46657
-
Plata #5360 Szent szar,mitől ilyen piszok randa ez a szegény defiant?Elcseszett plasztikai műtét? -
#5359 rejtsd el a borg visualokat? :D -
#5358 Kezdek beleszeretni csúnya de üt :)
-
GaborST #5357 hah most voltam stf-n mindenkinek polaron vagy tetryon fegyverzete volt csak úgy hullottak a borgok öröm volt nézni
de azért valamit nem értettem jóval 15 perc alatt végeztünk kb kicsivel több mint 7 perc aszem de csak 1 bp kaptam nem értem mért
pedig sebeztem keményen
Na mindegy jó kis csapat volt ami elég ritka -
Plata #5356 álcázni mindig is lehetett,az antimatyi konzol meg núdli. -
DarkBlade #5355 Vendégem vagy egy romulán sőrre!
Végre még valaki akinek szúrja a szemét az a nyüves 3. gondola. :D -
gunji #5354 Igen, de csak a Dreadnought. Valamit azért a többi hajó is kaphatott volna. Legalább a harmadik gondolát lehetne hide-olni :/ -
#5353 Plusz lehet majd álcázni, plusz a cloak az antimatter spreaddel szettet fog alkotni, plusz kapott hull buffot, plusz turn rate buffot, stb, stb, stb. -
gunji #5352 Épp tegnap olvasgattam erről, s a Cryptic megint kiverte nálam a biztosítékot vele. S ahogy nézem a fórumot, nemcsak nálam.
Meghirdették a Galaxy Reboot programot, promózzák orrba-szájba, pedig az egész csak annyiból áll, hogy a Dreadnought kap egy kis ráncfelvarrást: kap hangárt meg lecserélik a kisebbik tac boff-posztot univerzálisra (meg valamit hekkeltek az egyik fegyverével, de azt nem értettem, nekem nincs ilyen hajóm). Pont a taktikai bofft cserélik le, amikor pont az a fő baja a Galaxy típusnak ebben a játékban, hogy túl passzív. A többség így is, úgy is taktikait tesz oda. A többi hajóval nem csinálnak semmit. (Azt most hagyjuk, hogy a szétvált egységek ezentúl már mozgás közben is tudnak egyesülni. Ez nudli.)
Ahelyett, hogy az egyik/kisebbik gépész boff helyére kerülne univerzális, úgy használhatóbb lenne a hajó.
A másik, hogy a Galaxy-packot sem veheti meg mindenki: csak azok, akik még egyik hajót sem vették meg. Ezzel megint sok potenciális vásárlót zárnak ki. Üzletpolitikailag nagyon elhibázott lépésnek tartom, s nemcsak itt, hanem az összes ilyen pakk-vásárlásnál is. -
gunji #5351 Jahogy ezzel együtt, köszi, megnézem, igen-igen, köszi, ismerem a dörgést. ;) -
Plata #5350 Nekem minden megvan kivéve galaxy retrofit,de Galaxy dread Galaxy Refit és Galaxy híd is megvan,retro nem kellett mert az barom hülyén néz ki mikor leválik a feje. -
DarkBlade #5349 A cryptic szerint meg tuti hogy ma lesz.
"The above ships will become available around 10AM PST next Thursday, March 6th, 2014." -
GaborST #5348 Ez ma lesz elérhető szerintem szerverleállás után :) -
Plata #5347 A refit 30-as. -
#5346 Négyezer zenért megkapod a Lower Admiral Galaxy-t, és a két Vice Admiral Galaxyt, plusz mellé ajándékba a Galaxy hídkinézetet. -
GaborST #5345 Na valaki aki jobb angolból mint én meg a google fordító!
New Galaxy Bundle – The Tier 4 Galaxy Exploration Cruiser Refit, Tier 5 Galaxy Exploration Cruiser Retrofit, and Tier 5 Galaxy Dreadnought will be available as a bundle for 4000 Zen. If you purchase the Galaxy Bundle, you can claim the Galaxy Bridge for Free in the C-Store. -
Plata #5344 T1 roma és nukara repuja van és T4 omega.Irtó jól hozott ma a reggeli doffozás,általában 3200 dili körül kaptam klingononként,de orionnak 5020 dilit hozott 8 küldi. -
Plata #5343 Nem mert új kari és nincs t5 roma repuja xp hiány miatt. -
#5342 Nem lehet, hogy véletlen aktiválod a T5 New Romulus képességet? -
Plata #5341 Újra átolvastam STO wikin a Tulwar leírást,de nem találtam benne megoldást arra hogy a hajóm harc közben miért nyom cloak-ot pár másodpercre magától.
Tulwar,már pedig nekem ezt csinálja harc közben.Nem kap cd-t a cloak,de pár másodpercre harc közben láthatatlanná válik. -
DarkBlade #5340 Windows ->System32->drivers->etc
A perjelek nem jelentek meg. -
DarkBlade #5339 Szerkeszteni kell a windowsSystem32driversetc mappában a hosts fájlt.
Másold bele a következőt, és eu1 proxy -nál is eu2 -t fogja használni
79.125.26.110 eu1.proxy.crypticstudios.com
A hosts fájlt csak rendszergazdai joggal lehet szerkeszteni. -
Plata #5338 Sajnos nálam defektes a launcher,hiába kapcsolom ki hogy ne legyen proxy,akkor is vissza áll eu proxyra.Beállítom hogy ne legyen le okézom elfogadja és azért is van,és ezerszer is átállíthatom akkor is van.
-
Kolln #5337 A Proxy-nak a Launcher-ben ne legyen semmi beállítva, akkor jól működik, általában mindkét Proxy qvára túlterhelt és sokszor esik meg, hogy ledob. Én is így használom, hogy nincs beállítva semmilyen Proxy és nincs ilyen szerver ledobós vagy hosszú log-olós gondom. -
Plata #5336 Öt percig?Login ha eu1 kilépsz jobb felső sarokban piros x-re katt,újra login,5 perc alatt én hússzor is be logolok. -
gunji #5335 Az oké, de ha öt percig próbál loginolni, akkor a második próba inkább feladom ilyenkor éjfél körül :)
Nah, késő van már, talán holnap. -
Plata #5334 Ha eu1 kilépsz és újra indítod. -
gunji #5333 Hát engem folyton az eu1-re akar tenni, az meg mindig time outos. Marad a deault beállítás :( Sajna. -
GaborST #5332 Gameplay proxy ezt EU-ra -
#5331 a launcerben van egy szerverválasztó -
GaborST #5330 lehet hülye kérdés de azt hogy? -
Plata #5329 nem,kb félórát afkoltam,mert vacsi készítés meg hasonló és a karakterem ugyanott unatkozott ahol hagytam,válts Eu2 proxyra,akkor nincs lag meg dc. -
GaborST #5328 kérdés mást is ledobott ma a szerver mert engem már 3x -
Plata #5327 Na bakker ma két új rekordot lőttem inf eliten,először is a fun ferengi aknázómoly tac karival majdnem 67k-t lőttem beam overload 2-vel és mk11 destabilizing tetryon DBB-vel.Másik szintén infen klingon roma scivel brutális nagyot sebeztem,jött sok sphere kapuból árjuk dobtam gw-t és csapattárs is,majd az egész csapatba bele eresztettem thalaron ágyúval,brutálisat sebzett,a legtöbb sebzés 105.6k volt,de a többi is 70-90k körül kapott.Érdekesség hogy a lövés után a thalaron radiation a sci karimnál rengeteget critel,tac karinál szinte nem is láttam ilyet,de scinél tele lesz a képernyő critical sebzéssel. -
Plata #5326 Fleet hajóból sok van,nézz olyat ami nem veteran reward. -
GaborST #5325 nem tom csak akartam valami id. fleet hajót a karimnak
amúgy más fleet hajót enged de az megtudnám venni creditér (igaz a mirror verziót) de azokra akkor se dobok ki 4 fleet modúlt
Na mindegy -
Plata #5324 Mert talán nincs jogod flotta hajót venni,vannak olyan flották ahol hajót csak külön engedéllyel lehet venni.
Bár ha az ezer napos veteran hajó fleet változatát akarod megvenni ahhoz lehet kell lifetime,nem tudom.
Bár lehet hogy nem,fogalmam sincs,sose próbáltam megvenni,mert a fleet hajón se konzol se fegyver,és mit ér lifetime hajó fleetes változata a lifetime hajó konzoljai nélkül? -
DarkBlade #5323 Talán mert nem voltál soha 1000 napig élőfizetője a játéknak, vagy nem vetted meg 1x a lifetime -t? -
GaborST #5322 Skacok mért van az hogy nem enged fleet hajót venni?
Pirosan írja hogy vice admiral rank + Spire tier kettő
Jelzem mind a két feltétel megvan már egy ideje mi lehet a gond?
Ja a flottába is meg van már a rangom hozzá!
Help pls. -
Plata #5321 No winhez nem stf-re való hajó kell,no winre térsebzés kell,és olyan tac hajó aminn van LT Comm sci boff hely.