46718
-
Plata #42112 Az én accom nem túl régi,jó ha tíz éves,a régit elhagytam D2 W3 és a WoW-al együtt.
Valamikor eszetlen régen valami hotmailes vagy mi az siten emailcímre regeltem,aztán mivel kicsit hanyagoltam a játékot szépen elfelejtettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.20. 17:52:25 -
Orbancapitan #42111 am promóció volt mert régi a blizzard acc-om a warcraft 3-al egyidős -
Plata #42110 Szöszbe leállás van.
Majdnem felmentem játszani. -
Plata #42109 Ingyen nem kaphatod meg csak az előzőt,ami a shadowlands,de az egy szemét volt. -
Orbancapitan #42108 mondjuk én ingyen megkaphatam volna az új kieget ha meg lenne az előző kiegek asszem a lich king-ig van meg és előfizetés nincs hozzá -
Plata #42107 Jah WoW-ban az altoholic mutatja hogy melyik szerón melyik karinál mi van,bankjában táskájában,mennyi pénze van,stb.
Bár pénz az most nem nagyon van az accomon,le nulláztam az évek alatt felgyült pénzt.
Az összes pénzemet beváltottam euróra és vettem belőle egy hónap játékidőt meg az új kieget.
Sajnáltam az 50 eurót az új kiegre,így inkább elköltöttem az összes játékbeli pénzem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.20. 12:51:16 -
Orbancapitan #42106 szerintem ha írod hogy tudsz akkor megírja az acc nevét
amúgy ja meg h milyen hajók vannak kivéve -
Plata #42105 De szerintem igen,csak nem tudom mi a játékbeli karakterének a neve.
Meg kell néznem a ferengi karimat lehet van is raktáron.
Vagy a romulánnak?
Meg kell néznem,nem emlékszem fejből melyik karinál van raktárosnál vagy a kraftosnál.
Kicseszettül jó lenne egy altoholic addon a STO-ban is.
Akkor tudnám melyik akrinál mi van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.20. 11:53:12 -
Orbancapitan #42104 igen feleslegesen van rajta így ha csak nem csíped a reman hajókat :D Amúgy van hozzá in-game tutorial a visuals-hoz is -
pajer_csaba #42103 Nagyon hálás lennék érte, meg vagyok is az eddigi segítségért. Köszönöm szépen. -
pajer_csaba #42102 Én nekem bőven elegendő kozmecicázás szempontjából a fleeten a hajó customozation. Akarta a tököm ezt ennyire túlbonyolítani... -
pajer_csaba #42101 Ó, szóval ez így akkor murva feleslegesen van rajta a hajómon? Ha jól emlékszem, a shield helyére nem is engedte berakni, csak a visualsba. (Persze, mivel dolgozom, így itt és most nem tudom biztosra mondani.) Mekkora lol. Tiszta szerencse, hogy ez ilyen tök egyértelmű és jól láthatóan fel van tüntetve... -
Orbancapitan #42100 hé platac nem tudsz küldeni pajer_csaba-nak egy aegis szettet? amig nem lesz jobb neki. sajnos nekem nincsenek meg a hozzá valók és neked uv lesz ha le gyártod -
Orbancapitan #42099 jah és a redditen is írják hogy van már visuals nevű fül ahova ha berakod a skinnel rendelkező cuccokat pl shield vanity-ket v küldis shieldeket v repus shieldeket, deflectorokat, engine-ket akkor minden más skineket felül ír ami van a hajón a cuccoknál -
Orbancapitan #42098 mert te csak a visual helyre raktad amit csak a skin-t fogja mutatni nem fog érvényesülni a statok ha a shield helyén van akkor már fog, szóval csak annyit kell csinálnod a visual fülnél hogy jobb klikk és unequip ezzel ki veszi onnan és nem lesz több reman skin -
pajer_csaba #42097 Na, meglestem. Aztat írja, hogy aszondja... "Reman Advanced Prototype Covariant Shield Array MK XI (Cap)x2" Szóval ja, shield. Viszont nincs olyan jobb klikkre, hogy disable visual. Legalább is, ha rákattintok az itemre. Redditan is ezt írták, de egyszerűen nincs ilyen opció, vagy én nem tudom értelmeznia shield fogalmát.
Most itt tartok:
-
Plata #42096 Mentem ma Nimbuszra endevor miatt,transzportálásnál ott volt a karim duplán,meg három boff. -
Orbancapitan #42095 aki tud jobban angolul annak könnyebb :) -
pajer_csaba #42094 Jó kérdés, hazamegyek, lecsekkolom. Határozottan emlékszem, hogy infóban ott volt, hogy mennyi bónuszt ad, szal lehet. Mindenesetre köszi. Ez a játék kb 10 perc alatt el tudja venni az életkedvem, annyira képtelenség rájönni mi hogy van benne, és a pofonegyszerű megoldások nagyon nem adják magukat. -
Orbancapitan #42093 mm úgy érted hogy pajzsot kaptál? mert létezik reman vanity is ami csak skin.
de jobb klikk rá és disable visual -
pajer_csaba #42092 Sziasztok. Küldiből kaptam ilyen rémán skint a föci Sov hajómra, ami elég jó bónuszokat ad, viszont ilyen gusztustalan, olajos árnyalatú, csilivili rémán-metál lesz tőle az egész hajó. Ami undorító. Van valami módszer arra, hogy a káposzta is jól lakjon, meg a kecske is megmaradjon? Ez azl look out nevű, outfiter szerű izé nem csinál semmit, csak hisztizik mindenre, hogy unsaved changes. Ha meg savelem, akkor visszarakja a polírozott krómot. Fck. -
Orbancapitan #42091 nem mindig éri meg a t6 kupon kár h a mudd storeba nem lehet használni v lenne lengadary hajók pack nélkül+ -
Plata #42090 Egen,csak egy kari és kész passz.
Szóval T6 lehet jobban megéri.
Főleg hogy a legújabb hajót is kilehet vele venni.
Nekem legalább is sikerült. -
lammaer #42089 Puszi :)
De kutya sok van, hogy válasszon emből az ember :D
Bár most nézem, ez nem account wide unlock, szóval csak 1 kari kaphatja meg.... lehet akkor a két T6 token jobban "megéri"...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.12.11. 13:34:50 -
Plata #42088 Úgy emlékszem van.
Lííínk.
Olyan lag van a játékban hogy a karim egyhelyben áll a klingon bolygón a banknál és csinálom admi küldiket,közbe a kari meg ide oda ugrál néha.
De nem baj hogy áll a kari akkor nem kéne ugránia.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.10. 19:48:14 -
lammaer #42087 Ugye az Event Campaign IV pontszerzési lehetősége már végetért? (lement az 5 event ahol lehetett pontokat szerezni)
Most 3200 / 3500 -nél vagyok, a buyout 720 zen, ami nyilván igy is megéri....
A Prémium T6 hajóról van vmi lista vhol? -
Plata #42086 -
Plata #42085 Az nekem bug hunton meg lett. -
gunji #42084 Ha ez az ok, akkor tessék ideképzelni ezt: klikk [facepalm smiley]
A mai uni endeavourre (defeat 10 cmd/cpt) jó a winter wonderland, pl. a mézecskalács tfo megad ötöt a tízből. -
Plata #42083 Még nem is néztem.
Klingon karimnál az éves event campaign legelső része még aktív.
Borg resurgence.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.07. 20:54:27 -
Orbancapitan #42082 elég nagy baj ha lejárt a licence Q Hangjáról -
gunji #42081 Valami borzalmas lett ez az új Q hang
Viszont megyek kipróbálni a macskával a jégkorit -
Plata #42080 Admiralty hét.
Link. -
Plata #42079 -
Plata #42078 Winter event. -
Orbancapitan #42077 a konzolja elég jó meg a traitje ha van intel boff slotod a hajódon -
gunji #42076 Igen! Volt hogy három macska szaladgált egyszerre -
Plata #42075 Kár,úgy nem érdekel.
Swarm-on lehet marháskodni a macska itemmel amit a hellóvín eventön kaptunk.
Ha visszaszámlálás alatt aktiválod akkor tudsz vele mászkálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.01. 18:59:30 -
Orbancapitan #42074 jön a picard-os excelsior Csak sajnos inf boxba -
Plata #42073 Megnyugodtam hogy a bibi nem nálam van.