50105
-
Plata #10748 Nem tudom most mennyi az új vadkutya hajó,de gondolom 100+ és hozzá 5 talaxiai boff az megint cirka 120.De talán command hajóval is jók lennének,őszintén szólva a macska klingon engimre gondoltam e célból,az ő hajóját úgy is rühellem.Vaagy a fleet karfiolos sci karimnak rakom be,akkor két legyet ütök egy csapással,egy részt lop contrát másrészt farmol craft alapot.
De ez még odébb lesz először pénzt kell valahogy keresnem.
Hallottam egy jó ötletet pénz keresésre,de az hosszútávú ötlet volt,és nincs kedvem várni a risa eventig. -
Plata #10747 Igen tudom eszembe jutott,a sci karimnak is van intel boffja sci képességgel.Igazatok van tényleg hülye vagyok.Ezt el is felejtettem.Hierarchy boffot még nem használtam,Dr pack adott minden karimnak 3 intel boffot. -
Zero001 #10746 Ha a hierarchy boffhoz hasonlóak, akkor de, teheted. Csak az intel képességeit nem fogod tudni használni, kell helyette tanítani neki normál boff képességeket. -
Plata #10745 De a talaxiai boffok intel boffok,sima boff helyre nem tehetném.Azt hiszem. -
Raulblanco7 #10744 kedves platac, a talaxiai boff is csak egy science, engi, vagy tac boff. általában az end-game hajókra 5 boff tehető fel, de lehet hogy nem általában, hanem konkrétan az összes end game hajóra 5 boff tehető fel. ebből adódik, hogy az összes end game hajóra 5 talaxiai boff tehető fel maximum.
a boffok ugyanannyiba kerülnek mint eddig, 20-30m ec között, vagy 300 lobi ha jól emlékszem.
a sulibán accountra ma mégegyszer megpróbálok belépni, mindent próbáltam ami eszembe jutott jelszavam, csak azt nem amivel a játékban is belépsz jelszó, azt majd add meg valahol és kipróbálom, ha nem jó, akkor csinálsz egy saját másik accountot és arra veszünk egy új sulibán hajót. -
Plata #10743 Engem mostanában még mindig ezek a hülye talaxiai boffok izgatnak,tudom hogy nem sokat érnek,és Raul is mondta hogy csak szart hoznak harc közben,de ha nekem egyszer valami hülye gondolat befészkeli magát az agyamba,utána nehéz elhessegetni.
Volt is egy őrült ötletem,klingon engi karival Astika hajóval,plasmonic leech és rajta 2 ilyen talaxiai boff,mert sajna talaxiai karim nem lehet.
De azt sem tudom vadkutya hajón milyen a boff kiosztás,mert wikin nulla értelmes infó,plusz most sulibán nincs így a laza munkanélküli pénzkeresés kiesett.
De talán majd az új command hajókkal.Ha lehet rájuk tenni két talaxiai boffot akkor lehet beruházok majd két boffra.Arra még van lóvém,feltéve ha nem lett drágább a talaxi boff. -
Plata #10742 Hónap végén xp event lesz. -
Zero001 #10741 Normálon meg én nem hagyok semmit a lámáknak...
Elitre kéne menni, ahol mindenkinek jut célpont, de az nekem még vagy két hét, ha a jelenlegi tempót veszem alapul. -
Raulblanco7 #10740 És akkor az én hibám, hogy olyan kurva jó vagyok, hogy minden meghal mire lerúgnád?
Rúgjál gyorsabban :) -
Zero001 #10739 Az meg, hogy veled mit mértünk, nem teljesen mérvadó. Ha lelősz mindent, mire odaérnék hogy megrúgjam, akkor nem igazán van mérhető DPSem... :P
Meg ami még az én hibám, hogy nemigen nyomkodom a buffokat. Kéne script a nostromóra, hogy egy gombbal tudjam vezérelni az összes damage buffot, meg egy másikkal az összes életben tartós képességet... de lusta voltam hozzá eddig.
Viszont annyiból mindegy, hogy a lövöldözés része ennek a játéknak atomgagyi, ahhoz nulla kedvem van. Meleezni fun. -
Plata #10738 Igazad van,bocs fc,máshol jár az eszem.
http://sto.gamepedia.com/Duty_officer -
Raulblanco7 #10737 fleet credit, nem dilithium. -
Raulblanco7 #10736 Mikor múltkor méregettünk akkor az enyém kb felét csináltad, mondjuk én TR-t használtam, viszont csak engi voltam, nem tac... bár ez nem biztos, hogy groundon hátrány, ott még talán erősebb is az engineer sebzésben is.
Pénz nem a világban nincs, az emberiség nem használ pénzt, de ugye pl a ferengik, és rengeteg más faj igen.
Egyébként pedig egy MMO elképzelhetetlen ingame fizetőeszköz nélkül. -
Zero001 #10735 Ezeket hol nézed?
Itt próbálom keresni, amiket mondtál:
http://sto.gamepedia.com/Doff
de nem találom. -
Plata #10734 Jah rosszul emlékeztem,25k dili az amiből bármilyen jöhet,ha tac engi vagy sci-t veszel akkor 37500.
Most néztem wikin.
De ha eléred a Tier 4 military commendations szintet vehetsz 1 milla ec-ért hologram lila tac doffot.
Vagyis replikálhatsz.
Ha jól emlékszem cd csökkentő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.10. 11:27:03 -
Zero001 #10733 Nabazz. Hát igyekszem észben tartani, ez végképp nagyon messze van nekem. -
Plata #10732 Nem tudom van-e fölös fleet credited,de ha van próbálj venni a flotta bázison vr doffot,nem mondom hogy egyből kapsz jót,de kaphatsz ground sebzős doffot.Azthiszem +10% sebzést ad.Én többszáz ezer fc-t költöttem el doffokra.Nagyon sokat vettem,azt hiszem 50 ezer fc 1 lila. -
Zero001 #10731 Én Lunge-dzsal sebeztem kézezer fölött, flank, critical, exploit kombóban. Egy átlag rúgásom pajzs nélküli ellenségre buffok nélkül olyan 400 körül van. Ja, és területre hat, szal ha kupacban vannak, akkor az fejenként 400, és knockback.
XP miatt csinálom easyn az epizódokat, elég vicces, hogy a nem boss ellenfelek _egy_ rúgástól megdöglenek... :D -
Plata #10730 Hatalmasat lehet ám lőni jó puskával,nekem egy UR trb van és engi kari,nem tac,de már 2k-s lövése is volt vele.
Az undine lance sebzése meg szintén szép nagy,az nem egy célpontra sebez hanem területre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.10. 11:13:11 -
Zero001 #10729 Mert nem is karddal kell rohangálni, hanem sweeping strikes-szal. Háromszor nagyobbat sebez _bármilyen_ fegyvernél, beleértve a lőfegyvereket is. Jellemzően a faszlámákhoz képest (akik valamilyen, nem TR116B energiafegyverrel lődöznek) ötször nagyobb DPSt produkálok.
Az egész játék kurvára nem Star Trekes, úgyhogy ez legyen a legkevesebb. Onnantól kezdve, hogy "nincs pénz a világban", ennek ellenére a játékban van kb 15 féle valuta, vagy hogy "az erőszak csak végső megoldásként elfogadható, ha minden más lehetőség csődöt mondott", a játék meg egy nagy büdös folyamatos zúzás, vagy épp a Starfleet egyenruha, amit nem hord senki (a filmekkel, sorozatokkal ellentétben), van helyette csillivilli vásári forgatag, pedig elvileg mindenki Starfleet kapitány... Ezek után szerintem pont mindegy már egy kardos karakter ide vagy oda.
Egyébként meg Kirk azért verekedett eleget...
Onnantól meg hogy nem meleezel, nyilván leszarod a fizikai sebzést, mert az ahhoz kell, nem a lövöldözéshez. Ha úgysem jön senki közel hogy megüssön, nyilván nem kell ellene védelem, ez nem nagy újdonság. Én viszont belemászok az arcukba, és kikényszerítem a közelharcot (mondjuk újabban nem nagyon hagyok nekik esélyt visszaütni).
Mondjuk abban meg igazad van, hogy szinte soha nem úgy döglök meg, hogy leütnek, hanem jellemzően hátba lőnek azok, akiket éppen nem rúgtam fel. Másik az asszimilálás, azt szoktam még benyalni, ha nem figyelek eléggé.
Az ilyen borg ütlegelést, vagy bogarak harapdálását egyébként meg sem érzem. -
Raulblanco7 #10728 szerintem minimum fél tucat olyan doffom van, amit sosem fogok használni, nem igazán Star Trekes egy karddal szaladgálni és borgot lekardozni.
physical és kinetic resistet kb leszarom az armornál, nagyon kevés sebez azzal. borg mikor melléd sétál és ütöget. dyson groundon a voth mortar, undine amikor odaugrik és ütöget, vagy a bogarak amikor közel mennek hozzád és harapnak... ez igen csekély százaléka az általam bekapott sebzéseknek, inkább az energia sebzés elleni resistet nézem. -
Zero001 #10727 Kinéztem magamnak még három lila doffot, amik _egyenként_ +8% crit chance-t adnak meleeben. Darabja 20 millió, nem tudom, mikorra szedem össze, de ha azok meglesznek... na az lesz az igazán durva.
Ha mellé még beraknám a crites és a critre knockbackelő traiteket, akkor körülbelül 100% eséllyel knockbackelnék... :P
De az lehet, hogy nem éri meg, kellenek a resi traitek az életben maradáshoz.
Most nézem, hogy az undine set is ad 30% melee bónuszt, de az nem kapcsolgatós, hanem fixen annyi, a páncél adja passzívként. Hmmmm. Mondjuk mellette a fizikai sebzés védelme picsafüst. Energiasebzés ellen viszont jobb a MACOknál...
Eh, ki kell venni az összes szettet, loadoutokat kell csinálni minden szitura, aztán váltogatni ahogy szükség van rá. -
A CC is jó, meg a dyson is. De a delta sem rossz. Mindnek van olyan tulajdonsága ami miatt érdemes használni. Sokáig CC-t használtam, aztán kitápoltam egy voth puskát. Már akkorákat sebez mint egy hajóágyú :) A borg ellen meg jó az omega páncél.
Mondjuk én gránáttal nyitok és a 3 sugár 3 ellent ki is nyír amig összeszedik magukat. A mérnökkel meg a tornyok sebeznek sokat.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.02.09. 20:38:04 -
Zero001 #10725 Na meg még annyit tennék hozzá, hogy ez is pont olyan, mint hajó esetében, hogy egész buildet kell nézni, addig nem nagyon lehet eldönteni (illetve sokkal nagyobb gyakorlat kéne hozzá, mint ami nekem van), hogy melyik lesz jó...
_NAGYON_ sokat számítanak a traitek meg a doffok. Én hétvége elején vásároltam be lila knockback doffból, és valami brutális, hogy akit megtámadok, az lefekszik a földre, és ott is marad míg meg nem hal. Meg kb egész múlt héten ugyanabban a cuccban voltam, csak traiteket vásárolgattam és üzemeltem be, és igen durván megnőttek az életben maradási esélyeim... -
Zemanov #10724 Szerintem a Counter Commandot ne hagyd ki.nekem az jött be eddig a legjobban.meg sztem az a legtáposabb is.ráadásul fézer és disruptor sebzésre is
ad 10%-ot ha esetleg azt használnál. -
hi hi rájöttem mire jó a karácsonyi buli alkalmával farmolható fagyasztó gránát Nukarán élő egyedek nagyon fáznak tőle:))
belelövök a nagyszórásúval egy csoportba rájuk dobom a granyót azt kész is van a nukara fagyi.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.02.09. 17:28:21 -
Zero001 #10722 Pff, hát jó kérdés, attól függ, mire akarod használni. Ahogy nézem a MACO az tank, az Adapted MACO és a Shattering Harmonics Nukara az melee, a többi meg leginkább az ellen való, ami ellen ki lett találva, Dyson a vothok ellen, Delta Vaadwaur ellen, 8472 undine ellen, stb. Főleg olyan szett bónuszokat adnak, ami extrát sebez a célponton, meg van némi extra védelme az ellen, amivel lőnek.
Sztem egyik sem "ultimate" mindenre jó szett, arra leginkább a flottás páncél és pajzs lehet jó, de azt meg pont te javasoltad nekem úgyhogy nem mondok vele újat... :)
Pl most egy olyan polyalloy van rajtam ideiglenesen, ami küldetés közben esett, XII kék. Többet véd physcal és kinetic dmg ellen, mint a fullra feltápolt XIV MACO...
Másik fele, hogy én meleere fókuszálok, nemigen tudom, mi ad jó bónuszokat lövöldözésre, azt nemigen néztem. -
Plata #10721 Tojd le őket.
Szerintetek melyik ground szettet érdemes kivenni?Az új ground karimnak kellene.Négy nap múlva lesz maxos a repuja.Akarok neki venni 1-2 szettet,dilije van rá mert most van neki 188k,és még a repuk adnak kb 96k-t.
Nukara szettet is akarok neki,hátha megyek nukarára,azokból melyik a jó?
És melyik szettet érdemes még kivenni? Omega MACO nem kell.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Közben romuluson bóklászom és a boffok ev suitja kicsit bugos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.09. 16:48:04 -
Zero001 #10720 Eheh. Bírom, amikor beszólnak, hogy használjak már lőfegyvert... közben átlagosan 3-4x nagyobb DPSt tolok ki magamból, mint ők fegyverrel... :P
Próbáltam már az ilyeneket meccs után kihívni párbajra, de sosem fogadták még el... -
Plata #10719 Nem nem veszel zent,fogod nevetséges áron kirakod exre,a másik karival törlöd a tételt exről és lehívod neki a dilit.
Kis karival is lehet sok dilit szerezni.
Buy zen ablaknál 25-ért raksz ki ajánlatot,40k dilinél 1600 zent kérsz a 40k dilidért.Soha nem fogja neked eladni a zenjét 25-ért,a másik karival csak törlöd és leveszed. -
Urak kis segítség kellene megint. A fő karimnál van kb 40e finomított dilithium. Ott nem nagyon akarom egyelőre használni viszont a tacnak amit most építgetek (36os) még jól jön majd. Hogy tudom átpasszolni neki? Veszek zent, majd belépek a másikkal és dilit veszek zenből? Ilyet még nem csináltam :) Azt sem tudom hogy zenért lehet e dilit venni :) -
Plata #10717 Nem nem láttam még,én mondtam hogy 3x3 hajó jön,de nekem sosem hisznek,és azt mondták hun cseten hogy csak 3 hajó jön,egy cross faction pack.
-
Zemanov #10716 Olyan már nekem is volt.meg olyan is hogy lelőttük és a reward elmaradt.
Ezt biztos érdekel:3x3 zen pack ha láttad akkor tárgytalan -
Plata #10715 Végül meguntam a dekkolást kijöttem,és nem kaptam cd-t.de kristály sem lett cd-s. -
Plata #10714 Én a sima polaront utáltam,kristály megint bugos.most voltam adv kristályon,megöltük kristályt kiírta hogy failed. 
Utána nem jött elő a visszaszámlálás amikor kidob a játék,mikor kiakartam lépni,1 óra büntit írt volna.Ezért vártam,mindenki lelépett és elkezdtek új játékosok bejönni.
-
Zemanov #10713 Én próbáltam.cannont meg azt a valamit ami dbb-re hasonlít de mégse az.aztán rövid úton kukáztam és megfogadtam hogy soha többé polaront. -
Plata #10712 Próbálta már valaki ezt az új vadkutya polaront?És ha igen mi a véleménye róla?
Ugyanolyan idegesítő hangja van mint a másik polaronnak? -
Nem tűnt el az először bekerül az invertorydba utána meg a boff menü rendszerbe ott oldalt a listában fogod megtalálni. -
Lokker #10710 Én vettem egy olyan tac boff-ot exen aminek volt beam overload3-as skillje de mikor useoltam mondta hogy nincs elég hely és utána eltűnt.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.02.07. 12:06:40 -
Plata #10709 Beam overload 3 skillt nem tudjátok honnan lehet szerezni?
Az volt a boffomnak,most torpedó skille van,exen venni nem lehet,tac karival gyártani nem lehet,boff trainernél nincs.