46657
  • RoboKutya78
    Mondtam hogy loptam:)

Originen ingyenes a dead space ha érdekel itten valakit:)
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dead-space?no-auto-login=true
  • Plata
    Particle generátor minek?
  • RoboKutya78
    Ez a hajó brutál tetszik de gondolom nem használhatja más csak a romulán frakció.
    most vagyok kakiban szerintem a gurambával esélytelen a klingonom most már sejtem mért nincs ebből a csónakból olyan sok odafent.
    hiába van rajta distruptor beam meg elachi turret nem az igazi.
    Valszínű szar skillem van rá kéne egy jól bevált konstrukció rá.
    Elvileg ezt használom a fegyverkiosztást ne nézd lusta vagyok feltenni rá majd holnap kirakom
    Guramba skillem. Valahonnan loptam az ötletet.
  • Plata
    A hajó fő fegyvere csak akkor érhető el ha megvan a teljes 3 részes konzol szett.

Az előző képen a Scimitár van ezen a Tulwar.
  • Plata
    Sosem veszek csak egyet,mindig a full pack.
  • RoboKutya78
    ez szettes vagy csak egy madarat vettél? és mivel használod?
  • Plata
    Érdekes a Romulán történet,kicsit Mass Effect-es,de jó.A hajóm kicsit ronda,de fun.
    Viszont a romulán ragadozómadaram elég szép.
  • Gundark 1 1
    Párhuzamosan elkezdtem a romulánokkal. Mindig is tetszettek a warbirdek. :)
    kiváncsi leszek a történetükre. Persze pátyolgatom a Fedes karaktareimet is. Azért a szívem mindig is a csillagflottához húzott :D

Szép a hajód Plata :) Jobb szeretném magam mellett a harcban mint ellenem. Főleg hogy egy fél naprendszernyi aknát telepít ...
  • Plata
    Én ezt szoktam használni.Katt.
  • Plata
    Grenade satchel,asszem ez a kit neve,én nem szoktam használni mert a gránátok cd-re rakják egymást.
    Hát nem tudom mennyit ad a MACO szett.
  • gunji
    Gránátos kitem van, nagyon jópofa, 4 féle gránátot tudok dobni: egy füst, egy bénitó, s kettő romboló, azt hiszem. Így egy olyan taktikával játszok, hogy először dobok egy gránátot, majd lövök egy sorozatot (2-es gomb), a lövés akkor fejeződik be, mire a gránátok közös CD-je lemegy, így dobhatok egy másik fajta gránátot, majd sima lövés addig, amíg az előző gránát elérhető nem lesz. :)

A diminishing returnt meg akkor mondják valamire, ha van egy határértéke, amit nem lehet elérni, vagy túlszárnyalni, akárhogy próbálod. Lefordítani valahogy úgy lehetne, hogy csökkenő nyereség. Talán közgázból eredhet :D
    Itt pl bizonyos konzolokra igaz ez, pl ha egy neutonium alloy mellé beteszel még egyet, akkor a második már nem fog adni annyi statot, mint amennyit az első adott, hanem kevesebbet (felét-három negyedét, pontosan nem tudom, de ki lehet mérni), a harmadik meg még kevesebbet fog érni.
    (Ahogy pl. SWTORban felesleges túl sok surge-t adni JK-nál, ott a kb. 75% fölé úgysem fogunk soha menni.)
  • Plata
    Hát egyik hajó pack-ot sem szabad egyesével megvenni.Főleg mert ezekhez egyedi konzol szett is jár vagy fegyver.Vesta pack ereje pont a konzol szett és a 3 fegyver.
  • RoboKutya78
    ez az anno már egyet becsekkoltam:)
  • Plata
    Ha egyben veszed meg 5k zen,ha egyenként 7.5k zen.
  • RoboKutya78
    :) a fene csak 6 órától lesz meg a mirror és akkor is csak 3 karival
    Lassan fog összejönni a 2. vestás járgány
  • Plata
    Na mi a fenének törtem magam,3 órától leállás.
  • Plata
    Az egyik hirogen a másik ferengi.
  • Fabio Capello
    engi konzol az mi, hirogen szett?
  • Plata
    Na nekem ilyen az aknás kari hajója.
  • Fabio Capello
    nem, a LoR egy harmadik frakciót (romulánok) hozott be, nekik van ha jól rémlik három küldetéscsomag, utána választanod kell hogy a FED vagy a KDF oldalra állsz e.
  • Plata
    Ha az epizódokkal végeztél akkor nincs több,csak a Foundy küldetések.A legacy of Romulus az a roma kieg,kezdhetsz romulán karaktert,a romulán karakternek nagyrészt más története van mint a fedesnek,Ha a romulánod eléri a 10-es szintet döntenie kell kihez csatlakozik,föderáció vagy klingonok.Klingon történet megint más mint a fedes.
  • Gundark 1 1
    Lehet hogy hülyeség amit kérdezek, de vannak misszió packok? Pl a bejelentkezéskor a romolus legacy logo fogad, az nekem játszható mint Fedes? Magyarán vannak e még "gyári" küldetések, vagy "csak" a PvP-k? (a patrolokat leszámítva)
  • Plata
    Na tévedtem,hamarabb haza értem.Mindjárt megmutatom az aknázómoly karakterem.
  • Plata
    Breen cluster torpedó kicsit sebez.Bár vicces de gyönge a sebzése.Akkor már inkább hirogen akna trait és Dispersal Pattern Beta III meg valami jó kis akna.
  • Plata
    Dyson hajó nem túl jó sci hajónak.Én is rákészültem hogy megveszem 10k zenes packot,de akik megvették és bízom a szavukban mondták hogy sci karinak elég vacak a hajó.Így aztán abba hagytam a zen gyüjtést és bevásároltam még pár klingon hajót helyette.
    Gravity Wellel nagyon jól lehet szórakozni,ismerek valakit aki igazi maximalista,és rendesen fel cuccolta a hajóját,fleetes konzolok meg egyebek,és brutálisan sebez a gravity well-je,olyan durván erős a gw-je hogy elkapta a hajómat és borg kocka belsejébe rántott.
    Ha jó sci karit akarsz akkor joined trillt kezdesz,nagyon jók a traitjei.
  • RoboKutya78
    Nekem a trans cuccok tetszenek a torpedó ahogy a célpont előtt megáll és darabokra hullik majd igaz kicsit sebez olyan 2 3 ezret darabonként de a látvány akkor is szép:)
  • Plata
    Na akkor megnyugodhatok,nem csak én bolondulok az aknákért.
  • RoboKutya78
    A Doomsday kedvenc küldik a klingon induló ének miatt:)
  • Gundark 1 1
    Ó hozzátok képest én tök hagyományos vagyok :) Most kaptam meg a Föderációs nehézcirkálómat. Kedvelem az aknákat és a klingon fegyvereket rajta :D

Végigcsináltam a sorozatos küldetéseket, (Doomsday machine, időugrások stb)
    Ilyen már nem is lesz? Mármint olyan hogy a flottától kapok ilyeneket. Gondoltam elugrom a Dyson gömbbe, de tartok tőle hogy gyorsan levernek :)

Sok mindent kell még tanulnom, pédául a doff rendszert, de alakul. Kiválóan szórakozom, azt hiszem erről szól ez az egész.
  • Plata
    Gravity well jobb móka.Nekem van vagy 5 fedes sci-m abból 1 energia elszívós Recluse carrier,többi a hagyományos GW-s szopató.
  • Plata
    Vesta pedig packban a brutál,3 konzol 3 fegyver,és a 3 konzol ha fentvan az 4 aktív képesség.Szerintem baromi jó.
  • RoboKutya78
    jól sejtem hogy a sci nek a legfőbb fegyverei ezek az energia leszívó meg rendszerzavaró dolgai lennének jól használható fegyvere?
    Pl a viral matrix meg az amelyik ilyen kék kis labdacsokat dobál a hajóra és azt hiszem hogy a pajzsot szíva elfele?
    A daysot ilyen fegyverzettel tudnám elképzelni Sci karakterként.
  • RoboKutya78
    Az atroxot amikor kijött egyből becsekkoltam mert még volt pénzem amit erre el tudtam költeni én is csak azér vettem meg mert meg tetszett olyan

Nem tudom a dayson hajó jó lenne e sci nem mert van neki rendesen sci fegyverzete.
    a vestával meg az a problémám hogy a 3 ból csak a taktikai van meg ha ez a hajó jó akkor a következő projektem ennek a típusnak a beszerzése lesz.

Iszonyat szenvedés skillek nélkül cammogni a pályákon.
  • Plata
    A szatrox nekem olyan mint a bikáknak a vőrős szín,azt hiszem sosem heverem ki a sok fszláma atroxot akivel összefutottam stf-en.Általában ha szartrox bejön randomba először elszámolok 10-ig utána meg nem szólok semmit,különben zsigerből elküldeném az anyjába.Nem tudom játszottál-e akkor mikor bejött az atrox,de akkor stf tele volt velük,annyi stf-et buktam miattuk,hogy egy életre megutáltam őket.Tudom hogy nem a hajó hibája ,hanem csak a sok buzi kis divatmajomé,de akkor is rühellem.Két hajó nincs meg nekem,az atrox és a vulkáni hajó,aminek nemjut eszembe a neve,azzal nincs semmi bajom,csak nem tetszik.Ja meg dyson hajó sincs meg,de az sem tetszik.Helyette a zenből inkább megvettem még pár klingon hajót.
  • Plata
    Batteries és subsystem repairra nem tettem volna,torpedót meg előre raknám,mert úgyis ritkán fordítasz hátat.
  • Plata
    Sőt a Long Night nevü küldiben vicces szokott lenni hogy mortarokat lepakolom és kinyírják az egy szintel fölöttem lévőket is.Mert az egy több szintes űrállomáson játszódik.
  • Plata
    Én úgy szoktam groundon küldizni hogy a bejárat előtt megállok,de úgy hogy ne lássanak,lepakolom a 4 boffot,mortarokat turreteket aknákat,bemegyek ajtón belekötök valakibe és utánam jönnek,be az aknákba turretekbe.
  • Plata
    Ground skilleket aszerint állítsd össze hogy milyen tac kitet használsz.Nem tom mi az a dimnisung return,bizonyára valami kínai inyencség,de nekem van téve armorra asszem.Vélhetőleg 5-6 inkább 6 óra fele tudok majd gép elé ülni és játszani.
  • Plata
    Atroxot dobd a halál fba,Vesta pack überjó.Atrox minden csak nem jó sci hajó,bocs de személy szerint rühellem.
  • RoboKutya78
    Atrox mellé van még multi missionom is:)