46718
  • Orbancapitan
    értem h mit akarsz mondani.
    de ennyi erővel a zenstore-ból se érdemes venni semmit pénzért mert kibanolhatnak ha véletlen úgy érzékelik h a zen nem törvényesen vásárolt helyről van mert a redditten már volt pár ilyen h hiába bizonyitotta h steam-ről v arc-ról volt a zen annyit mondtak bocs kezd újra.
  • pajer_csaba
    A legolcsóbb 8-as osztályú űrkomppal toltam le (parpncsnokhelyettesi rangban csak ilyet tudtam venni tokenért, dilíthiumom nem volt elég, a Z-t meg sajnáltam rá, mert az kell a lock boxok miatt...), de kapott Mark IV-es plazmasugárzót meg Mark IV-es fotontorpit. De majd szeretnék beszerezni egy Danube runaboutot is.

De a borg továbbra is a halálom... Általában a csapatnak ugyan azt a szintű felszerelést szerzem be, mint ami a karimon van, de nem ér xart se, ha 30 borg vár a respawn ponton, illetve, amikor ölöd őket, és respawnolódik az újabb és újabb group belőlük... Lehet, hogy én vagyok kretén ehhez a játékhoz, de szerintem egy-két küldetés netto mélytorok, és a játékos a farok rossz végén tartózkodik. :(
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.01.07. 18:56:30
  • Plata
    Vault nem vészes egy jobb fajta shuttle-vel.
    Na és főleg ha shuttle-t megpakolod spéci konzolokkal.
    Stalker stealth fighter,To'duj fighter vagy scorpion fighter,mivel van álca.
    Esetleg delta flyer a dupla boff slot miatt.
    Konzol helyekbe meg olyan univerzális konzolt tegyél ami sebzős.
    Point defense system,isometric charge és hasonló konzolok.
    Borg groundra meg vegyél jó geart a társaidnak,akár repust akár flottást.
    Meg legyen náluk remodulator,vagy olyan fegyver ami nem adaptálódik.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.07. 18:21:41
  • pajer_csaba
    Na, végre-valahára, életemben először, sikerült megcsinálnom a The Vault-ot... Azt hittem, leszpom magam... Eddig ennél csak egy szrabb küldetéssel (pontosabban küldetés-lánccal) találkoztam: a Borgossal, ahol konstans és endless respawnolódnak a borg dolgozók, oszt nesze paraszt, old meg a feladatot, úgy, hogy három halál után már az egész borg hadsereg a saját respawn helyeden toporog.
  • pajer_csaba
    Köszi. :)
  • gunji
    Nem amiatt, hanem egy esetleges ban miatt. A régi accountba elég sok időt/energiát fektettem be, hogy kibannolják :D
  • Plata
    Szerintem romulán skin-t könnyű előidézni.
    Veszel roma repus skin-t.
    Talán 2 is van.
    Most fejből nem jut eszembe,de ha eléred a roma repuval a T6-ot van vanity shield.
    Azt hiszem rémán is meg rom(ul)án is.
    De ha nem akarsz repuból venni,told le a roma epizódos küldit.
    Ha jól emlékszem fejből a Coliseum ad romulán pajzsot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.07. 10:57:55
  • Plata
    Nekem csak a legendary D7 van meg,asszem.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.06. 22:21:10
  • Orbancapitan
    igen de a stoba volt tos-os skin rá mikor be jött a temporal recuit csak már nincs bent és a mogai meg nekem a valdore osztály
  • pajer_csaba
    Nem egészen. Az első romulán űrhajó ami a Star Trekben feltűnt a TOS-ban a romulán "Bird-of-Prey" volt, a játékban T'liss-class light warbird néven szerepel. Az a szürke ovális cucc, a két szivar alakú hajtóművel. Később fel bukkannak a romulán D7-esek is, szám szerint három, egy női parancsnokkal (mivel a T'liss osztály túl gyengének bizonyult a föderációs Constitutionokkal szemben, ezért a klingonoktól kértek erősebb hajókat, az álcázótechnológiát elcserélve). A játékbeli Mogai class a Star Trek: Nemezis című film Valdore (vagy Norexan) osztályának adaptációi. A T'Varo-class light warbird valójában a TOS-ban szereplő T'liss-class típus korai (kb 100 évvel korábbi) változata, a Star Trek Enterprise-ban szerepeltek először.

Sajnos az STO nagyon rendszertelenül, és ad hoc módon kezeli a hajóosztályokat, sok ellentmondást generálva a kánonnal szemben, aminek elsősorban az az oka, hogy a profitmaximalizálás miatt igyekeznek minden játékosi igényt kielégíteni a hajóválaszték terén, a lore rovására (bár ahol tudják, ott azért foltozzák a lyukakat).
  • Orbancapitan
    és azokból lettek a mogai class
  • Orbancapitan
    csak akk még egy rom bird of prey-t mutattak akkor? :)
  • pajer_csaba
    D7 temporal battlecruiser

Közben eszembe jutott, hogy lehet hozzá romulán D7 skint kiváltani (lore sezrint a romulánok a klingonoktól vették a D7-eseket az álcázó technológiáért cserébe, majd egy kicsit módosították őket),
  • Plata
    Mert az eredeti TOS sztoriban a romulánok szövetséget kötöttek klingonokkal és vettek tőlük D7-et meg álcát.
  • Orbancapitan
    klingonra gondol a sto wikin nézten nincs rom d7-t max a bird of prey ha jól emlékszem az eredeti soriba kirk-ék azt is emlegették d7-ként
  • Plata
    Ma már minden lehet.
    De melyik romulán D7-re gondolsz?
  • Orbancapitan
    legyen egy 65-ön klingon karid és fel oldódik a cross faction opció ez azt jelenti h bármely frakcióval lehet bármely hajód v zenstore-ból unlockolhatod ami 2000-zen
  • pajer_csaba
    Hali. Van arra bármilyen mód, hogy Föderáció-szövetséges romulán karival legyen egy romulán d7-es hajóm? Klingon karin láttam az opciót, bár nem teljesen értem, hogy a romulánoknak miért nem jár.
  • Orbancapitan
    nem gond
  • Plata
    Nem tudom meddig voltam fent,de láttam hogy online vagy egyszer,de csempésszel voltam,azt meg szerintem nem ismered,úgy felcsesztek hülyék hogy el is felejtettem rád írni hogy online vagyok,csak másik karival.
    Két karival is megcsináltam a heti conquestet.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.06. 17:41:01
  • Orbancapitan
    én 11-ig vártam rád utána mentem enni aztán vissza
  • Plata
    Tegnap este írni akartam neked.láttam fent vagy,de elfelejtettem mert úgy felhúztak flashpointon hogy,kellett egy kis idő míg megnyugodjak,akkor meg már off voltál.
    Csempésszel voltam,fent,azt hiszem azt nem ismered,toltam a heti conquest farmot.Már nyóc karival kész,ha ma kettő összejön a heti 10 kari kész is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.06. 17:11:18
  • Plata
    Viszont ez nem jó bug.
  • Orbancapitan
    XD de az volt a kérdés hogy hol nem :D
  • Plata
    WoW-ban is megtaláltak,nem tudtam menni egy napig instába,mert a dungeon finder be bugolt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.05. 18:00:32
  • Orbancapitan
    ezért is mondtuk neked akkoriban h ticket-elj folyamatosan, amúgy egy kérdés te hol nem vonzod a bugokkat? :D
  • Plata
    Utólag poén,de akkor amikor valami ordas bugba keveredek az nem poén,mert a szőr feláll a hátamon attú hogy na most aztán gyün a bann,pedig nem is én vótam és tök ártatlan vagyok.
    Mellesleg Sw ToR-ban is bugos az accom,rájöttem hogy lehet kijátszani a max karaktert.
    Legalább hattal több slotom van mint amennyi max lehet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.05. 17:43:54
  • Orbancapitan
    ha tudnád h milyen élvezetes plata karakterének lenni ilyen-olyan bugok és glichek tárháza van platánál :D
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.01.05. 17:18:34
  • gunji
  • pajer_csaba
    Szerintem szarrá unta magát, szal' amíg ott várt, megcsinálta magától. Örülj neki, de törődj vele többet!
  • Plata
    Na erre varrjatok gombot.
    A karim gon'cra system mellett dekkol.
    Belogoltam vele admiraltyzni,erre fel dob egy ablakot hogy Contested Zone (Daily) küldetés kész,kaptam dilit meg egyéb szart.
    A karim már hónapok óta ott dekkol.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.04. 18:37:56
  • Orbancapitan
    a magas eladású és jó értékelésűt kell nézni illetve a tranzakció végén neked kell megerősíteni hogy valóban megtörtént e a csere és csak akkor kapják meg a pénzt. onnan tudom mert én is használtam már eladásra az elder scrolls online motif-jaira(kinézet) volt mikor abból fizettem a havi eso+-t mert épp olyan motif esett ami nagyon értékes :)
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.01.02. 23:01:23
  • gunji
    Az epicnek az az előnye, hogy forintért lehet zent venni, viszont az ő launcherükhöz kell kötni a STO accountot (és az eléggé reménytelennek nézett ki még 2021 őszén). Így 2,4-2,6 körüli huf/zen átlagot lehet elérni az arc (eurós) 2,8-2,9 körülivel, s ez jó.
    A linkelt aukciós házat viszont paráznék használni, attól függetlenül, hogy 40e forint egy promós hajóért egy kicsit soknak tűnik.
    De köszi a tippet.
  • Orbancapitan
    ne euróba vedd :D Hanem v az epic-en v playerauctions-on
    de csak ec-t v kulcsot érdemes ami nem drága bár most nézem h az ec árai megszaladtak kicsit
  • gunji
    Lehetni lehet, csak kicsit elrettentő erő az euro árfolyam, meg az, hogy másfél órával a vége előtt tudatosul az emberben, hogy jé: 21-e óta dupla xp volt, pedig vártam rá
  • Orbancapitan
    amúgy már néhány éve volt már 90%
    és
    farmolni ki lehet csak ugye azt kártyával tudod
  • gunji
    Majd ha megvesszük a gamét, akkor lesz 90% :P :D

Amúgy egy ideje valahogy nem jövök lázba a sale-ektől, valahogy elvesztettem a fonalat, hogy mit kellene venni, meg pl. a Mudd markec is átláthatatlan azzal, hogy olyan cuccok is megvehetőek zenért, amit egyszer már megkaptunk ingyen acc wide-ra.
    Dilit sem érdemes farmolni a zen exchange lassúsága miatt. Promós hajók érdekelnének, de képtelenség kifarmolni a 1,5-2 milliárd ec-t. Egy idő után valahogy szétesik a gazdaság az ilyen játékokban, kár. :(
    S kár, hogy nem tesznek értelmes lépéseket ez ellen. Persze, ha a rossz pletykák szerint a cégnél is botolnak keményen. Állítólag a napokban bukott egy kisebb botfarm (külsős), ami potenciálisan heti tíz rugót tudott 'adni'. Persze, ha lehet hinni a csethuszároknak.
    Úgyhogy azt hiszem, maradok egy inventory/bank bővítésnél és a hógolyózásnál. A téli event csütörtök estig tart.
    Boldogabb új évet, tényleg!
  • Orbancapitan
    buék
  • Chak
    Boldog újévet mindenkinek!
  • Orbancapitan
    miért nem 90?