46657
-
Plata #4871 Inkább tartalékolj az új hajó packokra. -
#4870 így igaz a naptár részbe van feltüntetve
Na majd holnap kiderítem ezt a bányászdolgot :)
remélem 20.000 dili esik mert akkor hónap végére tuti kész lesz a guramba bababa:))
végre kifarmolok egy rühes hajót és nem kpért veszem meg.
az új hajók meg hogy csak kristályért lehet beszerezni az extra konzoljaikat valahogy nem derítenek mosolyt a képemre.
Az alapcsónakokat kiszedem de kétes hogy beaktiválom max oda ahol nincs jó járgányom.
-
Plata #4869 Azt hiszem 5 napos lesz. -
Plata #4868 A játékban a naptárban láttam.Nem vagyok fent de úgy emlékszem ott van. -
Kolln #4867 A szöveg amit másoltál:
"A dilithium jutalmak az egész játékban meg lettek növelve a hétvégéig. A ferengi bányászatból és a flotta bányászatból, illetve a dilithium jegyek a lock box-okból meg vannak duplázva ez idő alatt."
Mindazonáltal Én nem találom, hogy hova lett ilyesmi kiírva. Se a hivatalos oldalon hírbe, se facebook-on. -
#4866 "All dilithium rewards throughout the game have been boosted for this weekend
Dilithium earned from the ferengi mine player fleet dilithium mine and Lock box dilithium tickets are doubled for the duration of this event."
Skacok ezt most jól értem?
A dilitium bányászat a bolygón és a fleet bányában is dupla pontként fog esni?
Azaz ha a dilithium ticketet úgy csinálja meg az ember ahogy nem szabad:) akkor elvileg 15.000 vagy esetleg 20.000 dili üti a markát?
Illetve kérdés a reputacionban beváltható neutrálok mennyisége is változik vagy az nem?
mert ezt nem írja.
ha nem akkor most beváltok 85 darab processzort:)
-
Kolln #4865 Állást foglalok Én, mennyi lesz a fizetésem?
Majd később, de még ma, hosszabban leírom a 24 órás verziót. -
Plata #4864 Van olyan assigment ami kritelve 4-5k xp-t ad.Hogy most mind sima xp vagy fele cxp-e arra most nem emlékszem. -
Plata #4863 Minél több trait illik bele annál nagyobb eséllyel critel.Traitre nem tudsz rákeresni,csak böngészgetni,de a sulibán,borg vagy lock boxos doffok általában nagyon jók. -
Plata #4862 Két nap alatt ,megvan az 50-es kari is,küldizéssel. -
Plata #4861 Lock box. -
#4860 ugyanolyan mint a the 2800, elvileg hetente jön egy újabb része a küldetésnek -
#4859 azt a folytatjuk feliratot nem vágom mi lesz??
a tuvokos küldinél
-
#4858 bányásztoken esik dobozból
vot fegyvert meg vannak ezek a voth speciális csomagok 400 800 k pontért kaphatóak
Van rengeteg assingment ami ad legalább annyi skillpontot mint egy rendes küldetés vannak 1000 1200 pontos assik is azokat lehet kergetni
-
bgabor #4857 Na, időközeben kiderül, hogy az új Solanae set negyedik eleme, a warp core a Solanae Class Science Destroyer-el jön majd együtt, ha az event végén megkapjuk. -
bgabor #4856 Például mikor legközelebb? -
bgabor #4855 Ho lehet ilyeneket szerezni? Ilyen bányász tokent, meg voth fegyvereket? -
#4854 nem szűnt meg, csak ritkábban lesz. -
bgabor #4853 Srácok, most hogy a Mirror Invasion megszűnt, ki mivel fog karaktert húzni?
A profik, például Kolln állást foglalhatnának a kérdésben, a mirror megszűnésével sokunk elakadt a fejlsztéssel. :D -
#4852 ahm akkor nagyon nem nyúltam mellé a dologgal:) ezt a dof szűrést azé jó lenne ha valahogy kiokosítanák.
vagy wikin kéne körbe szaglászni ott nincs valami teljes doflista?:)
ha legalább névre lehetne keresni odaillőt az is jó lenne.
-
gunji #4851 A felsorolt tulajdonságok az adott kimenetel esélyét növelik. Tehát pl. a doktornál a doff rendelkezik efficienttel, akkor nagyobb valószínűséggel lesz critical success a végkifejlet, mint ha nem lenne ilyen tulajdonsága. Ha rendelkezik resolve-val is, akkor még nagyobb e százalék. Ugyanez igaz a többi tulajdonságra is.
Így az a jó, ha az adott doff minél több ilyen zöld színnel írt tulajdonsággal rendelkezik, a pirosakkal írtak közül meg a lehető legkevesebbel. (Legalábbis én így tapasztaltam.)
Hogy a piacon mennyire lehet ezekre a tulajdonságokra rákeresni, nem tudom, szerintem sehogy. Bár doff-ot én még nem vettem, csak boff-ot (hogy végre lenyomjam az IRW Reát), de ott is csak a fajra és a szakirányra lehet szűrni, a nemre és a tulajdonságokra nem :( -
#4850 Srácok segítség kellene dof vásárlás ügyében.
Eddig vagy mázlim volt velük kapcsolatban vagy mellé nyúltam mondjuk egy pár milliós dof megvételénél gondom lehet
Itt van ez a példa assingment hiányzik róla egy doktor meg két medikus.
hogy keressek rájuk a piacon ha meg akarom csinálni az assingmentet.
milyen tulajdonságaikat vegyem figyelembe.
A critical success listában levő tulajdonságok egyikének kell megfelelnie vagy mindnek?
vagy a success jelölésnek kell meglennie?
-
#4849 ha kitartó és ragaszkodó leszek ehhez a játékhoz úgyis kiosztásra kerülnek ezek a dolgok :) -
#4848 engem a ruci nem érdekel neki hajó kell:)
-
Plata #4847 Minek 40 misi,10 milla elég egy karira bőven,kivéve ha lány kari,és venni akarsz neki ruhákat.
Akkor még 100 is kevés. -
#4846 ha bejön ez a közel 40 milla kp mit keressek a piacon? engi sci alkalmatosság kellene mert ezen karaktereim nagyon elmaradottak.
Tudom ez a lové még édes kevés lenne de mégis mit vegyek célba?
Kell még kb elvileg legalább 50 ezer fleet credit:) és lassan kész a teljes bázisunk:) -
Plata #4845 Ennyi idő alatt hogy a rákba nincs még jogod?Guramba nagyon jó,de elég szeszélyes.Én szeretem,volt idő mikor az egyik klingon engivel is azzal jártam. -
#4844 Balls of Steel :) már írtam lentebb:)
Nem sokk kell hogy meglegyen a rangom ezért se kunyiztam kitartóan még tőlük a dolgot.
Na egy mázlis jómadár voltam 800 ezerből nyitottam egy elachi fegyver dobozt kapásból esett belőle egy 22 millás turret :)) ezen fellendülve kiszámoltam van voth fegyoból még bankban legalább 20 milla érték, plussz kiszámoltam van 30 darab bányász tokenem az ugye ügyesen 300.000 dili ami kapásra egy hajónyi zen csak 30 nap mire beváltom:)
Nincs is olyan messze az a guramba csónak:)
-
Plata #4843 Hogy hogy?Melyik flottában vagy? -
#4842 fleet cuccokra még nem vagyok jogosult sajna :(
-
Plata #4841
Nekem az egyik ilyen. -
Plata #4840 Aux akksi helyett rakj subspace field modulatort.A Tenporal helyett meg Borg konzol.Szerezz be egy rendes fegyver szettet is,elölre mehetne egy omega torpedó hátra egy cutting beam,és fleet elite warp core.És vegyél egy Maco pajzsot vagy fleet elite res pajzsot. -
#4839 Most jelenleg így fest a dolog csak újra kéne skilleznek a flov miatt mert a skillezésben egy pont sincs rátéve:(
de most egyenlőre új hajó a cél talán a gurambát megcsekkolom az orioni taktikal karimnak.
-
Plata #4838 Point defet és iso-t dobd ki,vegyél mk11 kék fegyó konzolokat,neutronium alloy-t és legalább egy field gent.Point def konzol kutya szart sem ér,az iso csak akkor jó ha arra skillezel,és van hozzá konzolod.Hatalmasat tud sebezni ha raksz rá pontokat és van konzolod. -
#4837 mindig az a gondom hogy nem találok elég megbízható magyar infot a dolgok használatáról:)
-
#4836 nekem valahogy jobban feküdne ha többször át tudnám böngészi a dolgokat ugye mondai szokták a szó elszáll az írás marad:) sajna én azon tábort gyarapítom aki nem tud olyan mértékben angolul mit amennyire tudni kéne:)
ezért is kapom az áldást prohadver fórumon a srácoktól:)
Mindíg az a bajuk velem hogy kísérletezek :) sose az ő szájuk íze szerint gondolkodok:)
most emiatt a config miatt nevet rajtam a banda:)
-
Kolln #4835 Ez a 4 alkalom a TeamSpeak3 szerverünkön lesznek megtartva, időpontot hamarosan kiírom, tehát szóban magyarázva. Írásos részleteiben nem gondolkozunk, a Mi honlapunkon például van ilyen alap leírása a kasztokról, fegyverekről, stb. :) -
#4834 Ezeket az infókat hol fogjátok megosztani?
Lesz belőle valami írásos tájékoztató ?
-
Kolln #4833 Tisztelt flotta tagok és fórumozók!
"A PvE Boot Camp projekt a Balls of Steel és a Hussar Guardian Forces vezetőinek közreműködésével indult, célja, hogy a magyar közösség abban érdekelt tagjait az általános játéktudással felruházza és tanácsokkal lássa el. A projekt alapötlete az eredeti PvP Boot Camp-ből származott, melyet később magyar variánsban is megalkottunk, majd kétszer indítottunk el, a végén pedig mindkettőt a jelenlevőkkel sikeresen zárhattuk."
Részletes leírás
Üdvözlettel,
Kolln -
Kolln #4832 Tiszteletteljesen megkérem a magyar közösség tagjait, ha nekem címeznek egy buildet átnézésre, azt ezentúl legyenek szívesek, ha itt küldenék, akkor a fórum PM szolgáltatásán keresztül küldeni. Mivel Én ritkábban nézek lefelé üzenetek, de a PM-eket észreveszem hamar. Így gyorsabban is tudok reagálni. :)
Köszönöm,
Kolln