46720
-
Orbancapitan #41994 Amúgy srácok a norway experimentweap-ja a mjonir még sem olyan mint egy cascade impluzus mint ahogy mondták a ten forwardban h tovább terjed a többi enemyre -
Plata #41993 Ma nagyon rövid eventen voltam,minden harc csak pár pillanatig tartott.Többet kellett az ajtónyitásra várni mint boss ölésre és egyébre.
Az a könyv nekünk is volt,de már párszor volt hozzá szerencsém. -
gunji #41992 Nekem meg elindult két boff-fal
Szerk: egyik könyv címe: 'Live Long and Pros-Pun'
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.10.26. 21:45:58 -
Plata #41991 Na nekem ma kész lett az event.
Viszont ma vicces volt az event végén az uccsó boss.
Mai is TFO-ra mentem.
Kardommal szokás szerint magamhoz rántottam a boss-t,de épp felugrott így a karakteremet felránotta,vagy 20 métert rohangáltam a levegőben mielőtt vissza estem volna a földre. -
gunji #41990 Én is csak azért várok, hogy ha elindítom a másodikat, akkor ne tegyen vissza az elsőbe (előfordult), s akkor bónuszként rá tudok nézni a fórumra is, vagy a benti (melós) levelekre (tudom, rossz szokás) -
Chak #41989 Az event felét egy karival nyomtam le.
Csináltam mind a két patrolt. Végül meguntam a csontoskodást és utána csak a boszikat aláztam.
Zavarni kezdett, hogy a két boszi kör között várni kellett pár percet ezért átálltam a 2 karis megoldásra.
Hát na ez a gém már csak ilyen. -
Orbancapitan #41988 lehet nekem anno a borgos tfo-k voltak így mikor volt a nagy event kampánynak 3. event-je assszem az volt a borgos -
gunji #41987 Nálam egy karival sincs, úgy értettem (és a redditből is úgy jött le). Jahogy akkor nálam bugos? -
Orbancapitan #41986 jah a kariváltós megoldás úgy nincs -
Chak #41985 Valóban nincs cd.
Én ha végeztem az első boszis patrollal gyorsan karit váltok és már mehet is a kövi. Ezzel még a pár perc várakozást is skippelem. -
Plata #41984 Nem is kell hozzá egyébként kit modul,én eleve olyan fegyverrel tolom ami hozzám rángatja az ellenfeleket.Még a devidian lord-ot is úgy elhúzza mint a fene. -
Orbancapitan #41983 aha nekem cd-t ír mint a többi patrolnál -
gunji #41982 Nincsen cd, úgy csinálom a második nap óta, kétszer a Witcher Brew-t, egy-két percet várok közte más miatt. A patrolok fülön nézed? (reddit link) -
Orbancapitan #41981 NEM JÓ A patrolon cd van -
gunji #41980 A két patrol a TFO-nak egy-egy részlete. -
Plata #41979 Jó ötlet.
De én event TFO-ra megyek,az nem rossz. -
gunji #41978 Az elkóválygó csontvázakhoz csontvázporszívó: https://sto.fandom.com/wiki/Universal_Kit_Module_-_Gravity_Containment_Unit
Vagy lehet kétszer is menni a Witcher Brew-ra ;) -
Plata #41977 Mi a mámzi néni.
Azt sosem próbáltam. -
Orbancapitan #41976 én patrolról beszélek -
gunji #41975 Azért megyek inkább patrolra ;) -
Plata #41974 Akkor rossz csapatot fogtál ki. -
Orbancapitan #41973 INKÁBB 30 negyven perc ha a csontvázak nem hajlandók a gyertya fénybe menni -
gunji #41972 A macskás event? Tíz perc alatt kétszer végigfut az ember, s kész. Hogy a konzol megéri-e, azt valóban nem tudom. De utána ad beválthatatlan dilit. :D -
Plata #41971 Én le tolni le tolom,ma is megcsináltam. -
Orbancapitan #41970 én is hanyagolom ezt a eventet nagyon nem éri meg a szenvedést. Amúgy igen az a baj h rengeted trait van és ami hasznos azt nem cserélheted le egy kevésbé hasznosra -
Plata #41969 Igen az igaz,viszont már annyi sci traitem van hogy nem tudom hova tenni,na és sajna ez nem legendary vagyis minden karival ki kellene szedni ami necces.
A carrier tetszik mert fura.
Még egy hét van addig.
Most egy kicsit elhanyagoltam STO-t,na azért annyira nem,mert eventet tolom,de tegnap elfelejtettem endevorozni meg admiraltyzni,Sw ToR miatt,épp eventeztem mikro online lett a szerver és rohantam fel event után.
mivel Sw ToR-ban élesedett az új season,az este be is kockultam úgy hogy le toltam az egész hétre való szezont.
Nincs is mit csinálni jövőhétig,max a napi küldik,mert az összes heti küldit megcsináltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.21. 08:31:38 -
Orbancapitan #41968 a trait sci-knek nagyon jó, a konzolt még most se értem teljesen pedig most már leírták h mi is pontosan de h hogy kéne használni v milyen előnyt jelent az passz -
gunji #41967 Ha már bundle, tegnap olvastam, s kár, hogy 29 napos és 10 millás a dili->zen piac :( -
Plata #41966 Viccelsz?
A boff kiosztás lópikula,mi a szar ez a trait és konzol?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.20. 22:56:00 -
Orbancapitan #41965 BUNDLE-ban jönnek bár kicsit fura a norway boff kiosztása olyan értelmetlen -
Plata #41964 Volt már olyan hogy valamit tök váratlanul be tettek.
Bár marha ismerős volt a bundle,de nem véletlen,már egyszer megvettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.19. 13:38:59 -
Orbancapitan #41963 akk lett volna új hír is -
Plata #41962 Új cuccok Mudd bótba.
Link.
A launcher mikor felmentem azt mondta új bundli van,mint kiderült a bozeman bundle-re gondolt,de az még valamikor nyáron volt.
Utána el is tűnt a launcherből,mikor én indítottam azt adta be friss hírnek.
Át is vert a köcsög,azt hittem van új bundli. -
Plata #41961 Próbáltátok már az új doffokat?
Colony UR doffja nagyon jó szerintem.
De mindenhol érdekes új doffok érkeztek,bár a bányász Ur doff nem tudom mi a túróra jó. -
Plata #41960 Halál fix hogy a romulán karim bugos.
Kellene neki pár trait a hajójához.
Hajógyárban felszereltem a hajót fos gírrel ami patrolra elég,bele ültem volna és megint elteleportált a játék flottillára.
Úgy felhúzott hogy inkább hagyom a trait húzást,nem igaz hogy minden hajóváltástól be bugol a kari és rakhatom újra.
Ha így haladok soha nem lesz neki trait ki húzva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.14. 17:45:43 -
Plata #41959 Jah az is igaz.Tokenem még van pár.
2 darab 50% T6 ,4 darab 100% T6,2 darab 100% T5 tokenem maradt még.
De ha bundliban jön akkó mindegy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.14. 17:13:28 -
gunji #41958 Tegnap próbálgattam a Cat's Tale tfo-t, de idén már nem lehet afkolni. Helyette ajánlható a két rövid patrol (Skeleton Crew, Witches Brew), ami a tfo egy-egy rövidebb darabja átírva szólózhatóra (egy boff-fal). Ha valakinek nincs kedve csoportosan menni, ez jó megoldás lehet, s talán még gyorsabb is egymás után a kettő patrol, mint a tfo.
Támogatnám ezt az irányt, ha esetleg az afkolásról való leszoktatás lenne a cél. -
Orbancapitan #41957 Kupon tokken plata kupon -
Plata #41956 Kíváncsi vagyok rájuk.
Akartam dilit összegyűjteni és felrakni exre.
De nagyon le foglalt Sw ToR,talán ma lesz időm. -
Orbancapitan #41955 dehogy hasonlít, am nem lesz brutál ez inkább support tac lesz a petjei miatt azok pedig brutál lesznek állítólag
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.10.14. 13:48:19