46658
-
#6241 Bemész egy piros enemy izé felhőbe és kitisztítod a szektort ennél jobb tesztelő helyet nem tudok :)
-
gunji #6240 Valóban, én sem tudom, hogy lehetne használni ezeket. A bő két éves karakterem gépész boffja (akkor még nem a mostani boffokat kapta mindenki) dobálja ezeket a felszíni harc után. Ezek a lebegő színes karikák buffok, de sajnos csak rövid ideig hatnak, s amíg összeszedem őket és megtalálom a következő ellenséges csoportot, addigra elmúlik a hatásuk. Így nem használom, van több és jobb támadó és védekező skill helyette. Ahogyan számomra kevésbé használhatók az ételek/italok és a tribblik nagy része.
Epizód küldik? Á, azok nagyrészt könnyűek egy felskillezett hajóval :( De köszi, még megnézem, hátha találok mégis egy jót. Vagy próbáljam ki az advanced szintet? :) -
Plata #6239 Igen Raul mondta hogy az a flotta fórumon,de én sosem használtam olyan kitet amiben az van,mert használhatatlan vacak skill.
Igaz poénból az egyik fedes engimnek megvettem az összes létező kitet,de használni nem szoktam.
Bármelyik episode küldire bemész és kész. -
gunji #6238 Ez szerintem a Combat Supply nevű gépész földi (ground) skill.
Más. Föderációs oldalon tudtok olyan küldetést vagy bolygórendszert, ahol inkább szólóban hajót lehet tesztelni? Az éles csoportos stf-ektől és hasonlókra most nem gondolok.
A borg szektorban levő insták is jók erre, de ott sajnos a kockák nem egyedül járnak, hanem 4-6 gömbbel, az meg már úgy erős. -
#6237 valami gáz van állandóan ledobál a szerver.
-
#6236 ez nem fura ezt elvileg a sci karakter valami bofja műveli már én is alkalmaztam egyszer.Talán valamelyik küldiből kapott kitt műveli ha jól emlékszem külön extra bofokat ad mint egy tribli pl gyorsabb futás.Hasonló mint amit a dyson parancsnoki központnál szokott adni egy pont elfoglalásánál.
-
Plata #6235 Reggel megcsináltam klingon karikkal a szokásos doff küldi felvételt és begyűjtöttem az esti küldik jutalmát,roma karim táskája tele lett cuccal ezért leugrottam DS9-re.Ahol fura kép fogadott.
Mindenfelé ilyen buffok voltak,rohangásztak körbe a népek és szedték fel. -
#6234 istenem amikor még csak 95 dili volt egy zen azok voltak a régi szép idők ki emlékszik rá már vajon?:)
még pár hónapot én is élveztem annó eme csoda előnyeit :)
-
gunji #6233 Hm, a Cryptic jó érzékkel infláltatja el a dilithiumot: egymást váltó dili-farmolással és zen-engedményes akciókkal már 153-nál jár az árfolyam (legalábbis legutóbb, mikor néztem). A 20%-kal kevesebb zenért még így is megérné hajót venni a store-ban. Csak a kis játékosok szívnak, akiknek kevesebb dilijük van :(
Talán majd nyáron már többen költenek RL-pénzt zenre és remélem megfordul a tendencia. -
gunji #6232 Nem. Annyit olvastam chaten, hogy pár instance-ban megfordult a srác, s ha beléptél az ő saját chatszobájába, akkor dumálhattál is vele, meg bújócskázni is. Átmenni abba az instance-ba, ahol épp tartózkodott, oda az 50-es létszámlimit miatt nem is lehetett. De nem tudok arról, hogy osztott volna-e valamit.
Némileg csalódás, mert többre számítottam a reklámszöveg alapján.
Ezért külön szvsz nem érdemes fenn maradni majd kettőig. Esetleg annak, aki amúgy se tudna aludni. -
#6231 de konkrétan valami extrát nem ad mert ha igen akkor lekéstem:)
-
gunji #6230 Igen, killer event van. Aki a levegőben van, mikor lejár a hátirakéta bérlete, s túl magasról zuhan le, az meghal. :/
A szökőkútbeli deszkára rá lehet ám állni :P A parton levő szabad nyugágyakra meg kifeküdni, s bámulni a csillagokat. Jut eszembe: két napja van a Risának. :)
Az accolade-ek meg persze jönnek, de csak azért, mert a karakterednek még új a helyszín.
Sikerült bebugolnom: ha egy új épületben vagy, amikor karaktert váltasz, majd később visszatérsz, akkor az alsó padlószint alá teszi a karakteredet. :o -
#6229 tüzijáték én láttam a légdeszkát bár csak ki van téve egy szökő kútba semmi extra.
Bár nem tudom van valami konkrét event mert kitüntetéseket azt kapom sorban?
-
gunji #6228 A 2-es instance-ban most kel fel a Risa Napja.
Se légdeszkát, se fürdőrucit, se napszemüveget nem lehet kapni :( -
gunji #6227 Hm, egy naplemente/napfelkelte szép lehetett.
Vicces, amikor lejár a hátirakéta kölcsönzési ideje, akkor egyszerűen eltűnik, legyen a használója épp a levegőben repülés közben is -
Plata #6226 Régen telt az idő,és lement a nap,stb. -
gunji #6225 Jé, van éjszakai instance is Gyönyörű a hely ilyenkor -
gunji #6224 Valaki látott valamit Risa-n? Ami egyedül történt, hogy negyed órára rövidült a hátirakéta kölcsönzési ideje :( -
GaborST #6223 Minden féleképen zenes hajót akartam míg nem írtad a flettest de az sci karik is bejönnek mondjuk eng karim még nem volt
sci-nek milyen zenes járgányra gondolsz
bocsi csak nem vagyok otthon a klingon oldalba -
#6222 Még egy kérdés. Olvasom, meg mondtátok is, hogy ha jól emlékszem 10es szint körül választanom kell szövetségest. Fed vs Klingon. Mi lesz a különbség? -
#6221 bocs D'deridex. :) Tudtam hogy valami dreidecker :) hát ha elérem kipróbálom. -
Plata #6220 Nekem van D'deridex Retrofitem, didi konzol szettel,sztem jó móka,de ahhoz meg kell venned az 50-es és a 30-as didit.a zenest. -
Plata #6219 Fleet raptorokat még nem próbáltam de jókat hallottam róluk.Guramba idegesítő nekem mert tudom milyen atom ütős állat járgány volt,és elszarták.Sci karit akkor kezdj ha tudsz venni zenes hajót neki,engi hát annak a Bortas pack vagy Mogh lenne jó,sztem. -
#6218 Urak, kezdek egy romulán enget. Milyenek a romulán hajók? A dreidrex tetszik pofára, de akárhánnyal találkoztam vidáman körberepültem. Tényleg ennyire lassú? -
GaborST #6217 Értem bár a guramba az olyan mint a az Áprilisi idő nem szeszélyes aszem mé annó te irtad
Fleetes raptor az jó
vagy töröljem és csináljak helyette Sci vagy Eng oriont melyik a fajnak megfelelő
most még csak 14 szintű szóval még belefér -
Plata #6216 Orionnak ami tac?Hát ha van rá pénzed akkor fleetes raptort,vagy ha van zened Guramba esetleg Brel bop.bár előre szólok a brel bop krva nagy fun,de ugyanakkor iszonyat papír is. -
Plata #6215 Nem lehet hogy a skillezésed nullázta a játék vagy a trait-eket? -
GaborST #6214 nem tom nálam miért csinálja ezt de szörnyen idegesítő
mondjuk lehet addig megprobálom az új karikat kihúzni 50-re hátha azok nem akadtak be
ja amúgy az orion karimnak aki tac milyen hajót ajálsz Plata te mint nagy Klingonos -
GaborST #6213 az hogy a tac karim ami eddig 800-3000-ig sebzet lövésenként az most kicsit sem vicces modon 13-150 sebez sajna tavaj is belefutottam ebbe és egyszerüen nincs megoldásom rá tehát pihi míg nem jön egy újabb frissítés kész
féléves munka + 1000 zen a sikk opt.-hoz smafú egy frissítés és játszhatattlan kész -
Plata #6212 Mi a gond? -
GaborST #6211 na akkor az jó mert megin sikerűlt a játéknak adig pontig húznia húrt nálam a hajat tépő bugjaival hogy elszakat!
Úgy hogy valszeg felejtős vagy 1 hónapig az tuti még jó hogy most indítottam 2 új karit de minek azt nem tom!
Nagyon kelletek ez az undine faj inkább javítoták volna ki a bugokat ehelyet még raktak bele egy jópárat!
Utolsó frissítés óta játszhatatlanok a karakterjeim amik hangsúlyozom malydhogy nem tökéletesek voltak számomra!
Mindegy várom ezt a risás dolgot az legaláb (mondjuk csak remélem) visszaadja a kedvem! -
Plata #6210 Talán megnézheti hogy szörföl a csóka,ha megmutatja.Esetleg válaszol a kérdésedre. -
#6209 és ebből mi haszna lesz az emberkének aki odabattyog? netán megtradelik? :)
-
Plata #6208 Ma este 9-kor egy cryptices bohóc fog játszani Risa-n,az event júniusban lesz. -
GaborST #6207 Ja értem akkor ma este kilenctől ha jól értelmeztem az angol szöveget -
Plata #6206 Mert nem is lehet,majd az event alatt. -
GaborST #6205 Én nem vágom ezt a risa dolgot mert nem találtam olyan eladód vagy kölcsönzőt ahhonan lehetne szöfrdeszkát szerezni -
#6204 A bakis képen a kapott bofokat már megadta a küldetések elvégzése után de újra ki akarta osztani Törölni nem tudtam a küldetést csak a meglevő bofokat kellett törölnöm és megoldott a probléma csak nem értettem miért adta meg újra azokat a bofokat.:) -
gunji #6203 Szvsz az első képen láthatók megtalálhatók a második képen látható listában több más hajótiszt mellett.
Szvsz nincs hatásuk rá, csak ajánlanak doff-t a végrehajtáshoz.
A BOFF-képen mi a baki? Ha sci vagy eng kapitánnyal játszol, akkor valamelyik szinten tényleg előfordul, hogy az új hajóhoz kell egy második sci/eng BOFF, ez valóban előfordul. Három dolgot lehet tenni:
- kidobod azt a tisztet, amelyikre nincs szükség
- veszel 2 boff-slotot
- eggyel kevesebb boff-fal szintezel.
Én hasonló esetben a középsőt választottam :) -
#6202 Ehh na és most mit csináljak???
dobáljam ki őket és vegyem fel a küldetésből?
Óriási baki.