50101
  • Zero001
    Sztem az absorbing fázis alatt bevitt energiasebzést adja vissza. Ha nem lövi addig senki, akkor valószínű nem is jön ki belőle semmi sebzés. Nem vagyok benne biztos, de erős a gyanúm, hogy így működik. Ja, és a távolság nem nagyon számít, 9.99-nél is haltam már meg fostaliga hajóval, pont nem értem ki a hatótávból. Ja, és a lökéshullám indulásakor mér távot, nem akkor, mikor odaér a grafikai effekt.
  • Plata
    Klingon tank engi karival,command cruiserrel és a régi Aegis szettel 6+ kilóméterről bekaptam a második hullámot kristálytól,és 18-at sebzett,de aktív volt a Turn of tide command buff.
  • Plata
    Bementem első STF-re az új karimmal,bekapcsoltam combat logot,lagg atom nagy és kivág a szerver,és nem is enged vissza.
  • Zero001
    Annak... nincs ilyen hatása. :P
  • Plata
    Őszintén szólva ez nem buli,hanem egy rakás szar.Úgy ahogy van az egész kuka.
    Nem tudom miféle agyhalott honlapról szerezted,de aki csinálta szerintem sok füvet szívott.
  • Zero001
    Plusz az apróságok, aux performance-on egy felesleges pont, warp core effeciency-n elég gyér az a három pont, inertial dampenert nem is értem miért van kimaxolva, shield emitters szintén maxon úgy hogy csak egyetlen shield heal skill van...

De, eléggé el van ez túrva.
  • Plata
    Command cruiser,command konzol szett,Adaptive MACO szett,értelmesebb skill fa.
    Normális konzolok.
  • Raulblanco7
    Egyrészt másik hajót elsősorban, és utána izmos torpedókat... ezek kis szarok, semmi hatásuk egy advanced stf-en.
    Bio Warhead, Vaadwaur cluster, Tricobalt, Temporal torpedó, Bort torpedó, ezek nagyot is szólnak, területre. 6.nak esetleg Gravimetric, ennek van egy ilyen gravity well jellegű proc eséllye ami nem rossz, vagy Neutronic, ami a legnagyobb sebzésű sima torpedó.

Ha torpedózni akarsz, akkor pedig érdemes torpedó konzolokat használni, warp plasma, gravity well, elachi konzol, spatial charge... és kicsit több heal, felesleges beam, hozzá idióta faw neki, de csak 1 tac team, szenzor zavarás? hülye ez? nagyon gáz ez amit betettél képet ilyen formában.
  • RoboKutya78
    Ha torpedozni szeretnék ezzel a papucsal akkor mit ajánlanál ?
    Pedig ahogy meg tudtam fejteni a skilleket hozzá nem tűnt úgy hogy elturta volna a dolgot.
  • Raulblanco7
    Mondanám, hogy borzalmasan szar, de annyira azért nem jó, hirtelen nem jut eszembe jelző ami megfelelő lenne rá.
    A torpedós szarakodás nem hülyeség, de a skillek bután vannak kiválogatva, a konzolok még butábban, a skillfa is gagyi.
  • RoboKutya78
    Srácok ez a bulid mennyire Buli?
    Mentségemre szóljon nem az enyém érdemes kipróbálni vajon?
    http://kepkezelo.com/images/1b3yozw9cw532d72osnj.png
  • Zero001
    T6 B'relnek ott van a roma Faeht. Az most a jelenlegi B'rel, ne is várj újabbat egy darabig szerintem. Bár franctudja, mert a romáknak eddig is volt hasonló cuccuk, lehet, hogy KDF is kap T6 verziót...
  • Plata
    Nekem mindegy hogy hány hajót adnak ki,csak jó legyen,igenis kell nekem még egy olyan carrier mint a karfiolt csak T6-ba mert az a hajó istenien jó,és kéne még egy T6 B'rel is.
  • Zero001
    22es csapdája. Mivel ilyen amatőr módon szar, nyilván nem játszik vele senki, és mivel nem játszik vele senki, nem is javítják ki.

Meg ugye ebből pénz sincs nagyon, nem úgy, mint a hatszázhuszonharmadik, a többitől egy lehelletnyivel különböző hajóból.
  • RoboKutya78
    Köszi az ajándokot raul:)
  • Raulblanco7
    az űr pvp is el van cseszve úgy ahogy van, és azzal sem foglalkoznak, nemhogy a ground pvp-vel, amit kb senki nem tol.
  • Plata
    Jött már nektek valami értelmes cucc az alien artfiact assigmentből?
    Klingon kariknak szokott jönni alien artifact párszor,de általában be teszem a bankba és nem tökölök vele,de a kiskarimnál megpróbáltam,gondoltam az is ad xp-t.És tényleg adott jó kis xp-t,meg egy vacak Mk12 stealth konzolt.
    Jah és érdekes,de a kiskarim 47-es,de tud viselni mk12 cuccot.
    Vagy az régen is így volt?
    Jah még valami,56-os trillnek már belehet tenni a 60-as trait-et.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.16. 13:29:07
  • Zero001
    Én azon képedtem el ground pvp kapcsán, hogy lehet spawnkempelni. Egyszerűen hihetetlen, hogy 2010-ben ilyen amatőr hibát hagyjon valaki egy multi játékban. Egyik csapat megnyeri a legelső csatát, bemegy az ellenség bázisára, és egyesével lelövi a spawnolgató ellenséget, 30 pontig. Esély nincs kijönni belőle, még egyszerre spawnolással sem.

Másik, hogy a tr116b valami irdatlan tápos pvpben, az felhúzva maxra plusz felbuffolva kb kivédhetetlen, négy-öt lövés egy ember. Nem nagyon látom, hogy lenne értelme másnak. Én speciel közel sem tudok kerülni hozzátok...
  • Raulblanco7
    régen mi is mentünk ground pvp-re párat egy haverommal, de ott még nagyobb a különbség jó - átlagos, átlagos - béna között mint űrben.
    mint ahogy a pvp versenyünkben is volt, páran mindenki ellen kikaptak, voltak akik felemás eredményt értek el, gyengéket kivétel nélkül lelőtték, erősektől kivétel nélkül kikaptak. 3 meccset mentünk egymás után, első kettőben szarráöltek minket, nem volt túl nagy élvezet, harmadikban mi lőttük szarrá az ellenfelet, elég nehéz egy izgalmas ground pvp-t összehozni.
  • Zero001
    Tegnap éjjel még szórakoztunk kicsit pvp Shanty Town pályán, ahol a turretek vannak és bázist kell támadni. Elég röhej. Macskával lehet olyat, hogy az egyik bázison kimászni a tetőre, megkerülni az egész pályát kvázi kívül, és hátbatámadni az ellenséges bázist. Az milyen már?

Meg van a map szélén egy lezuhant űrhajó, annak fel lehet mászni a tetejére. Sok értelme nincs, mert onnan még a sniper puskák sem lőnek el a földig, de azért jópofa.
  • Zero001
    De az undine ground az elég easy harc szempontjából, olyat én még nem is láttam, hogy amiatt buktuk volna. Jó, olyan volt, hogy az orbnál leölték a papot. De az undine-ek egyébként gyengék, csak a hp-jük meg a resistance-szuk sok. Meg lassú és unalmas egy rihhóhoz vagy egy nukarához képest, kb negyed óra is megvan.
  • Zero001
    Vasárnap miatt van szünnap, még csak nem is márc 15 miatt... :P Heppi börszdéj egyébként.
  • gunji
    Isten éltessen!

Talán életkorhoz lehet kötve, hogy valaki játszhat-e egy adott játékkal, vagy sem (annak tartalmától függően). Nem is szoktam valódi adatokat beírni, ugye az személyes adat. A steamen szokott idegesíteni, hogy sokszor már a szülinap megadása nélkül a játékról a nevén kívül mást nem is tudhatunk meg.

#11160: A gnd gearem (+boff/doff) még nincs vagy gyengébb, nincs megtervezve sem, a hajó jobb, s benne jobban bízok ;)
    Közben cannot connect :o Szuper szerver. :/ (Kieg: végül csak sikerült)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.03.15. 20:30:25
  • RoboKutya78
    A fene csak érteném miért kíváncsi minden játék regisztrálás a születésnapod pontos idejére ha nem lep meg semmivel.
    ma lettem sajna 37 Na de nem miattam van szünnap ezen a napon:)
    Nincs valakinek valami feleslege játékba szívesen fogadom az ajándékokat:) robokutya@robokutya névre:)
  • Plata
    Undi groundra egyszerűbb,gyors könnyű.
  • gunji
    Gondolom az isomorphic injectionök miatt, legalábbis én azért (a markok mellett persze ;)
  • Plata
    Mi a fenének mész undi battlezonera?Kristály több markot ad.
  • bgabor
    Milyen remek is az, amikor végigküzdöm az undine space battlezone-t, majd kétszer kidob a szerver játék közben(budapesti optikai nettel), és így a végén nem kapok semmi jutalmat.

Nem hiszem el egyszerűen, hogy hogyan működhet internetes játék ennyire tré netkóddal és szerverekkel.
  • Plata
    Igen,de azt hiszem T3 spire kell hozzá.
  • RoboKutya78
    fleet dyson központban lehet megszerválni mint a bányászrucit?
  • Plata
    Egyébként kb így néz ki a Dyson uniform.KDF Joined Trill.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.13. 18:43:27
  • Plata
    Uram isten de hülyén néz ki.
    De ez Dyson szoknya.De mi ez a szutyok mocsárjáró hozzá.
  • RoboKutya78
    Valaki mondja már meg nekem melyik ruci ez a szoknya mert már csak ez kellene a listámról:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.13. 15:56:29
  • Raulblanco7
    Jobban örülnék, ha lenne neked 30k, akkor azt jelenti, hogy az enyémet is lehetne még hova javítani bőven, de nem igazán hiszek benne, hogy valós.
    biztos ami biztos, mérjük meg, mert érdekel.
  • gunji
    OFF Mázlista :[
  • Gundark 1 1
    Mondtam hogy elhiszem hogy nincs 30 k. Nem is izgat :) Még a melóban vagyok. Most éppen file szervert installálok eltart még egy darabig. Mindenki azt hiszi hogy dolgozni járok ide :)
  • Plata
    Jah tévedtem,a Gearing-en Mark17-es torpedó van 16.5 km hatótávval.
  • Plata
    De nem B'rel-re gondoltam,hanem az új hajómra,amin Mark 15-ös torpedó lesz,ha jól emlékszem 13.3 km-es hatótávval és egyszerre 16-ot tud lőni.
    Jah és emellett gyors és fordulékony is.
    Majd teszek be róla képet.
    Te nem lőttünk mi le téged?
    Kéne még pár szint nauszi karinak hogy a jobb képességeket is unlockoljam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 16:47:48
  • Zero001
    Tudom hogy kapok, azért gondolkozom egyáltalán az egészen. Plusz tegnap itt beszéltünk róla. :P

A karakterek törlését csak azért dobtam be, hogy megszűnjön a kényelmetlen érzés, hogy ott a karakter, foglalkozni kéne vele hogy elérje a potenciálját, de nincs hozzá se türelmem, se kedvem. Az összes karakter valahol félbe van hagyva, csak azóta exponenciálisan megnőtt a maxra húzásának igénye. Mindegyik egy állomása az STO "karrieremnek". A klingon engit akkor hagytam abba, mikor bejöttek a repuk, omega repuból van neki egy kevés. Ingyen hajója van, hulladék fegyverzettel, átgondolatlan skillekkel, boffokkal, 50-es szinten. A romának megvannak a repuk a deltát kivéve, XI-XII fegyverek, nulla R&D cucc. 50-es szint. A fedes scinek megvan az összes repu, lvl 56, R&Dkbe beleszagolt a sci csíkon, elkezdett specializációt gyűjteni. B'reles kalóz lvl 58, felszerelése a legjobb az összes közül a legmagasabb 12-13-as, R&D-vel egész jól áll projectiles-ból, meg az összes többi is 6-os szintű. Macska áll a legjobban mert a hajója le van szarva, 60-as szint, lassan a kommandó spec kész, földi cuccai 12-13-asok.
    Az az igazság, hogy a végén a maxra tápolást nagyon fárasztónak találom, összegrindolni rá mindent. Mire eljutok ide egy karakterrel, kedvem lesz indítani egy újat.

Szal van ezek közül, amit még esetleg szándékomban áll "befejezni", de reálisan szemlélve a dolgot erre nem sok esély van. Ha törölném, az lezárná a kérdést, de ahhoz meg nincs szívem.
  • Raulblanco7
    úgy rémlik volt már egy ilyen meccs, amikor a torpedós hajód, egy másik klingon és egy harmadik fedes karakter voltatok ellenem, és nekem 15-0 rémlik a javamra, igaz abból csak 1x öltelek meg téged, túl hamar eltűnsz, inkább foglalkoztam a folyamatosan lövöldözgető másik kettővel.