46655
  • Plata
    Ha időnként előállsz valami új ötlettel sosem unod meg,bár 16 karival nem nagyon érzem hogy unalmas,mind kicsit más.A legújabb ötletem meg egyenest baromság,de általában ilyenek jutnak eszembe.
    Az új agyszüleményem,egy brel bop tac karival és kurva sok aknával.Bár valszeg sosem valósítom meg.
  • Jakuza1
    Szerintem nem sok koze van az idosebb jatekosok segitsegnyujtasanak ahhoz, hogy unalmassa valjon egy jatek.
  • zsigerpuding
    Az unalom ellenszere, ha egy bizonyos idő után nem hallgatsz a tapasztaltabb játékosokra. Sokat segíthetnek, de monotonná teszik a játékot.

Másfél éve óta játszok, s azóta sok érdekes tanácsokat kaptam.

Eleinte a tetryont szidta mindenki, hogy az nem jó STF-re. A polaron és a disruptor volt a módi. A fézert régen nem ajánlották, mivel a Borgnál nem kapcsolja le az alrendszereket (a proc nem ér semmit ez esetben, mivel védelme van ellene ). Ajánlották sokat a két DC - két DHC párost, aztán csak DHC, utána DHC + Beam Bank.
    A Borg hajtómű + deflektor és a MACO pajzs valóban kiváló felállás, csak unalmas. Én például Jem'hadarral nyomom mostanában, simán túl lehet élni, ha az ember kitapasztalja a megfelelő játékstílust.

Tessék próbálkozni, és nem megijedni a gyors virtuális haláltól. ;>
  • Zero 7th
    Plazma fegyvereken gondolkozom még. Criticalnál a DoT is crtitical...
  • Jakuza1
    De nem. Mivel te is tudod kontrolallni mikor lojj. Annyival egyetlen egy darab puska nem ad tobb sebzest, de mikor lelotted a pajzsot utana belecsursz az enemybe 80-120 ezret akkor azonnal pukk.
    Sot tobb hajo ellen is lehet jo, meggyengittem a Cannon: Scatter Volley-al a pajzsokat aztan megy a torpedo spread.
    3-4esevel lehet kiloni a hajokat igy.

En vegyesen hasznalom Maco shield + a maradek a borg szettbol.
  • Plata
    Azt a nevet amit regisztrációnál megadtál,bejelentkezési név nem azonos az account neveddel,legalábbis nálam teljesen más.
  • Plata
    Defiantra?Arra mehet minden DHC is.De csak előre,hátra turret.Sőt még a Quad cannon is rámegy.
  • WorldOfTanks010
    Sziasztok! Leszedtem. De a bejelentkezésnél elakadtam: Account Name/Email-hez melyiket kell beírni? Ha a felhasználó nevemet beírom és a jelszót, akkor is kiirja hogy rossz felhasználónév illetve jelszó.
  • Zero 7th
    Ja, dual cannon csak a vadászokra megy fel.
  • blackshark
    Ez nem igaz... Nem tudtam rárakni DHC-t csak Turretet és Beam Array-t.
    Nem tudom pontosan, hogy miket lehet rárakni, de ezeket tudom.
  • blackshark
    Elsősorban azért döntöttem így, mert a pajzs úgy is felfogja a torpedót. Akkor meg minek? Addigra mire leszedsz egy izmos pajzsot ugyan ott vagy sebzésben (szerintem).
    Maximum, akkor jó, ha már nincs fent a pajzs.

Szerintetek melyiket használjam Defiant-on?
    Adapted Maco, Maco vagy Omega esetleg Borg szett? Mindegyik megvan Mk XII-ben.
    A vegyes nem tetszik szóval úgy ajánljatok.

Egyébként ajánlom a Bindelést még STF-re is. Így négyszer annyi pajzsod van. Ahhoz, hogy leszedjék előlről, akkor le kell szedniük a többi oldalt is.
  • Zero 7th
    Ajóéletbe. Most döbbentem rá, hogy az, hogy a sikló fegyvere nem megy rá a nagyhajóra, nem jelenti azt, hogy a normál fegyverek ne mennének rá a siklóra.

Tehát tudok arra is két DHC-t tenni. Eh. Eladtam egy rakással már, ami jó lett volna rá...
  • Jakuza1
    Pedig a torpedo spread is jo, ha ki van gyurva a skill van hogy 4x20k-30k (azaz 80-120k) damage is beut targetenkent.
    Szoval en jol elvagyok a torpival is, igaz modult en sem hasznalok, alul csak 4 antiproton sebzesnovelo modul van.
  • mrzoltan
    Nincs belépési vizsga! A vizsgát a 2 hetes próbaidő letelte után lehet letenni.
    Részletesen: Szabályzat
  • blackshark
    Osztom a véleményt. Így vagyok én is a sebzéssel Antiproton DHC-val.
    Néha beugrik 10-25k-s sebzés is.
    Hozzáteszem nekem még nincs meg a flottás Defiant és a fegyver sem CritH, azonban már így is rengeteg Critical-om van.
    Nem tudom, hogy vagytok, de én csak energia fegyvereket használok. Nincs torpedó és a Skill fán se tettem rá. Viszont teljesen jó így is nem egyszer tankolok a TCube-ra meg a simákra.
  • Jakuza1
    Rengetegszer 5-6 ezres sebzeseket tolok nem egyszer a DHC antiprotonnal a fed tac karimmal a retro defianttal. (persze buffal)
    Nem, nem egy sorozattal,hanem egy talalattal es ugye a DHC eleg surun lo.
    Szerintem nagyon lehet vele osztani a sebzest. Attack Omega+Attack Alpha+Rapid Fire egyutt uberbrutal tud lenni.
  • Zero 7th
    Én úgy állok most criticallal, hogy:
    Alap 2.5%
    Borg konzol ~1%
    Romulan repu 3%
    Romulan vagyok 1.5%
    Van két romulan boffom 3%
    Meg a fegyverek 2%

Ha benyomom az alpha attack patternt, az még +5%.

Alapból 13%, tápolva 18%.

Ha sikerülne lecserélni az összes boffot lila romulánra, akkor az ő bónuszuk lehetne összesen 10% a 3 helyett, plusz ha még fegyverből is tudnék CritH-t szerezni, akkor lehetne minden harmadik-negyedik lövésem critical. Az meg már elég barátságos.

Nekem kell az a 2% is. :)
  • Plata
    A hangja nagyon rossz,legalábbis én nem szeretem,és az a 2% crit amit ad nagyon nem sok.Disruptor jobban bejön mert az csökkenti a sebzés ellenállást.
  • SovereignXY
    Nekem a színe nem tetszik de égső soron azt akarok beszerezni. :)
  • Plata
    Bevallom őszintén én exen szoktam vásárolni hajóra fegyvert.Mert ha fleetes fegyvereket akarsz és felszerelést,az piszkosul sok dilithiumba kerül és sok fleet creditbe.
  • Plata
    Naná hogy vitába szállok,nem szeretem az antiprotont mert szar a hangja.
  • Jakuza1
    Pedig az egyik best, ha nem a legjobb, bar ezzel plata tuti vitatkozni fog ismerve a habitusat, meg azt, hogy o disruptor buzi. :P
  • SovereignXY
    Contrabandozz. 5-10 perc menni egy kört. 3 KDF kari csinálja jut nekik meg simán a 2 fedesnek is. Azokkal kb scak azért lépek be hogy feladjam a contrát.
  • SovereignXY
    Jah. Anti. Azzal nem igazán találkozom ezért az eszemben sincs :)
  • Zero 7th
    Miért csak a disruptor és a fézer a jó? Én criticalra gyúrok, és ahhoz az antiproton tök jó. Kéne belőle Mk12 [CrtHx3]. :P
  • ronnie89b
    Fleet cuccok tulajdonságait hol lehet megnézni? Stowikin, academy-n, hivatalos fórumon is keresgéltem, de semmi eredmény.
    Hgf-esektől kérdezném, hogy milyen a belépő vizsga? Milyen jellegű kérdések vannak benne?
    Ez a vizsgázós dolog elvette egy kicsit a kedvem a jelentkezéstől.
  • Zero 7th
    És tudunk már ilyeneket venni? Egy flottában vagyunk KDF oldalon, ahogy nézem két karakterrel is benn vagy...

Fegyverből mi a teteje? Van fleet mk12 extrémlila antiproton DHC? Most csak nyomi, legolcsóbb dilithiumos MK10 hulladékaim vannak, ideiglenes jelleggel, amíg nem lesz pénzem jobbra.
    Nem vagyok túl jól eleresztve dilithiummal, több karakterrel meg nincs türelmem farmolni sajnos, szal napi 8k dili jön, és ennyi.
  • SovereignXY
    Megy a butítás? Hm.. egy ideje már csak beloggoltam és skill-t húztam be. Hogy ha megint megjön a kedvem - jó 1,5 évig folyamatoan toltam - akkor ne legyek elmaradva. :)

Igen, az ismétlődés az... jah.
  • MarkBlade
    Igazad van nem tagadom. Nem EVE ztem. Nem is azért írtam hogy vitát inditsak el. Mielött leszedi valaki a fejem. :) A sto a többi mmo hoz képest összetettebb de mégis egyszerübb mint az említett másik játék. Igazából nagyon nem is hasonlíthatóak hiszen két külön stilus.
  • Jakuza1
    Es mi a baj az osszetettseggel ? Bonyolult ? Piont az benne a szep, bar hozzafuznem egyre jobban butitjak le a casual retegnek, ami szerintem rossz. Pont azert erezteed valakinek magad a jatekban, mert ugy tudtad elsajatittani a dolgokat benne, ahogy mas nem, vagy legalabbis azt erezted, most meg mar a kezdok is ugyanolyan gyoprasn tudnak pl a sok butitasnak koszonhetoen lescannelni egy rendszert.

Amugy pedig pont a sokszinuseg miatt lesz kevesbe monoton egy jatek. Teszem hozza, az allando ismetlodest itt az STO-ban egyre jobban kezdem unni. A repetativ jatek nem tesz jot egy jateknak se.
  • Agamemnon
    Jajj, ne kampányolj az EVE mellett, mert mindjárt felteszem azt is és búcsút mondok a magánéletemnek :D

Hát igen, az összetettsége a szépsége :)
  • MarkBlade
    Nem azt mondom hogy rossz. Hanem hogy túl bonyolúlt és összetett. Ez valahol a kettő között van.
  • SovereignXY
    Utolsó. Féregjárat takarítás izgalma. Átmész a sajátodból egy szomszédosba ami éppen csak megnylt. Mi lesz ott? Sok jel? Egy sem? Egy rkaat ember? Vagy senki?
    De ott a sok jel átmész a méregdrága hajódban elkezdet a lövést közben fél percenként nyomkodot a direct scan-t hogy meglásd ha vki rajtad akarna ütni. És akkor feltűnik vki a directen. Dönts. Maradzs és kockáztatsz a több hazsonért vagy húzol? Maradsz és bízom a scanban. De mi van ha az ellen álcázott hajót hoz és hirtelen deklókolnak tőled 10 km-re? Esetleg bevállalod, hogy vissza jösz és lelootolod a roncsokat. De mi van ha már várnak a féregjárat bejáratán? Mi van ha rádzárják közben. Mi van ha kiraknak egy bubit és mikor már azt hiszed ez az elwarpoltam haza érek a WH helyett attól 100 km-re egy bubi közepén találod magadat 5 ellenséggel körülvéve. És bye bye. 1 perc múlva aktiválódik a klónod az univerzum másik oldalán. Elmorzsolsz néhány könyceppet a fejedben tarott és megsemmisült mondjuk 5 miliárd értékű implantok felett majd a WHzásból bejött 100 milliárdodból vezsel megint egy szetett.

A kalózok elkerülését ne is soroljam. Mikor belépsz a rendzserbe és a kapun már ott vár 10-12 hajó csak arra várva, hogy az ártatlan beugrókat lezsedje. De te nevetsz mert covert klókod van. fél secre meglátnak és ennyi. Már ott sem vagy. Magasról tezsel arra a jó 100 konténerből kirakott feliratra hogy: YOU FUCKED! (igen láttam iylet biztos nem ksi munka volt:) )

Vagy belépsza rendszerbe tlee kalózzal. Kis pánik irány az állomás. Ott biztonságban leszek erre hoppá. ott parkol 2 carrier meg még pár kisebb hajó. Bedockolsz mert buta voltál és 0ra ugrotál. Az állomáson biztonságban vagy ám amint kimész és próbálsz elmenni valszeg véged van. A hajódnak legalább is. Ekkor mehet az alkudozás a locálon, hogy ennyit meg ennyit fizetek akkor mehetek e?
    Vagy beloggoslz PÁRHOZAMOSAN másik karakterrel. Oda mész egy álcázott fregattban és figyeled az állomást. Hú! Elmentek akkor gyors alt+tab kidock majd húzás a francba a rendzserből. Majd a térképen gyorsan ignorálod a rendszert, hogy ez klóz tanya ide véletlen se gyere. Nem baj van még 7000 másik sol ahova viszont mehetsz.
  • SovereignXY
    Hop... kicsit hosszú lett. Elradadtattam magam. :) Sorry.
  • SovereignXY
    Ó!

És az izgalom! Mikor pl lenn vagy low secben feltűnik a locálon pár rossz arc te pedig éppen egy jó kis plexet takarítasz éppen.
    Vagy ugyna ez a helyzet. Csak kapsz egy pontot egy kis gecik friggtől az ellenség swarmol rajtad a tankod pedig elkezd szépen lassan zuhanni a drága jól felszereld start crúzereden. És gyűlik az adrenalin szépen lassan ahogy a lövéseid rendre nem ütnek eleget vagy éppen mellé is mennek és a téged a menekülés lehetőségétől megfosztó kis pontozó hajo lassan de biztosan haldoklik. Azonban vele együtt te is ezt teszed.
    Vagy annak az izgalma, hogy miután eme akadályokat elhárítotottad megjelenik e a nevesített boss majd miután kilőtted sietsz a dobozhoz hogy lásd megkaptad e a 100 misiket érő modult vagy egy kalap szart vágodd csak hozzád megint.

NA EZ HIÁNYZIK EBBŐL! AZ IGAZI IZGALOM. Meghalok és 15 sec majd itt vagyok. Bah. Meghalok 56szor ki nem szarja le.
    Ugyan ez igaz a pvp-re is. Megdöglök. És? Hol van az az igazi feeleing, hogy megy az adok kapok szépen lassan mind a 2tök veszíti a hp-t. Hol marad az az izgalom mikor az ellent megleped pl egy adag cap szívóval ami nem standrd fitt a hajódon ő látja ahogy az energiája elszivárog. Nem lő többet és lassan meghal.
    Vagy mikor azt hiszed áá csak egy lassú crúzer de beizzítja az MWD-t close orbit és folyamaoan csak misselnek a lövéseid mert nem képes a fegyvered lekövetni a cél mozgását.
    Vagy hol vannak a 6-700ás fős 0.0 csaták. Beugranak a titánok jönnek a supercarrierek repkednek a drónok. A POS-od pajzsa csak úgy lángol a sok becsapódó kőszertől miután a dreadnaught-ok letalpaltak és rádszabadítják a giga fegyverek 20-30k-s DPS-t. Majd mikor már azt hiszed elveszett a dolog a szövetségesed nyit egy cyno-t a rendszerbe, bedobja a saját supercapital flottáját és a csata máris megfordul.
    Vagy mikor még régen a Doomsday még területre hatott és a fleet commander belekiált a mikrofonba, hogy mindki húzzon a francba mert beugott egy titán és már tölti is a DD-t. Te éppen hogy csak warpba ugrasz mikor elszabadul a DD energiája és látod amint a társaid hajói az enyészeté válnak.
  • SovereignXY
    Pl a fittelés. Órágik el tutam vele szöszmötölni. azért valljuk be itt iylen nincs/semmi szükség rá. Midnen 10 km-re lő. Rakj DHC-t hátra turretett. Vagy beamet ha nagy dög vagy. Borg cucc mert a legtáposabb. Disruptor vagy fézer mert a többi kb "hasztalan".

Nem ártana sztem itt sem mint EVE-ben, hogy: Hm... ha ezt rakom messze lövök igaz de elvész a DPS. Ha ezt közelre de lesz DPS-em. Oké akkor most hogyan oldajm meg hogy közel is kerüljek. Meg hm... hogy legyen cap stabil a fitt. Armor vagy Pajzs tank? Elbírja majd a PG és a CPU. Lézert akarok vagy projectil turretteket? HVY raksit rakjak vagy assult missile-t?
  • SovereignXY
    Khm... én felszólalnék az EVE védelmében. Egyáltalán nincs túlbonyolítva sztem, Pont az összetettsége a szép.
  • Zero 7th
    Én speciel úgy két hónap játék után egy évre abbahagytam, aztán most nemrég jöttem vissza megint.

Be lehet tőle sokallni, ha túlzásba viszi az ember. Mondjuk ez nagyjából mindenre igaz...
  • Plata
    Ezt mindenhova berakod?Mert már más játékoknál is olvastam ezt a hirdetést.
  • Anhré
    A Resonance 2009. májusában alakult multi-gaming klán. A Star Trek Online-ban 2010 óta jelen vagyunk kisebb nagyobb megszakításokkal és most láttuk elérkezettnek az időt arra hogy a ismételten aktív toborzásba fogjunk.

Honlapunk címe: http://resonance-guild.eu/

Kiknek is tudjuk ajánlani a Resonance-t?

Azoknak a causal játékosoknak, akik szeretnek játszani a játékkal és mindezt kötelező online játékidő nélkül szeretnék tenni, de amikor belogolnak akkor nem zárkóznak el egy gyorsan összeálló csapattal egy instát (fleet action, dungeon, flashpoint, melyik játékban mi ) végigvinni, tudnak és akarnak közösségben játszani és ezt képesek kulturált keretek között folytatni.

Illetve olyan HC játékosoknak, akik időhiány, vagy egyéb okok miatt nem tudnak a szigorú időbeosztású és szabályrendszerű HC guildek soraiba csatlakozni, de meg szeretnék érezni az end-game tartalmak ízét és bármikor kaphatóak egy jó kis csoportos futamra.

Mit kínálunk a hozzánk jelentkezőknek? A fentiekben leírt nyugisabb tempó mellett jó hangulatú társaságot, segítőkész csapatot, stabilitást (4 év alatt még egyszer sem oszlottunk fel, hiába keltették többször is halálhírünket :D)

Ha rövid bemutatkozásunk és klánszabályzatunk elolvasása után úgy döntesz, hogy tagja szeretnél lenni közösségünknek nincs más dolgod, mint regisztráció után a jelentkezési lapot kitölteni és a fórum TAGFELVÉTEL topikjában elhelyezni. A rövid jelentkezési lapot ott megtaláljátok.