46695
  • SovereignXY
    Nincs ezért kérdeztem. :)
  • Zero 7th
    Ja, én a scorpionra gondoltam. Ezek szerint pont azt az egyet olvastam el, ami fogyóeszköz. :P :D
  • Zero 7th
    Igen, én is ott dobtam el az agyam, amikor (újra) megláttam, hogy a klingon űrhöz képest mennyire szét vannak szórva a farmolós helyek a fedes területen. Aszteroidabányászni kimenni warp coil nélkül majd 10 perc...
    Na meg tényleg a hangulat nem mindegy. Már a múltkor sem tudtam elviselni az egyik ferengi tisztem segghomlokú látványát... :P

Ha már így szóba jöttek egyenruhák... FEDes karakteremmel nem foglalkoztam vele, mert úgyis a páncél volt rajtuk. Klingonjaimon egyenruha volt, a klingon standard issue egy változata. A romulusziaknak meg ilyen szedett-vedett civil banda esztétikák akarok, úgyis lesznek köztük romulusziak és a frakció fajai közül is.
  • Plata
    Ép eszű ember nem vesz exen petet,mert ha lemegy a hajógyárba megkapja 3-4 ezer ec-ért.És ha lenne carriered tudnád hogy sose fogy el.
  • Kolln
    A hangár petek nem fogynak el, ha egyszer megvetted és betetted egy carrier-be azt végtelenszer használhatod, persze van egy limit, hogy egyszerre 2 wave lehet kint. Ellentétben volt régen az 50 darabos Scorpion Fighter device a hajókra, az fogyótermék volt. 50x3-at tudtál kihívni, ha abból elpusztult egy akkor az repült, nem kaptad vissza, ellenben, jól fel lehetett halmozni adott system-en belül, de ha kimentél deep space-be is elvesztek.
  • SovereignXY
    Én a KDF-et mondom. Már csak farm szempontból is jobb nekem. FEDnek kb nicns semmi. Meg ez a szereesük egymást és explorkodjunk hát... bah... :D
  • Zero 7th
    Ahogy kiveszem, úgy megy a dolog, hogy a vadász item egy többször használatos, de consumable (tehát elhasználós) tárgy. Gondolom mindegy, hogy megdöglik-e, vagy nem. Ha előhívtad, már el is használódott.

Ezt csak a leírásából tippelem, nekem még nem volt ilyenem, ha nem így van, majd valaki kijavít...
  • Zero 7th
    Akarok kezdeni egy romuluszi taktikai tisztet. Tipródom, hogy FED vagy KDF. Ismét erősen klingon felé húzok, annak ellenére, hogy a nagy magyar gyűjtő FED oldalon van...

Egyébként hogyan lehet klánra keresni? A Find fleet gomb alig néhányat sorol, gondolom csak a publikusokat. Igazán érdekelne egy magyar klingon banda...
  • SovereignXY
    De mi van a carrier vadászaival ha megdöglenek? Exen 1 misiért is vannak és ha meghal majd volt nincs az... :)
  • Plata
    Hát az én kedvenc fedes sci-m és csapata,a hajuk meg lett változtatva annó,de az arcuk nem,egyik kopasz volt alapból másik kék hajú az orion meg zöld hajú.
  • Zero 7th
    Ja, utánanéztem. Non-combat pet semmire nem jó. Akkor mindegy is.
  • Plata
    Ez Ody pet,olyan mint egy carrier kis hajója,csak erősebb és nagyobb.
  • SovereignXY
    Ez engem is érdekelne.
  • Zero 7th
    Ja, az más, akkor passzolom.

Jut eszembe, ezek a petek hogy működnek? Használom, és akkor van? Mennyi időre marad? Mi van, ha megdöglik? Csak azokból a siklókból lesz, amelyiknél oda van írva, vagy mindből?
  • Plata
    De eddig nem volt ilyen nagy a kis hajó.Ma elővettem és csak néztem.
  • Zero 7th
    Te komolyan arányossági problémát kifogásolsz ezzel a játékkal kapcsolatban? Én amikor megláttam az első bolygót, és nekikoppantam a felszínének, félretettem az arányérzékemet... :P
  • Plata
    Alapjáraton ilyen pici kis hajó az Ody hátsó részén.

De ha kiengedem kicsit meghízik.

Régen nem volt ilyen.
  • Plata
    Valaki magyarázza meg hogy mi történt az Ody-m kis petjével,mert egy kicsit megnőtt,és azt is elmagyarázhatná hogy fér ez el a hajóm seggében?
  • alyr2
    koszi
  • Zero 7th
    Az nem több darab, hanem egy tisztnek a magasabb szintű képességei. Ossz ki neki skillpontokat, aztán léptesd elő!
  • alyr2
    hogyan tudok, 1 nél több taktikai tisztet es egyebet a hajora tenni? mert 3 lehetne es csak 1 2 van mindenbol.
  • ntex
    Itt a Sci karim squadja, eltököltem vagy két órát mire összeraktam a ruhákat meg párat plasztikázni is kellett mert hihetetlen rútul néztek ki :D

• Kolln
    Tessék íme a remek progi: STOICS

Ez számolja a sebzésed, feladat: játékon belül chat-be: /combatlog 1
    Ezzel bekapcsolod, ha végeztél akkor chat-be: /combatlog 0

Utána indít a program, betölteni a combat.log fájlt, várni, esetleg lehet, hogy a progi a "Nem válaszol" nevet is felveszi, fagyást szimulálva, de nem kell vele csinálni semmit, 1-2 perc és visszaáll és már nézhető is. Ha egyéb problémátok adódik (pl.: nem világosak az adatok, vagy nem sikerül betölteni, egyéb...) írjátok meg és ha tudom akkor elmagyarázom.
  • SovereignXY
    AH! THX
  • Jakuza1
    /screenshot_ui vagy /screenshot_ui_jpg mindketto UI-val egyutt csinal kepet, az elso .TGA-ban nagyfelbontassal, a masik jpg-vel.
  • SovereignXY
    Szorzás esetleg? :P
  • Zero 7th
    Eh, de még akkor is össze kell adnom minden fegyverem... :P
  • Plata
    Megtaláltam screenshot mappát,tényleg csinál,de én paintben kerestem a képet.Viszont a képen nem látszik a hud csak maga a karakter.
  • Jakuza1
    Jah es amugy a /screenshot parancsal is lehet screenshotot kesziteni.
    De a Print Screen vagy az Alt+Print Screen (nagyobb felbontasu tga kep) is jo a leirasok szerint.
  • SovereignXY
    :S Csonálam screenshot de a hiudot nem mutatja :(
  • SovereignXY
    Perzse ott repkedneka sárga számok. de ha elnyomod az összes vonatkozó skill-t és nem lősz senkire majd a fgyver ikonra ráviszed akkor írja. Arra gondolok.
  • Zero 7th
    Eh, hát az kb annyit ér, mintha a függönyt próbálnám meg összeadni fejben... Én olyan számot mondtam lentebb, amit abban a rohangáló sebzéssorban jellemzően látok. Mondjuk ott egy lövésem olyan 1000 körül sebez, de célpontfüggő teljesen. Van, amikor 600, van amikor 1600... És ilyenből egy mittudomén, két másodperces sorozat alatt lövök tizenkettőt. Plusz a hátsó turretek.
  • Jakuza1
    Nekem is masik meghajton van a jatek nem a C: meghajton. Ennek ellenere megy a PrtSc
  • Plata
    A sebzésedet kiírja harc közben,ha bekapcsolod akkor szép szines számfüggönyök jönnek elő lövöldözéskor.
  • SovereignXY
    DPS kalkuátor.

http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?p=8231711

http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?p=3260001
  • Plata
    Hm lehet nekem az a gond hogy nem C-n van a játék hanem egy másikon.
  • SovereignXY
    Találtam én egy iylen DPS számoló progit. vmi 2-3 mega volt. Nem mai de.. adott némi közelítést. De ráviszed egeret a fegyó ikonjára mutatja az aktuális DPS-t.
  • SovereignXY
    Ha jól tudom van sőt biztos van screenshot mappa a STO mappján belül. Oda rakja.
  • Zero 7th
    Mármint hogy mennyi a szumma DPS-em? Gondolom nincs, mert akkor mindenki azzal a számmal dobálózna...
  • Zero 7th
    Tényleg érdekelne, ki mit ért a számokon, amit mond, mert ezek így kissé lógnak a levegőben. Van valami stat, ahol ezt meg tudom nézni?