46688
-
#2542 Igen, relog általában szokott segíteni. -
bgabor #2541 Ahogy olvasom a netes fórumokon, ez egy ismert bug a Season7 óta. -
bgabor #2540 Nekem lenne egy olyan problémám, hogy hiába akarok bemenni Starbase24 fleet actionba, mikor belépek, felül elkezd visszaszámolni 5 másodpercről, majd kiwarpol a hajó pályáról, vissza a sector spacebe, ahonnan indultam. Magától. Ez mitől van? -
#2539 igen közben rátaláltam :) -
#2538 A Reputation System-en keresztül lehet majd beváltani, "U" és felül "Reputation". Az Omega résznél. -
DarkBlade #2537 Igen, a mai nerf is megérkezet..
Private queues are currently disabled for both PvE and PvP.
De, hogy legyen valami jó is..
Added Dilithium ore to STF mission rewards. -
#2536 borg neural processor-thollehet átváltani? -
#2535 Mindazonáltal érdekes ez az S7. Vannak benne egész jó dolgok, de vérlázítók is. -
Reg5 #2534 A season 6-nál ugyanez volt. Csak ott a patchelés után már nem bírtam bejelentkezni a túlterheltség miatt. -
bgabor #2533 Tyű, ez a parchelési "sebesség", ez kemény. Sok erőforrást fordíthatnak a szerverekre, ha már európába is csak 10kb/s-et tudnak biztosítani a peccs indulásának napján. 40 Megabites nettel a World of Tanksnál a peccselés kemény öt percig tart, többgigás patch mellett is. Ennél úgy látom hogy még elindítani is felesleges a peccselést holnap délutánig. -
bgabor #2532 Köszönöm! -
DarkBlade #2531 Lv48 kell a küldikhez.
Ha már vagy annyi akkor az Available küldik közt Ambassador Surah -t keresd a neva alatt vannak az elérhető küldik.
-
bgabor #2530 Esetleg az én kérdésemre is tudsz válaszolni? -
DarkBlade #2529 A mai S7 tartalma itt. -
bgabor #2528 Időközben megtaláltam Quinn admirális irodájában (bár én úgy tudtam hogy nem nőnemű), de küldetést egyáltalán nem ad, beszélni se tudok vele. El kell érni valamit hogy felajánlja a Defery napi küldit, amiért dilítiumot adnak? -
bgabor #2527 Annyit még kérdeznék, hogy merre találom a Földi Űrdokkban a Deferi diplomatát, aki a Deferi küldetéseket adja? Mindenhol azt írják, hogy az Admiral Quinn irodája melletti turbóliftnél van, de nincs. Időközben máshová helyezték? -
bgabor #2526 Köszönöm, a cikk szerint akkor jövő hét kedden jön. Kár hogy a napi Foundrys diliszerzési csatornát bezárják. :( -
Reg5 #2525 Itt egy cikk róla. -
bgabor #2524 És nagyjából mikor érkezik meg a Season 7? Lehet már valamit tudni? -
bgabor #2523 Ezeket hol lehet olvasni? -
DarkBlade #2522 Jó lesz ez az S7 -t.
Tribblin minden napra jut egy nerf.
B'tran napi nemfog adni dilit.
Az investigate officer reports kuldinek is pá pá..
A foundrys kuldiknél kiemelve szép vörössel: Completing this mission will not be considered a "report investigated" for the "investigate officer reports" daily.
-
#2521 nemtudtam :o -
Plata #2520 Valóban 32k dili,de nem tudom minek akarsz elbaszni 32k dilit ilyen hülyeségre,10 alkalommal használhatod és kész.Flotta bázis transztér kapuja ingyenes és ugyanoda elvisz. -
nekem 32000 ret ir ki :O !!!!! -
Plata #2518 Ha jól emlékszem 42000 dili. -
#2517 megvan a 33000 refined dilithium !!!! kékre is vált de kiirja hogy not enough refined dilithium :( -
Plata #2516 Refined dilithium kell nem dilithium ore.Szerintem dilithium pazarlás. -
#2515 miéer irja ki hogy nincs elég dilithiumom amikor transwarp coil-t akarokvenni ,pedig van annyi dilithiumom ? -
robina #2514 köszi!!:) -
#2513 Játékban írd be a chatbe:
/channel_join hun -
#2512 Játékon belül a cserébe fülhöz a hun csati. :) -
robina #2511 azt hittem itt megtaláltam a magyarokat :) hol van ez a cset? -
#2510 Az F.A.Q-t olvastad ? Amúgy szerintem keress magyarokat, biztos segítenek. :)
Erre alkalmas pl. a HUN chat. -
robina #2509 pár napja játszom, tök el vagyok veszve. kimentettem az azuráról a legénységet, kilőttem a két orionos kishajót, de ezzel a nagy slavemaster battleshippel nemtok mit kezdeni... hol kéne átállítanom a fegyvert, stb. mittomén,hogy túléljem?? -
#2508 közben dobott de csak 10-böl 2 szer :C -
Plata #2507 Prototype borg salvage,csak elite Stf-en esik.Egy STF-en akár 3-4 is összejöhet ha szerencséd van.Na persze dolgozni is kell érte. -
DarkBlade #2506 Mekkora szívatás lesz a Reputation system az S7 -ben.
Megvan a Romulán Tier 1, a store is elérhető lett.. csak üres.
Egyesével kell unlockolni az itemeket hozzá, amikhez nem kevés mark kell.. xD
A romulan plasma rifle mkXI -hez kell 60 romulán mark.
-
#2505 Prototype Borg Salvage csak stf -el lehet csak szerezni ?nekem soha nem dob elite küldiknél pedig egyhuzamban 7-et csináltam -
Plata #2504 Tökmindegy hogy klingon vagy Fed mert mind a kettő ugyanott kapja. -
Zero 7th #2503 Klingon oldalon?