50116
  • GaborST
    hát ezt a Bug Hunt (Advaced) stf pálya egy rakás sz....r komolyan mindig kifogok egy meccset ami bebagol a végén a k...anyját
    simán ledaráljuk az összes szart erre a boss bebagol és halhatatlan lesz rohadjon meg a tervezőjével együtt
  • Plata
    Hogy felment az antiproton dhc ára.Most gyártottam egy crtdx3 dhc-t és 14 milla a legolcsóbb.
  • Plata
    A romulán T6 cruiser nagyon mókás játékszer,de a Klingon T6 battle cruiser hanyagolj már kategória.
  • Plata
    Jaa.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Háát,ahogy elnézem mostanában a modik inkább csak azt bannolják akiket nem csípnek.

Zemanov,ne csinálj hülyeséget,jön a 9 részes cruiser pack,a Qib elég gyöngécske,nekem nem jött be,bár én tank engivel próbáltam,sebzős engi karimnak Bortasq pack van.
  • Zero001
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem már csak megszokásból. Komolyan, most tényleg semmi rosszat nem tettem, végignéztem a moderátor topikokat, nem jelentett fel senki semmiért, sőt, egy helyen még pont említettek is enyhe nosztalgiával, hogy én legalább nem csak nettó trollkodtam, mint a mostaniak. A tegnapelőtti 23:29-es üzenetem még meg tudtam írni, éjfélkor meg már ott vigyorgott a kis koponya.
    Üzenetet nem kaptam a dologról, szal leginkább fogalmam sincs, mi történt.
  • Zemanov
    Köszi a válaszokat.rakhatták volna a dilit is közössé akkor nem kellene itt ügyesekedni.

Megvettem a Faeht warbid-öt hát eléggé oda vág.szerintem nagyon jó.jövőhónapban meg megveszem a Qib battlecruisert kíváncsi vagyok milyen lesz.játékban nem látni belőle valami sokat.
  • Plata
    Yellowstone runabot ingyenesen kivehető ajándék volt.
    De téged meg miért bannoltak?
  • Zero001
    De most miért? Én tök szeretem a kis genyókat.

Mondjuk szerintem ez az össznépi shuttle hate alapvetően user error alapú. Látom a sok gyökeret az alap felszereléssel, egy szánalmasan gyenge single beammel meg egy fotontorpedóval balfaszkodni... hát úgy tényleg a bazd meg és a rohadj meg közötti a nehézség. Mintha az emberek elfelejtenék, hogy az is egy hajó, és azt is lehet optimizálni, mint a nagyokat. Csak korlátozottabbak a lehetőségek, de attól még vannak. Zenes vadászgépekre pl lehet tenni dual heavy cannont, ezekre a kis szarokra is lehet kiváltani repus szetteket (szökőévente egyszer látok ilyesmit), meg ugye nem ártana tudni, mit kell csinálni azon a szájbavert pályán. Atmosphere assaultnál még nincs gond, mert azt azért egy okosabb majom is teljesíti csak lassan, de a vault shuttle eventnél rendszeres, hogy csak én tudom az ötös partiból, hogy mi a francot is vár a pálya tőlünk, mit is kéne csinálni.

Semmivel nem nehezebbek szerintem ezek a mapok a nagyhajós pályáknál, csak arányaiban több a semmire sem használható hülye csapattárs. Azok az istenbarmák, akikről fél oldalakat tudtok kifakadni, ha egy vagy kettő belőlük betéved elite stf-re... na a shuttle eventen csak olyanok vannak, és már az advanced gyakorlatilag teljesíthetetlen átlag public csapattal. A normál is el tud tartani egy órát, mire mindent kilövök egymagam, miközben a többiek csinálják a teljesen hatástalan, de legalább szép színes égcsíkozást.

Egyébként fed oldalon valami rejtélyes okból kifolyólag kaptam egy Yellowstone Runaboutot. Nem tudom, mire, de örültem neki.
  • Zero001
    Bárhol. Keresni kell. Szektorblokkonként más a felhozatal, végig kell őket nézni. Ha szándékodban áll az összes szektorblokkot csekkolni ezekért a küldetésekért, akkor hasznos felvenni mellé még a tour the galaxy küldetést, és akkor még ec-t is kapsz az utazgatásért, cserébe kicsit tépi az idegeidet.
  • Zero001
    Simán piaci áron zenre váltással is lehet. Nincs spread, mint a valutaváltásnál, hogy más áron van a vétel meg az eladás.
    Egyik karakterrel veszel zent, másikkal meg eladod. A zen pénztárca az közös.
  • Zemanov
    Köszi.Még valami hol találok olyan doff küldiket amik sok xp-t hoznak?kis karikhoz kellene szintezéshez meg a repuba.
  • Plata
    Dilithium exchange-en keresztül.Olyan áron raksz ki dilithiumot amit úgysem vesznek meg,másik karival leveszed.
    Mondjuk 25-ért akarsz venni 1000 zent.Na mármost 25-ért úgysincs kirakva.Azt hiszem most 160 körül adják.
    Fel teszed a 25k dilithiumot és kérsz érte cserébe 1k zent.
    Úgysincs olyan hülye aki olyan olcsón eladná a zenjét,ha mégis akkor kurva jól jártál,mert hatszoros áron eladhatod.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.21. 11:53:40
  • Zemanov
    A dilithiumot hogy tudom egyik karitól a másiknak adni?
  • Gundark 1 1
    Mérnök vagyok vagyok :)
  • Plata
    Viszont állati jó poén a gravimetric torpedó,gw3-al összefogsz egy rakás borgot közéjük spread-el torpedó.
  • Plata
    Sci karival igen,mert sci skill hat rá,asszem particle generator vagy graviton generator?Fejből nem tudom.
  • Gundark 1 1
    Urak, érdemes hátra omni beamokat tenni? Most az anti proton cuccokat építem :) A plazma ahogy nézem nem ér sokat. Az omnikból nincs crtd2-es? Mert nem nagyon látok az exen. Egy van alapból amit kaptam még anno az dmg3-as.

Plata, mint torpedó mester, sok embernél látom a gravimetrikus torpedót, azt hiszem dyson repu. Most a neutronic van fenn az nagyon tetszik. Érdemes kivenni, jó cucc?
  • Uniel
    Na igen, :) A Wingman-ek megcsinálják nélküled is. Sokan azért szenvednek vele, mert előre rohannak és elkezdenek lőni mindent. Na itt ezt pont nem lehet. Az aceton assimilation eleve über konzol a legtöbb helyzetben :D
    Utoljára szerkesztette: Uniel, 2015.01.20. 19:56:14
  • Plata
    Viszont ha van zenes fightered az nagyon jó tud lenni,a fedes stealth fighter is láthatatlan,a klingonon meg van cloak,az a romulán küldi amiben van a shuttles ground harc nem nehéz ha viszel aceton assimilatort,ledobod és megölik magukat.Az aceton assimilator elnyeli az energia sebzést,csak torpedó sebzi.Ilyen vicces konzolokkal nagyon mókás megcsinálni.
    Másik meg az hogy az a küldi akkor is kész ha afkolsz,nekem elsőre úgy sikerült,küldizés közben jöttek hozzám ott hagytam a karit és kész lett a küldi mire visszajöttem.
  • Uniel
    nem kell hozzá zenes shuttle, abban a küldiben a lényeg, hogy a wingman-jeidet irányítsd. A legegyszerűbb taktika: a lépegetőkre attack target, mikor jönnek az ellenséges vadászok visszahívod őket hogy téged védjenek, majd te becloakolsz. Majd vársz 5-10 másodpercet, ki jössz cloakból és leszeditek a vadászokat, utána lehet újra lőni a lépegetőt. Attack my target paranccsal persze.
  • Plata
    Figy az a küldi akkor nehéz ha nincs zenes hajód.Ha veszel egy stalker stealth fightert azzal nem nehéz,teszel rá point defense+ aceton assimilator+spatial charge konzolt és el baromkodod a küldit.
  • Zemanov
    Ezzel 100%-osan egyetértek.romulán kari húzás közben megkaptam egy küldit amiben shuttleval kellett menni.azthittem hogy szétverem a gépet.soha többet shuttle!!!
  • nyirog
    rendben köszi :)
  • Plata
    Ilyen egy elite flottás hangár.De ezek csak carrier vagy fél carrier hajókba mennek.
  • Plata
    Doffot úgy ahogy régen,az akadémián,vagy sulibán cellshipen.
    A hangárok csak Carrier hajókba valók,ha nincs carriered akkor max dísznek.Kivéve ha romulán küldis 50 alkalommal használható devices peted van.
  • nyirog
    és a hangárok amiket vásárolhatok azok mire jók?
  • nyirog
    és még egy kérdés, mivel már régen játszottam (2 éve) az akadémia is megváltozott meg minden (memory alpha már nincs is), tehát a sok változás miatt inkább megkérdezném h duty officereket hogyan tudnék még szerezni? van most 70 Db és 100 db-om lehet, illetve tiszteket hogyan tudnék szerezni? (van 2 szabad hely/konzol/poszt de foggalamam sincs hogyan tudnék rájuk plusz embert varázsolni azokon kívül mint akik eddig is megovltak).
  • Plata
    Nem,az egy űrkomp,van 1-2 olyan küldetés amiben űrkompal kell menni,általában ezek a küldik a bazdmeg és a rohadj meg kategóriába tartoznak,ezért nem nagyon csinálja senki sem.
    Ha van pár vicces univerzális konzolod,akkor azokkal megpakolod a kompot és mehet az ökörködés.
    Úgy nagyjából a játékidőt kb 1%-ában fogod használni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.20. 17:24:43
  • nyirog
    sziasztok a danube class runabout mire van? ha megveszem akkor a hajóm hangárjában lesz és bármikor átválthatok ár, vagy esetleg valamiféle fighterként hazsnálhatom harcban miközben hajómmal is zúzok? 40-es szinten vagyok
  • Plata
    Egyébként a kit modulok egy kicsit bugosak voltak,mk4 kit modul volt de ha csak a képet nézted nem vitted rá az egeret akkor mkx-nek írta.
  • Raulblanco7
    Kit modulokat nem lehet kis szinten gyártani, az továbbra is csak egyik valahonnan, szóval annak gondolom megmaradt az értéke very rare-en.
    Meg én is néztem már be őket, megvettem vagy 5db motivation-t kis szinten, mert nem írtam be hogy mk 12 stb, csak motivation és megvettem a legolcsóbbakat mikor vásárolgattam fel a box vége felé őket. Meg is érte, párszázezer helyett most millió feletti ára van, csak sok helyet igényel, így nem sokat vettem... packból van még egy 50-100db körül, amiből eshet, de azt meg inkább eladom majd egyszer egyben bontatlanul.

Nekem a sci konzolom ment el a napokban 54 millióért, amit craftoltam (flow capacitor szorzós), annak örültem, azt hittem sokáig kell rakosgatnom exre, de szinte azonnal megvették.
  • Zemanov
    Akkor húzok nekik reput.sponsorshippel 20 nap alatt megvan.
  • Plata
    Képzeld elvitték az összes Mk4-es engi kit modulomat 1 misiért,mikor a ott járt a karim neki akartam nyitni jó modult ládából,de csupa szár jött,fel tettem exre és elvitték.Lehet drágábban kellett volna kitenni.
    Sulibán doff őrületnek meg pár nap után vége lett,akkor eszetlen áron vitték őket,most már negyed annyiért sem kell.Nem értem én ezt.
  • Raulblanco7
    Repus szettet, soha, semmilyen körülmények között, akkor sem ha mégis.
  • alyr2
    JAh sebzessel van valami para! Lecsereltem x2 eskre a flottasakat es nincs kulonbseg vagy meg kicsit szarabb is lett.:(
  • Zemanov
    Az olyan is amit még soha nem használtam?
  • Plata
    Sehol,repus szett az kari bound.
  • Zemanov
    Kis karinak (akinek 0 repuja van) acc bankon vagy postán keresztül lehet átadni repus szettet?
  • Zero7th
    Ehhez nem kell fegyver. Ez durvább bárminél. :P
    Megpróbálom majd kihajtani, traitekkel meg felszereléssel. Még mindig olcsóbb lesz, mint egy hajót. :) Van combat x3-as kit? x4? Kéne.
  • Plata
    Vegyél ferengi ostort,asszem pont elektromos sebzése van.