46688
-
#2422 időnként eltűnik ugy kb 50000 energia creditem szinte naponta miért lehet ez? mással előfordult ilyesmi? -
#2421 Sziasztok! Mostanság milyen a játék?
kb. 2-3 hónapja léptem be utoljára a játékba, és nagyjából ide is. Van valami extra pozitivum vagy negatívum?
Most olyan 1,2 gigát akar patchelni, és nem akarom feleslegesen, ha utána megint elhagyjam...
-
#2420 a U.S.S. Constitution -t hogy célszerű felszerelnem szerintetek, ha tactical karakterem van?
(próbáltam rá rakni heavy cannont, (azt hiszem disruptort) amit az item leírása alapján engedélyeznie kéne h használhassam a hajón lt commanderként, szóval nem tudom h milyen kritériumnak nem felelek meg h nem tudom felszerelni) -
Zero 7th #2419 De tényleg, egyébként hogy tudtok hosszú távon ezzel a játékkal játszani? Én próbáltam, erőltettem, de ez valami hihetetlen hulladék. A PvE része, főleg a gyalogos rész az valami elbaszottmód borzalmas, minden küldetés ugyanolyan, és olyan a rendszere, hogy egy csepp élvezetet nem találok benne, amikor csinálom.
PvP meg szinte nincs benne, sokezer emberes szerveren tíz perceket kell várni, hogy egy 4v4 összegyűljön. És ahogy hallom még azt is készülnek tönkrekúrni. Az egyetlen dolog, ami számomra némi hangulatot adott, az a Klingon vs Fed csata volt, erre most összemixelik a PvP csapatokat, Klingon+Fed VS Klingon+Fed lesz.
Gyalogos PvPről meg talán ne is beszéljünk, én a földről szedtem össze az állam, hogy 2012-ben, húsz év FPS deathmatch fejlődés után lehet olyat, hogy mi ülünk az ellenfél bázisán, kempeljük azt a két nyomit, aki még nem lépett ki és spawnolgat, hogy aztán a 29/30-nál egyáltalán ne spawnoljon le, és húzza el még negyed órára a meccset.
Azt hittem, hogy majd ezek az űrállomások behoznak valami jóságot, lehet majd menni csapatban raidelni mások űrállomását... erre ez is nyomi PvE lett.
Hallottam sokat erről a játékról, hogy mekkora szar lett. Nem hittem, amikor először láttam, még csak nem is tűnt rossznak. De hosszú távon... Mindenesetre most már én is elhiszem, látom, hogy szar. -
Zero 7th #2418 Ahogy fejlődsz, úgy nyílnak meg a dilithiumos küldetések. Kár, hogy szinte mind ugyanolyan, és geciunalmas csinálni. -
Reg5 #2417 Egyelőre investigate officer reports és academy event, talán még a felfedezős küldik. Magasabb szinten (11-től), jöhet a fed mirror. -
#2416 jelenleg 7-es szintű vagyok, ha jól értelmezem és olvasom akkor a dilithiumo tnem bányásznom kell hanem vannak küldetések amik naponta ismétlődnek és azokból nyerhetem ki aztán pedig go finomítani, kérdésem inkább az lenne h ezen a 7-es (kezdő) szinten milyen küldetésekre érdemes figyelnem naponta amiből összejön az a napi 8k dilithium (csak mert eddig nem úgy tűnt h nagyon el lennék vele eresztve :D, 8 ezres korlátozás ide vagy oda)?
előre is köszi a helpet :) -
#2415 Szia! Több magyar flotta van. Némelyik kisebb, némelyik nagyobb. -
#2414 Sziasztok, a magyar flottához bárki csatlakozhat szinttől függetlenűl? :) Még új vagyok a játékban és csak most ismerkedek vele. -
#2413 másik gépre is fel akartam rakni a sto-t de one-time codot email cimemre a spambe küldte igy probáltam töbször után irta ezt ki :C azt hiszik hacker vagyok? -
Reg5 #2412 Nekem minden klappol. Próbálkozz tovább hátha, vagy nézd meg a fórumot hátha valakinek hasonló problémája. -
#2411 belépésnél ezt irja ki Too many attempts probálkozzak késöbb mit jelent ?? nálam van a hiba? -
#2410 Hát akkor biztos hogy visual bug. Mert sokat mentem ezen a küldetésen és nem volt ilyen hiba, csak is a 6. évadnak köszönhető mind ez.
Remélem hogy ma a szerver karbantartás alatt ki dobnak majd egy frissítést is ami orvosolja ezeket a hibákat ha a visual bugot nem is akkor legalább az Exchange-t hozzák rendbe. -
#2409 Üdv.
1. Jó az észrevételed, az exchange az S6 bejövetele óta, nem látja el a funkcióit normálisan. A megoldás az, hogy használni kell a szűrést az ablak bal oldalán. Tegyük fel neked van egy MK XI rare (azaz kék) EPS konzolod, akkor úgy tudod megnézni a tényleges árakat, hogy "megfogod" a konzolt az inventorydba, és "behúzod" az Exchange kereső sávjába, ekkor megjelenik a pontos neve a sávban. Majd ezután a bal oldalon levő szűrőkkel beállítod a feltételeket. Ha maradunk az előző példánál, akkor Ship Console, Rare és a Rankhoz RA, Upper Half. Így ki fogja listázni jól, az adott árú készletét. Hasonlóan a bármely termékhez, ami Exchange-en van.
2. Itt nem értem a kérdést, de még ha érteném is nem tudnék segíteni, mert nem foglalkozok, aktívan a KDF-el. Mindazonáltal, valószínűleg egy igen gyakori jelenséggel találkoztál, a "visual bug"-al. -
#2408 Üdv mindenkinek.
Én 2 problémával találkoztam.
1.
Egy olyan problémám van az Exchange-el hogy be rakok egy tárgyat pl. egy Fleet Ships Console-t és ha rá keresek akkor nem találom, de nem csak ennél van ilyen hanem más tárgynál is akár sokat ér akár egy fabatkát sem.
Csak nálam van ilyen?
Mert eddig mindig láttam a fel tett tárgyaimat amíg be nem jötte a Season 6.
2.
Klingon karakterrel a Blood of the Empire küldetésnél amikor le kell teleportálni és be kell menni a Nagyterembe ahol Kahless szobra van ki állítva nekem ott az a szoba hiányos mondhatni alig van textúra de csak ott ahol a szobor van máshol jó a map.
itt róla pár kép.
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
LOLXD #2407 Kösz az infót mrzoltan!
Eddig ez volt a leghasznosabb.
+ -
#2406 HUN chat-re való feliratkozáshoz: a Chat sorba írd be a következőt -> /channel_join hun
( per jel és az alsó vonás jele fontos, NE hagyd le!)
Ott tudtok beszélgetni a többi magyarral és fogtok találni flottát.
-
Plata #2405 Hun csatira ha felmentek találtok magyar klánt és olyat is aki csatlakozik hozzátok.Csapatban nagyobb poén a küldizés,főleg ha minden class-ból van 1,olyankor a küldik még érdekesebbé válnak.Főleg ha a class specifikus opcionálist is megcsináljátok. -
MetalWolf #2404 Hali,
Valaki max35ig nem szeretne csatlakozni hozzám ? :)
Mert unalmas így egyedül menni és lőni :|
-
LOLXD #2403 Valaki nem tudna klánt mondani, vagy megkeresni mert teljesen el vagyok veszve a játékban.
Anyit tudok hogy megyek és lövöldözök, és vagy küldin vagy npc-n keresztül tudok csak hajót vagy embert fejleszteni.
Xfire címem: 1tomee5
Játékbéli nevem aszem: reflex -
Plata #2402 Napi 8000 dilithiumot lehet beolvasztani,1 karakterrel,nekem van hat.Már vettem 1600-as hajót,kétszer +2 karakter slotot,kétszer ruha szettet,és vettem olyat hogy a max pénzem elérje az 1 milliárdot,mert alapból csak 10 milla pénzem lehetett,két kulcsot.Mindezt úgy hogy dilithiumot farmoltam.Most egy Defiant retrofitre gyűjtök,ami 2000 pont,már 800 megvan. -
#2401 hali, hát a küldi bugokkat gondolom majd javítják, esetleg próbáld őket kiszedni gravity well, schockwave, hátha sikerül kilökni őket a kavicsból
az exchangenél, ha lejárt a cucc, akkor keress egy mail-t ilyen kisseb konzol általában közel a bankhoz, exchangehez, ott nézd meg a leveleket, ott lehet kivenni a cumót( take item(s))
zen pontra váltás miatt kicsit lement az árfolyam, 260-280 között mozog 1zenpont, de az sto oldalán earn zen fül alatt lehet kevéske pontot szerezni, ingyen, videónézegetéssel vagy kérdőív kitöltéssel. -
Reg5 #2400 Hasonló bugokhoz nekem is volt szerencsém.
Zen pontokhoz kapcsolódva én most Odyssey osztályú hajóra gyűjtök, ami 2500-ba kerül, és eddig 300 pontom van... Eventekkel egész szépen lehet dilithiumot gyűjteni, csak kinek van annyi ideje. -
gunji #2399 Üdv!
Én két furcsa bugba futottam bele, s kérdezném, találkozott-e valaki velük, illetve mit lehet csinálni azon kívül, hogy szívom a fogam.
Az egyikre a második romulános küldetésben (Minefield) akadtam, itt a klingon ragadozómadarak előszeretettel bújnak aszteroidák belsejébe, s onnan lőnek :o
Persze kívülről nem lehet belőni, de belülről jól tudnak kifele lövöldözni, s így én - a szó szoros és átvitt értelmében - is meg vagyok lőve, ha a hajó megsemmisítése feltétele a továbblépésnek.
Ez esetben egy ideig keringtem az aszteroida körül, aztán ott hagytam őket, végül meg vagy kijöttek, vagy a program mégsem számolta bele a szükséges megsemmisítendő hajók közé.
De hasonlót már többször tapasztaltam bolygófelszíni küldetéseken: a klingonok ott is szeretnek elbújni (amúgy zárt) házak belsejében. Bentről lőnek, mint a veszett, kintről meg a célt sem lehet befogni. Több főtisztemet már kilőtték, mikor rájöttem, hogy a ház félig gödörre épült, s az egyik oldalon a gödörnél a fal alatt be lehet menni a 'házba' :/
A másik komolyabb bug a piaccal kapcsolatos (exchange): ha kiteszek valamit eladásra, s letelik az egy hét, utána kapok egy levelet, hogy 'expired', de nem tudom a cuccost visszatenni az inventorymba, s így elveszik minden.
"Valaki nem tudná nekem megmondani hogy hogyan lehet ZEN-t szerezni ingyen ?"
Dilithiumért lehet venni játékon belül, igaz eléggé drágán (talán 320-nál járhat az árfolyam). Így - ha jól számoltam - egy ferengi/tholián boxhoz való kulcsért nagyjából egy hónapig kellene mindennap a felfedezős küldetéseket megcsinálgatni. Nekem lassan már száz van, egészen reménytelen a helyzete annak, aki nem akar euróezreket költeni.
Egy-egy kulcsot igazán adhatnának szintlépéskor is, vagy legalább előléptetéskor. -
LOLXD #2398 Hello
Valaki nem tudná nekem megmondani hogy hogyan lehet ZEN-t szerezni ingyen ? -
#2397 má megint variáltak valamit :) -
#2396 ok :) -
#2395 Megoldható a dilithium exchange-n keresztül. -
#2394 ha létrehozok még egy karaktert akkor az aval keresett dilithiumot át adhatom a masik karakteremnek? -
#2393 c-pont 320 dilithium basszák meg mi ez inflálódik ? soha nem gyüjtök igy össze 2000c pontot faszom beléjük -
#2392 Ha beírsz HUN chat-re, biztosan bevesz valaki. -
Zero 7th #2391 Hozzájuk hogy lehet csatlakozni? -
#2390 Jelenleg egy normálisan működő magyar kdf flotta van, a Curse of Kahless. Esetleg nézd meg azt, hátha megfelel neked, mert szerintem nem nagyon fogsz találni játékost, ha nem hívsz be külfiket is.
Amúgy sok szerencsét hozzá és kitartást. :) -
Lacimanyó #2389 Sziasztok!
Szeretnék csinálni egy a KDF-ben egy Fleet-et! Ehhez várok jelentkezőket akik a most induló Season 6-ban a Fleet Base-ben részt szeretnének aktívan venni!
Minden ötlet jól jön..... Valaki????!
A játékban Lortha@Thoboas vagyok (remélem hogy jól írtam :)
De itt is lehet felvetéseket tenni! -
#2388 Változások
A banner alatt levő "F.A.Q." gomb, most már nem a hivatalos oldalra mutat, hanem a Hussar Guardian Forces flotta Kiképzési Részlegének vezetője által összeállított anyagra.
Nem a reklám miatt, de sok érdekességet és hasznos dolgot olvashattok a flottánk honlapján, amit a FLEET gomb alatt érhettek el, köztük például a Flottabázisokról eddig kiszivárgott, közzétett információkat, magyarul. -
Zero 7th #2387 Azt vágom, hogy vannak flották, csak magyarok vannak baromi ritkásan, és a nagy részük föderációs, nem klingon. Benn is vagyok valami klánba, egy PvP után meghívtak, de azt sem tudom, kikkel vagyok meg hogy hányan vagyunk egyáltalán. Azon az egy csatán kívül szerintem nem is találkoztam klántársammal... :P
Mondjuk nem lenne rossz a klánosdi, már csak az is nagy előrelépés lenne, ha a csapatos decloak után mindenki ugyanazt az ellenséget lőné, nem totál random akárkit, mint a publicláma népség...
Ja, látom, hogy nem túl népszerű a dual beam, cannon megy helyette. Pedig elég izmos a dual beam is, alig kisebb a DPS-e, mint a dual heavy cannonnak, és az overcharge nagyon brutális tud lenni. Ha pajzsot ér, akkor azt jellemzően eltünteti, ha meg betalál a hajótestre, akkor olyan 5-6000 körül sebez, de egyszer sikerült egy 11000-es lövés is, bár az talán critical volt.
Hátra a turret meg azért kell, hogy előre lőjön az is. Az az egyetlen fegyver, amit "megfordíthatok" a hajón. És inkább még két alacsony DPS előre, mint a semmi. Hátrafelé meg nem lövök, ha a seggemet mutatom, akkor már be van nyomva az Evasive Maneuvers meg az Emergency Power to Engines, és menekülök elfelé.
Aztán ha hosszú távon nem jön be, még mindig lecserélhetem dual heavy cannonokra.
Ez az űrbázisos téma jól hangzik. És lehet majd támadgatni egymás űrbázisait? Azt lehet tudni, hogy lesz valami nagytérkép is (mondjuk egy teljes szektor erre), amit lehet foglalgatni, vagy csak úgy megy majd, mint a PvP, hogy beklikkelem, hogy base defense módot akarok játszani, azt' annyi? -
Plata #2386 Tévedsz vannak klánok csak itt flottának hívják őket,BoP-ra dual beam és turret?
Kicsit fura,44 után menj stf-re,nemsokára jön a Season 6,és avval jönnek a flotta bázisok,minden flottának saját űrbázisa lehet,ha fel tudja építeni és megvédeni. -
#2385 ok -
Zero 7th #2384 Ja, de ezt csak akkor érdemes csak csinálni, amikor már 50-es szintet elérted. Addig az egy hétig, míg eléred a max szintet, kurvamindegy, hogy mivel lődözöl, meg úgysem kapsz megfelelő konzolokat, vagy ha kapsz is, szar szintű gyengét. -
Zero 7th #2383 Számíthat, ha odafigyelsz rá.
Vannak a taktikai konzolok, amik egy bizonyos fajta sebzést növelnek. A leggyengébb fajta amelyik mindenféle energiafegyver sebzését növeli, illetve a cannon/turret sebzését növelő konzol. Az egyes energiatípusokra specializált konzolok viszont ezeknél azonos szinten 50%-kal erősebbek.
Tehát érdemes kinézni egy energiatípust, olyan konzolból beszerezni amennyit csak lehet, és az összes fegyverhelyet olyan típusú fegyverrel szerelni fel.
Szerintem az antiproton a legjobb, annak a speciális bónusza (+2% critical chance) összeadódik a hajó és az egyéb bónuszokkal, a többié nem. Mondjuk az is igaz, hogy egy jó pillanatban fézer által megszüntetett pajzs is jelenthet killshotot.