46657
-
#5320 Őszinte leszek, soha nem csináltam nowint, ijesztő, és mindig azt rebesgetik hogy csak premadeben érdemes csinálni. -
Plata #5319 Nem defera az lassú és keveset hoz.No winen több tízezret farmolhatsz. -
Plata #5318 Javaslom kérj dili mentes special projecteket,ha értelmes flottád van megértik és raknak be. -
#5317 Tudom, ha nagyon farmolhatnékom van, deferázok, az elég szépen hoz a konyhára. Szoktam belőle eladni, ha épp nagyon kreditekre van szükségem, de ettől függetlenül a flotta az első, ha ott van valami, nyilván oda adom be inkább, mint más flottákhoz. -
Plata #5316 Lemész dysonra 2 kör és van 10k dilid minimum,ennyi. -
Plata #5315 Sok sok ezer Fm-et lehet szerezni kis munkával,amit aztán eladhatsz pénzért,ebbe szerintem nincs senkinek bele szólása. -
Plata #5314 Nincs,én mindig eladom őket diliért,olyan 20-at meghagyok,többit eladom. -
#5313 Szerk az elsőhöz, Fleet Markokról beszélek. Kérdés persze, hogy a flottád mennyire tolerálja, ha átlépsz máshova rövid időre, eladni a Fleet Markjaidat.
WTB VIP. >< -
#5312 Sehogy, ha nagyon adakozhatnékod van, a trading channelen 3-4000 EC-ért megveszik darabját.
#5309 - minden Omega Mk XII projecthez 10 BNP kell, szóval nem árt ha megtartasz valamennyit, de váltogass be belőle nyugodtan.
#5305 - Ha ilyen DPS-el te voltál a második, az azért elég ijesztő, én 13-14k körül verek :D -
Plata #5311 Vannak special projectek,amikbe nem kell dili csak xp fm és doff,sok ilyen project van,rövid gyors sok fc-t ad,én is voltam admirális,tőlem mindig ezt kérték. -
Serinahun #5310 Meglátszik, hogy reggeles vagyok, fogalmazni se tudok normálisan. :) -
Serinahun #5309 Plata van értelem megtartani a neurálokat? Már 120-130 van belőle kb, szóval lenne egy kevés dilim hirtelen :)
A repu miatt, kérdezem, hogy valami finomat lehet egy belőlük gyártani vagy csak néhány darab kell 12-s cuccok legyártásához is.
Robokutya ha a repujaid ki vannak maxolva attól még mehetsz ugyan úgy pve instákba. Csak nem nuraka vagy dyson markot kérsz belőle hanem fleet markot. Ettől nagyobb mennyiséget nem tudom, hogy tudnál még összehozni.... -
gunji #5308 Föderációs karakterrel is lehetséges naponta 8000 dilithiumot begyűjteni. Itt egy link, a naponta (nagyrészt 20 óránként)ismételhető dilithiumot adó küldetésekről:
http://sto.gamepedia.com/Daily
Két hasznos írás a farmoláshoz:
http://shadow-fleet.proboards.com/thread/53
http://www.swat-portal.com/php/forum/index.php?page=Thread&threadID=28318
Ezekhez képest annyi változás történt, hogy a 'Defense Contract' már nem ad 'Computer Core Fragmentet', mert a 'Salvage Dispute' nevű küldetés megszűnt. Ezen kívül, ha a Nimbus III-on levő küldetéseket is végrehajtottuk, akkor ott a felszínen is fel tudunk három küldit venni, egyenként 480 dilithiumért, a kocsmában egy faszitól. Valamint az 'Explore Strange New Worlds' felfedezős küldik csak 24 óránként ismételhetők.
Ha valakit érdekel, szívesen írok egy saját összefoglalót róluk. -
Serinahun #5307 Sőt, csinálj még két karit, amikkel már alacsony szinten is tudsz menni, dilit farmolni. Így hamarabb is összejön a Zenre vakó. Fő karival napi 8K, két kis karival meg változó de lv 10-15 környékén is össze lehet szedni 2-3k-t szerintem. "Starbase24" asszem amir elhet meni alacsony szinten, 480dilit hoz. -
#5306 Kérdés
Milyen más módszerrel lehet fleet creditet szerezni bázisépítésen kívül? Az a gondom hogy lassan készek a srácok szinte mindennel és már csak dilit lehet szinte bedobni az meg pont kell a hajóépítés miatt.
Lehet esetleg valahol bázison belül venni?
Tegnap elvertem vagy 300 e fkt alkatrészekre újra kéne gyűjteni:)
-
#5305 nekem még ez is elég:) lehet most már csak a skillezésem lehet probléma tegnap mentem egy kört valaki mérte a bulit ez volt a 2. legjobb :)
-
Plata #5304 Egy elite stf 960 dili+1-6-11 borg neural vacak és 75-115 omega mark,5 neural vacak 1k dili,50 omega mark 500 dili. -
#5303 Egy karival szerintem ha klingon max 2-3 óra alatt meg lehet a 8000 dili per nap. -
Plata #5302 Szerintem nem jól próbáltad,ha 50 vagy mehetsz elite stf-re ahol kapásból 960 dili jön,de sok másból is jön. -
Nomad90Hun #5301 Nah jó ez így nekem pálya.... Végre meglettem 50 a mainemmel, és gondoltam hogy majd mire 30 lesz összeszedek a tac altomnak 1 sao paulo-ra dilithiumot amit majd átváltok zen-re... Ahaaa...
1 zen most kb. 130 dili, akkor rövid számolás után eljutottam oda, hogy majd 200.000 dilithiumot kéne összeszedni, miközben örülök ha naponta 1000-1500 össszejön... Arról nem is beszéllve kellenének egyéb dolgok is, de így köszi nem.
Thx srácok jó volt, szép volt, de én itt inkább abbahagyom.
Nektek további jókat, én nem ebbe akarok beleőszülni. -
Plata #5300 Hát pedig akkor tényleg nem sok,ez még sci karival is összejön. -
#5299 márpedig... Első gondolom a total damage, második a dps. -
Plata #5298 Ez most mi?Ha dps akkor nem sok,ha nem az akkor meg nem tudom mi akar lenni. -
#5297 robokutya 2.405.039(3.923)
möbiussal :)) fleet cuccokkal
-
Plata #5296 Na végre jó képkezelő,itt az ISO képem.
-
Plata #5295 Fleet odynak kevesebb konzolja van,de ugyanannyi hullja mint packos odynak,viszont a packos odyhoz jár egy ody konzol szett.
A fleetes ody nem az ody pack erősebb fleet változata,hanem az ody pack bénább ingyenes változata.
Katt -
Plata #5294 A fleetes ody a packos ody ingyenes változata.Nincs rajta semmi,nincs rajta szép híd. -
Plata #5293 Te vadkecske,a packos ezerszer jobb mint a fleetes. -
GaborST #5292 Akkor lehet azt kéne vennem! Hmm
Na mindegy Ody az bisztos!
ha a packosat megveszem akkor a flettes verzió ugyan úgy 200 k fleet credit?
vagy olcsóbb?
Már a nagyobb hull miatt érted! -
Plata #5291 A packos ody szebb,és olyan hídja van hogy be tojsz. -
GaborST #5290 Igen tetszik megt tipikus föderációs hajó!
És mint olyat imádom!!!!!! -
Plata #5289 Én értem,neked az ody tetszik,de ha már annyira tetszik,próbáld meg megszerezni az ody packot.Bár én ilyen lassú járgánnyal nem bírnám ki sci karival.Istentelenül kevés rajta a sci boff hely. -
GaborST #5288 Én értem amit mondani akarsz és nem is akarok veled vitatkozni!
De ha minden hajó "szar" és mondjuk a játékban talán ha 10 hajó a jó akkor mi értelme ennyi hajónak lennie a játékba?
Szerintem de javíts ki ha tévedek de minden hajó jó a játékba csak attól függ hogyan használja a játékos ill.mindnek meg van a maga taktikája,stílusa és játékmódja!
Én nem játszom olyan régen kb. 2 éve de nem folyamatosan sajna a munkám és egyéb más mit de ebbe most nem megyek bele!
És tudom hogy többet tudsz a játék hogyan-járól mint én de egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy a csak pár olyan dolog van a játékba amivel lehet élvezni a játékot!
Én szeretem az ST világát ezért is játszok ezzel a játékkal de ha ez így van akkor nincs értelme újítani a játékot mert már vannak olyan hajók és eszközök amik csúcs szuperek ami meg jön az már úgy is nulla és persze a szuper hajók tök egyhangúvá, unalmassá és jelentéktelenné teszik gamet!
Amúgy az a hajó nekem is bejön szép példány! -
Plata #5287 Na nem sikerült ezzel a szarsággal betenni.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_3_4_tl4yder62e.jpg -
Plata #5286 Na ez a vacak a képkezelő bedöglött,remélem így is sikerül.
Inf eliten fura dolgot művelt iso,valamelyik tac nyomott közéjük gw-t cloakból belőttem az iso-t közéjük és amellett hogy rendesen oda durrantott még térsebzést is csinált a harmadik célpontnál. -
Plata #5285 Andóriai phasert diliért lehet venni,az szerintem tök fölösleges dili pocsékolás.Az ody tényleg szép hajó,de ennyi az összes jó amit el tudok róla mondani.Az én kedvenc hajóm a Galaxy Dreadnought,meg vettem csak azért mert nekem mindig is az tetszett a legjobban,megvettem hozzá a 30-as refitet is a skin miatt,és a galaxy Dreadnought Venture tényleg gyönyörű,egy aranyos és gyönyörű hajó,de emellett szar.De néha csak úgy beleülök mert szép,de stf-re nem használom. -
GaborST #5284 Természetesen! :) -
Kolln #5283 Majd Én is megnézem, ha nem bánod! :) -
GaborST #5282 Nos köszönöm a hajamat leégető kritikát hasznos volt!
Odesyt azért akartam mert szerintem az egyik legszebb föderációs hajó!
De szerintem csak ki lehet belőle valamit hozzni (ráadásúl már meg van az ára is) ezért írtam hogy segítsetek mert ti szeretitek a kihívásokat!
Én is mondjuk de a segítség mindíg elkél!
Roma karim van kettő is egy tac +sci!
Klingon egyszer volt többet nem már csak elvből se (az egyik legellentmondásosabb faj az ST univerzumba)
viszont a roma kariaimat szeretem + majd lesz azokból is valami!
De most ez kell megoldanom valahogy pls.
Amúgy mi a baj az adoriai phaserrel? -
Plata #5281 Isometric Charge minek van betéve ha alig tettél pontot arra ami erősíti,és erősítő konzolt sem raktál mellé.Így semmi értelme,hogy 3 percenként 10-20 ezret lőjj vele az hülyeség,ha már használod rakj a hozzátartozó skillre és rakj mellé erősítő konzolt is.Úgy már hatalmasat tud sebezni.