón kívül fingom sincs az egészről :D
    mennyire grindfeszt és farm?
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.09.25. 18:00:23
  • Plata
    Ha van olyan endevorotok hogy 5 dread-et kell ölni menjetek Counterpointra.
    Nekem eventes counterpointon megadta.
    Plusz az Imperial Rift szett képessége úgy látszik plasma,mert a 150k plasma sebzés azonnal kész lett ahogy rá lőttem terok nor-ra.
  • Plata
    Mi a túró.
    Link.
  • Plata
    Még egy giveaway.
  • Plata
    Egyébként Sw ToR-ban mostanában elég sok vicces hiba fordul elő.
    Jedi lovaggal voltam Esseles-en,amit nem nagyon szeretek mert időhúzós és túl sok a szöveg.
    Ott is például két vicces bug is volt,ugye kb 10 méterenként van egy átvezető dumálós szövegelős vidiózás.
    Az egyik szövegelésnél rajtam kívül mindenkin rajta maradt a jelzés hogy ready.
    Következő megállóig úgy futkároztak.Aztán meg az egyik harcnál a karim mikor villámokat eregetett úgy maradt a villám.A következő harcig úgy rohangáltam hogy a villámok az utolsó célpont felé a falakon keresztül cikáztak a karim kezéből.
    De nagyon sok idegesítő bugba futottam a birodalmi sztori szálban a hutt és a revan kiegben is.Volt amelyiknél majdnem feladtam.Revan végső harc nagyon bugos volt,már tényleg majd szét szált a fejem az idegsségtől hogy többször is bugos lett a harc.Arról nem beszélve hogy huttos sztoriban meg eltűnt lift vagy nem volt ajtó.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.21. 10:29:04
  • Plata
    Lehet az a gond az én hajómon a torp cd csökkentés marha nagy.
    Talán erre az izére is hat.
    Egyébként a reman nerfet vissza állítják.
    Ha jól értem akkor a reman nerf vissza lessz állítva agony meg neutronic eddy és tholian webspinner nem,50-80% sebzést csökkentettek rajtuk vagy mi a túró.
    Ha igaz csütörtökön vissza jön a reman boffok traitje a régire.
    Sokan hisztiztek miatta a jujtúbon és egyéb helyen.
    Csinálni kéne egy rakás videót arról hogy szar a dili exchange.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.21. 08:04:15
  • Orbancapitan
    Nekem csak gyorsabb volt és max 4-et lőtt miután decloakoltam még úgy is h mügéjük ugrottam
  • Plata
    Próbáld ki,nekem endevor miatt el kellett menni undi battlezone-ba és álcából kijöve simán lőtt 4-6 darabot.Vagy egész sorozatot.Olyan mint egy bubilövő géppuska.
  • Orbancapitan
    megnézem ezt ha nálam is ilyen akk bugos
  • Plata
    Azt hiszem Terran Repeating Warhead megint bugos.
    Álcából kijőve eszetlen mennyiségű lövedéket ki lő.