46655
-
SovereignXY #4269 http://sto.gamepedia.com/Assignment:_Support_Colonization_Efforts
Itt van, hogy melyikben mit adhat. -
SovereignXY #4268 jaja. és többször is beadja azt a küldit. így sokszor lehet ugyan azt a lilát megszerezni. minden claster más más tipusút ad. -
#4267 Tehat a 7/7-nel ad eggy keket es meg azonfelul egy lilat a crit succesre ? -
SovereignXY #4266 Én is benéztem de nem. Ha megvan a 7/7. akkor ha vissza mész lehet olyan, hogy support xy - ahol éppen vagy- colonization effort. 4 órás rare küldi. kell neki 5 doff. na ha az crit akkro kapsz lilát. ha nem crit akkor scak egy prisonert. -
#4265 Haromszor csinaltam meg es haromszor adott keket es azt sem ertem, hogy azt irjak adhat lila doffot, ha critical success lesz a kuldi. Csak azt nem tudom hogyan lesz crit sucess, ha ugy van meg a 7. resze a kuldinek, hogy doffot nem kell a munkahoz hozzaadni. -
SovereignXY #4264 Én ma is kaptam 2 karival 1-1 lila sec officert :P
Amúgy meg nem kerül az sokba. pár 10k. :) -
#4263 Asszem en meguntam ezt a kolonias fost :P
Annyi alapanyagot belefeccoltem, hogy ket lila doffot is vehettem volna rajta, ezek a kuldik meg dobjak a kekeket es meg az idot is pazarolom rajuk. -
SovereignXY #4262 Ez milyen bug vagy ez mi ez? Véletlen eliten maradt a nehezésgé erre a farm küldiben a 2. szobában félig adott csak cuccot így végül feléig telt az inventory. Amúgy meg a 3. végig dob. Ez...? -
blackshark #4261 Nem nagy cucc megcsinálni. Minden nap megcsináltam (most pihenő van):
- taggolsz a lehető legtöbb Epohh-ot -> Claim Rewards -> Begin Doff Research Epohh cucc -> Kapsz egy Adult Epoh-ot -> Vendornál a lehető legjobb embereidell elindítod az assigmentet -> megint kapsz egyet általában white, yellow, purple stb... -> vendornál megint assigment
A legvégén a Store-ban kiváltod a megfelelőt kiválasztva. Asszem 2-3 nap még megcsinálod teljesen. -
SovereignXY #4260 Hm... THX. 400 márka egy jól kifejlett példány? Biztos ízletes lehet ha ennyit adnak érte :) -
Plata #4259 Kell hozzá két ember,elmentek new romulusra az epohh fields nevü helyre,Toreth vagy valami hasonló csajjal duma,ad küldit,usgyi nyuszikat fogni,30 nyuszi 4 token,mehet a doff küldi amiért kapsz 1 répát,ha jó doffokat teszel be több répát.Répáért kapsz tokent,5 tokenért 1 nyulat.Doff küldivel kapsz tokent és nyulat is,ha critel a küldi akkor vagy különleges nyulat vagy háromszor annyi tokent kapsz.Ezután csak az a dolgod hogy naponta elmész nyulazni és doff küldit elkezdeni,mert azt is a csaj adja,ha megvan a nyuszid akkor beváltod és kész,egy rakás fajta nyúl van.
Nyuszi. -
SovereignXY #4258 Olvastam erről vmit. Szedd össze aztán a tököm tudj mit csinálj vele. Na majd megnézem.
Kösztök -
Plata #4257 Vagy nyuszizol,vagy risán horgha hunt,és tojásból madár lesz abból meg 60vagy 100 mark,nyusziból 400 mark lesz. -
Kolln #4256 Defend Rh'lhhn Station -> elég rövid küldi és kapsz belőle általában 20-at, persze minél jobban meg van oldva a küldi annál többet.
Tau Dewa Sector Patrol (napi) -> az Acamar System-be lehet az egyik leggyorsabb módszerrel. Kb 10-15 perc alatt meg van, 7x kell megcsinálnod és kapsz 60 romulan márkot. -
SovereignXY #4255 Hm... nem is rossz ez a scimiar. Csak - naygon remélem legalább is, hogy emiatt - nagyon szeretik támadni a borgok. A threat control pirosban van ezen a karin. Erre valszeg rámegy az 500 zenes újraképzés majd. Mert a másik KDF kari gurumba, 0 threat control nem nagyon foglalkoznak vele. Nem ennyire. -
SovereignXY #4254 Van vkinek vmi jó módszere a gyors romulán márka szerzésre? -
Plata #4253 Kolln mi a véleményed a Nebula sci hajókról?Romulán kis karival mirroroztam és ott volt fedes nebulával. -
Plata #4252 Ebben a legjobbak az orionok,ők állandóan megtalálhatók kerratban,vagy brel boppal vagy már romulánnal.Kis karival múltkor megruháztam egy romulán orion flottást. -
Kolln #4251 N'Vak sokkal ritkábban látogatott, mert az összes klingon jobban szeret Kerrat-ban gyáván álcázva, menekülve az éppen Fed-es hajókat lövöldözni, akik Borggal harcolnak és legyengültek. -
Plata #4250 Csak vigyázz mert néha oda is betéved egy két megzápult agyú klingon. -
SovereignXY #4249 THX!!! -
Plata #4248 Ha klingon vagy menj N'Vak rendszerbe,az klingon kerrat,ugyanazt kell csinálni,és csak klingon mehet be. -
blackshark #4247 Van lehetőség kereskedésre, de semmire nem mész vele. Felfedezni a galaxist meg teheted, viszont ez nem olyan, mint amilyennek képzeled. Lootolni is lehet kemény Eventek meg Missionökben. A legjobb cuccokat nem lehet elcserélni játékosok között. Mindenki magának szerzi be a leg-Elitebb cuccokat. Gyakorlatilag mindenből a legjobbat megszerezheted, ha elég időt szánsz rá. Hát ez nem egy WOW szóval ne is hasonlítsd össze! Egyedül annyiban egyezik, hogy MMO RPG egyébként szerintem sokkal összetettebb.
Itt nincs olyan cucc, amit ne tudnál megvenni tehát a játék használ igazi fizetési lehetőséget mármint igazi pénzért veszel cuccot, viszont meg teheted úgy is, hogy, ha nagyon sokat farmolsz.
Egy próbát mindenképp megér. Ha szereted a Star Trek-et, akkor nem fogod tudni abbahagyni, viszont egyedül hamar monotonná válhat szóval, ha teheted keress társaságot.
Ajánlom a Star Trek Online Wiki-t. -
hNeo2 #4246 Sziasztok. csatlakoznék STO hoz. Kereskedő lennék vagy esetleg valami felfedező típusú player, idegen bolygók lootok után kutatva.
Van-e ilyenre lehetőség?
Vannak-e olyan kereskedők, playerek a játékban, akik nagyon speckó cuccokat birtokolnak? Pl olyan fegyver ami másnak nincs, tehát egyedi nagyon rare cuccok? -
SovereignXY #4245 HM? LT commanders belépés??
instanve-nál nem csak a külső rendszr más? Mármint ott maga kerrat mint a sol ugyan az. Vagy lehet tévedek. De sztem egyszer már próbáltam jah. Mikor ugye 1440 dili jön ha 3szor megcsinálom. És arra gondoltam váéltogatok amíg oylat találok ahol mindjárt vége így az a 3 gyorsan lemegy, Csak nem így volt :( -
#4244 Esetleg mas instancebol belepve a rendszerbe ?
Mas: Azt hiszem megtalaltam a megoldast a nebulas kolonias kuldikre is a valaszt. Szerintem az lehetett a gond, hogy a felso opciot hasznaltam a rendszerek belepesere nem a 2.-at azaz a Lt. Commanderest, most hogy a 2. opciot hasznalom a kuldik is megkerultek. :P -
SovereignXY #4243 Na nem azért a 2 fillilért de tudja vki, hogy kerrat mikor nyugis? a Szájbakúrt FEd kutyák ott verik a faszukat és nem lehet nyugisan EC-t farmolni mert szerintük vicces hogy lelőnek 5en. Vagy ha csak 1 teszi is tök mindegy mert szánalmas az egész hogy meghalsz és 15 sec ott vagy. Értelmetlen. Lőszerpocsékolás. arra jó hogy a kis 8éves geci verje a fazsát, hogy jaj lelőttem vkit és hogy ne sírjon ha őt lőtték le. -
SovereignXY #4242 Mi van a foundarys famr küldikkel? oylan lassan tölt mint a jóisten. Az előbb volt vmi 5 perc mire 50re felment közben 3szor szakadt meg... végül feladtam. -
ronnie89b #4241 Ha sérült Doffod van a gyengélkedődön akkor az nem számít bele a 20 küldetésbe, hanem pluszban hozzáadódik. Ezért van néha 21-22 helyed. -
SovereignXY #4240 Hm.. ez mi ez? -
#4239 http://bit.ly/DOFFTREKKER3 mar kinomban ilyenekkel szorakozok, hogy megtalaljam. -
#4238 Mindenhol megneztem es semmi. -
SovereignXY #4237 Hol nézed? A current map alatt vagy a részlegvezetők és operations fül. Én ott szoktam megtalálni sokszor. Nem midngi teszi a pofámba. -
Plata #4236 20 küldetés futhat egyszerre,azonban vannak olyan küldetések amik kivételek és akármennyit futtathatsz belőle. -
Zero 7th #4235 Ja, doffok... Nézegettem, hogy a fleet embassy egyik sora plusz doff assignment slotokat ad. Na most valóban láttam már, hogy 21 hely van. Néha. Néha meg csak húsz. Bug, vagy függ valamitől, vagy mi? -
#4234 Colonization of the ... (A vegen a cluster neve, mint pl. Colonization of the Eridon Nebula, vagy Colonization of the D'Kel Star Cluster, vagy Colonization of the Azlesa Expanse)
-
#4233 Mi az assigment chain neve? :) -
#4232 Nemreg beszelgettunk arrol, hogy lehet lila doffokat szerezni nebulakbol egy 1/7 lepeses chain assigmentbol.
Lenne egy kerdesem ezzel kapcsolatban. Napok ota nem kapom meg, egy karakteremmel sem a 4/7 utani, azaz az 5/7-es assigmentet.Hiaba lepek be egy nebulaba se, aminel kesz van mar a 4. lepes. Normalis ez ?
Azert kerdezem, mert eddig ahogy beleptem a nebulaba mindig ott volt a kovetkezo kuldi lehetoseg az assigmentbol, de mar kb. 3-4 napja harom kulonbozo karival sem tudok tovabblepni, mert egyszeruen nincs meg az 5/7-es.
Pedig napi 3x3 alkalommal vizsgaltam meg a nebulakat legalabb. -
Plata #4231 Földi rész nem nagyon izgat.Egyetlen karim van ahol rá dolgoztam a földi részre,Thrill engimnek csupa lila ground doffja van,3 mortart 3 turretet és 3 support drone-t tud letenni.Vettem neki boff hely bővítőt így az away team 4 engi,mindnek van mortar és turret.Ha sikerül ez egyszerre 15 turret és 15 mortar.
Neki van spéci fleetes romulán engi kitje is. -
zsigerpuding #4230 Én mindig a saját fejem után mentem, mai napig nem unom öt karakterrel. ;> Én például csináltam egy karaktert, amely egész hatásos karddal a Borg ellen. ;>>