46657
-
Plata #5400 A te hajód az a support crújzer roma pajzsal? -
#5399 nem tudom én az ilyenekre sajnálnám feláldozni a raktár helységet :) bár nem tudom ha már használtad akkor fel lehet e őket adni mailben. nekem is van volt pár darab legutolsó amit beszedtem az a kristálydarabka volt:)az még megvan meg talán az első hiper hajtóműves pet is illetve a runabout amitől nem tudok megválni.
-
DarkBlade #5398 Nekem 11 van, akkor mi van?
-
#5397 én 9 et számoltam ti?
-
#5396 Egy igazi collectort találtam ennyi haszontalan petet egy rakásra:)
-
Kolln #5395 Intuíció és tapasztalat alapján, illetve egy két javaslattal. -
#5394 azt látom hogy piacon van belőle rengeteg de mi alapján tudom eldönteni hogy melyik lenne jó a karakteremnek?
-
#5393 persze a lényeg kimaradt dofokra gondoltam:)
-
#5392 hülye kérdés de felteszem remélem érthető lesz :)
Skillekre Pl scatter-re lehet valahogy keresni wikiben?
vagy torpedo speardra?
azé kérdem mer eddig nem foglalkoztam eme területtel.
-
#5391 azért is linkeltem be mert azt a részt legalább el tudtam olvasni:) a google fordítótól ilyenkor úgyis görcsöt kap az elmém:)
-
#5390 :) -
Kolln #5389 Kimondottan Én is szereplek benne. :) Mellékest a szerkesztő jó barátom. Attól függően, hogy mit szeretnél megtudni, lehet, hogy tudok vállalni kis fordítói munkát, de nem ígérhetek semmit. -
#5388 De jó lenne ezeket az infókat magyarul is elolvasni
http://issuu.com/drkfrontiers/docs -
Plata #5387 Én még sosem láttam a hirdetést.
Tán azé mert nem vagyok faszbúk függő.
Nem tudom eldönteni milyen peteket vegyek jem hadar carrierbe,attack shiphez kéne az a fos attack ship,de ahhoz semmi kedvem,az összes klingon hangár unlockolva,ha jól emlékszem.
Lehet adv orion slavert veszek és adv orion interceptort.Interceptorokat szerettem kis szinten. -
#5386 nem feltűnő a hirdetésük....
-
Kolln #5385 Nem valószínű, A Cryptic nem is dönthet ilyenekről, a PWE-nek meg saját "Steam-je" van az Arc.
Szóval nem hiszem. -
#5384 Srácok nem tudtok valamit nem akar véletlenül a steammel közösülni a criptyk teszem azt nem tervezi hogy belép a kártyás biznicebe?
Ha már az EVE elég durván belelépet és egész jól tartja a dolgait ár felett nem érné meg nekik?
-
#5383 az oké de általában azt írja hogy nem megfelelő a kép amit fel akarok tenni.
gondolom a karakterszerkesztőben kellene lementeni a képet de az se okés.
-
#5382 Szerk: és baromságot beszélek. Kattints az Upload gombra, válassz ki egy képet a lényedről az STO screenshot mappájából. -
#5381 Sehogy, ez nem arra van, ezzel saját "készítésű" alieneket, egy általad kreált fajt lehet feltölteni. -
#5380 Skacok IDE hogy tudom feltölteni a karakteremet nem világos a dolog.
-
#5379 az oké admin vagyok a saját flottámban és a fleet jelzésnél keresem a dolgot, nem ott van?
Ahol az uniformist is ki lehet alakítani.
-
Plata #5378 Mint mondtam ez a Flotta jelzésem, a flottánknak ez a jele,egy magyar zászló. -
#5377 rohadjak meg egy órát kergettem ezt a flag cuccot a fleet emblémában de nem találok zászlókat max 3 darabot és az se 3 színű max 2. -
#5376 Az egész az Honest Trailersre alapozódik, amelyben elég alaposan kiekézik JJ Abrams csillogó-villogó lens flare technikáját a két új ST filmben. -
Plata #5375 Hol ebben a poén? -
Plata #5374 Szerintem az összes hajómon nemzeti színű zászló van,és nem photoshop,mert ha találkozunk az űrben vagy egyéb hejen magad is láthatod,sőőt,a ruhámon is rajta van. -
#5373 Háttértörténet: Mélyen tisztelt kolléga elkéri másik mélyen tisztelt kolléga hajóbuildjét. Természetesen, mivel ez egy rendes flotta, készséggel bocsájtja rendelkezésére a buildet, ami a következő kép formájában manifesztálódott:
Eredeti kép
A közösség reakciója fergeteges, elhangzik egy "Guess what: Even. More. Lens Flares." kijelentés. Bajnokaink ismét egeret és klaviatúrát ragadnak, öt perccel később megszületik az újabb eredmény:
Második kép
[Aki esetleg nem fogná a poént, annak ajánlom ezt a videót megtekintésre]
A végeredmény: Egy, a röhögéstől majd megszakadó flotta. -
Plata #5372 Ilyen a flotta jelzésem.Mi ebben az érdekes? -
#5371 honnan van nemzeti zászlós fleet jelzésed??
-
Plata #5370 Mitől lenne ez photo shop:Nekem nincs photo shop,túl hülye vagyok hozzá.
Még a paint és a képkivágó is okoz fejtörést.
Csak nyomtam egy print screent és bemásoltam. -
#5369 a kis photo shoppos :))
-
Plata #5368 Az én defim így néz ki.
-
Plata #5367 Én meg inkább elitre szoktam menni elite társasággal. -
#5366 hát igen akinek ilyenre futja:)
gondoltam rá amikor a gurambára szedtem a cuccot de azt mondták hogy ezt a járgányt inkább szettben érdemes használni az meg sok 2 havi böjtölés lett volna:)
-
GaborST #5365 Elitre szoktam menni csak randomra -
Plata #5364 Íme egy csini hajó mielőtt oda ütne.
-
Plata #5363 Menj elitesekkel,10 perc alatt megvan 2 stf.
Ha eltesekkel jársz stf-re a cd fog gondot okozni,mert 20 perc alatt bőven kész a 3 stf és utána vagy karit cserélsz vagy alszol. -
#5362 mindent raktam rá amit ritkán lehet látni a hajókon :) :)
-
#5361 Lool Jól láttam kicsit azért kezdik pótolni a hiányosságokat vagy ez már rég ott volt csak nem vettem észre?
Ha a spacedokkot meg közelítitek akkor előkerül valahonnan egy vonósugár ami bekísér a dokkba:)