46657
  • gunji
    Azt nem is tagadom, hogy sok pénzt nem akartam költeni mark 8-as cuccokra, csak lootból megélni. De úgy tűnik, ez esetben ez nem megy. Kaptam múltkor két boundos piercing tetryon fegyót, de a romik ellen az nem tűnik túl jónak.
    Az ez sem magyarázat arra, hogy 40% hull alatt miért warpolnak el...
    Persze, h nem nehéz ez a küldetés, ezért nézek csak. Másfél éve simán végigvittem egy Intrepiddel őket (ott egy későbbi küldetésben meg az volt a fura, hogy az ellenfél beállt a térkép szélére, ahol én már nem tudom becélozni, de onnan ő még tud lőni XD)
  • Plata
    Pedig az nem nehéz küldi,ne haragudj meg,de azt hiszem a hajód nincs túl jól felcuccolva.A romulánokhoz meg sose menj közel,jobb ha legalább 5 kilométeres távolságot tartasz tőlük.
  • gunji
    A The Minefield c. missionben, amikor a Teneebia rendszerben aknákat kell telepíteni a transztér kapunál. Végül aztán a sokadik hajónál csak sikerült. o_O
  • Plata
    Melyik küldiben?
  • gunji
    Hát ilyet... Leviszem 40% alá a Warbirdöt, erre elwarpol és jön helyette egy teljesen fitt. o_O Aztán megint... És ezt már hatodszorra játssza el
  • Plata
    A store hajók,úgy néz ki,3 store pack jön,1 fed dyson 1 klingon dyson 1 roma dyson,mindegyik 3 hajót ad és mindegyik 5k zen lesz.Egy pack tartalmaz 1 sci sci destroyert 1 tac sci destroyert és 1 engi sci destroyert.Ha kell a full szett és a konzolok megveszed.
  • bgabor
    Még nem adják oda? lol!
  • Fabio Capello
    a küldetés következő része, valószínűleg.
  • bgabor
    Srácok az új Solane 4 részes szet negyedik részét, a warpcoret? Ugye az első hármat a küldi adja, de mi adja a negyediket?
  • gunji
    Közben rájöttem a csínjára, eh nem tank ez :D Na majd egy Galaxyval.
  • gunji
    Köszi a tippeket, éjszaka meglátogattam Risa-t, mind a régi hely felújítása, mind az új (=nekem új) event-hely gyönyörű lett, órákat lehetne császkálni a bolygón. :) Próbálgattam is a hátirakétát, egy-két dologra rájöttem az irányítással kapcsolatban, meglátjuk, élesben mire megyek vele.
    Meg foglakoztam Q porontyaival, talán azzal lesz elég plecsnim.

De lécci ajánljatok egy jó pajzsot a normál Defiant osztályhoz, ami captain szinten megszerezhető, mert a Mogai Heavy Warbirdök pillanatok alatt szétcincálják, aztán hiába nyomogatom a Sci/Eng Team-t. (A Minefield küldi elején vagyok.)
    Azt se értem, hogy 15-30 km-ről hogyan működhetnek a tractor beam mine-jai, s mivel csak 10 km-es a lőtávom, az életben nem lövöm szét őket.
  • Plata
    20%-al gyorsabb volt azt hiszem.
  • Kolln
    De az 1000 favor-os megérte, a risai tribble-vel kombinálva. :D
  • Plata
    Event volt a nyáron Risa-n,az event helyszín megvan,de küldi már nincs.Háti rakétát 50 lohlunat favor-ért lehetett kapni,volt még két drágább is,a legdrágább 1000 favor volt.Az event helyszinét ma is felkeresheted,gyönyörű hely,az érkezési pont mellett lehet bérelni rakétát,anélkül bajos bejárni,mert hatalmas.
    Risa
  • bgabor
    Az egy küldi a Risan?
  • Plata
    Szerintem el lehet neki állítva,én mindig egérrel szoktam repkedni.Még mindig le szoktam járni Risa event helyszínére kicsit repkedni,mert gyönyörű hely.
  • bgabor
    Q/E-re és space is mozog, balra jobbra oldalaz és felfelé megy. Bár én azzal kezdtem hogy a földi mozgást átkofiguráltam rendes FPS belső nézetesre, WASD-al, gugollással, rácélzással stb-vel. Az alap irányítás meg a WoW féle földi harc semmit se ér. Érdemes átváltani az FPS mód irányításra.
  • Plata
    Jah,risa eventen lehet repkedni,van bérelhető háti rakéta,de ha van eventes tokened azért is vehetsz sajátot.
  • gunji
    Most meg leresetelte az egészet, amit eddig sikerült kiszenvedni az szkafenderben. Tudtam, hogy nem lesz meg az a dájzon hajó sosem (sem). :/
    Az egérrel én csak a kamerát tudtam mozgatni, a karakter max forgott, de nem haladt :(
  • gunji
    December elején kezdtem el újra kisebb-nagyobb szünetekkel, de ismét játszani, kb másfél évig parkolópályán volt az STO, így a repkedés eddig kimaradt :( Az évadokból is csak az S1-S2-nél tartok.
  • Plata
    Én egérrel irányítom,de megszokhattad volna,már tavaly nyár óta lehet repkedni hasonlóval.
  • gunji
    Hát... nem nagyon szoktam és nem is szeretem az ajándék ló ingyen fogát szidni, de ez a szkafanderes küldetésrész egy akkora okádék, amilyet még nem láttam. Hogy irányítsam az a rohadt szkafandert? Lehet forogni A-val és D-vel, S-re 6 óra irányban fröccsöt ad, W-re 8 óra irányban ad fröccsöt két fúvóka. Elismerem, hogy béna vagyok, de ez így akkor is gáz... :(
  • Plata
    Hát ha van egy tapasztalt 50-es haverod aki segít akkor könnyű a szintezés is.Jó 50-es csapattárssal és jól összeállított boffokkal a küldik gyorsan és élvezetesen teljesíthetők.
    Engem nem érdekel sem az eventes hajó sem a szettje,úgyis kiadják az erősebb változatát februárban 5k zenért.
  • RoboKutya78
    jeszuss még nem jutottál el odáig:) nekem már megvan a teljes szett belőle:)
    a rángatózás nálam is néha néha bejön de attól még játszható:)
    Ma majdnem egész nap ment és semmi gondom nem volt vele:)
  • gunji
    Hát én megelégednék egy leállás/összeomlás nélküli nappal. A legújabb patch óta nekem többször nekiállt rángatózni a karakterem/hajóm: előre-hátra mozog/ugrál. Tuvokot pedig jó lenne megnézni.
  • RoboKutya78
    ha lesz hozzá közvetlen transport mint szokott akkor még jó is lehet a dolog:) főleg ha mutat olyat amit még nem csináltam 2 év alatt:)
    a bányásznapot szoktam kihasználni max de a mirror eventet siratni fogom mivel van két 45% os karim amit nem fejlesztettem még fel :( kénytelen leszek szívni a feladatokkal:)
  • Plata
    Foundry marad,de volt olyan órás event ami adott jutalmat foundry küldi teljesítésért.De nyugodj bele,mostmár heti event van.
  • RoboKutya78
    azt meg nem hinném hogy akkora csapatuk lenne hogy minden napra betábláznák a havi feladatokat.
    kicsit gáz lenne ha megszabnák mikor mit csinálhatnál.
    Tavaly is csak az évforduló hónapjában láttam működni ezt a hónapnaptárat.
  • RoboKutya78
    Ezt a fundryt akarják megszüntetni??
    Mert akkor gázba leszek honnan lesz lóvém?

• MarkBlade
    Ma nem lesz semmi ajándék már?
  • Plata
    Nem vagyok fent.
  • DarkBlade
    Februárra már van 2 event pluszba betáblázva.
    Go ingame a naptár.
  • Plata
    Nem csak mirror nincs,de semmi sincs.Se tour se dili se foundry küldis event.
  • Plata
    Nem,megszűnt,heti event van,minden hétvégén más event.de közben semmi.
  • RoboKutya78
    ez átmeneti hiány a hónap végére szerintem visszateszik a téli buli ideje alatt se működött ha jól tudom.
  • bgabor
    Az mondjuk érdekelne hogy most hogy a daily(óránként változó) küldetések megszűnésével mivel fogjuk gyorsan felhúzni a karikat így hogy a Mirron invasion nincs többé. Vagy hogy reputation pontot mivel fogunk termelni. Az tuti hogy a single küldetéseket nem fogom csinálni, a földi harc része erősen felejtős a játéknak.
  • Plata
    Hát ez már megvan.Tavaly már egyszer adták ezt.
  • gunji
    A kőbevésettség mindenekfelett á'lá sg, így még egyszer a link: sto.perfectworld.com/news/?p=1089311
  • gunji
    Még egy plusz ajándék: Anniversary Giveaway – BONUS!, ha lesz szerver -> állítólag Eta egy óra múlva érkezik, legalábbis mintha ilyet olvastam volna. :)
  • DarkBlade
    Beugrottam esd -re, összeomlott a játék.