46657
  • Plata
    A te hajód az a support crújzer roma pajzsal?
  • RoboKutya78
    nem tudom én az ilyenekre sajnálnám feláldozni a raktár helységet :) bár nem tudom ha már használtad akkor fel lehet e őket adni mailben. nekem is van volt pár darab legutolsó amit beszedtem az a kristálydarabka volt:)az még megvan meg talán az első hiper hajtóműves pet is illetve a runabout amitől nem tudok megválni.

• DarkBlade
    Nekem 11 van, akkor mi van?
  • RoboKutya78
    én 9 et számoltam ti?
  • RoboKutya78
    Egy igazi collectort találtam ennyi haszontalan petet egy rakásra:)

• Kolln
    Intuíció és tapasztalat alapján, illetve egy két javaslattal.
  • RoboKutya78
    azt látom hogy piacon van belőle rengeteg de mi alapján tudom eldönteni hogy melyik lenne jó a karakteremnek?
  • RoboKutya78
    persze a lényeg kimaradt dofokra gondoltam:)
  • RoboKutya78
    hülye kérdés de felteszem remélem érthető lesz :)
    Skillekre Pl scatter-re lehet valahogy keresni wikiben?
    vagy torpedo speardra?

azé kérdem mer eddig nem foglalkoztam eme területtel.
  • RoboKutya78
    azért is linkeltem be mert azt a részt legalább el tudtam olvasni:) a google fordítótól ilyenkor úgyis görcsöt kap az elmém:)
  • RoboKutya78
    :)
  • Kolln
    Kimondottan Én is szereplek benne. :) Mellékest a szerkesztő jó barátom. Attól függően, hogy mit szeretnél megtudni, lehet, hogy tudok vállalni kis fordítói munkát, de nem ígérhetek semmit.
  • RoboKutya78
    De jó lenne ezeket az infókat magyarul is elolvasni
    http://issuu.com/drkfrontiers/docs
  • Plata
    Én még sosem láttam a hirdetést.
    Tán azé mert nem vagyok faszbúk függő.
    Nem tudom eldönteni milyen peteket vegyek jem hadar carrierbe,attack shiphez kéne az a fos attack ship,de ahhoz semmi kedvem,az összes klingon hangár unlockolva,ha jól emlékszem.
    Lehet adv orion slavert veszek és adv orion interceptort.Interceptorokat szerettem kis szinten.
  • RoboKutya78
    nem feltűnő a hirdetésük....
  • Kolln
    Nem valószínű, A Cryptic nem is dönthet ilyenekről, a PWE-nek meg saját "Steam-je" van az Arc.

Szóval nem hiszem.
  • RoboKutya78
    Srácok nem tudtok valamit nem akar véletlenül a steammel közösülni a criptyk teszem azt nem tervezi hogy belép a kártyás biznicebe?
    Ha már az EVE elég durván belelépet és egész jól tartja a dolgait ár felett nem érné meg nekik?
  • RoboKutya78
    az oké de általában azt írja hogy nem megfelelő a kép amit fel akarok tenni.
    gondolom a karakterszerkesztőben kellene lementeni a képet de az se okés.
  • Fabio Capello
    Szerk: és baromságot beszélek. Kattints az Upload gombra, válassz ki egy képet a lényedről az STO screenshot mappájából.
  • Fabio Capello
    Sehogy, ez nem arra van, ezzel saját "készítésű" alieneket, egy általad kreált fajt lehet feltölteni.
  • RoboKutya78
    Skacok IDE hogy tudom feltölteni a karakteremet nem világos a dolog.
  • RoboKutya78
    az oké admin vagyok a saját flottámban és a fleet jelzésnél keresem a dolgot, nem ott van?
    Ahol az uniformist is ki lehet alakítani.
  • Plata
    Mint mondtam ez a Flotta jelzésem, a flottánknak ez a jele,egy magyar zászló.
  • RoboKutya78
    rohadjak meg egy órát kergettem ezt a flag cuccot a fleet emblémában de nem találok zászlókat max 3 darabot és az se 3 színű max 2.
  • Fabio Capello
    Az egész az Honest Trailersre alapozódik, amelyben elég alaposan kiekézik JJ Abrams csillogó-villogó lens flare technikáját a két új ST filmben.
  • Plata
    Hol ebben a poén?
  • Plata
    Szerintem az összes hajómon nemzeti színű zászló van,és nem photoshop,mert ha találkozunk az űrben vagy egyéb hejen magad is láthatod,sőőt,a ruhámon is rajta van.
  • Fabio Capello
    Háttértörténet: Mélyen tisztelt kolléga elkéri másik mélyen tisztelt kolléga hajóbuildjét. Természetesen, mivel ez egy rendes flotta, készséggel bocsájtja rendelkezésére a buildet, ami a következő kép formájában manifesztálódott:

Eredeti kép

A közösség reakciója fergeteges, elhangzik egy "Guess what: Even. More. Lens Flares." kijelentés. Bajnokaink ismét egeret és klaviatúrát ragadnak, öt perccel később megszületik az újabb eredmény:

Második kép

[Aki esetleg nem fogná a poént, annak ajánlom ezt a videót megtekintésre]

A végeredmény: Egy, a röhögéstől majd megszakadó flotta.
  • Plata
    Ilyen a flotta jelzésem.Mi ebben az érdekes?
  • RoboKutya78
    honnan van nemzeti zászlós fleet jelzésed??
  • Plata
    Mitől lenne ez photo shop:Nekem nincs photo shop,túl hülye vagyok hozzá.
    Még a paint és a képkivágó is okoz fejtörést.
    Csak nyomtam egy print screent és bemásoltam.
  • RoboKutya78
    a kis photo shoppos :))
  • Plata
    Az én defim így néz ki.
  • Plata
    Én meg inkább elitre szoktam menni elite társasággal.
  • RoboKutya78
    hát igen akinek ilyenre futja:)
    gondoltam rá amikor a gurambára szedtem a cuccot de azt mondták hogy ezt a járgányt inkább szettben érdemes használni az meg sok 2 havi böjtölés lett volna:)
  • GaborST
    Elitre szoktam menni csak randomra
  • Plata
    Íme egy csini hajó mielőtt oda ütne.
  • Plata
    Menj elitesekkel,10 perc alatt megvan 2 stf.
    Ha eltesekkel jársz stf-re a cd fog gondot okozni,mert 20 perc alatt bőven kész a 3 stf és utána vagy karit cserélsz vagy alszol.
  • RoboKutya78
    mindent raktam rá amit ritkán lehet látni a hajókon :) :)
  • RoboKutya78
    Lool Jól láttam kicsit azért kezdik pótolni a hiányosságokat vagy ez már rég ott volt csak nem vettem észre?
    Ha a spacedokkot meg közelítitek akkor előkerül valahonnan egy vonósugár ami bekísér a dokkba:)