46657
  • DarkBlade
    De lassan tölti a kuldit. xD
  • Plata
    Itt a leírása.
    point def
    A használható változat pedig ez:Torp def sys
  • RoboKutya78
    én úgy vettem észre hogy a pajzsot is gyengít bár lehet tévedek.
  • Plata
    Point defense konzol tényleg nem jó,csak aknákra és kis petekre lő.Esetleg minefielden lenne jó,ha nem lenne akkora cd-je.De minefielden pont idő nincs arra hogy várj 3 percet mire letelik.Esetleg Sb24-en jó ha sok negh war elkezdi önteni a shuttle hullámokat.
  • RoboKutya78
    ezt a fogadalmam meg tuti megszegem ha jönnek ezek az új fehér hajók naon tetszenek:)
  • RoboKutya78
    na pont a guramba miatt indítottam tak orionit :) azt a hajót muszáj leakasztanom ha törik ha szakad:)
    de megfogadtam amíg nem lesz ismét biztos melóhelyem addig marad a dili farmolás az meg 500 di körül mindig elakad valami mindig eszembe jut:)legalább egy hajóravalót már elszórtam így (account bank, egy öltözet, meg vagy 3-4 kulcs)kapásra 2500 zen:)
    most pl muszáj leakasztanom egy plasmonic leech-et mert nem hagynak lógva vele hogy tüntessem el a point defest:)
  • Plata
    Viszont a játékban a szórakozást jelentik,szinte az összes klingon store hajót érdemes beszerezni,mert a konzoljaik vagy fegyverük nagyon jó,és tényleg jó szórakozás klingonozni,ha már beleuntálaz unalmas fedes létbe és nem nagyon van kedved játszani,kezdesz egy klingon karit.Megveszed neki a store hajókat és egy ideig tuti nem unod magad.Van 1 orion hölgy tac guramba siege destroyerrel,1 joined trill tac lány Brel bop-al és igazi fun skillezéssel,1 alien sci fleet varanussal,1 klingon sci karfiollal és hozzá 2 darab elite slaver hangárral,slaver alapból fun,1 klingon engi Bortas packal és sebzésre skillezve és végül 1 ferasan engi leányzó tankolásra bortas packal.Na és ott van még a KDF romulán sci simitár packal.
  • RoboKutya78
    amúgy is a klingonok egy elfuserált karaktercsoport még a filmben is olyan visszamaradott kultúrát képviseltek:)
    kíváncsi lennék mit kezdtek volna a sorozattal ha róluk szolt volna :)
  • RoboKutya78
    Ezt a fegyvert jobban el tudnám képzelni egy fedes hajó fedélzetén akkor is:)
  • Plata
    Mert a klingon oldal piszkosul el van hanyagolva,és valamivel kompenzálni kellett,ezért kaptak a klingonok rengeteg mocskosul jó konzolt a hajójukra.A KDF romulán sci karakterem 30-as szint óta nincs rendesen felszerelve cuccokkal,úgyértem normális konzol,tele pakoltam univerzálissal,klingon és roma store konzolokkal.Ha jól rémlik most 44 vagy 46 szintű,jelenleg 7 univerzális van rajta,és nagyon fun velük a fejlődés,csak ne lenne annyi rohadt bug küldikben.Kis szintről mirrorral húztam 26-os szintig azt hiszem,így rengeteg idegesítő roma küldit skippeltem,és most 30-40-es szinten csinálom,44-es szinten a shuttle harcos roma küldi nagyon poén volt,univerzális konzolokkal raktam meg a fighteremet,és nem is harcoltam szinte,ledobtam aceton assimilatort és kinyirt minden ellenséget,bedobtam hatalmas elachi walker elébe és csak várnom kellett 1100-3100 között sebzett rájuk aceton,a levegő tele volt ellenséges vadászrepülőkkel,walker meglőtte acetont az kilőtt egyszerre 3-4 hullámot és a levegő megtelt ronccsal.A nagy csata elachikkal ami a leg genyóbb küldetés igen gyorsan véget ért.Gw-el összehúztam őket dobtam rájuk acetont és hogy jobb legyen a kedvük közébük lőttem isoval meg búcsú ajándékként bio neuralt.
  • gunji
    Harmadik napra hajót kaptunk: Pre-Anniversary Giveaway – Day 3.
  • RoboKutya78
    tudomásom szerint ehhez semmi közük nincs a klingonoknak..

Mégis ők kapták vajon miért??
  • Plata
    Az nem armor hanem Kit.A skilleket kit adja grundon.Respecelni 500 zenért lehet,vagy ha nagyon rosszul osztja el a pontokat mert valami nem tetszik a játéknak akkor 50-es szinten magától elosztja a skilleket,ingyen.Hogy szándékosan hogy kell előidézni nem tudom,de velem megtörtént,hogy 50-es lettem elosztottam a skilleket rányomtam hogy elfogadom,erre respecelt fullra.
  • RoboKutya78
    Ha a skill menü alatti táblázatra gondolsz azt elég 50 es szinten kiosztanod.
    Ha belerondítottál az gond lehet a későbbiekben és azt 500 zen ellenében orvosolhatod.
    Ha a karaktered képességeiről van szó amit harc közben használsz a földi küldetéseknél azt meg az armor váltogatásával tudod megtenni megfelelő armort kell venned és azok képességeit használhatod.
    Ha a kapott dofokat akarod okosítani az megteheted játék közben is. A dofok képességeit meg a bázisokon tudod átállítani.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Lehet marhaságot kérdezek elnézést kérek előre is. Hogyan lehet a kapitányom skilljeit megváltoztatni? Nem jöttem rá sajnos. Ma kezdtem el a játékot
    Köszönöm
  • Kolln
    Ez régi hiba, más ruháknál is kijön...
  • RoboKutya78
    vicces a khan ruci hibás a skinje mert ha felveszek egy skafandert akkor eltűnik a feje és csak a lámpa a feje felett látszik csak:)
  • gunji
    Közben megjavult nekem is, köszi :)

Így rávettem magam a Wasteland-es szálra, ami részben többjátékos területen játszódik, tetszik is, bár kicsit szokatlan volt (mármint nem dailyzésnél, hanem a főtörténet folyamán).
    Az már kevésbé tetszik, hogy néha bebugol és egy-egy nekem kiírt feladatnál a mások általi megoldást is hozzám számolja (pl. amikor eliminálni kell 5 csoport ellent, s még csak rohanok a feladat helyszínére, s akkor épp valaki más már öldösi az npc-ket, akkor azt nekem (is) beszámolja).
  • lybrahu
    pffff.....köszi! Asszem a büdös életben nem találom meg, ha nem árulod el...
    Köszi!
  • Plata
    Ott hogy ez nem Uniformis hanem Off Duty ruha,vagyis a Head fülnél ne az Uniform legyen választva hanem az Off Duty.
  • lybrahu
    Üdv!
    Ezt a Khan szerkót valamiért nem tudom a karakteremre ölteni!
    ARC-on keresztül léptem be, a játékban megkaptam a 'Köszönik' üzenetet, stb....
    Elmentem az egyik tailor-hoz, módosítani akartam az egyik additional outfit-et, de Khan-os cuccot nem találtam sehol. Hol rontottam el? Légyszi' segítsetek!
    Előre is kösz!
  • Plata
    Eu2 proxyval hibátlan.
  • gunji
    Nekem is :D

Tegnap megnéztem, mióta legutóbb láttam a híd-skineket, átnevezték az Intrepid-féle hidat is.
    A szerver meg sajnos nagyon timeoutos, nem lehet belépni :(
  • Fabio Capello
    amennyire rémlik, a voyagert a hazaérkezése után múzeumba vágták :)
  • gunji
    Második napi ajándék: Pre-Anniversary Giveaway – Day 2 (szerencsére nem az Intrepid-nek elnevezett hídpakkot adják, aminél csak néztem, hogy mintha eddig teljesen mást láttam volna a Voyageren, hacsaknem volt a hazaérkezés után egy komolyabb refit ).
  • gunji
    Ó, remek, másfél órán keresztül állítgattam egy romit a kataktergenerálóban, s mikor már kész lettem volna, elcrashelt a game. Asszem' az életbe nem fog sikerülni ismét
  • RoboKutya78
    :)
  • Plata
    Kezdj orion lány karit,és vegyél neki Risa Flower Accent nevü vackot,az az orion lányokról lehúzza a szoknyát ha övnek beteszed.Risa event után tele volt minden lehetséges hely lengén öltözött orion lányokkal.
  • RoboKutya78
    sejthettem volna :) pedig a filmet kismilliószor láttam :)
    ennek a ruhadarabnak úgy lenne értelme ha le lehetne venni a felsőt és csak az a szakadt póló lenne fenet:)
  • Plata
    A felirat rém egyszerű,Botany Bay.
    Ha ismered a Star Treket akkor tudod mit jelent.
  • RoboKutya78
    Lehet csipás volt a szemem de a feliratot még nem tudtam megfejteni mit is jelent:)
  • Kolln
    Faja lett a Khan ruha, nekem is tetszik. :)
  • Plata
    Undershirt nélkül eléggé sokat mutatnak a lányok.Viszont azon jó felirat van.
  • RoboKutya78
    Juuj személyesen Khaannal is összefutottam :)
  • RoboKutya78
    Juj nem is rossz ez a khaan ruci:))
  • gunji
    Nyilván nem fognak adni :), legfeljebb zenből lehet venni. Külön emiatt egy flottát alapítani szvsz nem hiszem, hogy fogok :) A felhúzásáról meg nem is beszélve :)
    Inkább majd betársulok valahova, ha találok egy megfelelőt. Enélkül a legjobb megoldás inkább egy új karakter indítása, s az ő tárhelyének a használata. :)
    Amúgy a felesleges cuccokat eladogatom/dezintegrálom, vagy az exchangere kiteszem jó* drágán (ritka, hogy a kajákat milliókért megvennék :D)
    (* = úgy értem, hogy nekem drágán; kizárt, hogy adnék akár százezret is egy tányér csőlárváért XD)
  • Plata
    Ilyesmit nem fognak adni,de ha nincs elég helyed,csinálj saját flottát és tárold ott.
  • gunji
    Megjött az első napi ajándékcuccos cikk: Pre-Anniversary Giveaway – Day 1, csak holnap este hétig érvényes (ha jól számoltam).
    Az utolsó napra kérek pót inventory/bank slotokat, mert már így se nagyon férek el (mi lesz egy hét múlva :D)

Most találkoztam először a Temporal Ambassador küldivel (azt nem tudom, hogy miért pont a klingonok utánra tették), nagyon tecc
  • Fabio Capello
    egy napi limitnél (7-800k EC-nyi cucc) többet úgyse fog droppolni a Foundry.
  • Plata
    Foundryzni meg nem pénz miatt járok,hanem mert valami ismeretlen oknál fogva szeretem gyűjteni a különböző ételeket italokat,de nem exen megvenni szeretem,hanem találni,és a fedes trill engimmel és a 4 fős engi boff csapatával szoktam járni ground aréna küldire.Hátha esik kék vagy zöld kaja esetleg ital.