50105
-
Plata #11148 Jah tévedtem,a Gearing-en Mark17-es torpedó van 16.5 km hatótávval.
-
Plata #11147 De nem B'rel-re gondoltam,hanem az új hajómra,amin Mark 15-ös torpedó lesz,ha jól emlékszem 13.3 km-es hatótávval és egyszerre 16-ot tud lőni. 
Jah és emellett gyors és fordulékony is.
Majd teszek be róla képet.
Te nem lőttünk mi le téged?
Kéne még pár szint nauszi karinak hogy a jobb képességeket is unlockoljam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 16:47:48 -
Zero001 #11146 Tudom hogy kapok, azért gondolkozom egyáltalán az egészen. Plusz tegnap itt beszéltünk róla. :P
A karakterek törlését csak azért dobtam be, hogy megszűnjön a kényelmetlen érzés, hogy ott a karakter, foglalkozni kéne vele hogy elérje a potenciálját, de nincs hozzá se türelmem, se kedvem. Az összes karakter valahol félbe van hagyva, csak azóta exponenciálisan megnőtt a maxra húzásának igénye. Mindegyik egy állomása az STO "karrieremnek". A klingon engit akkor hagytam abba, mikor bejöttek a repuk, omega repuból van neki egy kevés. Ingyen hajója van, hulladék fegyverzettel, átgondolatlan skillekkel, boffokkal, 50-es szinten. A romának megvannak a repuk a deltát kivéve, XI-XII fegyverek, nulla R&D cucc. 50-es szint. A fedes scinek megvan az összes repu, lvl 56, R&Dkbe beleszagolt a sci csíkon, elkezdett specializációt gyűjteni. B'reles kalóz lvl 58, felszerelése a legjobb az összes közül a legmagasabb 12-13-as, R&D-vel egész jól áll projectiles-ból, meg az összes többi is 6-os szintű. Macska áll a legjobban mert a hajója le van szarva, 60-as szint, lassan a kommandó spec kész, földi cuccai 12-13-asok.
Az az igazság, hogy a végén a maxra tápolást nagyon fárasztónak találom, összegrindolni rá mindent. Mire eljutok ide egy karakterrel, kedvem lesz indítani egy újat.
Szal van ezek közül, amit még esetleg szándékomban áll "befejezni", de reálisan szemlélve a dolgot erre nem sok esély van. Ha törölném, az lezárná a kérdést, de ahhoz meg nincs szívem. -
Raulblanco7 #11145 úgy rémlik volt már egy ilyen meccs, amikor a torpedós hajód, egy másik klingon és egy harmadik fedes karakter voltatok ellenem, és nekem 15-0 rémlik a javamra, igaz abból csak 1x öltelek meg téged, túl hamar eltűnsz, inkább foglalkoztam a folyamatosan lövöldözgető másik kettővel. -
Plata #11144 Kapsz egy ingyen kari slotot. -
Zero001 #11143 Hangosan gondolkodom csak, hogy milyen karaktert indítsak majd a delta recruitment promón. Javaslatokat szívesen veszem...
Van:
1. fed tac földi macska lófasz hajóval
2. fed sci joined trill pathfinder packkal
3. kdf tac roma scimitar packkal
4. kdf tac nauszi b'relben
5. kdf eng alien lófasz
Ezekhez kéne választani olyat, ami megfelelően új. Az a baj, hogy mindegyik karakterben van annyi zen, hogy nem törölném már őket, pedig pl ötöske eléggé foshulladék, és nem látom, hogyan lehetne megjavítani. Vagy pl a b'rel-t és a roma tacot összevonnám legszívesebben az új roma T6 torpedóbótba, fed oldalon.
Ami nincs, az kdf sci és fed eng, vagy ha a romákat külön számoljuk, akkor még a roma sci és eng is. Új kdf karaktert nem akarok többet, ez a három is sok, tényleg teljesen döglött a kdf élet, szólóban meg nincs már türelmem játszani. Szal akkor marad a fed eng.
Viszont az gyanús, hogy szintén macska lesz, endzsi macskával fel lehet mászni az űrbe... Viszont ezt csak mérsékelten képezném földi harcra, inkább űr fókusz...
Vagy a franc tudja, majd még kitalálom. Kicsit púp ez a hátra, most pont nem akartam még új karaktert kezdeni, elvagyok a kungfumacskával jól... -
Plata #11142 Mit akartok ti a gyatra kis bím hajóitokkal. 
Csak kerülnétek az én cuki kis torpedós hajóm közelébe kapnátok az arcotokba.
-
Raulblanco7 #11141 na, ma a dps mérés? tegnap is csak 26k-t tudtam flottásokkal csapatban, szóval érdekes lenne a Te 30k-d :) -
Plata #11140 Kár hogy craftol dhc-ből csak 1 mehet fel,meg beamből is. -
lehet hogy a hecc kedvéért kipróbálom az ágyús hajót. 3 ap ágyú meg egy torpedó elöl hátul meg mondjuk a 360-as ap meg tornyok. Vagy csak tornyok. A tornyoknak is a scatter meg a másik ágyús cucc adja a pluszt ugye? Bár ahogy mondtam beam párti vagyok, de nyitott vagyok az új dolgokra is :D És ahogy mondod Plata, a feeling miatt jó vele játszani. Egy guardian soha nem lesz dps bajnok, de azért oda tud ütni. Aztán új hajónak valami olyat veszek ami bírja a dual ágyúkat. -
Plata #11138 Sheshar megint más,lehet nekem is át kéne rakni beamre,de két akadálya is van.
1.az elachi beam atom drága,
2.nincs omegám fel upgradelni őket.
Jah és a jelenlegi fegyverzete Mk14. -
Raulblanco7 #11137 persze bogárra ez már kicsit gagyi, vettem tegnap egy crtd4-es epic antiproton dual heavy cannont, még 3 kell meg 3 turret és arra azt rakom át. -
Raulblanco7 #11136 nekem is ilyesmi a sheshar, 5 dbb elől, 3db 360-as beam hátul. -
Plata #11135 Én szeretem a dual heavy cannont,sőt a quad cannont is.
lehet hogy beammel meg faw-al lehet kuva nagy dps-t csinálni,de nálam ez nem így működik,hiába van nagy dps-e egy karinak,ha nem élvezem vele a játékot úgyis csak megunom.És lehet hogy nincs nagy dps-e a másiknak ha élvezem a disruptor quad cannonját.Bármennyire is szar a dps-e de hangulatos és jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 09:41:43 -
Én a beamboatokat favorizálom de ez még abból az időből jön amikor a cirkálók lassan fordultak. Most is beamjeim vannak, de a guardianra nem lehet dupla ágyúkat tenni. A sima ágyú meg szerintem nem jobb annyival hogy kompenzálja az lövési szöget. Oldalra fordulok és az összes ágyú barátkozik :) De a simi még gyorsan is fordul ... meg dupla ágyúk... meg 5 elöl.. Lehet hogy kísérleti darab :)
Gunji: szerintem néha kissé bugos. tegnap vagy tegnapelőtt elnéztem és kb 2 kilométerre voltam a kristálytól mikor kiengedte magát. Lement kb 20%-ot a pajzsom meg 10-et a hajótest. Erős hajó de nem ennyire :) -
Plata #11133 Nem tudom mért de nem vagyok oda a beames hajókért,a DHC-t szeretem,beames simire ez a válaszom.
-
Plata #11132 Most láttam cseten.
Katt
Simire beam,hát a szőr feláll tőle a hátamon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 08:32:02 -
Plata #11131 Rossz helyen és időben voltál,kristály helyett az Endor holdja mellé keveredtél. -
gunji #11130 Valaki nem tudja, hogy mi a jó büdös bánattal lőnek ezek a kristályon, amitől egy 100%-os pajzs/burkolat/emberanyaggal rendelkező cruiser egy pillanat alatt semmivé foszlik, de egy papír breen hajónak semmi baja nem lesz? -
Na akkor a tacomnak jó lesz, mert azt antiprotonnal akarom. Illetve már van de még kell fejleszteni. A Voth antiproton jó? Mert földiben jó puska. De űr fegyverként nem tudom. Az engem meg plazmás :) Csak a exprimental van romulánból a többi corrosive. Jó anyag :) Milyen konzolokat javasolsz ap fegyverekre?
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.03.11. 20:13:08 -
Plata #11128 Az lehet,de a nauszi karimnak sosem volt antiproton fegyvere vagy konzolja. -
Raulblanco7 #11127 ap fegyverzettel és ap konzolokkal nem lesz az olyan szar, erősíteni fogja az antiproton konzol. -
Plata #11126 Én meg nézem és aszerint.
És már 1 fegyver van is hajójára,esett kristályon mk12 crtx2 acc vagy acc crtdx2 disruptor beam.Na meg két mk12 dis konzol is van már,ugyanonnan.
De a többi még homály,bár egy omni beamet majd lehet craftolok,de a beam skillem még mk10.
És lösz egy torpedója is,mert én torpedó nélkül nem tudom elképzelni az életet.
Kár hogy kristály torpedót nem tudom megszerezni neki.
Bár aszondják szar lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.11. 15:59:21 -
Zero001 #11125 Eheh, elején én is összerakom a skill plannerrel, de aztán lusta vagyok nézegetni, megy az fejből... vagy nem. :P -
Plata #11124 Én elöször elkészítettem a kari tervét utána fogtam bele,Raul szerint a hajó felszerelés vérszar,de a skillezés elmegy.
Úgyhogy belefogtam.
Már csak fel kéne kicsit húzni,de majd 1 napig tököltem mire a 30-as gearjét elkészítettem craftal.
Pedig holnaptól valszeg kevesebbet fogok játszani,mert úgy néz ki bent vagyok a WoWs zárt bétában,és azt is tolni kellene kicsit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.11. 15:51:56 -
Zero001 #11123 35ös szinttől már én is, bár jellemzően csak akkor klikkelem be, ha összegyűlt annyi skillpont, hogy egyszerre meg tudjak venni egy skillt. Mivel nem mindet illik maxra húzni, ráadásul van amit 6-ra, és van amit 7-re érdemes, így inkább egyben kiosztok egy-egy skillt, minthogy elbasszam.
És még így is bejátszik néha egy-egy retrain. -
Raulblanco7 #11122 mindig ahogy van valami kiosztható és eszembe is jut.
mondjuk előny, hogy tudom mire mikor milyen karival mennyit érdemes.
az sem hátrány hogy lifetimerként mire maxos szintű a kari kapok vagy 10 retrain tokent ingyen. -
Zero001 #11121 Én kb akkor osztom ki az első skillpontokat, mert kezdenek hiányozni... :P -
Plata #11120 Még csak 34.
-
gunji #11119 Hányas szintű? Azt hiszem valahol 44 (vagy 50-en) enged be. (Mondjuk én nem is nagyon próbáltam 50 alatt, mert addig jól elvagyok a szintező hajókkal is, a végleges hajót csak azután tudom odaadni nekik, így nem vacakolok a doffokkal sem. Még a skillfát is csak félig szoktam felhúzni. :)) -
Plata #11118 A búbánatos bolháját,a betyár nebulába nem mehetek.Nem enged át a kapu,még túl kicsi vagyok. -
bgabor #11117 Nem is értem miért nem foglalkoznak vele, más MMO-knál elsődleges prioritást élvez hogy kicsi legyen a ping, és ne legyen laggolás a játékosok és a szerver között. Itt meg láthatóan teljesen lesz@rják a kérdést. De fura mód mintha a STO közösséget nem is érdekelné, hogy ide oda ugrálnak a hajóik a csatákban a durva lagg miatt. -
Plata #11116 Igen közben megleltem a wikin,majd el is tiplizek betyár cluster-be. -
gunji #11115 Most az aux2bat-os technician doffra gondoltam, azokat a B'Tran clusternél farmolhatod ki, a Support B'Tran Cluster Colonization Efforts doff-mission ad egyet (Ten of Ten), ha becritel. -
Plata #11114 Hol lehet technician doffot farmolni?
Jah,doffról jut eszembe,van berakva groundra shield distribution officer,de én rühellem mint állat,állandóan proccol tac karimnak,és a hangja valami iszonyat idegesítő.
-
Plata #11113 Hogy farmoljam ki? -
gunji #11112 De miért nem farmolod ki inkább őket? -
Plata #11111 Hát a Breen sajna bukta,soká lesz winter. -
Plata #11110 Igen láttam 11-15 misi 1 doff,lehet először majd wing traitet veszem,nehogy be dráguljon. -
Raulblanco7 #11109 jah, 3 lila az igazi. az a baj hogy a kék is baszott drága, szóval még azt sem lehet venni amíg nincs lila.
wing commander most nem drága, hétvégén 10-12m körül adtam el, az van carrier trait, meg a breen szar carrier hajó trait carriernek.