46658
  • gunji
    Óhogyaza... Q jelenjen meg nekik rémálmukban...

Köszi :) Direkt kiválasztottam egy karaktert, hogy ő kapja a lobikat, ne foglalják feleslegesen a helyet szanaszét, így figyelhetek az órára is
  • Plata
    Igen 20 óra,ha tegnap este hétkor csináltad akkor ma délután 2 után kapsz.
  • gunji
    Ma megcsináltam a Skirmish-t, s nem adott lobit (az első küldetés ma), utána a Spin the Wheel-t is, azután se jött meg.
    Mikor van napváltás a lobi szempontjából? Vagy arra is 20 órás CD van?
  • Plata
    Nekem csak egy olyan karakterem van ami antiprotont használ,az is a legújabb karim,vadi új kari 3 napos.
  • Fabio Capello
    fleetben is lehet venni.
  • Plata
    Voth és undine lock boxból,sima hát az jó kérdés.
  • Zero 7th
    És nekik honnan van? Esik meccs közben?

(Nem frissítettem, azért kérdeztem rá még egyszer...)
  • Zero 7th
    Ja, úgy értettem, hogy a "motor meg ilyesmi"=motor, deflektor és pajzs, és egyben 100k.

Az meg rémlik, hogy olcsóbb volt, kicsit most szíven ütött, hogy mennyibe kerül.

És akkor _most_ honnan szerzek XII antiproton DHCt, ha DS9ből nem?
  • Plata
    Exen kapsz 3 féle antiproton fegyvert is,sima,voth és undine.A sima kicsit idegesítő hangú,a voth nagyon az undine meg vicces csillagokat lő.
  • Plata
    Nekem Mk11-12 exes antiproton van az új karimon,de úgy rémlik mk12-n van 2% crit.
  • Plata
    Tévedsz,Mk12 motor 34k,ha veszel motor deflectort pajzsot az 102k dilithium.S9 előtt lehetett venni olcsóbban is kb 60k volt.De azt is kivették.
  • Plata
    Wiki el van tévedve,DS9 boltos másfél éve nincs bent kb.És ingyen volt.Csak hülye stf token kellett hozzá.az megy olyan sok esett hogy a boffjaimon is szett volt,meg a bankban elpakolva 2-3 fegyver szett.
  • Zero 7th
    Mondjuk a roma boffok valószínűleg soha nem lesznek meg. Összesen az öt boff 2.5% crit bónuszt ad a sima mezei romulan operative-okkal töltött hajóhoz képest. És ráadásul nem tuti, hogy amit veszek boffot, annak lesz ilyen képessége, úgyhogy akár sokszorosa is lehet az ár.

Annyiból mindegy, hogy ez lesz az utolsó dolog, amire gyűjtögetni fogok.
  • Zero 7th
    Nézem össze, hogy még mennyi dilit kell farmolnom, hogy "kész" legyen a karakterem.
    Kapásból százezer a level XII motor meg ilyesmi.

XII-es antiproton DHCket honnan szerzek? Ráadásul most vettem észre, hogy a shipyardos XI-esek nem adják a 2% crit bónuszt, az fasza pénzkidobás volt.
    Ha jól látom wikiben, DS9-en a honor guardos csókától? És mennyibe kerülnek, az is ilyen 30ezer? Akkor az is száz fölött van.
    Aztán kétszázezer dili meg nyolcszázezer fleet credit lenne a sok roma spec operative, de ahhoz kéne slotokat is vennem, az megint néhány tízezer dili.

Mondjuk számolom négyszázezernek. Az... ötven nap? Heh, nem is olyan borzalmas...
  • Plata
    Ec-ért is lehet venni,de a legolcsóbb az olyan 60-70 milla sztem,és az nem cruiser.Tankolni bármelyik cruiserrel lehet,az Avengeren sok sok fegyver fér el,és nagyon nehéz fegyver is mehet rá,gyorsabban fordul.Ody-t csak akkor vegyél ha packot veszel,szólóban nehogy vegyél ody-t.
  • Gundark 1 1
    Pénz, úgy értve hogy zen. Ec-ért is lehet kapni hajót nem csak diliért meg zenért? ó. Ezt nem tudtam. Igazából tankolni kellene. Az avenger való mérnöknek? Mert ugyan cirkáló, de mint a neve is mutatja, van benne Tac vér :)
  • Plata
    P gomb lock tray ne legyen ki pipálva.És rendezheted.
    Pénz?Mármint ec?Ec-ért nem tudom leiyk cruiser lenne jó,talán Galor.
    Mire kellene cruiser tankolásra vagy sebzésre?Ody pack nem az a dps tipus,Galaxy X avagy Dreadnought megvan,de inkább Avenger-t használom.A sovereign refit a Regent is nagyon jó.
  • Gundark 1 1
    Ismét kérdeznék: először talán a könnyebb. Alul a menüsorból hogy lehet kidobálni ami nem kell, illetve átrendezni ahogy nekem tetszik?

A másik. Lassan gyűlik a pééz :) Most ugye egy Sovereignem van, sima. Mérnök vagyok, cirkálóval járok :) De mil legyen a következő? Ti már tapasztaltak vagytok. Odessey? Dreadnought? (Ez tetszik mert a Galaxy az alapja) de ugyanakkor az Avenger is tetszetős. No és persze ott van a sovereign különböző fajtái. Túl sok hajó túl kevés pénz :)
  • Zero 7th
    Ah, köszi. Mondjuk kicsit úgy működök a játékban, mint egy alzheimeres ötéves, nagyon hamar el tudom felejteni, hová indultam, és a legkisebb zavarás is kizökkent...

Pl most már harmadik napja felejtem el, hogy elkezdtem a kolonizálós doff küldisorozatokat, és ott állnak félkészen... Attól tartok ez a konzolos küldi keresgélés is így fog járni a sok nyúltenyésztés és az STFezés közt.
  • Plata
    Doff küldik kb így néznek ki:

Az én simijeim meg így jelenleg,sőt így is fognak mert tökre elégedett vagyok így is velük.

• Plata
    Egyébként ha van pár jó doffod érdemes bejárni a galaxist és keresni olyan küldit hogy Experimental Console Upgrade.Négy doff kell bele és mk10-11 kék lila konzolt ad.Bármilyet,Department Head->Engineering részben keresd,én minden nap kétszer körbejárom a galaxist 20-as romulán karival és keresem ezeket a küldiket,és bármilyet találok azt felveszem,20-as szinten egy lila singularity vagy warp mag 10 millió körül van.Ugyanez 50-es szinten már nem sokat ér.De a konzolok miatt akkor is érdemes csinálni.Régebben sok karival csináltam hogy sol systemben és siriusban felvettem a küldit ha volt.Lett egy rakás mk10-11 konzolom.
  • Plata
    Nem sok az,elmész nyulazni és meg lesz pár nap alatt.Napi 5 perc nyulazással szerezhetsz rengeteg markot,1 lila nyuszi 400 mark.
  • Zero 7th
    Oh, 500 roma márka. Hogy farmolok olyat, azure nebula rescue, meg shuttle cuccok? Meg New Romuluson nyulat tenyésztek?

Tényleg, van még shuttle event? Teljesen megváltozott a dolog amióta legutóbb láttam, nincsenek órás eventek, vagy mi?

Ja, tényleg, van egy Scorpion siklóm is, csak nincs rá felszerelés, mindig a nagyról pakolok át rá két DHC-t meg két cannon konzolt. Elég kényelmetlen.
  • Zero 7th
    Egyébként meg hála az isteneknek, hogy megszüntették azt a balfasz tárgyas idétlenkedést a repu rendszerben, és most már csak EC.
  • Zero 7th
    Ja, jó. Van hatvanezer fleet creditem. Akkor majd... 2020-ra lesznek olyan boffjaim. :P
  • Zero 7th
    Hááát, pedig azt néztem ki magamnak. Vagy négyet... :P

Ja, és akkor még nem beszéltünk a repu traitekről, van egy, ami +4% critet ad, meg van egy másik, ami critenként, tehát gyakorlatilag 20 másodpercenként lekapcsolja a fegyvereket.

Az lesz az, flottás neutronium.

Mi az a romulán konz... Óóóóóbaszki, azt elfelejtettem! Rég megvehetem már! Akkor... ööö... Borg és roma konzol az engi slotokba, még egy antiproton bikázó a tac slotba..?
  • Plata
    Asszem 1 lila roma critet és crit severity-t adó boff 160 ezer fc és 40k dili.
    Kétféle van asszem,az egyik critical hit-et és crit severityt ad a másik meg nagyobb sebzést álcából kilépve és erősebb álcát.
  • Plata
    Flottás neutronium alloy ami fordulást is ad,nem?Flottás romulán boff is ad critet,nem tudom mennyit,de az iszonyat drága.
  • Plata
    Romulán konzol is ad 1.8% critet,Tachyokinetic 0.76%,
  • Zero 7th
    Önmagában minden csak egy kevés critet ad. 20% crit, minden ötödik lövés, az viszont nem olyan szar.

Neutroniumot ki fogom majd próbálni.

Még régebben mondtatok valami flottás konzolt, ami ad fordulás bónuszt is, meg még egy csomó mást, az mi volt? Van az még?
  • Plata
    Engi konzol,neutronium alloy.
    Antiproton ad 2% critet vagy 20% critical severity-t.ÚÚ bakker most léptem ki a játékból.
  • Zero 7th
    Antiproton pont azért, mert romulán vagyok. Mondom, criticalra van gyúrva a karakter. Alapból van asszem 2.5%. Romulan operative a karakter, 1.5%. Ki van maxolva az energy weapon specialization, az még 2%, Van még egy romulan operative boffom, az még 1.5%. Van a borg konzol, az ~1%. Ehhez jön még az antiproton +2%-a, meg az esetleges accuracy-ból származó bónusz, ahhoz is maxon van a skill. Ez úgy tizenpár százalék jelenleg, ha meglesz minden, akkor inkább húsz százalék környékén fog megállni. Ahhoz fel kell tölteni a hajót flottás romulán boffokkal, akiknek van romulan special operative traitjük.
    Plazmára meg úgy istenigazából semmi bónuszt nem kapok, csak elmondhatom, hogy romulán vagyok, plazmával lövök, hej. Vagy..? Van egyéb haszna?

Szal röviden ezért antiproton.

Engineering konzolt kiszórom, helyére mit is? Most legalább fordul...

Hangárba mit rakjak? Scorpion van, nem igazán zavarnak sok vizet...
  • gunji
    Ha mindig másik accról és ip-ről küldik a levelet, akkor sajnos nem sok mindent tudnak tenni. Ha bannolják az egyik levél feladóját, akkor regelnek (esetleg bottal) egy újat és megy az új levél. :(

Másrészről ha nem lenne kereslet rá, akkor nem küldenének.
  • GaborST
    ja az tényleg az meg hogy nem nagyon szűrik úgy látom mert hetente 2 biztos kapok
    hát ja furcsa ez
  • Plata
    Érdekes dolog hogy ezek a seggfejek nyomhatják a spam-et,de ha te beírod ezt a honlap címet csetre vagy privát üzibe azonnal bannolnak.
  • Plata
    Anti proton?Mi a rákért?Romulán vagy használj plasma-t.Ha nincs pénzed fegyverekre szerezz repu projectekből fegyvereket.New romulus repu 1 órás küldijei is adnak csúcs mk12 romulan plasm a fegyvereket.Engi konzolokat dobd ki,mk11 kék fegyver konzolok nem drágák.
  • GaborST
    értem köszi :)
    ja és sorry
  • GaborST
    na most komolyan csak én tartom túlzott poénka hogy az undine faj folyadék űrjébe a hajóink szinte irányíthatatlanok meg kóvályognak mint az a bizonyos madár végterméke a levegőbe
    speciel ők meg vígan elvannak a mi vákuum űrünkbe ez kicsit nekem zavaros
  • Plata
    Játékban sem cseten sem privát üzenetben ne írd be ezt a honlap címet mert azonnal kibannolnak.Ha jön spam egyszerűen ignoráld.
  • Zero 7th
    Ja, azt ne mondjátok, hogy XII vagy flottás fegyverek meg felszerelés kéne, mert azt tudom, csak úgy néz ki, soha a büdös életben nem jutok el addig. De rajta vagyok persze.