46655
-
bgabor #4469 Értem, köszönöm.
Fleet Tvaro Retrofitet építettem torpedoboatnak, ahhoz kell a kinetic sebzésnövelés. -
Plata #4468 Ha már kivetted az Mk12 M.A.C.O. szettet akkor válik elérhetővé az adapted.De nem tudom hogy így van-e mert nekem alapból elérhetővé vált az adapted,igaz sosem vettem meg mert fos,de az Adapted KHG-t megvettem mert nagyon fasza.Ground és space szett is jó.Az Adapted M.A.C.O. csak ground szettben jó,szerintem. -
Plata #4467 Adapted M.A.C.O. szett nem túl jó,kinetikus sebzésre ad 25%-ot és a 3 részes szett képessége lószar.az Adapted M.A.C.O. az a KHG mk12 fedes változata,elvileg t5 omega repu kell és Mk12 M.A.C.O. szett. -
bgabor #4466 Köszi.
Ezt az Adapted MACO set-et hogy tudom megszerezni? Elvileg a Borg Repu rendszeren keresztül megy, de ott csak a sima MACOt tudom elérni. -
Plata #4465 Spin The Wheel.Nem kell csinálni semmit szinte.Dumálsz ferengivel,megjavítod replikátort,újra duma ferengivel,duma csajszival,dabo,duma csajszival,tipli K7-re és kész. -
bgabor #4464 Ti amúgy a napi 15 lobit melyik küldetéssel szerzitek meg, melyik a leggyorsabb? -
#4463 Nincsmit :) -
robyy44 #4462 kosz :) -
#4461 Klikk a fleet gombra :)
http://hgforces.hu/ -
robyy44 #4460 Van magyar klan a jatekba? :D -
Plata #4459 Jah megváltozott,régen elvolt dugva a pályán,most egyből hozzád vágja. -
bgabor #4458 Csak azért kérdeztem mert ma miután megcsináltam két cardassiai meg egy breen küldetést(a cluster topredosat), ez utóbbi végén a játék hozzám vágott 15 Lobi crystalt a normál reward mellett. Ezt szerettem volna tudni, hogy miért van, vagy hogyan lehet reprodukálni. -
Plata #4457 Tricobalt torpedót felejtsd el,lófing sebzés kurva nagy cd. -
Plata #4456 A küldiket megcsinálod,minden küldiben el van rejtve 1 lobi,vagy az űrben vagy a földön,megtalálod felveszed. -
bgabor #4455 Ez a mostani featured episode rerun mit takar? Mit kell teljesíteni, hogy mekapjad a napi 15 lobi crystalt? -
Jence4 #4454 Hali, vettem a mútlkori elképzelésem hibáit ( Sci ) ezért most újragondoltam kicsit, úgy gondoltam ez az obelisk elég erős egy engi healerhez, aegis set (esetleg vegyesen borggal) gondolkodok, a consolok :Armor plasma/kinetic 2db , Sif gen 2 db, 3 db Shield emmiter , 2 db universal(nukara+borg) a weapon consolok helyén, tetryon beamekkel
(egy torpedó és egy akna plusszba(tricobal+nukara) ) pakoltam tele elsőre , és a küldetés által adott warp core-t raktam fel rá.
egyenlőre omega set van rajta(tudom hogy ez marhára nem rá való de ez volt kifarmolva az első hajómra amivel nem voltam meglégedve, dps engit akartam , de 6k dps körül elakadtam vele) azt tapasztalom , hogy full energia aux /shield melett a maradék fegyverenergiával még sebezni is tud( főleg a petjei ) , heal hatékyonságát nem tudom nagyon megbecsülni de a transfershield III nagyon szépen rakta vissza a pajzsot ISE-n , plusz a hazard emmiters is szépen tickelt,2 enginer team 2 transfer shield strengh 2 shield recharge 1 Emergency power to shield van 1 auxto structural i fields, a tac posztra még gőzöm sincs egyenlőre torpedo high yield van bent , meg spread, úgyérzem a boffokon még lenne mit variálni , tudnátok ebben segíteni nekem, vagy bármi más észrevételt szívesen vennék, előre is kösz, ja és a petek sebzését a konzoljaim befolyásolják( vagy akármi más? )
-
DarkBlade #4453 Season 8 to Release November 12.
Nincs már messze. -
ferdzs0 #4452 szóval, három hónap után gondoltam letöltöm a játékot. visszajövök, és egyből rámírnak, hogy kell fleetmark a projecteknek, úgyhogy menjek farmolni :D felfrissítem a buildem, és másfél óra farm után, zárásként nem léptünk ki a 9. hullám után, úh végre megvan az accolade-m ^^
-
Kolln #4451 Én pont azért nyitom, mert ha szerencsém van, pl egy cardassiai kis galorral, akkor ha jól jön ki, jó pár 10 millát nyerhetek rajta, bukni meg keveset szoktam, mivel így is értéket ad vissza, 1-1 elite pack, amik elmennek 2 misi felett... Szal... :)
-
Plata #4450 Speciális küldi,általában jó kis jutalommal.Tal shiar küldiket csináltam,először 1 kell hozzá utána 2,a végén meg 5,Tal Shiar Command Code,a tal shiar 640 ezer/darabért kelt el,az időutazóst 1.4 millióért tettem ki. -
Zero 7th #4449 Mi az, hogy küldetés esik a dobozból? -
Plata #4448 Egyébként nem is igazán a hajó nyitás az ami izgat,hanem mert sosem tudod hogy mit kapsz dobozból.Ezért szoktam minden pénzem elherdálni kulcsra. -
Plata #4447 Úgy volt hogy eladom Gudinak 40 misiért,de már előtte kiraktam exre,küldizés közben mondta hogy megvenné.Mondtam ha megvan a lóvé odaadom,de küldiről mentünk stf-re,és elfelejtettem kivenni.Ma felmentem és az az üzi fogadott hogy eladva.
Az árán vettem kulcsokat és nyitogattam,esett 2 darab 11 millás konzol,annak az árát is elbasztam.Meg esett pár érdekes cucc,tal shiar küldik meg időutazós küldi,1 lila fleet credites cucc,pár kék,no meg 1 lila jem hadar doff.Sok nanite disruptor fegyver,pár polarized disruptor.Sok sok doff pack.Van most 530 valamennyi lobim. -
Kolln #4446 Ugye, milyen jóérzés, csak vigyázz, ha egyszer megízleled a hajónyitás örömét, elég nehéz leállni vele. :) -
Plata #4445 Köszi. -
#4444 grat -
Plata #4443
Árultam kb 2 millát exen,vettem rajta egyből kulcsot,és mi esett belőle.Nekem még sosem esett hajó.Ez volt az első. -
Kolln #4442 AZ STF-eken a játékosok 80%-a bő retardált, mivel vagy nem tudja a taktikát, vagy éppen nincs értelmes buildje, vagy mindkettő. Vagy esetleg szarik az egészbe, de akkor meg minek játszik? :D -
Plata #4441 A hajó valóban ledér jó,brutál jól sebez és nem is hal könnyen,de mégis stf-en a simitárok 80%-a retardélt. -
Zero 7th #4440 Szerintem a kezdeti fikázódás ellenére kurvajó ez a hajó.
Mondjuk nagyon nem használom, két hónapja csak repu projectet beklikkelni lépek be a játékba egyáltalán, azt is csak hetente egyszer, ha eszembe jut... -
Plata #4439 Csak azért vettem meg mert ez a pack hiányzott a gyüjteményből,de egész meg tetszett használat közben,jobban sebez mint a Dhelan retrofit. -
Plata #4438 Megvettem Romulán tac-nak a simi packot,szerintetek át skillezzem a karit?Mert jelenleg alap tac buildja van.
-
Plata #4437 Honlapon supportban írtam ticketet mert nem fértem hozzá emailcímemhez és szerettem volna címet cserélni,arra fél nap múlva adtak választ. -
Kolln #4436 Persze teljesen felesleges, nem nézik ők a ticketeket, vagy ha igen, akkor ilyen 2 évvel ezelőttieket. Ciki, de ez van. Nagyon lassú a Cryptic ilyen szempontból. A még csúnyább, hogy van hozzá pofájuk is. -
Plata #4435 Csak a normal accolade nincs meg,az összes többi kész.
-
Plata #4434 Ja és még olyannal találkoztam hogy sci karival elmentem ground nukarára,kiderült hogy két stubborn elnyomható skillje van.Tettem be képet róla a HGF fórumba,nem közös a cd-jük.És ha boffjaimmal megyek küldizni,a boffoktól állandóan bekapcsol a pig headed buff.Bár melyik boff használja valamelyik képességét egyből előjön a pig head,harc közben szinte végig rajtam van.Ja és ha EV suit-ot veszek fel,a lámpa fénye nem a sisakomból jön ki,hanem a fejem felett egy 10 centivel,és ha Ev suitban klónozom magam nem két törpe fickót kapok hanem két megtermett ev suitos klónt akik pár fejjel magasabbak nálam. -
Plata #4433 Egyébként tegnap kivettem újra az mk11 szettet,mert valaki azt mondta az adja,de hiába.Most már az összes boffom honor guardban mászkál. -
Plata #4432 Hát reportal az a gond hogy nem tudok angolul,és ha gugli fordítóval csinálok egy ticketet abból valami egetverő hülyeség jön ki.És annó a raptoromra is tojtak magasról.Hónapokig vér bugos volt,stf-en besültek az energia fegyverei.Vagy az a brel bop volt?Már nem emlékszem de tudom hogy vagy félévig szar volt a hajóm,és hiába segített valaki írni bug reportot. -
Plata #4431 Egyébként leállásig sikerült kifarmolni 500 nukara markot és kiváltottam nukara konzolt recuse-ra.
Elite kristályra jártam,az adv petek nem tudom mi a ragyát műveltek,de hatalmasat sebeztek,47-49k-s sebzéseket nyomtak. -
Kolln #4430 Most olvastam fórumon is, hasonló problémával találkozott más is, hogy a Female karijának is megvannak a cuccok, meg minden és mégsem elérhető számára a tailor-nál.
Szóval csak várni tudsz. Olvastam, hogy Bug Reportot és GM ticket-et is írtak, de semmi.