46657
  • gunji
    Pénteken (ma) este kilencre és nem sokkal utána hajnali egyre ígérik.
  • GaborST
    ez a risas dolog mikor lesz?
  • GaborST
    akkor lehet csak nálam volt ennyi
  • Gundark 1 1
    Nekem csak 720 mega volt.
  • GaborST
    mi ez a 2,7 giga frissítés most?
  • Gundark 1 1
    Köszönöm szépen. Akkor szerzek egy Aegis szettet kezdésnek, aztán Borg vagy Maco :)
  • Plata
    Nem szeretem jem hadar szettet,inkább veszek kis karinak Aegis szettet minthogy jem hadart.Szinte minden hajómon KHG vagy MACo pajzs és borg deflector borg hajtómű van,kivéve pár spéci hajót.De jem hadar egyiken sincs,még a jem hadar hajóról is kukáztam.Ground STF-re ha borg stf,akkor Maco vagy KHG szett kell,az omega fegyvere rohadt gyorsan adaptálódik.Infected groundra sniper puska nélkül nem is szabad menni.Maco vagy Adapted KHG sniper kell.És mellé KHG vagy Aadapted Maco pulsewave.
  • Gundark 1 1
    Ismét kérdések :) Melyik szetteket javasoljátok? Plata tekintetes úr a MACOt illetve a Borg-ot. A MACO-ból jó a ground is? Mondjuk a JemHadar nem rossz de annyira nem győzött meg :) Érdekesen néz ki a hajócskám tőle.
  • Plata
    Ahol tavaly,valszeg 600 token lesz.Valszeg.
  • RoboKutya78
    -- lool ezt hol lehet majd bezsákolni?:)

-- Igen egy fekete ablak marad a helyén annó meg olyat is művelt hogy a nem az én loot jelző bolyánál is felvillant a felvétel gomb nagyon zavaró jelenség volt.
  • Plata
    Kimásoltam flotta honlapról az egyik képet.
  • Plata
    Ühüm.Nem tűnik el a loot hud(vagy mi a rák),hanem üresen ott marad.
  • Plata
    Flotta honlapon már az idei fürdőruhák is fent vannak,állati lesz.
  • RoboKutya78
    Srácok másnak is van olyan hibája hogy ha stfen megjelenik egy loot és rákattintasz akkor egy fekete mozgatható kocka jelenik meg a helyén?
  • RoboKutya78
    van egy olyan érzésem hogy idén nem a tériszonyt kell legyőznünk hanem nagyon vizesek leszünk :)
    a szörfdeszkákra gondolok :)
  • gunji
    A risai partyhoz spoileres képek itt és itt.
  • gunji
    Ma is jönnek javítások.

Többek között ami jó: "Resolved an issue which was only allowing captains to slot one non-unique duty officer at once." Helyes-helyes,
    Ami meg nem: "Occasionally, bridge officer and captain powers are removed from the power tray when transitioning to another map." Ocassionally, ja persze

• RoboKutya78
    Köszi az infót
  • RoboKutya78
    Na akkor ezért nem fogom magam felkelteni. Azt hittem esetleg be lehet váltani a megmaradt madaraimat markokra vagy hasonló ha esetleg igen akkor még talán pénteken még a "korai" kezdési időben elfutok oda meglesni hogy netán aktiválták e a csókát. :)
    Köszi a fordítást valami hasonlóra jutottam én is.
  • Plata
    A hajó 2500 zen,az egyik zenes a másik a fleetes változata.
  • gunji
    A játékbeli naptárban olvasható leírás szerint naponta a legelső misszió után jár csak lobi és egy accounton belül csak egy katakternek.

A risai kérdéshez:
    Most pénteken május 9-én magyar idő szerint 21.00-22.00 és szombat hajnalban 01.00-02.00 óra között lesz valami esemény, erre hívnak minden flottakapitányt a kedvenc üdülőbolygónkra. Lehet majd heverészni a napon vagy csobbanni a habokban (gondolom ez reklámszöveg, hacsak nem lesz ilyen emote), felfedezhetjük a tengerpartot, s repülhetünk a háti rakétánkkal, versenyezhetünk a többiekkel. Captain Smirk-kel (Cryptices figura) mehetünk majd felfedező útra, de akár bújócskázhatunk is majd vele.
    Ez inkább valami könnyed/szórakoztató pihenőprogramnak néz ki, szvsz komolyabb rewardok nélkül.
  • RoboKutya78
    ezek mibe fognak fájni? jol látom mind taktikai hajó lesz?
    Nekem a The Tempest Class tetszik így első ránézésre. A másik egy kicsit olyan elfújja a déli szél stílus :)
  • Plata
    Jön az új hajó.
    Tempest
  • RoboKutya78
    május 16-27 ig ismét a Lobi kristályé lesz a főszerep ha jól emlékszem napi 15 darabot lehet becsekkolni a szokások epizódok végig játszásával ha minden nap begyüjtöd megvan az esélye annak hogy legalább 400 kristályod meglegyen karakterenként ha jól emlékszem a tavalyi bulin legalább 3 consolravalót összegyűjtöttem 2 karakterrel és akkor még nem volt accuntbankom hogy átpasszolható legyen a kristály Ha igaz akár egy hajó is összegyühet nekem idén ? hurrá:)
  • RoboKutya78
  • Plata
    Megmaradnak,persze,csak már nem kapható.
  • Plata
    Van vagy 6 karimnál risa korvett,legtöbbnél a bankban dobozban,mert szar.
    Ugye ez pro hardveres build?
  • Nulla7
    Ja, elnézést a félreinformálásért akkor...

A meglévők azért nem vesznek el, ha jól sejtem? Szar lenne fellépnék szerverre, és fegyver nélküli hajó mosolyogna rám... :P
  • RoboKutya78
    am meg ha a téli bulit veszem figyelembe nagy valószínűsége annak hogy a régi mellé kapunk egy ujjat is.
  • RoboKutya78
    na kikéri magának az a corvett ezt a megállapítást :)
    ez a skillezés és fegyverzet egész harapós és jól mutat a fehér labdacsokkal :) eninernél bevált nálam
  • Plata
    Sajnos már csak Mk12 szett van,Mk10 és 11 ki lett véve.
  • Plata
    Az a korvett egy rakás szar,remélem most valami más lesz a nyeremény.
  • Nulla7
    Egyébként van valami flottás aktivitás mostanában Klingon oldalon? Úgy néhány havonta rám jön, hogy játszanék egy kis STO-t, de aztán belépek, elindítok egy-egy repu időmérőt, harmadik farmolós meccs közben beleunok, hogy egyedül szarakodom, aztán megint néhány hónap mosolyszünet...

Ha valami közösségi dolog lenne néha... de nem nagyon... Vagy csak én kerülöm el őket?
  • RoboKutya78
    mikor és hol kell toporogni ?
    Vagy előszedik a corvett farmolási lehetőségét?
  • RoboKutya78
    valaki fordítson mert meghülyülök a googletól :)
  • RoboKutya78

beach-party
  • Nulla7
    Fel kell húzni a szinteket, hogy egyáltalán vehess cuclit, úgyhogy nehéz megmondani, mennyit kell hozzá gyűjtögetni. Jellemzően nem az ára a gond, hanem eljutni odáig.
    Vannak szintek is, jellemzően az 1., 3. és 5. repu szinteken kapod a X, XI, XII szintű cuccokat, de a torpedó asszem pont kivétel, abból csak egyféle van és talán 3. repu szint vagy a 4.
  • Gundark 1 1
    Ó. Azt nem tudtam, nem nagyon vannak még ilyenjeim, jem hadarok vannak amiket kaptam az epizódokból.
    Gondolom akkor elfáradok az omega forszhoz és ott beváltom. Tudnál mondani egy kb árat hogy mi mennyibe kerül? Erős sejtésem hogy a meglévő nem elég :)
  • Plata
    Borg cuccot omega repuból veszel.
  • Gundark 1 1
    Hát jó. Akkor a Majesticemet fejlesztem tovább. Borg cuccokat honnan tudok szerezni? (exchangen még nem néztem, de gondolom szép ára van :) Amiket kapok néha vészhívásokat onnan eddig egy borg cucc sem esett ki nekem. Határozottan érdekel az omega torpedó : )